Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σπερματεγχυνση,πληροφοριες!

Recommended Posts

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Ευχομαι για εμας που προσπαθουμε τα καλυτερα και συντομα και για τις ηδη μανουλες....καλη δυναμη και να χαιρονται τα ζουζουνια τους.

Αν εχω να ρωτησω κατι θα το κανω αργοτερα.Προς το παρρον με καλυψατε ολες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ενα ζευγαρι που το μονο τους προβλημα ειναι το αγχος,ενδεικνειεται αυτη η διαδικασια?

Τι να σου πω... θεωρητικά ειναι σαν να κάνεις σεξ αλλά πιο ελεγχόμενα, δλδ κάνεις παρακολουθήσεις με υπέρηχο και την pregnyl που διασφαλίζει πως η ωορηξία θα γίνει 36 ώρες μετά. Από κει και πέρα, αν έχεις πολύ άγχος, μπορεί να μπλοκάρεις τελείως τη σύλληψη. Γιατι δεν το συζητάς με το γυναικολόγο σου; Μπορείς επίσης να κάνεις παρακολούθηση κύκλου, pregnyl και μετά απλή επαφή. Το αν θα πάρεις φάρμακα ή όχι είναι συζητήσιμο. Πάντως δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Πολλές έμειναν έγκυες με σπερματέγχυση.

Βασικα σημερα γυρισα απο την γυναικολογο μου.Δεν βρισκει κανενα λογο να μην μεινω εγκυος (αν και δεν εχω κανει παρα μονο ορμονολογικες εξετασεις και ενα κολπικο υπερηχο).Δεν ανυσηχω μην εχω κατι παθολογικο.Ξερω οτι ειμαι καλα.Ανυσηχω για το ρημαδι το αγχος μου,που με συνοδευει απο τοτε που γεννηθηκα.

Σε αυτο δεν μπορει να με βοηθησει η γυναικολογος.Σκεφτηκα και την λυση της ομοιοπαθηιτκης (απετυχε παλια αλλα πιστευω σε αυτην) και την ψυχαναλυση.Αν δεν ηταν το οικονομικο στην μεση θα το ειχα ηδη κανει.

κοριτσάκι μου, από ότι θυμάμαι εσείς δεν προσπαθείτε πολύ καιρό...και ούτε έχετε ανεξήγητη υπογονιμότητα ούτε κάποιο πρόβλημα..και είσαι και αρκετά μικρή..

διόρθωσε με αν κάνω κάποιο λάθος...

απλά είσαι υπερβολικά αγχώδης..όπως και εγώ άλλωστε..

μετά από 1 χρόνο άκαρπων προσπαθειών και μετά από καθοδήγηση του γιατρού σου τότε θα μπορείς να το σκεφτείς...

σχετικά με τις ερωτήσεις σου:

ο γυναικολόγος τη προτείνει για διάφορους λόγους.μικροπροβλήματα κτλ. και ενώ έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός ελεύθερων προσπαθειών

σε όλες τις μεθόδους το άγχος επηρεάζει..

πρώτα γίνεται το σπερμοδιάγραμμα και ο εμπλουτισμός σπέρματος..μετά η σπερματέγχυση που πονάς όπως το παπ τεστ..εγώ δεν πόνησα καθόλου..και περιμένεις εκεί..εγώ 30 λεπτά..

η ένεση είναι απαραίτητη για να γίνει η ωορρηξία τη συγκεκριμένη ώρα

εμένα μου είπε 20-25% σίγουρα περισσότερα από τη φυσιολογική..

Από το φόρουμ πάρα μα πάρα πολλές..αυτό το μήνα τα ποσοστά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μπορείς να μπεις στο καφε στο θέμα που έχω στην υπογραφή μου και θα τα δεις και εσύ..και εννοείται πως έχει γυναίκες που πέτυχαν με αυτό το τρόπο και είναι και πάρα πολλές.

δεν είναι καθόλου βαρία..έχει κοπέλες που έχουν πολυκιστικές και τα παίρνουν κάθε μήνα..μπορείς όμως να γίνει και χωρίς τα χάπια..απλά με τα χάπια κάνεις περισσότερα ωάρια και έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες..

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

Βασικα σημερα γυρισα απο την γυναικολογο μου.Δεν βρισκει κανενα λογο να μην μεινω εγκυος (αν και δεν εχω κανει παρα μονο ορμονολογικες εξετασεις και ενα κολπικο υπερηχο).Δεν ανυσηχω μην εχω κατι παθολογικο.Ξερω οτι ειμαι καλα.Ανυσηχω για το ρημαδι το αγχος μου,που με συνοδευει απο τοτε που γεννηθηκα.

Σε αυτο δεν μπορει να με βοηθησει η γυναικολογος.Σκεφτηκα και την λυση της ομοιοπαθηιτκης (απετυχε παλια αλλα πιστευω σε αυτην) και την ψυχαναλυση.Αν δεν ηταν το οικονομικο στην μεση θα το ειχα ηδη κανει.

σπερμοδιάγραμμα έχετε κάνει???

Διαφημίσεις

Εγώ έμεινα έγκυος με την πρώτη σπερματέγχυση και μάλιστα σε φυσικό κύκλο. Ήμουν πολύ τυχερή. Είχαμε 11 χρόνια ελεύθερων επαφών χωρίς αποτέλεσμα, καταχειρουργημένη μήτρα (ινομυώματα) και σπέρμα με πρόβλημα στην κινητικότητα και πολλές ανώμαλες μορφές (τερατοσπερμία). Υπήρξε γιατρός που μας έλεγε λίγο πριν βγει θετική η χοριακή ότι έγκυος με αυτό το σπέρμα δεν μένω ούτε με εξωσωματική αν δεν γίνει πρώτα εγχείρηση (κιρσοκήλης).

1)Ο γυναικολογος σου,σου προτεινε αυτη την μεθοδο και αν ναι γιατι?

Για να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια ώς το Σεπτέμβρη που είχαμε προγραμματίσει εξωσωματική. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

2)Το αγχος επηρεαζει την επιτυχια της σπερματεγχυσης?

Θα μπορούσε θεωρητικά να συμβαίνει περίπου όπως και στις φυσιολογικές επαφές στις σπερματεγχύσεις σε φυσικό κύκλο, ίσως εδώ να επηρεάζει λιγότερο.

3)Ποσα λεπτα κρατησε η διαδικασια?

Πέντε-έξι λεπτά η έγχυση κι ένα τέταρτο ξάπλα.

4)Γιατι ειναι απαραιτητη αυτη η ενεση?Εχω τρεμω τις ενεσεις!!:?Μπορει να γινει στο μπρατσο τουλαχιστον?

Μπορείς και να μην κάνεις καθόλου ένεση. Η ένεση αυτή προκαλεί προγραμματισμένη ωορρηξία. Αν ο γυναικολόγος σου παρακολουθείκάθε δυο μέρες στην αρχή και μετά καθημερινά το ωάριό σου, καταλαβαίνει πότε θα γίνει η ωορρηξία. Η σπερματέγχυση μπορεί να γίνει μέχρι και αρκετές ώρες πριν και μετά. Εμένα η ωορρηξία έγινε περίπου 24 ώρες μετά τη σπερματέγχυση.

5)Τι ποσοστα επιτυχιας σας δινει ο γιατρος?

Μας είπε κατά μέσο όρο 11%

6)Γνωριζετε ζευγαρια που εχουν δει αποτελεσμα απο αυτη την διαδικασια?

Μόνο στο τόπικ "Ποιες πάμε για σπερματέγχυση" στο parentscafe όπου το ποσοστό της επιτυχίας είναι 50%

7)Τα φαρμακα ειναι τοσο "βαρια" οσο στην εξωσωματικη?

Δεν ξέρω, δεν πήρα. Μετά τη θετική χοριακή όμως η γιατρός μου μου δίνει τα φάμακα που δίνονται και στις εγκυμοσύνες από εξωσωματική, για να στηρίξει καλύτερα την εγκυμοσύνη μου.

it's never too late to start all over again

Οχι,δεν προσπαθουμε πολυ καιρο.Δυο μηνες και παμε για τον 3ο!!Δεν φαινεται να εχουμε καποιο θεμα,ειμαστε και οι δυο 33 χρονων,αλλα το αγχος ειναι αρκετο!

Εγώ έμεινα έγκυος με την πρώτη σπερματέγχυση και μάλιστα σε φυσικό κύκλο. Ήμουν πολύ τυχερή.

1)Ο γυναικολογος σου,σου προτεινε αυτη την μεθοδο και αν ναι γιατι?

Για να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια ώς το Σεπτέμβρη που είχαμε προγραμματίσει εξωσωματική. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

2)Το αγχος επηρεαζει την επιτυχια της σπερματεγχυσης?

Θα μπορούσε θεωρητικά να συμβαίνει περίπου όπως και στις φυσιολογικές επαφές στις σπερματεγχύσεις σε φυσικό κύκλο, ίσως εδώ να επηρεάζει λιγότερο.

3)Ποσα λεπτα κρατησε η διαδικασια?

Πέντε-έξι λεπτά η έγχυση κι ένα τέταρτο ξάπλα.

4)Γιατι ειναι απαραιτητη αυτη η ενεση?Εχω τρεμω τις ενεσεις!!:?Μπορει να γινει στο μπρατσο τουλαχιστον?

Μπορείς και να μην κάνεις καθόλου ένεση. Η ένεση αυτή προκαλεί προγραμματισμένη ωορρηξία. Αν ο γυναικολόγος σου παρακολουθείκάθε δυο μέρες στην αρχή και μετά καθημερινά το ωάριό σου, καταλαβαίνει πότε θα γίνει η ωορρηξία. Η σπερματέγχυση μπορεί να γίνει μέχρι και αρκετές ώρες πριν και μετά. Εμένα η ωορρηξία έγινε περίπου 24 ώρες μετά τη σπερματέγχυση.

5)Τι ποσοστα επιτυχιας σας δινει ο γιατρος?

Μας είπε κατά μέσο όρο 11%

6)Γνωριζετε ζευγαρια που εχουν δει αποτελεσμα απο αυτη την διαδικασια?

Μόνο στο τόπικ "Ποιες πάμε για σπερματέγχυση" στο parentscafe όπου το ποσοστό της επιτυχίας είναι 50%

7)Τα φαρμακα ειναι τοσο "βαρια" οσο στην εξωσωματικη?

Δεν ξέρω, δεν πήρα. Μετά τη θετική χοριακή όμως η γιατρός μου μου δίνει τα φάμακα που δίνονται και στις εγκυμοσύνες από εξωσωματική, για να στηρίξει καλύτερα την εγκυμοσύνη μου.

κουκλάρα μου θα σε έλεγα σαν παράδειγμα!!!!:P:p:p:p:p

κουκλάρα μου θα σε έλεγα σαν παράδειγμα!!!!:P:p:p:p:p

Σε λίγες μέρες θα σε λέω εγώ σαν παράδειγμα!!!!!!!!!! Άντε με το καλό, πάω δίπλα να δω τι κάνετε!

Οχι,δεν προσπαθουμε πολυ καιρο.Δυο μηνες και παμε για τον 3ο!!Δεν φαινεται να εχουμε καποιο θεμα,ειμαστε και οι δυο 33 χρονων,αλλα το αγχος ειναι αρκετο!

είναι πολύ νωρίς ακόμη..χαλαρώστε λίγο..ξέχνα το για λίγο..τώρα που είναι νωρίς..

μην πεις σε αυτή τη ψυχοφθόρα κατά εμένα διαδικασία χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα..

θα σου πρώτινα να περιμένετε λίγους μήνες 3 μήνες μετά να κάνετε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και μετά ότι σας πει ο γιατρός..

ξέρω ελάχιστες κοπέλες που έμειναν από τον 1 μήνα!!οι περισσότερες που ξέρω έμειναν στους 6 -7 μήνες..

μην ανησυχείς..αφού δεν έχετε πρόβλημα μην κάνεις το άγχος σου πρόβλημα..

Διαφημίσεις

Καλλλά πλλλλάκα με κάνεις; :lol: Μετά το χρόνο αρχίζουμε να αγχωνόμαστε.

Μικρό κορίτσι είσαι (συγκριτικά μ' εμάς τους μαθουσάλες). Σταμάτα να το σκέφτεσαι, σκέψου μόνο ότι φέτος θα είναι οι τελευταίες σου διακοπές χωρίς μπεμπέ και κοίτα να το εκμεταλευτείς και αν περάσεις καλά. Το μωρό θα έρθει όταν σταματήσεις να το σκέφτεσαι. Ξέρω ΄δεν είναι εύκολο, αλλά μια ζωή με μωρό θα είσαι άπαξ κι έρθει. Κοίτα φέτος το καλοκαίρι να κάνεις σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο. :cool:

Σε λίγες μέρες θα σε λέω εγώ σαν παράδειγμα!!!!!!!!!! Άντε με το καλό, πάω δίπλα να δω τι κάνετε!

Μακάρι!!!!:P:p:p:p:p

άντε σε περιμένουμε!!!να μας ρίξεις λίγη μπεμπεδόσκονη και την έχουμε ανάγκη!!!

Σας ζηλευω που ξεμπερδεψατε σε 2 λεπτα.Μονο ο δικος μου τραχηλος ηταν απροσπελαστος και κοντεψα να σπασω τα δοντια μου απο το σφιξιμο μεχρι να μου τον ανοιξει?:(

Σας ζηλευω που ξεμπερδεψατε σε 2 λεπτα.Μονο ο δικος μου τραχηλος ηταν απροσπελαστος και κοντεψα να σπασω τα δοντια μου απο το σφιξιμο μεχρι να μου τον ανοιξει?:(

Nαι μεν τελειώσαμε γρήγορα αλλά δεν είπα ότι δεν πόνεσε και καθόλου... όχι τόσο με την έννοια του πόνου, όσο με την έννοια της δυσφορίας/ενόχλησης...

Διαφημίσεις

Nαι μεν τελειώσαμε γρήγορα αλλά δεν είπα ότι δεν πόνεσε και καθόλου... όχι τόσο με την έννοια του πόνου, όσο με την έννοια της δυσφορίας/ενόχλησης...

Εγω πονεσα ...και πονεσα πολυ :( περα απο την δυσφορια αφου περασε ο καθετηρας μεχρι να περασει νομιζα πως ζω παλι την σαλπιγγογραφια...Ας ειναι για καλο και χαλαλι.Βεβαια που θα βρω κουραγιο να το ξαναυποστω αν χρειαστει...:confused: Ολικη ναρκωση την επομενη φορα :)

περα απο την δυσφορια αφου περασε ο καθετηρας μεχρι να περασει νομιζα πως ζω παλι την σαλπιγγογραφια...

Κάπως έτσι κι εγώ με λιγότερο πόνο όμως. Εσύ είχες τραβήξει λαχείο φαίνεται...

Κορίτσια δεν συμβαίνει σε όλες, οι περισσότερες ούτε που το καταλαβαίνουν!;)

Κάπως έτσι κι εγώ με λιγότερο πόνο όμως. Εσύ είχες τραβήξει λαχείο φαίνεται...

Κορίτσια δεν συμβαίνει σε όλες, οι περισσότερες ούτε που το καταλαβαίνουν!;)

Μα κι εγω ετσι ακουγα και πηγα ανετη χαβαλε με τον γιατρο και την νοσοκομα και μετα δεν ηξερα απο που να φυγω :cool: Μετα που μου εξηγησε τι συνεβη και πως το αντιμετωπισε παραλιγο να λιποθυμησω...Βεβαια μετα την διαδικασια ουτε πονος ουτε τιποτα ολα μια χαρα αλλα εκεινη την στιγμη τα ειδα ολα η γυναικα!Οχι απλα λαχειο...τζακποτ κερδισα :P

Koριτσια ηρωιδες ειστε.Εγω ειμαι λιγο "κλασομπανιερα" και με το παραμικρο λιποθυμω!

Εδω το τεστ ΠΑΠ με "πονεσε" και δεν μπορεσα να το αντεξω.Εκανα πως και πως να τελειωσω να παω σπιτακι μου να συνελθω.

Koριτσια ηρωιδες ειστε.Εγω ειμαι λιγο "κλασομπανιερα" και με το παραμικρο λιποθυμω!

Εδω το τεστ ΠΑΠ με "πονεσε" και δεν μπορεσα να το αντεξω.Εκανα πως και πως να τελειωσω να παω σπιτακι μου να συνελθω.

Και εγω μια απο τα ιδια ειμαι αλλα τι να κανω,εχουμε ιερο σκοπο...Μεχρι να κανω την πρωτη ενεση puregon στον εαυτο μου εκλαιγα απο το αγχος πως θα τρυπησω την κοιλια μου.Μια χαρα την τρυπησα κι αν χρειαστει θα την ξανατρυπησω και σπερματεγχυση θα ξανακανω (αμαν Παναγια μου)...Να σκεφτεσαι τον σκοπο και θα παιρνεις δυναμη!Οι μανουλες μας δεν πονεσανε μηπως?

Ελπιζω να μην πειραζει που απαντησα εγω. Εχω κανει και τα ξερω.

καλη επιτυχια.

Γιατι να πειραζει???

Με την σπερματεγχυση εμεινες εγκυος?Μετα απο ποσες προσπαθειες?

Cooker, oι πιθανοτητες επιτυχίας της σπερματέγχυσης έχουν να κάνουν και με την ηλικία της γυναίκας. Εμένα μου λέγανε ότι δεν ξεπερνάνε το 15%, παρ' όλ' αυτά μου έκατσε το τζόκερ κι έπιασε με την πρώτη. Είναι να σε θέλει λίγο κι η θεά τύχη. Δεν πονάει καθόλου, σου βάζουν τον κολποδιαστολέα και εισάγουν ένα λεπτό καθετηράκι, η όλη διαδικασία κρατάει ελάχιστα λεπτά. Τα φάρμακα επίσης ποικίλουν ανάλογα με το πρόβλημα και την ηλικία της γυναίκας. Μπορεί να πάρεις χαπάκια ή μικρές δόσεις ενέσιμων ορμονών για να κάνεις περισσότερα ωοθηλάκια. Ο γιατρός το καθορίζει αυτό, ανάλογα με την περίπτωση. Συνήθως στοιχίζει γύρω στα 300 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας του σπέρματος. Τα υπογόνιμα ζευγάρια ξεκινάνε με σπερματέγχυση με την προϋπόθεση ότι το σπέρμα είναι καλό και οι σάλπιγγες διαβατές. Ελπίζω να βοήθησα.

Εισαι αγχωδης τυπος γενικα?Κατα την διαρκεια της διαδικασιας και μετα ησουν αγχωμενη σκεφτομενη το αποτελεσμα??

Και εγω μια απο τα ιδια ειμαι αλλα τι να κανω,εχουμε ιερο σκοπο...Μεχρι να κανω την πρωτη ενεση puregon στον εαυτο μου εκλαιγα απο το αγχος πως θα τρυπησω την κοιλια μου.Μια χαρα την τρυπησα κι αν χρειαστει θα την ξανατρυπησω και σπερματεγχυση θα ξανακανω (αμαν Παναγια μου)...Να σκεφτεσαι τον σκοπο και θα παιρνεις δυναμη!Οι μανουλες μας δεν πονεσανε μηπως?

Ναι δικιο εχεις.Αλλα μερικες φορες,δεν μπορεις τοσο ευκολα να κυριαρχησεις στον ευατο σου.Εγω νομιζω οτι ο χειροτερος εχθρος και αντιπαλος μου ειναι ο ευατος μου!!

Εισαι αγχωδης τυπος γενικα?Κατα την διαρκεια της διαδικασιας και μετα ησουν αγχωμενη σκεφτομενη το αποτελεσμα??

Ήμουν τρελά αγχωμένη από τότε που γεννήθηκα. Όμως ειδικά με τη σπερματέγχυση και αργότερα με την εξωσωματική (γιατί η σπερματέγχυση πέτυχε αλλά παλινδρόμησε) το είδα πολύ χαλαρά. Στο στυλ "αφού έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και πρόβλημα δεν έχουμε, τι στο καλό, κάποια στιγμή θα'ρθει!" Στη σπερματέγχυση αφού έγινε η διαδικασία και μ' αφήσανε μόνη να χαλαρώσω, έκλεισα τα μάτια και σκεφτόμουν πως κρατούσα αγκαλιά το μωράκι μου. Γενικώς μέχρι τη χοριακή προσπαθούσα να κάνω μόνο θετικές σκέψεις και δεν μετρούσα τις μέρες αντίστροφα, σχεδόν το είχα ξεχάσει. Βέβαια με είχε απορροφήσει κι η δουλειά, γενικά πιάνει η εργασιοθεραπεία.

Στην εξωσωματική μη σου πω το διασκέδαζα κιόλας. Τρυπιόμουν κι ήμουν μες την καλή χαρά, αισθανόμουν πως με κάθε ένεση ερχόμουν πιο κοντά στο σκοπό μου. Πήγαινα στο κέντρο εξωσωματικής και μου λέγανε "μα τι παίρνεις;" :lol: Από τότε που πήρα θετικό αποτέλεσμα, το άγχος μου μειώθηκε κατά κόρον. Είχα λίγο στην αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι να κάνω την αμνιοκέντηση κι από τότε που πήρα τα αποτελέσματα έγινα άλλος άνθρωπος. Τώρα δε με το μωρό, δε με νοιάζει τίποτα ειλικρινά. Δεν πα' να γκρεμίζεται το σύμπαν, εγώ στην καρακορμάρα μου. Το μωρό μου είναι το κέντρο του κόσμου. Δε με νοιάζει τίποτα. ;)

Ήμουν τρελά αγχωμένη από τότε που γεννήθηκα. Όμως ειδικά με τη σπερματέγχυση και αργότερα με την εξωσωματική (γιατί η σπερματέγχυση πέτυχε αλλά παλινδρόμησε) το είδα πολύ χαλαρά. Στο στυλ "αφού έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και πρόβλημα δεν έχουμε, τι στο καλό, κάποια στιγμή θα'ρθει!" Στη σπερματέγχυση αφού έγινε η διαδικασία και μ' αφήσανε μόνη να χαλαρώσω, έκλεισα τα μάτια και σκεφτόμουν πως κρατούσα αγκαλιά το μωράκι μου. Γενικώς μέχρι τη χοριακή προσπαθούσα να κάνω μόνο θετικές σκέψεις και δεν μετρούσα τις μέρες αντίστροφα, σχεδόν το είχα ξεχάσει. Βέβαια με είχε απορροφήσει κι η δουλειά, γενικά πιάνει η εργασιοθεραπεία.

Στην εξωσωματική μη σου πω το διασκέδαζα κιόλας. Τρυπιόμουν κι ήμουν μες την καλή χαρά, αισθανόμουν πως με κάθε ένεση ερχόμουν πιο κοντά στο σκοπό μου. Πήγαινα στο κέντρο εξωσωματικής και μου λέγανε "μα τι παίρνεις;" :lol: Από τότε που πήρα θετικό αποτέλεσμα, το άγχος μου μειώθηκε κατά κόρον. Είχα λίγο στην αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι να κάνω την αμνιοκέντηση κι από τότε που πήρα τα αποτελέσματα έγινα άλλος άνθρωπος. Τώρα δε με το μωρό, δε με νοιάζει τίποτα ειλικρινά. Δεν πα' να γκρεμίζεται το σύμπαν, εγώ στην καρακορμάρα μου. Το μωρό μου είναι το κέντρο του κόσμου. Δε με νοιάζει τίποτα. ;)

Aυτα ειναι!!!

Να χαιρεσαι το μωρακι σου και με ενα δευτερο και τριτο και τεταρτο μην σου πω;)!!

Τελικα οντως το αγχος ειναι η νουμερο ενα αιτια υπογονιμοτητας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...