Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σε κρίσιμη κατασταση τα 2 αδερφάκια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

να χαιρομαστε την ελλαδα μας και τους ελληναρες της,,παρεσυρε το παχυδερμο στην αρχη ποδηλατη τον εγκατελειψε και μετα τσακισε την γυναικα και τα παιδια και λακησε,,μπορουν να τον χωσουν βαθεια στη φυλακη και να πεταξουν το κλειδι? να δω τι ελαφρυντικα θα βρουν,,,να χαιρομαστε τις συνειδησεις μας τη φιλοξενεια μας και τον πολιτισμο μας,,,

ο,τι ζουμε ως εθνος αφορμης της κρισης το αξιζουμε και με το παραπανω:(:(

να χαιρομαστε την ελλαδα μας και τους ελληναρες της,,παρεσυρε το παχυδερμο στην αρχη ποδηλατη τον εγκατελειψε και μετα τσακισε την γυναικα και τα παιδια και λακησε,,μπορουν να τον χωσουν βαθεια στη φυλακη και να πεταξουν το κλειδι? να δω τι ελαφρυντικα θα βρουν,,,να χαιρομαστε τις συνειδησεις μας τη φιλοξενεια μας και τον πολιτισμο μας,,,

ο,τι ζουμε ως εθνος αφορμης της κρισης το αξιζουμε και με το παραπανω:(:(

Αυτό το θεωρώ άδικη γενίκευση (χωρίς παρεξήγηση). Εύχομαι ολόψυχα να γίνουν καλά τα παιδάκια. Όσο για το κτήνος, μην ανησυχείς, είναι 21 χρονών και προφανώς καλοφτιαγμένος (καθότι υπαξιωματικός) ... θα "καλοπεράσει" στη φυλακή :oops: Συγγνώμη για τον κυνισμό, αλλά ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω.

Αυτό το θεωρώ άδικη γενίκευση (χωρίς παρεξήγηση). Εύχομαι ολόψυχα να γίνουν καλά τα παιδάκια. Όσο για το κτήνος, μην ανησυχείς, είναι 21 χρονών και προφανώς καλοφτιαγμένος (καθότι υπαξιωματικός) ... θα "καλοπεράσει" στη φυλακή :oops: Συγγνώμη για τον κυνισμό, αλλά ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω.

αν δεν τα αξιζουμε ας τα αλλαξουμε ολα λοιπον, μυαλα, συνειδηση, δικαιοσυνη, πολιτικους, παιδεια

οσο για την γενικευση, λυπαμαι και δεν μου αρεσει να την κανω, αλλα αν εχουμε εναν κακο κι εναν καλο εαυτο λυπαμαι αλλα υπρερισχυει ο κακος,,ας αναλαβει ο καθενας της ευθυνες τους, για να φανερωνεται πιο συχνα και οργανωμενο ο καλος

Το παλικάρι αυτό κατέστρεψε την ζωή του μια για πάντα από απλή έλλειψη ψυχραιμίας... κάτι που είναι ασυγχώρητο για έναν ένστολο! Δεν διαχειρίστηκε σωστά την κρίση, παρασύρθηκε από τον πανικό και τον τρόμο που πάντα είναι κακοί σύμβουλοι... Πανικοβλήθηκε τόσο πολύ που "ξέχασε" να σταματήσει για να ελέγξει τον ποδηλάτη... και το κακό έγινε, γιατί υπερίσχυσε το ένστικτο της φυγής... Με άλλα λόγια, φέρθηκε σαν... κτήνος!

Κατέστρεψε και τη ζωή της οικογένειας...

Τι να πω...

Πάντως μην είστε τόσο σκληρές... Θα τον κρίνει η δικαιοσύνη και ο Θεός... Κανείς από εμάς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει σε περίπτωση πανικού... Ρόλο παίζει σαφώς και το νεαρό της ηλικίας του.

Πάντως το γεγονός και μόνο ότι από το ένα λεπτό στο άλλο κατέστρεψε 1 οικογένεια συν 1 την δικιά του, είναι μεγάλος σταυρός για να τον κουβαλάει μια ζωή...

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Διαφημίσεις

εχω ξαναπει πεταξε βανακι ασπρο τον αντρα μου με το μηχανακι και εφυγε, ο αντρας μου χαροπαλευε κι εκεινος μπουχος, οπως λεει κι η γιαγια μου,,,δηλαδη αν σταματαγε ο τσογλαναρας τι θα παθαινε? να μην αναλαβει κανενας τις ευθυνες των πραξεων του? αλλα ετσι γαλουχηθηκαμε καταρχην απο τους συμβολικους γονεις μας πολιτικους κι υστερα απο τους φυσικους τους δικους μας που ανεχτηκαν εκφυλισττηκαν και ξαναανεχονται απο φοβο, απο συμφερον, απο βλακεια....:(:(:(μακρια απο τον κ,,,,,ο μου κι οπου θελει ας ειναι, αυτη ειναι η νοοτροποια του μεσου ελληνα,,,ειμαι αδικη? ΜΑΚΑΡΙ να ειμαι και να κανω λαθος δεν ξερετε ποσο το επιθυμω

Το παλικάρι αυτό κατέστρεψε την ζωή του μια για πάντα από απλή έλλειψη ψυχραιμίας... κάτι που είναι ασυγχώρητο για έναν ένστολο! Δεν διαχειρίστηκε σωστά την κρίση, παρασύρθηκε από τον πανικό και τον τρόμο που πάντα είναι κακοί σύμβουλοι... Πανικοβλήθηκε τόσο πολύ που "ξέχασε" να σταματήσει για να ελέγξει τον ποδηλάτη... και το κακό έγινε, γιατί υπερίσχυσε το ένστικτο της φυγής... Με άλλα λόγια, φέρθηκε σαν... κτήνος!

Τι να πω...

Πάντως μην είστε τόσο σκληρές... Θα τον κρίνει η δικαιοσύνη και ο Θεός... Κανείς από εμάς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει σε περίπτωση πανικού... Ρόλο παίζει σαφώς και το νεαρό της ηλικίας του.

Πάντως το γεγονός και μόνο ότι από το ένα λεπτό στο άλλο κατέστρεψε 1 οικογένεια συν 1 την δικιά του, είναι μεγάλος σταυρός για να τον κουβαλάει μια ζωή...

κατεστρεψε τη ζωη του κι ειναι βαρυ το δεχομαι,, εχασε την ψυχραιμια του? η μηπως ετσι εχει μαθει να μην δινει λογαριασμο σε κανεναν γιατι μπορει να την σκαπουλαρει γιατι δεν βαριεσαι? οπως πεταει ο αλλος τα σκουπιδιο του στο δρομο,,,το παιδι αυτο ειναι θυμα κακης παιδειας και νοοτροπιας, κακων παραδειγματων κι οχι πανικου,,,αυτο ειναι τραγικο, δεν ειναι ο πανικος, ειναι οοοολα τα αλλα και τελευταιο ο πανικος

κατεστρεψε τη ζωη του κι ειναι βαρυ το δεχομαι,, εχασε την ψυχραιμια του? η μηπως ετσι εχει μαθει να μην δινει λογαριασμο σε κανεναν γιατι μπορει να την σκαπουλαρει γιατι δεν βαριεσαι? οπως πεταει ο αλλος τα σκουπιδιο του στο δρομο,,,το παιδι αυτο ειναι θυμα κακης παιδειας και νοοτροπιας, κακων παραδειγματων κι οχι πανικου,,,αυτο ειναι τραγικο, δεν ειναι ο πανικος, ειναι οοοολα τα αλλα και τελευταιο ο πανικος

Συμφωνώ απόλυτα, σιγα μην τον λυπηθούμε κιόλας τον αλήτη. Τόσοι άνθρωποι χαροπαλεύουν εξαιτίας του για όνομα του θεού. Τρεμω και μόνο που σκέφτομαι την οικόγεια που χαροπαλεύει και η μαμα και τα παιδάκια. Ασε που και ως ενστολος θα έπρεπε να έχεδι μάθει να διαχειρίζεται τον "πανικό του". Τι λέμε τώρα ?

Τι να πω...

sorry αλλα δεν νιωθω καμια συμπονια ή επιεικεια για αλλο ενα βρωμοπαιδο (ο πιο soft χαρακηρισμος που μπορω να αποδωσω) που καβαλαει τη μηχανη του μπαμπα (ετσι διαβασα στο νετ) και κανει τον ιπποτη της ασφαλτου. δυστυχως εχουμε δει παμπολες φορες τι οδικη συμπεριφορα εχουνε οι πιτσιρικαδες με τς μηχανες τους, πως μαρσαρουν, πως χωνονται να προσπερασουν και πως τσαμπουκαλευονται...

τωρα αν εχει καταστρεψει τη δικη του ζωη και της οικογενειας του απλα ας προσεχε

η αλλη οικογενεια τι φταιει να πληρωσει τη λαθος αγωγη αυτου του πτσιρικα?

Τρεμω και μόνο που σκέφτομαι την οικόγεια που χαροπαλεύει και η μαμα και τα παιδάκια. Ασε που και ως ενστολος θα έπρεπε να έχεδι μάθει να διαχειρίζεται τον "πανικό του".

Mε εκφραζεις απολυτα. Δεν εχω λογια.

Διαφημίσεις

Είναι εύκολο να καταδικάζεις τον "φτέχτη"!

Απλά θέλησα να παραθέσω τις σκέψεις μου βλέποντας τα πράγματα πιο ψύχραιμα, μετά το σοκ της πρώτης ανάγνωσης, χωρίς να σημαίνει πως δεν καταδικάζω τον θύτη, την πράξη του και την αγωγή του και χωρίς να σημαίνει ότι δεν συμφωνώ με όλα όσα λέτε!

Πάντως σε κανένας δεν αξίζει να τιμωρείται με τέτοιο τρόπο, για να "μάθει" άλλη φορά, ή για να "μάθουν" οι γονείς του που τον ανέθρεψαν λάθος... Και δεν μπορώ να πω πως δεν με νοιάζει γι' αυτό που του συνέβηκε, και "καλά να πάθει, ας πρόσεχε"! Με αγγίζει κι ο θύτης, όπως και η τραγική κατάσταση της μητέρας και των παιδιών που είναι τα θύματα.

Με απασχολούν όλα τα πρόσωπα αυτής της τραγωδίας και ο γολγοθάς που ζουν αυτή τη στιγμή.

Σίγουρα η συμπεριφορά του είναι καταδικαστέα 100%, όμως για σκεφτείτε... θα μπορούσε να συμβεί και σ' εμάς ανά πάσα ώρα και στιγμή ένα ατύχμα και να είμαστε εμείς οι θύτες... εξ' αμελείας... Είναι ζήτημα δευτερολέπτων και συσσώρευσης κακών συγκυριών (λάθος άνθρωποι σε λάθος χώρο, χρόνο κλπ) να συμβεί το ατύχημα και όχι μόνο έλλειψη παιδείας, σωστής ανατροφής κλπ. και απόδοση Θείας Δίκης γιατί οι γονείς μεγάλωσαν ένα "....παιδο" ή "τσ...αράς" όπως λέτε!

Με λίγα λόγια, συμπονώ και ενσυναισθάνομαι (ταυτίζομαι συναισθυματικά) με άπαντες τους εμπλεκόμενους, αλλά περισσότερο με τα θύματα, και εύχομαι ο Θεός και οι γιατροί να τους βοηθήσουν!

Όσο για τον νεαρό, μην ανησυχείτε, θα πληρώσει πολύ ακριβά! Φροντίζει ήδη γι' αυτό και η συνείδηση του και η κοινή γνώμη!!!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

θα μπορούσε να συμβεί και σ' εμάς ανά πάσα ώρα και στιγμή ένα ατύχμα και να είμαστε εμείς οι θύτες... εξ' αμελείας...

Όσο για τον νεαρό, μην ανησυχείτε, θα πληρώσει πολύ ακριβά! Φροντίζει ήδη γι' αυτό και η συνείδηση του και η κοινή γνώμη!!!

Αλλο το ατύχημα και άλλο παρατάω 2 μικρα παιδια και την μαμά τους και φεύγω να γλιτώσω το τομάρι μου. Οπότε για ποια συνείδηση μιλάμε ? Τωρα σίγουρα αφού δεν κατάφερε να την κοπανήσει θα κλαίγεται και θα " μετανοιώνει" για να πέσει στα πιο μαλακά.

Απλά θέλησα να παραθέσω τις σκέψεις μου βλέποντας τα πράγματα πιο ψύχραιμα, μετά το σοκ της πρώτης ανάγνωσης, χωρίς να σημαίνει πως δεν καταδικάζω τον θύτη, την πράξη του και την αγωγή του και χωρίς να σημαίνει ότι δεν συμφωνώ με όλα όσα λέτε!

Πάντως σε κανένας δεν αξίζει να τιμωρείται με τέτοιο τρόπο, για να "μάθει" άλλη φορά, ή για να "μάθουν" οι γονείς του που τον ανέθρεψαν λάθος... Και δεν μπορώ να πω πως δεν με νοιάζει γι' αυτό που του συνέβηκε, και "καλά να πάθει, ας πρόσεχε"! Με αγγίζει κι ο θύτης, όπως και η τραγική κατάσταση της μητέρας και των παιδιών που είναι τα θύματα.

Με απασχολούν όλα τα πρόσωπα αυτής της τραγωδίας και ο γολγοθάς που ζουν αυτή τη στιγμή.

Σίγουρα η συμπεριφορά του είναι καταδικαστέα 100%, όμως για σκεφτείτε... θα μπορούσε να συμβεί και σ' εμάς ανά πάσα ώρα και στιγμή ένα ατύχμα και να είμαστε εμείς οι θύτες... εξ' αμελείας... Είναι ζήτημα δευτερολέπτων και συσσώρευσης κακών συγκυριών (λάθος άνθρωποι σε λάθος χώρο, χρόνο κλπ) να συμβεί το ατύχημα και όχι μόνο έλλειψη παιδείας, σωστής ανατροφής κλπ. και απόδοση Θείας Δίκης γιατί οι γονείς μεγάλωσαν ένα "....παιδο" ή "τσ...αράς" όπως λέτε!

Με λίγα λόγια, συμπονώ και ενσυναισθάνομαι (ταυτίζομαι συναισθυματικά) με άπαντες τους εμπλεκόμενους, αλλά περισσότερο με τα θύματα, και εύχομαι ο Θεός και οι γιατροί να τους βοηθήσουν!

ψαράκι, μου αρέσει ο ψύχραιμος τρόπος που βλέπεις τα πράγματα. Εγώ βρίσκομαι ακόμη στη φάση του σοκ, αλλά έχουν αρχίσει κι εμένα να μ΄ενοχλούν τα κανιβαλιστικά σχόλια που διαβάζω, κυρίως σε άλλα πόρταλς.

Το πιο σημαντικό είναι τώρα να ζήσουν και να αναρρώσουν πλήρως τα τρία θύματα. Και να είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό.

Σκέψου ότι είχε προηγηθεί το γεγονός ότι χτύπησε τον ποδηλάτη, και μετά την μητέρα με τα 2 παιδιά, οπότε 4 ανθρώπους... Φαντάσου τι έγινε μέσα στο μυαλό του!

Όσο για την έλλειψη συνείδησης πιστεύω πως "όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί".

"Γνωρίζω καλά ότι για λόγους άμυνας και ενδόμυχων φόβων τα άτομα μπορούν και πράγματι συμπεριφέρονται με απίστευτη σκληρότητα, με τρόπο τρομερά καταστροφικό, ανώριμο, πρωτόγονο, αντικοινωνικό και επιβλαβή. Κι όμως, το πιο συγκλονιστικό και δημιουργικό μέρος της δουλειάς μου είναι να ασχολούμαι με τέτοια άτομα και να ανακαλύπτω στα κατάβαθα της ψυχής τους τις έντονα θετικές τάσεις που υπάρχουν μέσα τους, όπως σε όλους μας."

Τάδε έφη Carl Rogers, ένας από τους μεγαλύτερους ψυχοθεραπευτές του περασμένου αιώνα, με ανεκτίμητη συμβολή στον κλάδο της Ψυχολογίας.

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Σκέψου ότι είχε προηγηθεί το γεγονός ότι χτύπησε τον ποδηλάτη, και μετά την μητέρα με τα 2 παιδιά, οπότε 4 ανθρώπους... Φαντάσου τι έγινε μέσα στο μυαλό του!

Όσο για την έλλειψη συνείδησης πιστεύω πως "όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί".

"Γνωρίζω καλά ότι για λόγους άμυνας και ενδόμυχων φόβων τα άτομα μπορούν και πράγματι συμπεριφέρονται με απίστευτη σκληρότητα, με τρόπο τρομερά καταστροφικό, ανώριμο, πρωτόγονο, αντικοινωνικό και επιβλαβή. Κι όμως, το πιο συγκλονιστικό και δημιουργικό μέρος της δουλειάς μου είναι να ασχολούμαι με τέτοια άτομα και να ανακαλύπτω στα κατάβαθα της ψυχής τους τις έντονα θετικές τάσεις που υπάρχουν μέσα τους, όπως σε όλους μας."

Τάδε έφη Carl Rogers, ένας από τους μεγαλύτερους ψυχοθεραπευτές του περασμένου αιώνα, με ανεκτίμητη συμβολή στον κλάδο της Ψυχολογίας.

μα ο ανθρωπος αυτος θυμα ειναι μια κοινωνιας που νοσει, οι συνειδησεις διαμορφωνονται σε περιβαλλοντα και πλαισια πολιτισμου, οχι στον πολεμο ας πουμε, σε αυτα γαλουχησαι και εκπαιδευεσαι και φτιαχνεις η δεν φτιαχνεις μια

ευθραστη συνειδηση,,,

Διαφημίσεις

Τον συμπονώ κι αυτόν, αλλά όταν χτυπάς έναν άνθρωπο στο δρόμο, το ένστικτο της ανθρωπιάς σου λέει να κατεβείς να δεις αν χρειάζεται βοήθεια, αν ζει ή αν πεθαίνει, κι όχι να κοιτάξεις να σώσεις το τομάρι σου που λέει ο λόγος... το να αφήνεις 4 ανθρώπους στην άσφαλτο και να εξαφανίζεσαι δεν σηκώνει και πολλά ελαφρυντικά δυστυχώς...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

παντως εμμενω στην αποψη μου οσο απανθρωπη και να ακουγεται. συμπονια και οικτο θα ενιωθα αν εδειχνε καποια στοιχειωδη μετανοια για την πραξη του και οχι να προσπαθει ακομα και τωρα να σωσει το τομαρι του και να ισχυριζεται οτι ετρεχε για να δωσει αιμα για εναν συγγενη του (!), λες και οταν δινουμε αιμα την ιδια στιγμη το παιρνει ο ασθενης!!! επισης δεν ειχε ουτε διπλωμα (συμφωνα παντα με τα μμε) και η μηχανη ειναι του πατερα του αρα ειναι εξισου συνυπευθυνος και αυτος.

σιγουρα κακοτοπιες μπορει να τυχουν σε ολους μας, το θεμα ειναι πως το χειριζομαστε. ενδεικτικα αναφερω πριν απο χρονια στην εθνικη οδο εσκασε το λαστιχο στο αμαξι του αντρα μου και καθως εχασε τον ελεγχο του αυτοκινητου χτυπησε μια μηχανη. εννοειται οτι περιμμενε το ασθενοφορο να παραλαβει το παλικαρι και επισης επικοινωνουσε συνεχως με το νοσοκομειο για να ενημερωνεται για την κατασταση του παιδιου

οπως και να εχει το σημαντικο ειναι να τα καταφερει η οικογενεια και να αναρρωσουν πληρως

Αληθεια οταν πηρε την ανασφαλιστη μηχανη να την οδηγησει χωρις να εχει διπλωμα...απο ελλειψη ψυχραιμιας το εκανε?

μα ο ανθρωπος αυτος θυμα ειναι μια κοινωνιας που νοσει, οι συνειδησεις διαμορφωνονται σε περιβαλλοντα και πλαισια πολιτισμου, οχι στον πολεμο ας πουμε, σε αυτα γαλουχησαι και εκπαιδευεσαι και φτιαχνεις η δεν φτιαχνεις μια

ευθραστη συνειδηση,,,

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγωιστές, ανεύθυνοι και ευθυνόφοβοι για το κάθετι.

Είναι αλυσίδα από απερισκεψίες. Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, άρα δεν τον καλύπτει καμία ασφάλεια... χτύπησε τον ποδηλάτη, πήγε να ξεφύγει, χτύπησε τα παιδιά και τη μαμά τους. Αλλίμονο αν οι στρατιωτικοί χάνουν την ψυχραιμία τους με μια τροχαία παράβαση. Τον λυπάμαι κι αυτόν, αλλά από το πρωί σκέφτομαι αυτά τα παιδάκια, πόσο κρίμα.

Κάνουν έκκληση για αίμα.

Τον συμπονώ κι αυτόν, αλλά όταν χτυπάς έναν άνθρωπο στο δρόμο, το ένστικτο της ανθρωπιάς σου λέει να κατεβείς να δεις αν χρειάζεται βοήθεια, αν ζει ή αν πεθαίνει, κι όχι να κοιτάξεις να σώσεις το τομάρι σου που λέει ο λόγος... το να αφήνεις 4 ανθρώπους στην άσφαλτο και να εξαφανίζεσαι δεν σηκώνει και πολλά ελαφρυντικά δυστυχώς...

ακριβως ετσι!

δεν μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου:(

τα παιδακια σκεφτομαι κ την μαμα ας γλιτωσουν παναγια μου!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διάβασα πως τα παιδιά χρειάζονται αίμα. Όποια-ος μπορεί να δώσει ας το κάνει σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο λέγοντας πως είναι για τα παιδιά Maciorwska - στο Αγλαία Κυριακού. Εγώ θα πάω το πρωι να δώσω.

Τις λεπτομέρειες δεν τις γνώριζα (ανασφάλιστος, δικαιολογία για αίμα σε συγγενή κλπ)...:-(

Μην ξεχνάμε όμως πως ένα τέτοιο άτομο εύκολα άγεται και φέρεται όπως του πουν... οι δικηγόροι, ακριβώς για να γλυτώσει το τομάρι του!!!

Άρα πάλι μιλάμε για αποτέλεσμα νοσηρότητας, κοινωνικής και οικογενειακής... με εύπλαστη συνείδηση. :-(

Εξ' άλλου τέτοιοι άνθρωποι ζουν δίπλα μας και καθημερινά βιώνουμε τον ωχαδελφισμό και το "δε βαριέσαι εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα"?

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Μπράβο και ένστολος! Ντροπή του δηλαδή. Για ποιά ένστικτα μιλάτε? Και τί θα πεί δε ξέρει κανείς πως θα του βγεί αν του τύχει κάτι παρόμοιο?

Εδώ άνθρωποι χτυπάνε μόνοι τους και τρέχουμε να βοηθήσουμε, πόσο μάλλον να τους χτυπούσαμε εμείς!

Οποιος είναι ανεύθυνος και ευθυνόφοβος φεύγει. Ναι υπάρχει και το ένστικτο της φυγής, που κάνεις σκανταλιά και φεύγεις. Αυτό όταν είμασταν παιδάκια. Μεγαλώνοντας, και ειδικά στα 21 και ένστολοι(!) ευελπιστώ ότι έχουμε ήδη μάθει να διαχειριζόμαστε τα ένστικτα μας και να υπερισχύει η λογική.

Ακόμα κι αν δε συμπονάς τον συνάνθρωπο σου που τον χτύπησες, οφείλεις να καθίσεις εκεί κι όχι να εξαφανιστείς και μετά από συμβουλή του δικηγόρου της οικογένειας να παραδοθείς. (γιατί είναι φως φανάρι ότι έτσι έγινε κατά τη γνώμη μου!)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Αν ισχύει πως δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και ασφάλεια, τότε πρόκειται περί "ανθρώπου" που δεν σέβεται κανόνες, δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, δεν "νιώθει" απλά.

Και έχει επιλέξει επάγγελμα ζωής που έχει σαν κορμό του την απόλυτη πειθαρχία στους κανόνες.

Ισόβια και τίποτα λιγότερο.

Σωκράτης

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...