Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώην εργαζόμενη, νυν νοικοκυρά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 257
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάθος!

Τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών έχουν προτεραιότητα. Οι 3τεκνοι (τουλάχιστον στην εκπαίδευση) δεν θεωρούνται πολύτεκνοι.

Εμενα ετσι μου ειπαν σημερα, με ρωτησαν αν ειμαι τριτεκνη η πολυτεκνη κ πως οταν βγουν τα αποτελεσματα θα μας δειξουν πιστοποιητικο οικογεν. καταστασης απο τριτεκνους κ πολυτεκνους, ωστε να δουμε οτι υπαρχει διαφανεια:!:

Τι να σου πω?Με 2 υπευθυνες μιλησα τα ιδια μου ειπαν....

Θα τη συμπαθήσει και ο Κασιδιάρης και το συνάφι του αν κάνει περισσότερα παιδιά (είμαι επηρεασμένη από το άλλο θέμα) :lol:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Μη σου πω πως μερικοί θα τη βγάλουν και οπαδό τους επειδή θέλει και άλλο παιδί και τυγχάνει να συμπίπτει με την ιδεολογία τους!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Αχ, μη με μπριζόνεις:lol:Όσο για τα ρούχα κτλ δεν έχω τίποτα.Όταν ήταν πιο μικρά τα παιδιά μέναμε σε σπίτι 50τμ και δε χωρούσαν τα πράγματα.Άλλα τα πέταξα,άλλα τα χάρισα στην εκκλησία(οπου τα βγάλανε τη άλλη μέρα στα σκουπίδια και τα μαζεύανε οι "ρούχα μάνα":twisted:) και άλλα τα χάρισα σε συγγενείς με μωρά.Θα περιμένω να ξεπαιδιάσουνε η αδερφή μου και η κουνιάδα μου για να πάρω τα δικά τους:D

Μια χαρά, πιο καινούρια κιόλας!!!!

Άμα περιμένεις να το αποφασίσεις του χρόνου θα το έχεις στην αγκαλιά σου σε 2 χρόνια στην καλύτερη (άμα πιάσεις σε διάστημα 2-3 μηνών ας πούμε) και τότε θα έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τα άλλα σου παιδάκια, κρίμα είναι!!!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Θα σου'λεγα να μη νιώθεις τύψεις.Λογικό είναι να έχουμε ανάγκη και τα 300ευρώ έτσι που μας τα'χουν κάνει.Δε ξέρω για πόσο καιρό θ΄αντέξουμε εμείς.Όσο για το 3ο πάντα το σκεφτόμασταν αλλά λέω να περιμένω κάνα χρόνο ακόμα να δούμε πώς θα είμαστε και οικονομικά.

Αχ, σε ευχαριστω....

Οσο για το τριτο συμφωνω με τα κοριτσια....ειδικα εμενα που ειναι κ του ιδιου φιλου ολα τα ειχα!!!κ αν θηλασειις μια χαρα...

δωρα που μου φερνουν τα αλλαζω κ παιρνω μεγαλυτερα, μια χαρα τα βολευουμε

Διαφημίσεις

Καλέ σεις, κάντε κράτει και πιάνω εύκολα η γυναίκα:oops:Όσο για τη διαφορά με τα παιδιά, τα 6-7 χρόνια τα πιάνουμε ήδη.Τώρα θα πάει η μικρή 1η δημοτικού και ο μεγάλος 2α.Με φαντάζεσαι και γκαστρωμένη τι τρέλα θα βαράω:lol:

Εμενα ετσι μου ειπαν σημερα, με ρωτησαν αν ειμαι τριτεκνη η πολυτεκνη κ πως οταν βγουν τα αποτελεσματα θα μας δειξουν πιστοποιητικο οικογεν. καταστασης απο τριτεκνους κ πολυτεκνους, ωστε να δουμε οτι υπαρχει διαφανεια:!:

Τι να σου πω?Με 2 υπευθυνες μιλησα τα ιδια μου ειπαν....

Προεδρικό διάταγμα 200 για τη λειτουργία των νηπιαγωγείων:

12. Κατ' εξαίρεση και χωρίς κλήρωση εγγράφονται τα παρακάτω νήπια των δύο ηλικιών:

α) Τα δίδυμα αδέρφια εφόσον έχει κληρωθεί ο ένας από αυτούς.

β) Τα τέκνα πολυτέκνων, αφού ληφθεί υπόψη η παρ. 10

του παρόντος άρθρου. (λέει ότι εγγράφονται προνήπια αν υπάρχουν θέσεις από τα νήπια)

γ) Τα τέκνα των νηπιαγωγών που διδάσκουν στο νηπια*γωγείο και των άλλων εκπαιδευτικών που εργάζονται σε συστεγαζόμενα με το νηπιαγωγείο σχολεία.

Πες τα. Στις αλλες χωρες παιρνουν αδεια μεχρι το παιδι να παει προνηπιο (με αποδοχες). Ειχα δει στην τηλεοραση αφιερωμα που συνεκρινε τα συστηματα σε Γαλλια, στη Σουηδια (αστο...χλιδη) κι αλλες χωρες με Ελλαδα-Ιταλια και ειχα παθει πλακα με το ποσο απαραιτητο το θεωρουσαν να μεγαλωνουν οι ιδιοι τα παιδια τους και να πληρωνονται οσο καιρο το κανουν αυτο. Στη δε Αγγλια οταν ημουν, αν γεννουσες κατω απο τα 18 το κρατος σου εδινε και σπιτι δωρεαν να μενεις! Αλλες νοοτροπιες....μου κανει εντυπωση που εμεις θεωρουμαστε πιο παραδοσιακες κοινωνιες και πιο κοντα σε οικογενειακες αξιες. Μας εχουν διαλυσει στην πραγματικοτητα. Εκτος αν θεωρουν οτι η αξια της οικογενειας φαινεται στο ποσο απασχολουνται οι παππουδες.

Δυστυχως τωρα πια δεν εχουμε ελπιδες για τετοιο κοινωνικο κρατος.

εγω το πρότεινα (μερικές σελίδες πίσω!) και ως απάντηση διάβασα "όχι και ασφάλιση και επίδομα απο το κράτος για να κάθεσαι"..βέβαια δεν είχα ξεκαθαρίσει οτι εννοούσα οτι μετά τον πρώτο χρόνο το ταμείο ανεργίας απο 450 να γινόταν έστω 300 ευρώ για να μπορώ να συνεισφέρω ελαφρώς τόσο στα προσωπικά όσο και στα έξοδα του σπιτιού..

αστο...λες και με 300 ευρώ το μήνα είσαι κάθε σ/κ σε σπα ξενοδχείο φτιάχνωντας κορμί-μαλλί-νύχι..

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...