Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

nano μου, δεν ήθελα με τίποτα να σε στενοχωρήσω , να κρίνω την αποφασή σου που για λόγους υγείας δε μπορείτε να΄ρθείτε, αλλά ούτε και να υποθέσω ότι δεν είναι αρκετά σημαντική για σένα η συνάντηση. Καθώς επίσης και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε φέρω στη δύσκολη θέση του να απολογείσαι, που ακριφώς όπως το γράφεις δεν οφείλεις κιόλας. Ζητώ συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε το ποστ μου και δεν έγινα κατανοητή, και σε στενοχώρησα ή σε έφερα σε δύσκολη θέση. Πολλές φορές συμβαίνει αυτό με τα γραπτά. Εγώ ήθελα να πω για τη δική μας΄ίωση που μας ταλαιπώρησε αλλά κατά τη γνώμη μου τη βάζω σε δεύτερη μοίρα και προτιμώ να βγεί έξω το μωρό, να γνωρίσει άλλα μωράκια και να παίξει όσο μπορεί... :roll: Και πάλι λέω πως αυτή είναι η προσωπική και μόνο άποψη μου, για το δικό μου παιδί, σαφώς δεν αποτελεί γνώμονα για κανέναν, και δε θέλω να επηρεάσω κανέναν.

Υ.Γ. Και όλα αυτά τα γράφω σε περίπτωση που αναφέρεται το ποστ σου σε εμένα και όχι σε κάποιο άλλο ποστ που αναφέρει επίσης το θέμα το ιώσεων κ.τ.λ.

Αυτά από πλευράς μου και λυπάμαι για την πιθανή παρεξήγηση.

μην στεναχωριέσαι και μην απολογείσαι

διάβασε εδώ και θα καταλάβεις : http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5643

να είσαι καλά και ελπίζω σύντομα να τα πούμε και από κοντά

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Θα πάμε κανονικά στην συνάντηση και εαν ισχύει ακόμη η προσφορά της Ντέπυς που το ξανατονίζω οτι ήταν κάτι τελείως αυθόρμητο έτσι για να μας καλοσωρίσει στον χώρο της θα το δούμε εκεί.....τι πιο απλό????

σωστά.

Ο περεταίρω στόχος της διαχείρισης είναι εφόσον ένας παιδότοπος θέλει να προβληθεί και να φανεί στα μέλη, τότε η προσφορά θα πρέπει να μην οδηγεί σε περεταίρω καταβολή χρηματικού ποσού απο τον γονέα.

Αυτοί οι όροι αφορούν όλες τις υπηρεσίες που προβάλλονται (συναντήσεις) ή κληρώνονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας απο την εταιρεία.

Δεν προσφέρονται banner σαν αντάλλαγμα για αυτή την προβολή, τα banner είναι πλέον όλα κατόπιν πληρωμής χρηματικού αντίτιμου. Δωρεάν προβάλλονται επιλεγμένες εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα όπως πχ τα Saferinternet.gr, ή προστασία της χελώνας (archelon.gr).

Ανεξαρτήτως όλων αυτών των όρων, στο φόρουμ μπορούν να γράφουν μόνο μέλη που έχουν τον ρόλο του γονέα ή μελλοντικού γονέα, και όχι εκπροσωπώντας κάποια επιχείριση.

για όλα αυτά έχει γίνει ενημέρωση στο μέλος που πρότεινε αυτή την προσφορά,

ελπίζουμε να υπάρξει περεταίρω συνεννόηση/συνεργασία για το θέμα αυτό.

Απο την στιγμή που η προσφορά αφορά κάτι που έχει γίνει στους γονείς προφορικά και τα μέλη έχουν κανονίσει λοιπόν μεταξύ τους κάτι που να τα συμφέρει με κάποιον κάτοχο επιχείρισης, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα καθώς αυτό δεν αφορά την εταιρεία. Αρχίζει να αφορά την εταιρεία όταν προβάλλεται μέσα απο το φόρουμ, καθώς:

Το να υπάρχει περιορισμός στην προβολή (μέσω του φόρουμ) επιχειρήσεων και στην πρόταση προσφορών οι οποίες παροτρύνουν στην καταβολή κάποιου χρηματικού αντίτιμου μέσω κάποιας έκπτωσης ή δώρου,

οδηγεί σε καλύτερες προσφορές για τα ίδια τα μέλη και χωρίς να έχουν καμία καταβολή χρηματικού ποσού.

Παράδειγμα είναι οι υπόλοιπες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, αλλά και απο τα προιόντα που κληρώνονται.

Όσο λιγότερη δωρεάν διαφήμιση γίνεται για κάποια εταιρεία, τόσο περισσότερο η εταιρεία αυτή θα επιδιώξει να προβληθεί με άλλο τρόπο, που να συμφέρει ακόμα περισσότερο τους τελικούς χρήστες δηλαδή εσάς τα μέλη.

Επιπλέον είναι κάθετη η φιλοσοφία της Εταιρείας η οποία θέλει να αποφύγει κάθε περεταίρω χρηματική επιβάρυνση των γονέων μέσω κάποιας προσφοράς η οποία περιλαμβάνει ποσοστό μόνο του τελικού ποσού που θα πρέπει να καταβάλλει ο γονέας.

Εάν μια εταιρεία θέλει να προβληθεί στο φόρουμ χωρίς την καταβολή χρηματικού ποσού και γνωρίζοντας τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει, τότε θα χρειαστεί να προσφέρει αυτούσια προιόντα/υπηρεσίες στους γονείς χωρίς να υπάρχει καμία άλλη καταβολή χρηματικού αντιτιμου.

εκ της διαχείρισης της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων

σας εχασα κοριτσια!!! ειχα καιρο να μπω....

εμεις δυστυχως ειμαστε οικογενειακως αρρωστοι. Πιο χαλια εγω, με γαστρεντεριτιδα, η μαμα μου, η πεθερα μου....αναμενω για τους υπολοιπους!!! ο μικρος εχει 2 μερες τωρα μυξουλες, οποτε δυστυχως δεν θα τα καταφερουμε!!

παντως δεν μου ηρθε κανενα μηνυμα για την συναντηση...τυχαια μπηκα και την ειδα....

3OaPp3.png CNKep3.png

Και εμένα η μικρή έχει μυξούλες, που σημαίνει ότι αποκλείεται βόλτα σε παιδότοπο και ο μπαμπας μας έχει προβλημα με τη μεση απο χθες, αν είναι σε θέση να την κρατήσει θα ρθούμε με το Δημήτρη! Ελπίζω να μπορέσουμε!!!!

Κυριακή 02/11/08 στις 18.00μμ στον παιδότοπο FANTASIA

1. SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος ???

4. asteraki + Εβελίνα

5. Serba +Eρμίνα+Βαγγέλης

6. Sofia + Anastasia + Thomakos

7. evi_mik + Giorgos

8. mamakoulina + Ευγενία

9. Μαρία23

10. tery + Μιχαήλ-'Αγγελος

11. ALEXIS K STELLA (?)

12. KANGOO+ΓΙΩΡΓΟΣ +ΜΠΑΜΠΑΣ

13. Ζωγια + Δημήτρης ??

Διαφημίσεις

Κυριακή 02/11/08 στις 18.00μμ στον παιδότοπο FANTASIA

1. SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος + Κων/νος

4. asteraki + Εβελίνα

5. Serba +Eρμίνα+Βαγγέλης

6. Sofia + Anastasia + Thomakos

7. evi_mik + Giorgos

8. mamakoulina + Ευγενία

9. Μαρία23

10. tery + Μιχαήλ-'Αγγελος

11. ALEXIS K STELLA (?)

12. KANGOO+ΓΙΩΡΓΟΣ +ΜΠΑΜΠΑΣ

13. Ζωγια + Δημήτρης ??

Βγαζω τα ερωτηματικα απο μας και συμπληρωνω και τον μικρο!

Θα τα πουμε το απογευμα.

Koritsia perasame para polu omorfa simera!!! kathe fora pou briskomaste ta morakia mas einai ola kai megalutera!

Stella mou sou euxomai kalo ths upolipis egkumosinis sou kai me to kalo na erthei i mpempa sou!!

mamakoula kai oi kainourgies tis pareas elpizo na perasate kala kai na sas ksanadoume

Asteraki, sefi kai oi "palies" xarika pou sas ksanaeida an kai den prolaba na miliso me oles sas

Ego ton paidotopo ton brika ekseretiko, poli kali eksipiretisi kai ego sigoura tha ksanapao! euxaristoume polu kai gia tom kafe/rofima pou mas prosferan

exo bgalei kai photos tha sas tis steilo suntoma

filia se oles

Διαφημίσεις

Γυρισαμε και εμεις και μαλιστα κοιμουνται!

Ο παιδοτοπος ηταν απο τους πιο ωραιους που εχω παει. Αρεσε και στην μαμα και στα παιδια, Οι κοπελες πολυ καλες και εξυπηρετικες. Ευχαριστουμε για το κερασμα, Και εμεις σιγουρα θα ξαναπαμε.

Τωρα για την παρεα μας τι να πω...

Οι περισσοτερες ειμαστε ηδη γνωστες και ευτυχως τελικα που εχουμε και τις συναντησεις και βλεπομαστε. Και λεω βλεπομαστε γιατι ειναι δυσκολο να προλαβουμε να μιλησουμε με ολες. Καλωσοριζω και την mamakoulina στην παρεα μας.

Σοφια η Σεφη δεν ηρθε!!

Καλο βραδυ σε ολες και στη επομενη...

Κορίτσια ευτυχώς κοιμήθηκαν και τα δύο, αν και η Εβελίνα μας έκανε λίγο την ζόρικη ...... Χάρηκα πολύ που είδα παλιές "φίλες" αλλά και συνάντησα καινούργιες... σας ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να μιλάμε συχνά αλλά μέχρι να βρω τους νέους ρυθμούς μας τώρα που άρχισα δουλειά θα προσπαθώ να μην χάνω επεισόδια!!!!

nestouroudi που χάθηκες... και σύμπτωση τώρα που γυρνούσα σε σκεφτόμουν γιατί περνούσαμε κοντά από το σπίτι σας ... άντε να τα πούμε

Ευχαριστούμε τον παιδότοπο για το δώρο του, και πραγματικά τα κορίτσια ήταν πολύ ευγενικά και το πιο σημαντικό χαμογελαστά...

Γυρισαμε και εμεις και μαλιστα κοιμουνται!

Ο παιδοτοπος ηταν απο τους πιο ωραιους που εχω παει. Αρεσε και στην μαμα και στα παιδια, Οι κοπελες πολυ καλες και εξυπηρετικες. Ευχαριστουμε για το κερασμα, Και εμεις σιγουρα θα ξαναπαμε.

Τωρα για την παρεα μας τι να πω...

Οι περισσοτερες ειμαστε ηδη γνωστες και ευτυχως τελικα που εχουμε και τις συναντησεις και βλεπομαστε. Και λεω βλεπομαστε γιατι ειναι δυσκολο να προλαβουμε να μιλησουμε με ολες. Καλωσοριζω και την mamakoulina στην παρεα μας.

Σοφια η Σεφη δεν ηρθε!!

Καλο βραδυ σε ολες και στη επομενη...

:lol::lol: kale nai...apla mou emeine sto mualo giati prin fugo i kopela apo ton paidotopo me rotouse pia einai i sefi kai epsaxna na thn bro ! (mou eipe milisan sto tlf i kati tetoio)

pantos perasame omorfa.... :cry::cry: to laptop mou kati epathe :cry: kai den mporo na steilo tis photos!

Λοιπόν, κι εμείς περάσαμε πάρα πολύ όμορφα.

Η παρέα, η καλύτερη, όπως πάντα.

Ο παιδότοπος από τους καλύτερους που έχω πάει, με άριστη εξυπηρέτηση και θα ξαναπάμε κι εμείς.

Μόνο ελπίζω να καταφέρουμε να τα λέμε πιο συχνά!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σας ευχαριστώ ολες για την υπέροχη υποδοχή στην παρέα σας. Παρέα μας, δηλαδή τώρα πια. Τελικά ξεπεράσατε τις προσδοκίες που είχα από αυτή τη συνάντηση. Δεν έχω πείρα από παιδότοπους αλλά αυτός μου άρεσε πολύ, τα περαιτέρω τα αφήνω στους πιο ειδικούς. Πράγματι δεν πρόλαβα να σας καλογνωρίσω όλες. Είχα και ένα παιδί στην αγκαλιά που ήθελε να φάει κιόλας. Γι΄αυτές που γνώρισα έχω να πω τα καλύτερα και είχα τις καλύτερες εντυπώσεις. Τις υπόλοιπες και άλλες πολλές ελπίζω να τα ξαναπούμε την άλλη φορά. Τώρα που το σκέφτομαι, μ΄εσένα daffy μου δε μπόρεσα να μιλήσω. Και να προσθέσω ότι ήρθε και η sam ως έκπληξη. Μαρία 23 και Sophia, που ήσασταν; Όλες σας ψάχναμε! Sefi μου περαστικά για το γιόκα σου και σιδερένιος, ελπίζω στην άλλη συνάντηση. Κρίμα γιατί το οργάνωσες κιόλας, αφού αρχικά μας μπρίζωσσε με το τόπικ του το αστεράκι. Όπως είπε και η Sofiadav, μέχρι κι απ΄τον παιδότοπο σ΄έψαχναν...

Φιλιά σε όλες και δώστε κι από δυό στα ζουζουνάκια σας!

Ως την επόμενη φορά, που περιμένουμε μεγαλύτερη συμμετοχή και από εσάς από τις δυτικές συνοικίες...

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Πράγματι ήταν πολύ όμορφα και ο παιδότοπος από τους καλύτερους που έχω πάει, με πολλές κοπέλες να προσέχουν τα μικρά...΄

Περασα πολύ όμορφα, αν και ήταν λίγο γολγοθάς η πορεία μας ως εκεί, το ταξί δεν ερχόταν, αναγκάστηκα πήρα το αυτοκίνητο, οδήγησα πάνω από αναμένα κάρβουνα στην 3η Σεπτεμβρίου, λαχταρησα με αυτούς που τρέχαν, αστυνομία, κλούβες, ο γιος μου μετρούσε τις φωτιές, το διασκέδασε κιολας! Η επόμενη συνάντηση όχι όταν θα έχει αγώνα!!!!

Φτασαμε τελευταίοι αλλά μου άρεσε μετά τόσο πολύ... Γρήγορα ξέχασα την ταραχή μου μαζί σας!!! Ο μικρός διασκέδασε πάρα πολύ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

Τί να πρωτοπω, με καλυψαν οι πρωταλισαντες!! :lol:

Συγχαρητηρια στον παιδοτοπο για την αψογη εξυπηρετηση, για την καθαριοτητα και τον ευχαριστο και λειτουργικο χωρο που εφτιαξε, για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

Χάρηκα που ειδα τις παλιες και πλεον γνωστες φυσιογνωμιες πλεον φιλεναδες.Χαρηκα που γνωρισα έστω και για λιγο νεες μανουλες με τις φατσουλινες τους :P

Φιλακια στις απουσες και περαστικα στα ζουζουνια σας!!!

μολις επιστρεψαμε στο σπιτι μας και ολοι κοιμουνται..μονο η κουκουβαγια-κανγκου ψαχνει την παρεουλα σας...

ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ στην ALEXIS K STELLA, για την ταραχη που τραβηξες απο την τρελα του μικρου μου, στην επιστροφη μου ειπε συγνωμη μαμα, δεν θα το ξανακανω, ελπιζω να περασει η "σφραγιδα", χωρις παρατραγουδα...σορυ!

ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙς, ΜΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΝΩ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 15 Π.Χ. ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ..

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ...

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ :D

69Dzp3.png

06pBp2.png

Kοριτσια καλημερα,

Χθες ηταν μια πολυ ευχαριστη συναντηση και αρκετα πετυχημενη, παρολου τις απουσιες πολλων απο εσας. :shock::shock:

Ο παιδοτοπος πραγματικα πολυ ωραιος, ευχαριστο περιβαλλον, εξυπηρετικες κοπελες, παιχνιδια για ολες τις ηλικιες και πολυ φως....

Ευχαριστουμε για το κερασμα σας και σιγουρα θα ξαναρθουμε :D:D

Καλη μου φιλη Σεφη ευχαριστουμε πολυ που οργανωσες αυτην την συναντηση κλεινοντας το παιδοτοπο. Περαστικουλια στον μικρο Θωμακο και γρηγορα σιδερενιος... Και την αλλη φορα οποσδήποτε θα ερθεις γιατι μας ελειψες :D:D:D

Χαρηκα πολυ ιντερνετικες φιλες μου που σας ξαναειδα και αυτην την φορα μπορεσαμε να ανταλλαξουμε περισσοτερες απο μια κουβεντες χαχα

Και ενα θερμο καλοσορισμα στην καινουργια της παρεας την μαμακουλινα την ομορφη και την επισης ομορφη μπουμπου της...

Grande μου χαρηκα που σε γνωρισα να σου ζησει ο γιοκας σου και γρηγορα και αυτος να παιζει στον παιδοτοπο με τα αλλα παιδακια :D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ.....

κορίτσια, τέλεια η συνάντηση,

συμφωνώ με όλες, ο παιδότοπος πάρα πολύ καλός,

οι άνθρωποί του φανταστικοί και περάσαμε υπέροχα

και εγώ και τα παιδιά,

χάρηκα που σας ξαναείδα και που γνώρησα τις καινούργιες

οι υπόλοιπες, την επόμενη φορά!

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Επεράσαμε όμορφα όμορφα όμορφα!!!!

Εμείς για ένα λόγο παραπάνω μιας και για πρώτη φορά ο Αντρέας μπήκε στον παιδότοπο κι έπαιξε ....

Χάρηκα που γνώρισα καινούρια πρόσωπα και φυσικά που είδα και τις γνώριμες πλέον φυσιογνωμίες....

Sefi περαστικά κι αγύριστα στον Θωμά σας περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση....

Sebra μου δημιούργησες πρόβλημα :lol::lol: ο μικρός ψάχνει απεγνωσμένα την Ερμιόνη :roll::roll:

Υ.Σ ευχαριστούμε την Ντέπυ ο παιδότοπος της είναι καταπληκτικός και ευελπιστούμε να τον επισκεφθούμε σύντομα...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

κοριτσάρες καλημέρα!!!

χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά

Σέφη μου περαστικά στον Θωμάκο σου

Sam τι ακούω ο Ανδρέας ψάχνει την Ερμιόνη και την Κάτια την ξεχάσαμε;;;;;;;; :lol::lol::lol:

την επόμενη φορά ελπίζω να είναι καλύτερες οι συνθήκες για μας

και να σας δούμε

φαντάζομαι κάτι θα κανονίσουμε πριν από τα Χριστούγεννα, ε;;;;;;;;; :wink:

age.png

SAMy,

η κόρη μου αφήνει ''αποτυπώματα'' στους άντρες από τριών ετών,

σε 15 χρόνια, αν δείτε καμιά τρελή με μαύρο γυαλί και καμπαρντίνα

εξω από κάποιο club, θα είμαι εγώ, αν είναι άντρας,

θα είναι ο άντρας μου!

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...