Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

πήρα τηλ. στον παιδότοπο και επιβεβαίωσα την κράτηση για τις 02/11/08 στις 18.00μμ.

Είπα φυσικά οτι θα είμαστε κάπου στα 10 άτομα αντί 15 όπως είχα κλείσει αρχικά......

Η αλήθεια είναι οτι δεν βλέπω μεγάλη συμετοχή κοινού και αυτό με στεναχωρεί :( .... τι πάθατε βρε κορίτσια,πού χαθήκατε????? ΣΟΦΙΑ Τ. , RENATA , ANTHULA , ALEXIS K STELLA , HAIDO , EYAKI , TERY ......

Με όσες δεν καταφέραμε να μιλήσουμε είτε από κοντά είτε τηλ. έστειλα πμ για τις τελευταίες λεπτομέρεις......

Λιγή υπομονή και πλησιάζει η μέρα που θα τα ξαναπούμε από κοντά......

Φιλάκια σε όλες

SEFI

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

από ότι κατάλαβα οι προσφορές από τους παιδότοπους πρέπει να προαποφασίζονται με τους υπεύθυνους του parents και μετά από συνενόηση μεταξύ τους (του παιδότοπου και των υπευθύνων του site),

έτσι τουλάχιστον κατάλαβα εγώ

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

θα υπαρξει συνεννόηση απο την πλευρά της διαχείρισης με το μέλος που αναφέρει αυτή την προσφορά-

έτσι ώστε η όποια συνεργασία να ανακοινωθεί αλλά και να προβληθεί απο την εταιρεία σαν προσφορά προς τα μέλη.

Για να προβληθεί μια προσφορά σε αυτό το άρθρο

http://parents.org.gr/prosfores

αλλά και στο φόρουμ (απο τους διαχειριστές πάντα)

θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει την δωρεάν συμμετοχή εξολοκλήρου των γονιών, (οι γονείς δηλαδή να μην πληρώνουν ούτε είσοδο ούτε κάτι άλλο, για αυτή τη συνάντηση).

εκτός του οτι δεν θελει η εταιρεία να επιβαρύνει τα μέλη συστήνοντας επίσημα να παρευρεθούν σε συναντηση όπου να πληρώνουν συμμετοχή για κάτι, αλλά και για να μην υπάρχει θέμα συνεργασίας ή μοιράσματος ποσοστού των εσόδων με την Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων.

όλες οι προσφορές είναι πάντα αυτούσιες προσφορές, και όχι προσφορές σε ποσοστά επι των αγορών ή μερίδιο ενός μεγαλύτερου αντικειμένου/υπηρεσίας το οποίο ο γονέας για να το αποκτήσει πρεπει να καταβαλλει χρηματικό αντίτιμο.

ευχαριστούμε

Κορίτσια εγώ θέλω πολύ να έρθω αλλα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αφήσω τη μπεμπούλα στον σύζυγο γιατί μέχρι τελευταία στιγμή παίζεται το αν θα δουλεύει

Είμαι και πολύ μακριά απο την Καλαμαριά και δεν ξέρω την τύφλα μου θέλω πολύ να έρθω όμως αν πάει κάποια απο δυτικά θέλετε να ξεκινήσουμε όλες μαζί?(αν εντέλει έρθω)αμάξι έχω πάντως αλλά δεν ξέρω το δρόμο καλά

Τί ώρα είναι είπαμε η συνάντηση?

Και εγω θα προσπαθησω να ερθω!!!

Την αλλη φορα ξεκινησα για την συναντηση στην αριστοτελους αλλα λογω κακης συννενοησης δεν σας βρηκα!Αυτη τη φορα ελπιζω να τα καταφερω να γνωρισω μερικες απο εσας απο κοντα!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια ιδια μερα και ωρα εχει αυτο....

Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την εβδομάδα θηλασμού:

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008, 19:00, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ, Αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Πρόγραμμα εκδήλωσης

19.00 - 19.30: Χαιρετισμοί

19.30 – 19.45: Μητρικός Θηλασμός: Εκπαίδευση, Υποστήριξη, Ενθάρρυνση. Ε. Σαράντη, Προϊσταμένη Μαία Α.Μ.Γ. Γ.Ν. Παπαγεωργίου

19.45 – 20.00: Υποστήριξη μητέρας προς μητέρα. Ν. Διάκου, Σύμβουλος μητρικού θηλασμόυ La Leche League

20.00 – 20.15: Μητρικός Θηλασμός στη Μονάδα Νεογνών. Α. Ταφλανίδου, Νεογνολόγος Μ.Ε.Ν.Ν. Γ.Ν. Παπαγεωργίου, Ν. Νικολαΐδης, Διευθυντής Μ.Ε.Ν.Ν. Γ.Ν. Παπαγεωργίου

20.15 – 20.30: Θηλασμός: Δείκτης Ποιότητας για το Περιβάλλον. Κ. Γραμματικού, Μαία Γ.Ν. Ιπποκράτειο, Σ. Ηλιάσκου, Μαία Α.Μ.Γ. Γ.Ν. Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Μαιών Θεσσαλονίκης

Θα ακολουθήσει δεξίωση

Ειλικρινά πιστεύω οτι θα είμαστε όλες οι μαμάδες σύμφωνες να καθιερωθεί συνάντηση τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα στον συγκεκριμένο παιδότοπο quote]

Koριτσακια μου, νομιζω οτι ειναι λιγο αδικο να το καθιερωσουμε συνεχεια εκει.Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλος παιδοτοπος αλλα παρα πολυ μακρια για πολλες απο εμας και απ'οτι εχω καταλαβει από την προηγουμενη συναντηση η οποια ειχε και την μεγαλυτερη προσελευση οι περισσοτερες μαλλον βολευοντε δυτικα.Για ανατολικα ειναι καλυτερα να προσανατολιστουε καπου οπως την καλοκαιρινη που ναι μεν ηταν ανατολικα αλλα δεν χρειαζοταν να ξαναμπεναμε μεσα στην πολη και να ψαχνουμε.Δηλ. ειχε πολυ πιο ευκολη προσβαση για τις "δυτικες".Μην παρεξηγηθω απλα την γνωμη μου λεω και οτι αποφασισει η πλειοψηφια.

rQGhp3.png

Άργησα πολύ?

Συγγνώμη...

Είχα μετακόμιση, από ανατολικά που ήμουνα, τώρα ήρθα δυτικά, οπότε με βολεύει αυτή η συνάντηση, αν εννοούμε τον παιδότοπο "Φαντασία" στην Καλαμαριά, είμαι σχεδόν δίπλα του.

Προλαβαίνω να δηλώσω συμμετοχή???????????

Χμμμ...

Ούπςςςςςς....

Έκανα ένα μικρό λαθάκι...

Ήθελα να πώ ότι ήμουνα δυτικά κ ήρθα ανατολικά...

Μπερδεύτηκα λίγο, χεχε, κ είπα το αντίστροφο, όπως κ να χει όμως, πιστεύω να καταλάβατε τι εννοούσα...

Διαφημίσεις

Ο άντρακλας μου κι εγώ, περάσαμε κάτι καταστάσεις αλλά επανερχόμαστε δριμύτεροι!! Αν υπάρχει χώρος θα χαρούμε και μεις να σας δούμε από κοντά. Συμμετοχή λοιπόν από tery+Μιχαήλ-Άγγελο

Μάκια σας

Θα προσπαθήσω να παραβρεθώ και εγώ (μιας και είμαι δίπλα σχεδόν)-απλά το μόνο κώλυμα που έχω είναι εάν θα μπορέσει ο σύζυγος να κρατησει το παιδί ώστε να έρθω μόνη μου.

Δυστυχώς φοβάμαι ακόμα να τον φέρω σε παιδότοπο για τους ευνόητους λόγους.....(παρόλα αυτά θα μιλήσω με την παιδίατρο, μήπως και το επιτρέψει).

Εσείς θα το φέρνατε μαζί σας? το παιδί είναι 47 ημερών!

Όλες ξέρετε πόσο μου αρέσουν οι συναντήσεις μας στους παιδότοπους...Την προηγούμενη όμως φορά ο Μανώλης σε 3 μέρες έκανε λίγα δέκατα με συνάχι και βήχα που του πέρασαν πολύ γρήγορα με συροπάκι...Εγώ, όμως ,καταταλαιπωρήθηκα για πάνω από 15 μέρες.Σκέφτομαι για την συνάντηση και ειλικρινά δεν ξέρω τί να κάνω...Θέλω τόσο πολύ να σας ξαναδώ...Βάλτε με στην λίστα με ?

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

Θα προσπαθήσω να παραβρεθώ και εγώ (μιας και είμαι δίπλα σχεδόν)-απλά το μόνο κώλυμα που έχω είναι εάν θα μπορέσει ο σύζυγος να κρατησει το παιδί ώστε να έρθω μόνη μου.

Δυστυχώς φοβάμαι ακόμα να τον φέρω σε παιδότοπο για τους ευνόητους λόγους.....(παρόλα αυτά θα μιλήσω με την παιδίατρο, μήπως και το επιτρέψει).

Εσείς θα το φέρνατε μαζί σας? το παιδί είναι 47 ημερών!

Οχι! Εγω τουλαχιστον. Αλλα αφησε το στον αντρα σου και ελα να σε δουμε!! Εχεις πολλα να μας πεις!

Κορίτσια καλημέρα,

Η αλήθεια είναι οτι δεν βλέπω μεγάλη συμετοχή κοινού και αυτό με στεναχωρεί :( .... τι πάθατε βρε κορίτσια,πού χαθήκατε????? ΣΟΦΙΑ Τ. , RENATA , ANTHULA , ALEXIS K STELLA , HAIDO , EYAKI , TERY ......

Με όσες δεν καταφέραμε να μιλήσουμε είτε από κοντά είτε τηλ. έστειλα πμ για τις τελευταίες λεπτομέρεις......

Φιλάκια σε όλες

SEFI

Αν καταφέρω κορίτσια θα έρθω, απλά δεν δηλώνω μήπως και αλλάξει κάτι...

Με τα τρία παιδιά τί πρόγραμμα μπορώ να κάνω; Θα δείξει αυτή την έβδομάδα.

Έπειτα μου πέφτει μακρυά οπότε θα πρέπει να μπορεί και ο σύζυγος.

Θα είναι και άλλοι μπαμπάδες;

Πάντως θα χαρώ πολύ να έρθω γιατί δεν μπόρεσα να μιλήσω με όλες την προηγούμενη φορά.

Κορίτσια καλημέρα,

Φιλάκια σε όλες

SEFI

Αν καταφέρω κορίτσια θα έρθω, απλά δεν δηλώνω μήπως και αλλάξει κάτι...

Με τα τρία παιδιά τί πρόγραμμα μπορώ να κάνω; Θα δείξει αυτή την έβδομάδα.

Έπειτα μου πέφτει μακρυά οπότε θα πρέπει να μπορεί και ο σύζυγος.

Θα είναι και άλλοι μπαμπάδες;

Πάντως θα χαρώ πολύ να έρθω γιατί δεν μπόρεσα να μιλήσω με όλες την προηγούμενη φορά.

Αν και δεν ξέρω πόσοι μπαμπάδες θα έρθουν,οστόσο όλοι είναι καλοδεχούμενοι :D

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Ξαναβάζω την λίστα με τα ονόματα και για όποιες τυχόν αλλάγες υπάρχουν διορθώστε με....

Λοιπόν, ραντεβού την Κυριακή 02/11/08 στις 18.00μμ στον παιδότοπο FANTASIA

1. SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος

4. asteraki + Εβελίνα

5. Serba +Eρμίνα+Βαγγέλης

6. Sofia + Anastasia + Thomakos

7. evi_mik + Giorgos

8. mamakoulina + Ευγενία

9. Μαρία23

10. tery + Μιχαήλ-'Αγγελος

11. ALEXIS K STELLA (?)

Ειλικρινά πιστεύω οτι θα είμαστε όλες οι μαμάδες σύμφωνες να καθιερωθεί συνάντηση τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα στον συγκεκριμένο παιδότοπο quote]

Koριτσακια μου, νομιζω οτι ειναι λιγο αδικο να το καθιερωσουμε συνεχεια εκει.Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλος παιδοτοπος αλλα παρα πολυ μακρια για πολλες απο εμας και απ'οτι εχω καταλαβει από την προηγουμενη συναντηση η οποια ειχε και την μεγαλυτερη προσελευση οι περισσοτερες μαλλον βολευοντε δυτικα.Για ανατολικα ειναι καλυτερα να προσανατολιστουε καπου οπως την καλοκαιρινη που ναι μεν ηταν ανατολικα αλλα δεν χρειαζοταν να ξαναμπεναμε μεσα στην πολη και να ψαχνουμε.Δηλ. ειχε πολυ πιο ευκολη προσβαση για τις "δυτικες".Μην παρεξηγηθω απλα την γνωμη μου λεω και οτι αποφασισει η πλειοψηφια.

Dalia μου,

δεν είπε κανείς οτι όλες οι συναντήσεις μας θα είναι Ανατολικά και συμφωνώ οτι κάτι τέτοιο είναι πέρα για πέρα άδικο.

Εγώ προσωπικά προτείνω να επιλέξουμε έναν καλό παιδότοπο Ανατολικά και έναν αντίστοιχα Δυτικά και να κανονίζουμε συνάντηση 2 φορές τον μήνα -1 φορά Ανατολικά και 1 φορά Δυτικά- εαν είναι εφικτό ή στη χειρότερη να το πηγαίνουμε εναλλάξ

Όσο για τον καλοκαιρινό παιδότοπο που ανέφερες,αν κατάλαβα καλά εννοείς στο Cosmos αλλά απ'ότι είχαμε πει μετά από εκείνη την συγκεκριμένη συνάντηση δεν μας είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις......διορθώστε με αν κάνω λάθος για να μην υπάρξουν και παρεξηγήσεις :wink:

[quote name="SEFI

Όσο για τον καλοκαιρινό παιδότοπο που ανέφερες' date='αν κατάλαβα καλά εννοείς στο Cosmos αλλά απ'ότι είχαμε πει μετά από εκείνη την συγκεκριμένη συνάντηση δεν μας είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις......διορθώστε με αν κάνω λάθος για να μην υπάρξουν και παρεξηγήσεις :wink:[/quote]

Οχι εννοεω αυτον που ηταν μετα τη fena.

rQGhp3.png

τον Peter pan μάλλον;;;;;;;;;;

εμένα μου είχε αρέσει και έχει εύκολο παρκάρισμα

κάποια όμως είχε εκφράστει αρνητικά δε θυμάμαι όμως γιατί πράγμα :?

νομίζω ήταν η daffy;;;

κι εγώ θέλω πολύ να σας δω αλλά φοβάμαι τι ιώσεις ...

grand με τίποτα τόσο μικρούλι στον παιδότοπο :shock:

age.png

νομίζω ήταν η daffy;;;

κι εγώ θέλω πολύ να σας δω αλλά φοβάμαι τι ιώσεις ...

grand με τίποτα τόσο μικρούλι στον παιδότοπο :shock:

και εμένα μου είχε αρέσει αυτός ο παιδότοπος,απλά είχε λίγο παραπάνω ανοιχτό το κλιματιστικό αν θυμάμαι καλά.....

nano μου,κάνε μία προσπάθεια να έρθεις :D και εμείς έχει 10 μέρες που γίναμε καλά (2 αντιβιώσεις πήραμε) αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε κλεισμένα μέσα τα ζουζούνια,πώς θα περάσει ο χειμώνας?????καλομάθανε βλεπεις το καλοκαιράκι και τώρα θα τρελλαθούν τα μικρούλια :lol:

grand,δεν νομίζω οτι θα είναι καλή ιδέα νά φέρεις το μωρό τόσο μικρό εκεί.....θα είναι ένα μικρό "έγκλημα"... αν μπορέσεις να το αφήσεις για λίγο σε κάποιον δικό σου έχει καλώς αλλιώς ευελπιστούμε να σε δούμε στην επόμενη συνάντηση. :wink:

νομίζω ήταν η daffy;;;

Οχι δεν ημουν εγω. :D:D

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...