Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να την πετάξω ή να την πλύνω;;;

Recommended Posts

συγνωμη τι ακριβώς εννοείς γιατι δεν το καταλαβα... ότι όλα τα ποντίκια πάσχουν από λευχαιμία??? :confused:

και έτσι να ειναι... νομίζεις ότι θα κολλήσεις λευχαιμία από ακαθαρισίες γατας που έφαγε ποντίκι που νοσούσε??? :confused:

χωρις να εχω σκοπο να σε προσβάλω, αν θες ψαξτο λίγο, γιατί κάνεις λάθος, μην προκαλείς πανικό χωρίς λόγο.

πάντως κι εγώ θα την πεταγα την πισίνα... ειδικά αφού δεν καθαρίστηκε αμέσως.

συμφωνώ με όλα, δίνω έμφαση στο ότι δεν καθαρίστηκε αμέσως. Αλλιώς...ούτε γάτα ούτε ζημιά!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Να σας φρικάρω κι εγώ λίγο μετά το επεισόδιο που αναφέρθηκε με την αλυσίδα φαστ φουντ..

Δούλεψα φέτος για λίγο καιρό σε παιδότοπο και είχαμε αναλάβει με τις άλλες 2 παιδαγωγούς και την καθαριότητα...Τα καθαρίζαμε όλα ΕΚΤΟΣ από εκείνες τις μπαλίτσες τις πλαστικές που βάζουμε μέσα τα μωράκια από 13 μηνών και πάνω και τις δαγκώνουν, τις βάζουν στο στόμα τους, ξέρετε πως είναι. Όταν ρώτησα πότε τις καθαρίζουμε αυτές, γούρλωσαν τα μάτια οι άλλες και μου είπαν μια φορά το χρόνο στη γενική καθαριότητα!!!!!!!!Εντάξει καταλαβαίνω ότι είναι μπελάς αλλά μια φορά το χρόνο!!!!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Πάντως ο κτηνίατρός μας, είχε πει πως η τοξοπλάσμωση στα παιδιά (όσα προσβάλονται δηλαδή από αυτή), κολλάει κυρίως από την άμμο στις παιδικές χαρές. Και αυτό οφείλεται στις ακαθαρσίες των γατιών.

Εμείς έχουμε αμμοδόχο στο σπίτι... και πήγαν οι γάτες και το κάνανε.... τουαλέτα (μπλιαχ...) Μιλάμε για βρωμιά! Φυσικά δεν ξανάβαλα παιδιά μέσα, την πέταξα ΟΛΗ και την αντικατέστησα, αφού φρόντισα να μην έχουν καμία πρόσβαση οι γάτες σε αυτή.

Με τις μυρωδιές που έχω στο νου μου.... από ενός έτους.... γατό-σκ@τ@.... η πισίνα... μάλλον θα ακολουθούσε το δρόμο της ... άμμου. Θα προτιμούσα την αντικατάσταση. Δε θα ησύχαζα...

(Αν και πιστεύω με ... πλύσιμο σαπούνι-νερό... και μετά.... ξέπλυμα και πλύσιμο καλό με χλωρίνη 1-2 χέρια... και άντε 1-2 επαναλλήψεις από την αρχή, θα ήταν οκ).

Μπορεις να μου πεις πώς "ασφαλισες" την αμμοδοχο απο τις γατες; Με ενδιαφερει πολύ!

p7z6p3.pngsQqep3.png

Αν σιχαίνεσαι, το καταλαβαίνω να την πετάξεις.

Αλλά αν έχει επιζήσει έστω κι ένα μικρόβιο μετά από 1,5 χρόνο, να πάρεις τηλέφωνο τον Τσακ Νόρις να του πεις ότι έχεις τη γάτα του! :D:D

(Ποντίκια με λευχαιμία, τοξόπλασμα στις παιδικές χαρές, σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας; Πού είναι επιτέλους το κράτος;;;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

kinkajoujou ... ευτυχώς αυτά τα περί τοξοπλάσματος στην άμμο κτλ... τα έμαθα μετά τη φάση που πηγαίναμε καθημερινά στην παιδική χαρά με τα κουβαδάκια μας. :lol: Αλλιώς θα είχα φρικάρει!

Παρεμπιπτώντως... σε ποια παιδική χαρά υπάρχει ακόμα άμμος;;; :?: Γιατί στις δικές μας... μόνο χώμα μένει! (άσχετο!! :lol:)

marchalina ...

η αμμοδόχος μας είναι ένα ξύλινο πλαίσιο (κόντρα πλακέ θαλάσσης), που δεν έχει κλειστό πάτο. Από κάτω βάλαμε "πανί" εκείνο της οικοδομής (νομίζω για τα σοβαντίσματα). Έτσι "αναπνέει", και στεγνώνει αν τα παιδιά ρίχνουν νερά. Από πάνω έβαλα ένα μεγάλο νάυλον (πάλι από οικοδομικά υλικά ψώνισα), και με ένα σύρμα το έδεσα περιμετρικά, έτσι ώστε οι γάτες να μη μπορούν να το σηκώσουν. Παλιότερα που έβαζα μεν το νάυλον, χωρίς όμως δέσιμο... οι γάτες χώνονταν από κάτω και .... μπλιαχ...

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά η αμμοδόχος τι είναι; πού χρησιμεύει; τι την κάνετε αν όχι για να κάνουν οι γάτες την ανάγκη τους; εεεεεεεεεε; διαφωτίστε με please!

ψιτ κοριτσάκι... αδιάβαστη σε πιάνω! :lol::P

Είναι ένα μεγάαααααλο κουτί, με άμμο στην αυλή, για να παίζουν τα παιδιά με τα κουβαδάκια τους και τα φτυαράκια τους.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Ειναι λιγακι ανευθυνο νομιζω να σου πουμε εμεις τι να κανεις....

Αν θελεις απλα να σου πώ τί θα έκανα στη θεση σου: θα την πεταγα. Ποσο κανει μια καινουργια απο τον σκλαβενιτη ή το τζαμπο 6,7 ευρω? Γιατι αλλο βρε παιδια το να παιζει το παιδι με χωμα, κι αλλο ακαθαρσιες ζωων. Το δευτερο γενικα θεωρειται παρα πολυ επικινδυνο και για μεγαλο, οχι για παιδι. Δεν ξερω πως απολυμαινεται καλα αυτο, το παιδι θα καταπιει και λιγο νερακι...:?

συμφωνω , δεν θα το σκεφτομουν ξανα , πεταμα με τη μια. Εν πασει περιπτωσει και τοσο μεγαλο θεμα μικροβιων να μην υπηρχε απο τη στιγμη που σου εχει κατσει τοσο ασχημα (και λογικα κατ εμε) δεν βλεπω το λογο να το σκεφτεσαι μιας και απο οσο ειπε και η χαρα Μαρια μιλαμε για πολυ μικρο κοστος μπροστα στην υγεια του παιδιου :wink:

Όλα είναι μια ιδέα...

• 3 εβδομάδες μετά...
ψιτ κοριτσάκι... αδιάβαστη σε πιάνω! :lol::P

Είναι ένα μεγάαααααλο κουτί, με άμμο στην αυλή, για να παίζουν τα παιδιά με τα κουβαδάκια τους και τα φτυαράκια τους.

αααααααααα!!!!!!!

εγώ πρόσφατα απέκτησα παιδί και δεν τα ξέρω αυτά τα κόλπα, γατί είχα μια ζωή και αυτά ξέρω :lol::lol::lol:

αααααααααα!!!!!!!

εγώ πρόσφατα απέκτησα παιδί και δεν τα ξέρω αυτά τα κόλπα, γατί είχα μια ζωή και αυτά ξέρω :lol::lol::lol:

Βλέπω από τους παραδιπλανούς και ξεσηκώνω κόλπα. ;)

Κι εγώ μια ζωή έχω... αλλά κάνω και σκονάκι... :-P:lol:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...