Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φορολογική δήλωση 2012 - και τώρα τι κάνουμε?

ster

Recommended Posts

Για όλους εμάς που θα την υποβάλλουμε ηλεκτρονικά, εκτός από την κλειδάριθμο περιμένουμε να μας σταλούν τα χαρτιά της φορολογικής δήλωσης ή όχι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Eγώ είμαι στον ΟΑΕΔ αλλά σαν άνεργη, με απλή κάρτα ανεργίας. Πρέπει να πάρω βεβαίωση ανεργίας ή δεν χρειάζεται από την στιγμή που θα την υποβάλλω ηλεκτρονικά?

Οχι δεν χρειαζεται, μονο εαν εχεις παρει καποιο επιδομα θελει βεβαιωση.

Ειναι οπως η βεβαιωση αποδοχων που δινει ο εργοδοτης, ετσι παιρνεις και βεβαιωση για εισοδηματα που προηλθαν απο τον ΟΑΕΔ.

τα νευρα μου παιδια!εκανα τη δηλωση κ μου ζητανε να πληρωσω 800 ευρω!αυτο επειδη ειμαι τριτεκνη αλλιως παραπανω.α,ειμαι κ ανεργη.μονο ο αντρας μου δουλευει(παλι καλα).πληρωνω κ ενοικιο!παρολαυτα μου ζητανε κ αλλα!ελεος!ελπιζω να μην ειστε ολες στην ιδια κατασταση!ας μας πει μια οτι της επεστρεψαν φορο.πραγματικα θελω να δω αν συμβει αυτο φετος.

NRNSp2.pngsMstp2.png

κι εμάς μας βγαίνει 1300 ευρώ περίπου, με 1 παιδί και δουλεύουμε και οι 2. Μην ανησυχείς, ο άντρας μου κάπου διάβασε ότι φέτος σύμφωνα με τις δηλώσεις που έχουν υποβληθεί ως τώρα βγαίνει περίπου 600 ευρώ/άτομο να πληρώσει.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια άκουσα στον Παπαδάκη ότι ο γάμος είναι... Τεκμήριο και μάλιστα 5000?! Το ίδιο και τα παιδιά; Θα μας τρελάνουν! Πόσο γελοιει ακόμα θα γίνουν! Οι γονείς μου θα πληρώσουν 3800?! συνταξιούχοι με σπίτι και εισόδημα απο ενοίκιο (μην φανταστητε τρέλα λεφτά!) Πολλά λεφτά ρε παιδιά! Εγω ανεργη με 2 παιδια αναρωτιέμαι πόσο θα μας έρθει!

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Εμάς μας ήρθε 1400 με δυο παιδιά. πριν λίγο καιρό γέννησα και ακόμα ξεχρεώνω κια κάθε χρόνο φανταστείτε είχαμε επιστροφή 500-1000 ευρώ. Τι να πω, μόλις είδαμε το ποσό μόνο εγκεφαλικό δεν πάθαμε. Ρώτησα και μου είπαν ότι όλοι πλέον πληρώνουν, και η αναλογία είναι 1 στους δέκα που έχει επιστροφή αλλά πρέπει να είναι ανεργοι και οι δύο σύζυγοι, με παιδιά κια χωρίς σπίτι φυσικά. Τι να πω, ασε καλύτερα να μην εκφραστώ γιατί θα με διακόψει ο συντονιστής με αυτά που θα διαβάσει. Κουράγιο παιδιά, μόνο αυτό πλέον....

αχ αχ και εγω πανε οι διακοπες, το χτυπαω το εγκεφαλικο δεν την κατεθεσα ακομα αλλα την ετρεξα σε ενα προγραμμα και βγαινει 1200 ευρω και επιπλεον 500κατι η εκτακτη εισφορα. εγκεφαλικο πολλαπλο

l86Tp3.png d6AUp3.png

Κορίτσια άκουσα στον Παπαδάκη ότι ο γάμος είναι... Τεκμήριο και μάλιστα 5000?! Το ίδιο και τα παιδιά; Θα μας τρελάνουν! Πόσο γελοιει ακόμα θα γίνουν! Οι γονείς μου θα πληρώσουν 3800?! συνταξιούχοι με σπίτι και εισόδημα απο ενοίκιο (μην φανταστητε τρέλα λεφτά!) Πολλά λεφτά ρε παιδιά! Εγω ανεργη με 2 παιδια αναρωτιέμαι πόσο θα μας έρθει!

Δεν ειναι ακριβως ο γαμος τεκμηριο.. Αλλα υπαρχει το τεκμηριο διαβιωσης, δηλαδη οτι ζεις και αναπνεεις, 3000 ευρω. Αν εισαι παντρεμενος το τεκμ. διαβ. παει στις 2.500 ευρω για τον καθενα αρα 5.000 συνολικα.

Γενικα φετος ολοι θα πληρωσουμε, ξεχαστε τις επιστροφες...

Διαφημίσεις

καλημερα! εμεις ειμαστε και οι 2 ανεργοι (ο αντρας μου απο το νοεμβρη κι εγω απο το φλεβαρη):confused::confused:...πως θα πληρωσουμε το φορο που θα μας ερθει...το χαρατσι της δεη...το δανειο του σπιτιου....θα μας τρελανουν τελειως.....

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Kαι άμα κανείς δεν πληρώσει τι γίνεται;;;

Ερχονται πρώτα πρώτα σε τρεις δόσεις. Ίσως καταφέρει κανείς να πληρώσει έτσι σταδιακά. Αν δεν πληρώσεις χρωστάς στην εφορία με μεγάλο επιτόκιο. Κάποια στιγμή ή εξοφλείς με τις προσαυξήσεις ή ελπίζεις ότι θα κάνουν κάποια ρύθμιση στην οποία θα χαρίσουν ένα μέρος των προσαυξήσεων.

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση; Τον κλειδάριθμο πρέπει οπωσδήποτε να τον αλλάξουμε ή όχι;

Τι εννοείς να τον αλλάξουμε; Μία φορά τον παίρνουμε. Μήπως εννοείς ότι έχεις κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα και όχι κλειδάριθμο;

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Επίσης επειδή θα πάω σε λογιστή για να μου κάνει την δήλωση ηλεκτρονικά, θα του πάω και αυτό το χαρτί που μου έστειλαν με τους κωδικούς, τον κλειδάριθμο κτλ. Διάβασα ότι πρέπει να κάνω εξουσιοδότηση στον λογιστή. Αν όμως ο λογιστής δεν δέχεται;;;

Ναι, έχεις δίκιο, τον κωδικό εννοούσα. Πρέπει να τον αλλάξω οπωσδήποτε ή όχι;

Αφού πάρεις τον κλειδάριθμο,θα πρέπει να τον ενεργοποιήσεις και τότε θα τον αλλάξεις τον κωδικό. Το ίδιο το σύστημα θα στο ζητήσει.Είναι πολύ εύκολο.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Επίσης επειδή θα πάω σε λογιστή για να μου κάνει την δήλωση ηλεκτρονικά, θα του πάω και αυτό το χαρτί που μου έστειλαν με τους κωδικούς, τον κλειδάριθμο κτλ. Διάβασα ότι πρέπει να κάνω εξουσιοδότηση στον λογιστή. Αν όμως ο λογιστής δεν δέχεται;;;

Ναι, θα του πας το χαρτί. Εξουσιοδότηση για ποιο λόγο αφού σου έστειλαν κωδικούς και κλειδάριθμο;Αν δεν είχαν στείλει τότε θα χρειαζόταν πληρεξούσιο για να τους πάρει αυτός για λογαριασμό σου απ'ο την εφορία.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...