Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Xανιά

Recommended Posts

Σκεφτόμαστε να πάμε φέτος στα Χανιά για 10 ημέρες τον Αύγουστο . Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό κατάλυμα; Ιδανικά θα θέλαμε να είναι δίπλα στην παραλία. Κατά τ' άλλα δε μας πειράζει και αν δεν είναι κοντά στην πόλη των Χανιών. Ούτως ή άλλως δε σκοπεύουμε να πάμε πάνω από 2-3 φορές (μας έχουν πει είναι η κίνηση και το parking είναι σοβαρό πρόβλημα).

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Σκεφτόμαστε να πάμε φέτος στα Χανιά για 10 ημέρες τον Αύγουστο . Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό κατάλυμα; Ιδανικά θα θέλαμε να είναι δίπλα στην παραλία. Κατά τ' άλλα δε μας πειράζει και αν δεν είναι κοντά στην πόλη των Χανιών. Ούτως ή άλλως δε σκοπεύουμε να πάμε πάνω από 2-3 φορές (μας έχουν πει είναι η κίνηση και το parking είναι σοβαρό πρόβλημα).

Ευχαριστώ πολύ!

δεν έχω συγκεκριμένο κατάλυμμα να προτείνω αλλά ψάξτε στην περιοχή Αγία Μαρίνα και Πλατανιά. έχει άπειρα ξενοδοχεία και η παραλία είναι αμμώδης και ρηχή, ιδανική για παιδάκια. έχει άπειρες ταβέρνες και καφετέριες. βέβαια, έχει πολούς τουρίστες και δεν ξέρω αν θέλετε κάτι πιό ήσυχο.

αλλιώς, καλή λύση είναι το χωριό Καλύβες στον Αποκόρωνα (ανατολικά)και το Κολυμπάρι ή η Κίσσαμος δυτικά. είναι μισή ωρίτσα από τα Χανιά αλλά είναι πολύ πιό κοντά στς υπέροχες δυτικές και νότιες παραλίες του νομού. και πιό ήσυχες περιοχές γενικότερα.

επίσης ισως θα μπορούσατε να δείτε και κάτι στη Γεωργιούπολη (περίπου 40 λεπτά από Χανιά), επίσης ήσυχη πόλη, καλή παραλία και συνδυάζει Χανιά και Ρέθυμνο.

τον Αύγουστο θα είμαστε κι εμείς τουλάχιστον 15 μέρες στα Χανιά, αφού ο άντρας μου κατάγεται από κει και πάμε κάθε χρόνο στο πατρικό του. ιδανικός προορισμός για διακοπές (αν εξαιρέσεις τα ακριβά εισητήρια).

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Προς το παρόν προσανατολιζόμαστε προς την Γεωργιούπολη γιατί θέλουμε κάτι σχετικά ήσυχο και απ' ότι έχω καταλάβει ο Πλατανιάς είναι αρκετά κοσμοπολίτικος.

Σχετικά με τα εισιτήρια, να φανταστείς ότι εμείς επιλέξαμε Κρήτη επειδή έχει τα φθηνότερα ακτοπλοιϊκά :-) (είμαστε τετραμελής οικογένεια με αυτοκίνητο).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...