Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζητείται καλός ενδοκρινολόγος Αθήνα

Recommended Posts

καλησπερα...ψαχνω εναν καλο ενδοκρινολογο για να με συμβουλευσει για τον θυροειδη αλλα και για τις πολυκυστικες.μεχρι στιγμης παω σε εναν που ειναι συμβεβλημενος με το ικα αλλα δεν μου εμπνεει και τρελη εμπιστοσυνη.για παραδειγμα αντι να μου πει αυτος τι να κανω , του λεω εγω κ απλα συμφωνει μαζι μου.του λεω να παρω λιγους μηνες τα gynofen για να μου ριξουν τα ανδρογονα και μετα να συνεχισω με yasmin επειδη τα πρωτα ειναι βαρια χαπια και μου λεει ναι καντο ετσι.αυτος δεν μου προτεινει κατι.οσον αφορα τον θυροειδη συμπερασμα δεν μπορουμε να βγαλουμε γιατι ανεβοκατεβαινει.και κοιταει τις εξετασεις με απορια και μου λεει πως γινεται αυτο?αρχικα να ειναι αυξημενη η tsh και μετα να ειναι φυσιολογικη.τελοσπαντων,για να μη μακρυγορω διαβασα για εναν ενδοκρινολογο σουβατζογλου,ο οποιος αν δεν ειναι απλη συνωνυμια δεχεται και με το ικα (εχει ιατρειο βασ.σοφιας 82?) και για εναν παπαδογια.ποιος πιστευετε οτι ειναι πιο καταλληλος σε θυροειδη και πολυκυστικες?οποιαδηποτε αλλη προταση γιατρου δεκτη.επισης εχω αγχωθει και με τη fsh μου λιγο αν και ειμαι 25..δεν ξερω αν παιζει ρολο η ηλικια..

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα. Εγώ σου προτείνω με κλειστά τα μάτια τον Κερασώτη, ενδοκρινολόγος διαβητολόγος. Είναι το άκρως αντίθετο του δικού σου γιατρού. Εγώ τον βλέπω στο ΙΑΣΩ αλλά έχει και δικό του ιατρείο στον Πειραιά.

Kαλησπέρα. Εγώ σου προτείνω με κλειστά τα μάτια τον Κερασώτη, ενδοκρινολόγος διαβητολόγος. Είναι το άκρως αντίθετο του δικού σου γιατρού. Εγώ τον βλέπω στο ΙΑΣΩ αλλά έχει και δικό του ιατρείο στον Πειραιά.

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση..μηπως μπορεις να μου πεις ποσο παει η επισκεψη για να εχω μια εικονα?γιατι οπως οι περισσοτεροι πλεον ειμαι ανεργη και δυσκολευομαι λιγο..

Το ΙΑΣΩ χρεώνει επίσκεψη 70 ευρώ, μπαίνεις στην ώρα σου και ο γιατρός αξίζει 100%. Εγώ είχα μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και με την υποστήριξή του και τις γνώσεις του όλα καλά στο τέλος.

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας.καμια κοπελα που να εχει τον σουβατζογλου αθανασιο για να ακουσω και απο κει εντυπωσεις??ειναι ο ιδιος που αναφερετε στο φορουμ οτι ειναι καλος?γιατι νομιζω υπαρχουν 2 με το ιδιο επιθετο,δεν ξερω αν εχουν καποια σχεση μεταξυ τους

• 3 weeks later...

Να ρωτησω κι εγω αν υπαρχει καποια κοπελα που να εχει παει στον σουβατζογλου αθανασιο, αν ναι ξερετε ποσο χρεωνει επισκεψη στο ιατρειο του ?

• 1 month later...

Κορίτσια καλημέρα. Ειμαι κ εγω σε αναζήτηση ενδοκρινολόγου που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχω υπερινσουλιναιμία η οποία διαγνώσθηκε μετά απο παλλίνδρομη κύηση. Διαβάζω για τον Σουβατζόγλου Εμμανουήλ κ Αθανάσιο (πατέρας κ γιος πρέπει να είναι) κ για τον Κερασώτη που ειναι στο Ιασό. Έχει κάποια κοπέλα πρόσφατη εμπειρία? Επίσης απο τιμές? Η επίσκεψή μου θα είναι στο ιατρείο.

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

• 2 months later...

καλημερα.

πηγα εγω χθεσ στον σουβατζογλου,παρακαολουθει χρονια τον αντρα μου γ θυρεοειδη.εγω πηγα λογω διαβητη κυησης γιατι η γιατροσ που πηγα στο ελενα δε με καλυψε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ...

ειναι τσουχτεροσ αλλα με καλυψε και με ηρεμησε.οπωσ κ να ναι δυο μηνακια εμειναν..που θα παει θα βγει κ το μικρουλι!!!

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

• 9 months later...

Καλησπερα!θα ηθελα να μου συστησετε εναν καλο ενδοκρινολογο σε περιοχη κορυδαλλου νικαια κερατσινι.μου εχουν συστησει την κυρια τζωρακακη στη νικαια.εχει καποιος/α εμπειρια μαζι της.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Οχι δεν αφορα εγκυμοσυνη.απλα παρατηρησα οτι το ενα ματι ειναι πιο ανοιχτό απο το αλλο.δεν φαίνεται η διαφορα αν δεν το παρατηρήσεις αλλα επειδη ειναι συμπτωμα για θυροειδη θελω να το ψαξω.

Κερασώτης Αριστείδης, ενδοκρινολόγος - διαβητολόγος, διευθυντής στο ΙΑΣΩ στο ανάλογο τμήμα αλλά έχει και ιδιωτικό ιατρείο κάπου στον Πειραιά, αν τον πατήσεις στο google θα το βρείς. Στον συστήνω ανεπιφύλακτα.

• 3 months later...

Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω έναν ενδοκρινολόγο στην Αθήνα (κατά προτίμηση Βόρεια-Ανατολικά προάστια).

Εδώ και χρόνια έχω πολυκυστικές και σαν αποτέλεσμα αυτών έχω κατά πολύ αυξημένα ανδρογόνα.

Πήρα κάποια κιλά (δέκα), τα οποία σταδιακά έχω αρχίσει και χάνω, ελπίζοντας ότι και αυτό θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του φαινομένου.

Εκτός από το θέμα με το μεταβολισμό, δεν έχω συμπτώματα, ο κύκλος μου είναι πάρα πολύ ομαλός, ακμή δεν εμφανίστηκε και τριχοφυία ενοχλητική ευτυχώς δεν παρουσιάστηκε, εκτός από τη γραμμή της κοιλιάς, στο οποίο σημείο έκανα lazer.

Ακριβώς επειδή "γλυκάθηκα" με το αποτέλεσμα, ξεκίνησα να κάνω και σε άλλο σημείο και θέλω να βεβαιωθώ ότι δε θα πάνε χαμένα τα λεφτά, ξαναεμφανίζοντας τριχοφυία σε αυτά τα σημεία.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό; Είναι συμβεβλημένος με κάποια ταμεία ή κάποια ιδιωτική ασφάλεια;

Ευχαριστώ!:roll:

• 6 years later...

Γεια σας σε όλες και όλους!!!

Είμαι καινούργια στο φόρουμ......

χρειάζομαι βοήθεια, σας παρακαλώ, ψάχνω καλό γιατρό ενδοκρινολόγο!!!

όποια βοήθεια και σχόλιο θα το εκτιμήσω αφάνταστα. Ταλαιπωρούμαι αρκετά με θυροειδή και ορμονικά!!!!!

Edited by Αννυ_Ηγ

21 ώρες πρίν, Αννυ_Ηγ είπε:

Γεια σας σε όλες και όλους!!!

Είμαι καινούργια στο φόρουμ......

χρειάζομαι βοήθεια, σας παρακαλώ, ψάχνω καλό γιατρό ενδοκρινολόγο!!!

όποια βοήθεια και σχόλιο θα το εκτιμήσω αφάνταστα. Ταλαιπωρούμαι αρκετά με θυροειδή και ορμονικά!!!!!

Η Αναπλιώτου στο Ιατρικό Κέντρο θεωρείται εδώ και δεκαετίες η καλύτερη, αλλά θα σου κοστίσει πολύ αν δεν έχεις ιδιωτική ασφάλιση. Προσωπικά πιστεύω μεν ότι το αξίζει αλλά είναι όντως πολλά τα λεφτά.

Η Κούκκου επίσης στο Έλενα έχει πάρα πολύ καλή φήμη και κάνει απογευματινό ιατρείο στο νοσοκομείο σε πολύ καλή τιμή.

Δεμπεγιωτη στο Χολαργο.την θεωρώ τοπ.η επίσκεψη 50 ευρώ.καθε φορά στην επόμενη που πάω τις εξετάσεις να δει δν με χρεώνει.

Nv4ip3.pngZt1x.png