Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απαγόρευση ποδηλάτων σε δημόσιο πάρκο???

Recommended Posts

και μια φωτο της πινακίδας να κανουμε πιο ευχαριστο και οπτικό το θέμα μας ...

96047897.jpg

τι καλα που θα ηταν όμως να ΜΗΝ πληρώναμε τελη και φορυς και να αυτο διαχειριζόμασταν τους δημόσιους χώρους , να τους φτιάχναμε εμείς , να τους περιποιόμασταν να τους προσέχαμε .... :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή διάβασα πολλές φορές τη φράση "πληρώνουμε δημοτικά τέλη" φαντάζομαι εννοείτε μέσω των λογαριασμών των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας. Αυτά τα χρήματα δεν πάνε στο Δήμο, πάνε στο κράτος και στη συνέχεια το κράτος δίνει στους δήμους ένα μικρό ποσοστό από αυτά (για να ξέρουμε πού πάνε τα λεφτά). Στην Αγγλία (και σε άλλες χώρες, φαντάζομαι) πληρώνεις τα δημοτικά τέλη απ'ευθείας στο Δήμο και γι'αυτό υπάρχουν πάρκα, παιδικές χαρές, καθαριότητα κλπ σε συνεχή λειτουργία.

"Συγκινήθηκα" που πάνε τα χρήματα και με ποιο τρόπο, εμένα μου φτάνει ότι βγαίνουν από την τσέπη μου.

Υποτίθεται ότι πληρώνω δημοτικά τέλη για πολλούς και διάφορους λόγους.

Όταν κάνουν απεργία όμως οι υπάλληλοι της καθαριότητας και ΔΕΝ τους πληρώνουν -και εμένα δεν μου αφαιρούν το αναλογούν ποσοστό- και τρώω τα σκουπίδια στη μάπα ενόσο εξακολουθώ να πληρώνω δημοτικά τέλη.

Εδώ πληρώνουμε ΕΡΤ νταβαντζιλίδικα χωρίς να τη βλέπουμε!!!!

Πάντως εμείς πήγαμε με το ποδήλατο και κανείς δεν μας είπε κουβέντα.

Και επειδή κι άλλοι ρωτήσανε η επιχείρηση απάντησε (απ ότι μου είπανε) ότι επιτρέπονται τα παιδικά ποδήλατα συνοδεία των γονέων για να μην γίνεται μπάχαλο και καλά.

Πάντως το "στρίβειν του αρραβώνος" του Δήμου από το τηλέφωνο δεν μπορώ να το χωνέψω. Πήρα τουλάχιστον 5-6 τηλέφωνα μετά το αρχικό μου τηλεφώνημα (και ήμουν και λιαν ευγενική, πράγμα για το οποίο ΔΕΝ φημίζομαι ΚΑΘΟΛΟΥ) και δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν με το θέμα............σαν να λέμε "μαντάμ μην μας απασχολείτε, έχουμε πιο σημαντικά θέματα από τα μικροπροβλήματά σας"

Μόλις τους το έθεσα γραπτώς, βρήκανε αμέσως χρόνο.

Και μάλιστα πολλοί με ρωτήσανε γιατί δεν πήγα να ρωτήσω κάποιον υπεύθυνο εκεί. 'Excuse me αλλά σε χώρο χαρακτηρισμένο κοινόχρηστο (έχω και την απόφαση) δεν έχω καμιά δουλειά να ρωτάω αυτό που του παραχωρήθηκε ο χώρος. Αυτός την δουλειά του κάνει.

Εγώ στο Δήμο τα πληρώνω τα τέλη όχι στον κάθε επιχειρηματία.

Την στιγμή μάλιστα που δεν με υποχρεώνει να κάτσω να πιω καφέ να τον πληρώσω ή να βάλω το παιδί μου στον παιδότοπο.

Ελεύθερος χώρος είναι, μπαίνεις και βγαίνεις.

UFO ΑΨΟΓΗ ΦΩΤΟ:-D:grin::-D

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

"

UFO ΑΨΟΓΗ ΦΩΤΟ:-D:grin::-D

αν παει η ΧΑ θα της απαγορευσουν την εισοδο ;;; καθοσον ΖΩΑ ειναι και η ταμπελα λεει απαορευοναι τα ΖΩΑ !

(νταξ μην απαντας :-) )

παντως και σορι για την καταχρηση του χωρου ... σε παω

εισαι μανουριάρα ...βρε αδερφε .. και δε μασας :-) ΑΛΛΑ ΝΤΑΞ ...! ολα καλα ...

(αντε να ξεκουηθουμε απο τους καναπέδες κομματι γιατι πολυ ... σις και σας εχει πεσει )

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...