Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μην αγχωνεσαι βρε:D:D θυμασαι αν το μωρο συνηθιζε να τρωει περισσοτερο απο το στηθος με το πιο πολυ γαλα?

ναι το δεξι ειναι το αγαπημενο της!!!!παντα τρωει παραπανω και παντα πιπιλαει παραπανω....προσπαθησα να το κανω και στο αριστερο αυτο αλλα μου φτυνει την θηλη

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αστην να πιπιλαει θα βγαλει γαλα στο τελος.ετσι πρεπει για να εχουν ισες ποσοτητες.αν πινει μονο απο το ενα στο τελος θα εχεις πολυ λιγο απο το αλλο

Eσύ καλέ γιάτί στεναχωριέσαι που επιβεβαιώνεις; Το μωρό είναι:

• πιο μαλακό
  • πιο τρυφερό
  • πιο ζεστό
  • πιο όμορφο
  • πιο ομιλητικό
  • πιο αγαπησιάρικο
  • πιο πανηρόφατσα
  • πιο έξυπνο
  • πιο ευαίσθητο

Χάρη σου κάνει το θήλαστρο που δεν μπορεί να το αντικαταστήσει!:wink::lol::lol:

Μωρέ ας καθόταν το τερατάκι μου στο στήθος και θα σου έλεγα εγώ, στον πάτο της θάλασσας θα το είχα πετάξει το ρημάδι το θήλαστρο!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Μωρέ ας καθόταν το τερατάκι μου στο στήθος και θα σου έλεγα εγώ, στον πάτο της θάλασσας θα το είχα πετάξει το ρημάδι το θήλαστρο!!!

:(τώρα κατάλαβα γιατί... sorry!

Aλλά αφού μπορείς και κάνεις δουλειά με το θήλαστρο, καλά είναι. Εγώ η καημένη... τζίφος! Ευτυχώς αντλούσα ενισχυτικά διότι το δικό μου ήταν half τερατάκι και δεν το κατείχε το αριστερό βζ! προτιμούσε το δεξί το γιαβρί μου!:lol:

Μετά το χρόνο το πήρε απόφαση να βολευτεί και με τα δυο!:lol:

bennettstevenspalestinewall2.jpg

Το τείχος στη λωρίδα της Γάζας, έτος 2009. Ενα κομμάτι γης τέσσερις φορές πιο πυκνοκατοικημένο από την Αττική, αποτελεί τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου... Τα παιδιά στην Παλαιστίνη

Κορίτσια τι ωραία που μου τα είπατε!Γέλασα πάρα πολύ!!!Μου φτιάξατε το κέφι!Πράγματι είμαι πολύ αγχώδης...

Μερικές φορές έχουμε έμπνευση! Ειδικά όταν είμαι πολύ κουρασμένη, αν δεν κάνω λίγο χιούμορ δεν αντέχω. Πρέπει να το διασκεδάζουμε για να αντέχουμε!;)

ίσως φταίει που είμαι όλη μέρα μόνη χωρίς συγγενείς κοντά μου

Α, αν θέλεις να σου στείλω τους δικούς μου συγγενείς! Θα "συγκινηθείς" από τις ατάκες τους!

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει πολλά εδώ μέσα. Οι συγγενείς είναι ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα στο θηλασμό.

Ειδικά αν πάρουν χαμπάρι ότι είσα ανασφαλής, σου κάνουν τα νεύρα κρόσια!

και όλη μέρα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να ασχολούμαι με το μωρό και συνέχεια να αναρωτιέμαι γιατί έτσι και γιατί αλλιώς!!!Έχω κουράσει τη μαμά μου απ΄το τηλέφωνο!χιχι!

Καιρός να αρχίσεις τις βόλτες. Είναι υποχρεωτικές δύο την ημέρα, πρωί και απόγευμα, παντός καιρού.

Θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστεί και η μαμά!

Μια τελευταία ερωτησούλα:Απλά τις τελευταίες μέρες τα κακά μας είναι συνέχεια πράσινα,φταίει που κάθεται 2-3λεπτά στο στήθος και παίρνει μόνο το αρχικό γάλα που δεν είναι τόσο θρεπτικό;

Δίνε του ένα μόνο στήθος για ένα συνεχόμεντο τρίωρο, όσες φορές και να ζητήσει.

Φιλάκια κορίτσια και σας ευχαριστώ που με κάνετε να δω τα πράγματα με άλλο μάτι!

Ξεκίνα τις βόλτες για να δεις και τον κόσμο με άλλο μάτι!

δεν το κατείχε το αριστερό βζ! προτιμούσε το δεξί το γιαβρί μου!:lol:

Μετά το χρόνο το πήρε απόφαση να βολευτεί και με τα δυο!:lol:

Μάλλον πάει με τα νερά της εκάστοτε κυβέρνησης!:lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Σας γράφω για να σας πω ότι τις δύο προηγούμενες μέρες δεν ήπιε καθόλου από το μπουκάλι! Θα της κάνω και σήμερα, για να βεβαιωθώ η νευρωτικιά ότι όντως δεν πεινάει (μη με πείτε ηλίθια, ψυχικά τραύματα είναι αυτά...) και αν πάλι δεν το θέλει, θα σταματήσω να της δίνω. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Φανήηηηηηηη χάρηκα τόσο πολύ!!!!!!!!!!Μπράβο σας!!! Μπράβο και πάλι :) πέτα το μπουκάλι γρήγορα....

Κορίτσια σκεφτόμουνα μιας και το “παρεάκι επαναγαλακτισμός” σημειώνει προόδους μήπως θα πρέπει να ανοίξουμε και ένα νέο θέμα που να λέγεται ίσως “πως τα κατάφερα....” όπου θα μπορούσαμε όσες πετύχαμε επαναγαλακτισμό μερικό ή ολικό ή αύξηση παραγωγής να καταγράψουμε την εμπειρία μας από το Α μέχρι το Ω με λεπτομέρειες (πως δηλ. είχαμε εντάξει τις αντλήσεις στη ζωή μας στην πράξη δηλ., τι αποτελέσματα είχαμε την πρώτη δεύτερη εβδομάδα κ.λ.π). Οι πληροφορίες θα είναι πιο συγκεντρωμένες. Νομίζω ότι έτσι θα μπορέσουν οι μαμάδες που διαβάζουν το πρωτόκολλο αντλήσεων και διστάζουν να πάρουν θάρρος και ίσως και να αποφασίσουν να μπουν στη διαδικασία βλέποντας ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό ακόμα και όταν ο χρόνος δεν φαίνεται να περισσεύει.

Συμφωνω με τη Δήμητρα. Εγώ μόνο όταν έβλεπα οτι δεν είχα πολυ τότε έπινα 2 χαπάκια. Νερό νερό νερό. Αρκεί αυτό. Μη λες δεν το βάζω στο άδειο στήθος γιατι δεν χορταίνει. Μια χαρα τα πατε στα κιλα επομένως μην ανησυχείς.

Εφόσον γίνεται αυτό θα σου έλεγα να μην αυξήσεις τις αντλήσεις αλλά να προσπαθήσεις να αυξήσεις το χρόνο που θηλάζει η μικρή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κολπάκια που σου είχα γράψει σε άλλο μήνυμα. Το βράδυ θηλάζει καθόλου ή κάνει πάλι ταρζανιές;:lol:

Μπράβο σας και καλή συνέχεια:-D

Το βράδυ θηλάζει πιο ικανοποιητικά από άλλες φορές .Κυρίως πολύ νωρίς το πρωί.

sppJp2.png

73j1p2.png

κοριτσια μου καλημερα!!!!!τι κανετε?

εμεις χθες ολο το απογευμα ζοριζομασταν παρα πολυ να κανουμε πριτσ και κακακια!!!!!γενικα ηταν πολυ ανησυχη...

εδω και 2 ημερες που την βαζω στο στηθος ενω πιανει κανονικα την θηλη οταν καταπινει ακουω εναν ηχο σαν να τραβαει αερα απο τα χειλακια της δεξια και αριστερα στην γωνια.προσπαθω να διορθωσω τη σταση θηλασμου αλλα παλι το ιδιο.....τι να κανω?

το θεμα ειναι μηπως μου κουραζετε που τραβαει αερα?

πολυ λιγο .και μετα βγαζει την θηλη με την γλωσσα της...

δεν καθετε πανω απο 5 λεπτα στο αριστερο.

τι να πω ρε γ@$%^& δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.ολα καλα πηγαιναν.

και εγω εχω περιπου το ιδιο προβλημα με τη Θεανω ..

απο το αριστερο οταν πινει σταματαει γρηγορα ειναι παντα πιο πεινασμενη οταν τρωει απο το αριστερο ..και γενικα νιωθω οτι εχει λιγοτερο γαλα ..

αν φαει απο το δεξι την κραταει 3ωρο στο αριστερο θελει παλι στην ωρα ...σε αυτη την περιπτωση προσπαθω να δινω το αριστερο παλι ή αν την βλεπω πολυ ανησυχη δινω το δεξι

και το νυχτερινο ταισμα ειναι πανρα απο το δεξι για να την κρατησει

0sb2p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...