Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πεθερα-ρα

Έλενα Β.

Recommended Posts

Να σου ζησει κοπελα μου το παιδακι σου...παντα γερο να ειναι και καλοτυχο.

Μη σπαταλας ενεργεια και χρονο να ασχολεισαι μαζι της...στο λεω γιατι κι εγω μπηκα σε αυτο το τρυπακι οταν γεννησα και μονο κακο μου εκανε.Μη της κανεις αυτη τη χαρη...κλεισε αφτια και αστη να λεει.Αν μπορεις να το κανεις αυτο ειναι το καλυτερο.Κι αν αποφασισει να ερθει να μπαστακωθει σπιτι σου...ειλικρινεστατα και ηρεμα χωρις δικαιολογιες και ψεμματα ξεκαθαριζεις στον αντρα σου οτι δεν αισθανεσαι ανετα να εχεις τη μαμα του μεσα στο σπιτι ολη την ωρα και οτι κατι τετοιο μονο καβγαδες θα φερει.Με το ζορι να ερθει αποκλειεται...αλλα πρεπει να βρεις το θαρρος να το πεις...αλλιως την πατησες.Εγω τωρα που εχουν τελειωσει τα προβληματα και τα εχω αφησει πισω μου μπορω να πω οτι το καλυτερο που εκανα ηταν οταν βρηκα το θαρρος και ξεκαθαρισα στον αντρα μου οτι εγω να ειμαι με τη μανα του δεν αντεχω και δε θα υποβαλλω τον εαυτο μου σε αυτη τη διαδικασια εκτος κι αν θελει να με δει να αρρψσταινω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 191
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!Ήρθε η ώρα να επικαλεστείς τις ορμόνες της λοχείας!Στον άντρα σου εννοώ!''Αγάπη μου επειδή δεν ελέγχω τα νεύρα μου αυτή την εποχή και λογικό είναι με τόσες ορμόνες, κρίμα δεν είναι να μαλώσουμε με τη μανούλα σου;Τα νεύρα θα φύγουν κοντά στα Χριστούγεννα (!), αν μαλώσω όμως με τη μητέρα θα μείνει στον αιώνα τον άπαντα...Σε παρακαλώ μη με βάλεις σε αυτή τη θέση, θέλω να είμαστε πάντα αγαπημένες!Οπότε πες της μόνο επισκέψεις, όχι διαμονή...Αχ πόσο σ'αγαπώ ζουζουνάκι μου!''

Αν έκανε έτσι με το χρύσωμα (ΈΛΕΟΣ), φαντάσου πόσο μπορεί να σε πρήξει στο σπίτι!!!!!Μακριάααααααααααααααααααααααααααααααα

τι ωραια που τα λες:Pθα συμφωνησω...!

ελενακι να σου ζησει το μωρακι σου,καλοτυχο να ειναι σου ευχομαι και να εχει ολα τα καλα του κοσμου.

εμενα κοριτσια ευτυχως απο τελος μαιου εχει ερθει η μαμα μου και θα μεινει μεχρι τον σεπτεμβρη:-Dοποτε μου κραταει το μωρο τα πρωινα που δουλευω,μαγειρευει κανει και τις δουλειες και η πεθερα παει το πρωι στο σπιτι που ειναι η μαμα μου γιατι εμενα με φοβαται μην της πω τιποτα:lol:ετσι ουτε και τη βλεπω και ειμαι τρισευτυχισμενη(1 φορα το 20αημερο ερχεται αλλα κι αυτο κατι ειναι)

τι ωραια που τα λες:Pθα συμφωνησω...!

ελενακι να σου ζησει το μωρακι σου,καλοτυχο να ειναι σου ευχομαι και να εχει ολα τα καλα του κοσμου.

εμενα κοριτσια ευτυχως απο τελος μαιου εχει ερθει η μαμα μου και θα μεινει μεχρι τον σεπτεμβρη:-Dοποτε μου κραταει το μωρο τα πρωινα που δουλευω,μαγειρευει κανει και τις δουλειες και η πεθερα παει το πρωι στο σπιτι που ειναι η μαμα μου γιατι εμενα με φοβαται μην της πω τιποτα:lol:ετσι ουτε και τη βλεπω και ειμαι τρισευτυχισμενη(1 φορα το 20αημερο ερχεται αλλα κι αυτο κατι ειναι)

Α τέλεια τα έχεις κανονίσει, μπράβο!:D

Το όλο σκεπτικό βασίζεται στο ότι αν πεις στον άντρα ''δεν αντέχω τη μάνα σου, μην μου το κάνεις αυτό'' μες τη μούρη του, είναι πολύ λογικό να αντιδράσει άσχημα!Ενώ αν προβάλεις την αγάπη (;) σου για τη μάνα του ως αιτία που δεν τη θες κοντά σου μια τόσο σύνθετη περίοδο στη ζωή σου (οι πρώτοι μήνες με το μωρό σου) μήπως και τσακωθείτε και χαλάσει η σχέση σας τότε δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει. Σε κάθε περίπτωση Έλενα μην την κατηγορήσεις, θα χάσεις το δίκιο σου, λύσε το θέμα διπλωματικά και δεν θα χαλάσετε και τις καρδιές σας!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας :)

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αμα ο αντρας μου θα με καταλαβει.Προς το παρον μου λεει οτι αξιοι ειμαστε θα τα καταφερουμε μια χαρα μονοι μας.Επειδη ειναι τωρα οι πρωτες μερες και με εχει πιασει ενα αγχος.Βλεπει ομως οτι τα καταφερνω προς το παρον παντα μια χαρα.Θα δειξει.Αυτη παντως μιλαμε οτι με τσατισε τοσο πολυ γιατι ενω ολοι ειπανε μιοαζει πχ και στους 2 αυτη ειπε εγω βλεπω οτι δεν μοιαζει σε κανεναν και πεταξε και ενα του τυπου ποσο σιγουρη εισαι οτι ειναι αυτο το παιδι και οτι μοιαζει στον αδερφο του αντρα μου και αλλες τετοιες μακακιες.Αλλα μεσα σε ολα αυτα ειπε οτι για νεογεννητο ειναι ενας κουκλος.Οχι οτι ειναι δικο μου το παιδι αλλα ειναι σχεδον ιδιος ο αντρας μου με λιγο απο εμενα.Μεχρι και για τα μαλλακια του ειπε.Οτι ειναι πιο ανοιχτα απο του αντρα μου.Ο αντρας μου ειναι μελαμψος και μελαχρινος εγω καταξανθη φυσικη :P και ασπρη το παιδι βγηκε καστανο χρωματος κανονικο χαχαχα εμενα λεει ο γιος μου βγηκε μελαμψος και αλλες τετοιες αερολογιες και ανευ λογου συγκρισεις.

Και μετα τον κοιταζε και ελεγε ολη την ωρα το παιδακι μου το καμαρι μου το αστερι μου το κουκλακι μου και εγω το μονο που ηθελα ηταν να ριξω μια!!!

lo5lp3.pngtumhp3.png

Το όλο σκεπτικό βασίζεται στο ότι αν πεις στον άντρα ''δεν αντέχω τη μάνα σου, μην μου το κάνεις αυτό'' μες τη μούρη του, είναι πολύ λογικό να αντιδράσει άσχημα!Ενώ αν προβάλεις την αγάπη (;) σου για τη μάνα του ως αιτία που δεν τη θες κοντά σου μια τόσο σύνθετη περίοδο στη ζωή σου (οι πρώτοι μήνες με το μωρό σου) μήπως και τσακωθείτε και χαλάσει η σχέση σας τότε δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει. Σε κάθε περίπτωση Έλενα μην την κατηγορήσεις, θα χάσεις το δίκιο σου, λύσε το θέμα διπλωματικά και δεν θα χαλάσετε και τις καρδιές σας!

Οταν εχεις προβληματα με την πεθερα ο πρωτος που το καταλαβαινει ειναι ο αντρας σου ακομα κι αν δεν κατηγορησεις τη μανουλα ποτε.Το να καθεσαι λοιπον μετα να του λες οτι δε θελω να ερθει η μαμα σου γιατι την αγαπω τοσο πολυ που φοβαμαι μη τσακωθουμε ειναι υποκριτικο και το πιθανοτερο ειναι οτι ο αντρας σου θα το καταλαβαιε και θα σου πεταξει κι αυτος καμια παρομοια μπαρουφα σα δικαιολογια και θα σε αποστομωσει.Τουλαχιστον σε μενα ετσι γινοταν...το γυρω γυρω και οι ταχαμου δικαιολογιες απέξω απέξω δεν επιαναν γιατι κι αυτος το επαιζε κινεζος κι ενω ηξερε το θεμα μου πεταγε τις δικες του δικαιολογιες με αποτελεσμα να μη καταληγουμε πουθενα.

Οταν ομως τον εβαλα κατω και του ειπα ορθα κοφτα ξεκαθαρα...οτι κοιτα να δεις εγω ειμαι 30 χρονων και η μαμα σου 70...εσυ θα λειπεις ολες τις ωρες...δε μπορεις να με υποχρεωσεις να περναω ολη μερα με εναν ανθρωπο 40 χρονια μεγαλυτερο μου γιατι θα γερασω πριν την ωρα μου και οπως εσενα δε θα σου αρεσε να σου φορτωσω τη μανα μου ολη μερα ετσι κι εγω δε θα δεχτω το αντιστοιχο...και οτι στο σπιτι μου θελω να κανω κουμαντο εγω στο νοικοκυριο μου...2 νοικοκυρες δε χωρανε στο ιδιο σπιτι...θα σκοτωνομαστε καθε μερα...τα δεχτηκε...εννοω μπορει να διαφωνουσε ομως δεν μπορουσε να μου πει κατι...με το ζορι δε γινοταν να με υποχρεωσει να κανω κατι που δεν ηθελα...οποτε και λυθηκε το θεμα.

Το να ξεκαθαριζεις πως θες να εισαι σπιτι σου μονη σου δε σημαινει οτι κατηγρεις κανεναν.Βεβαια ουτε τη μαμα μου εφερα να μενει μαζι μας.

Τωρα βεβαια το οτι ετσι εγινε με εμας δε σημαινει οτι ετσι γινεται παντα...αυτο εξαρταται και απο τον αντρα καθεμιανης.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας :)

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αμα ο αντρας μου θα με καταλαβει.Προς το παρον μου λεει οτι αξιοι ειμαστε θα τα καταφερουμε μια χαρα μονοι μας.Επειδη ειναι τωρα οι πρωτες μερες και με εχει πιασει ενα αγχος.Βλεπει ομως οτι τα καταφερνω προς το παρον παντα μια χαρα.Θα δειξει.Αυτη παντως μιλαμε οτι με τσατισε τοσο πολυ γιατι ενω ολοι ειπανε μιοαζει πχ και στους 2 αυτη ειπε εγω βλεπω οτι δεν μοιαζει σε κανεναν και πεταξε και ενα του τυπου ποσο σιγουρη εισαι οτι ειναι αυτο το παιδι και οτι μοιαζει στον αδερφο του αντρα μου και αλλες τετοιες μακακιες.Αλλα μεσα σε ολα αυτα ειπε οτι για νεογεννητο ειναι ενας κουκλος.Οχι οτι ειναι δικο μου το παιδι αλλα ειναι σχεδον ιδιος ο αντρας μου με λιγο απο εμενα.Μεχρι και για τα μαλλακια του ειπε.Οτι ειναι πιο ανοιχτα απο του αντρα μου.Ο αντρας μου ειναι μελαμψος και μελαχρινος εγω καταξανθη φυσικη :P και ασπρη το παιδι βγηκε καστανο χρωματος κανονικο χαχαχα εμενα λεει ο γιος μου βγηκε μελαμψος και αλλες τετοιες αερολογιες και ανευ λογου συγκρισεις.

Μια χαρά θα σε καταλάβει, αφού μαζί απορούσατε με τη συμπεριφορά της μητέρας του προ γέννας!

Κοίταξε, η νίκη της θα είναι να σε εκνευρίσει την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου...Δεν θα σου πω μην τα σκέφτεσαι και άλλα ανεφάρμοστα (συνήθως)...Θα σου πω όμως τι κάνω εγώ προσωπικά όταν ακούω διάφορα κουλά από τη μαμά μου (δηλαδή κάθε φορά που μιλάμε): τσαντίζομαι για λίγη ώρα (κανά δεκάλεπτο), τα λέω κάπου να τα βγάλω από μέσα μου (π.χ. στον άντρα μου, στην αδερφή μου, στο φόρουμ) και μετά λέω από μέσα μου φέρνοντας την εικόνα της στο μυαλό μου: σε συγχωρώ, σε συγχωρώ, σε συγχωρώ και νιώθω αγάπη...Έτσι και δεν νιώθω μπούφος που δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα (ουρλιάζοντας και μαλώνοντας) αλλά και δεν φορτώνω και την ψυχή μου με περιττά βάρη...

Τωρα βεβαια το οτι ετσι εγινε με εμας δε σημαινει οτι ετσι γινεται παντα...αυτο εξαρταται και απο τον αντρα καθεμιανης.

Αυτό ακριβώς. Και καθόλου υποκριτικό δεν βρίσκω να μιλήσεις όμορφα για τη μαμά του άντρα σου...Το ότι μπορεί να μη θέλεις να μείνεις μαζί της δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάς κιόλας...Είστε μια οικογένεια πια, πώς να το κάνουμε, το DNA της είναι μέσω του άντρα σου μέσα στο DNA του παιδιού σου...

Συμφωνώ με τη δική σου αντιμετώπιση, αλλά κι εσύ παραδέχθηκες ότι αντέδρασες έτσι όταν δεν πέτυχε η πιο διπλωματική συμπεριφορά...άρα γιατί να μην δοκιμάσει και η Έλενα πρώτα να μιλήσει γλυκά και αν δεν πετύχει κάτι, να τραβήξει το σχοινί;;;;

α θα διαφωνησω εγω τα λεω χυμα του αρεσει δεν του αρεσει.ασε που ειμαι πολυ κακη ηθοποιος οποτε ακομα κι αν προσπαθησω θα αποτυχω παταγωδως:P.νομιζω οτι το να λες την αληθεια μπορει να μην αρεσει αλλα τι να κανουμε ειναι η αληθεια.και στην πεθερα μου μεσα στη μουρη της τα λεω και δεν μου λεει κατι.αν πχ ειχα λαθος θα μπορουσε να διαφωνησει ή να με πεισει για το αντιθετο.αλλα κατα βαθος ξερει οτι εχω δικιο γι'αυτο με αποφευγει.δεν εχω τσακωθει ποτε με τον αντρα μου για τη μανα του απλα του λεω αυτο μ'ενοχλει,το καταλαβαινει και οσο περναει απο το χερι του προσπαθει να βοηθησει.αλλα την εχει καταλαβει πλεον κι αυτος οποτε τωρα πια δεν χρειαζεται να πω τιποτα,τα λεει μονος του.αν λοιπον προσποιουμουν οτι την συμπαθω και δεν θελω να τσακωθω, αυτο δεν θα το ειχα καταφερει:-D

α θα διαφωνησω εγω τα λεω χυμα του αρεσει δεν του αρεσει.ασε που ειμαι πολυ κακη ηθοποιος οποτε ακομα κι αν προσπαθησω θα αποτυχω παταγωδως:P.νομιζω οτι το να λες την αληθεια μπορει να μην αρεσει αλλα τι να κανουμε ειναι η αληθεια.και στην πεθερα μου μεσα στη μουρη της τα λεω και δεν μου λεει κατι.αν πχ ειχα λαθος θα μπορουσε να διαφωνησει ή να με πεισει για το αντιθετο.αλλα κατα βαθος ξερει οτι εχω δικιο γι'αυτο με αποφευγει.δεν εχω τσακωθει ποτε με τον αντρα μου για τη μανα του απλα του λεω αυτο μ'ενοχλει,το καταλαβαινει και οσο περναει απο το χερι του προσπαθει να βοηθησει.αλλα την εχει καταλαβει πλεον κι αυτος οποτε τωρα πια δεν χρειαζεται να πω τιποτα,τα λεει μονος του.αν λοιπον προσποιουμουν οτι την συμπαθω και δεν θελω να τσακωθω, αυτο δεν θα το ειχα καταφερει:-D

Φυσικά είναι και στο χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου...Εγώ προτιμώ να επιλέγω τις μάχες μου...Δηλαδή αν για καθετί μικρό αρχίζω τις χύμα κατηγόριες θα γίνουμε μύλος, ενώ αν φυλάω τα ''πυρά'' μου μόνο για τα σοβαρά τότε έχω σίγουρη τη νίκη...Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω χρυσή πεθερά, το μόνο που με είχε ζορίσει ήταν η αναγκαστική συγκατοίκηση, τώρα περνάω τέλεια...

Αυτό ακριβώς. Και καθόλου υποκριτικό δεν βρίσκω να μιλήσεις όμορφα για τη μαμά του άντρα σου...Το ότι μπορεί να μη θέλεις να μείνεις μαζί της δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάς κιόλας...Είστε μια οικογένεια πια, πώς να το κάνουμε, το DNA της είναι μέσω του άντρα σου μέσα στο DNA του παιδιού σου...

Συμφωνώ με τη δική σου αντιμετώπιση, αλλά κι εσύ παραδέχθηκες ότι αντέδρασες έτσι όταν δεν πέτυχε η πιο διπλωματική συμπεριφορά...άρα γιατί να μην δοκιμάσει και η Έλενα πρώτα να μιλήσει γλυκά και αν δεν πετύχει κάτι, να τραβήξει το σχοινί;;;;

Οταν τη βλεπεις και σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...ειναι υποκριτικο...οταν οπως λες δεν εχεις θεμα μαζι της απλα δε θελεις πολλα πολλα ειναι αλλο θεμα.Εγω ειχα θεματα πολλα δυστυχως...οχι μονο ενα...τεσπα.Ασε που εμενα δεν ηταν το θεμα το αν θα ερθει να μεινει ενα μηνα μαζι μας ...το θεμα ηταν οτι ο αντρας μου ηθελε να ερθει μονιμα η μανουλα να μεινει μαζι μας.Η κοπελα τπτ δε χανει να δοκιμασει οτι νομιζει...εγω απλα την εμπειρια μου ειπα...γιατι οσο καιρο κρατησε ο δρομος της αποτυχημενης διπλωματιας εγω κονετψα να αρρωστησω απο το πολυ κλαμα και τα πολλα νευρα...γι'αυτο πλεον λεω χιλιες φορες να λες στα ισα και να ξεμπερδευεις μια και καλη παρα να χανεις το χρονο σου και την ηρεμια σου με βλακειες.

Διαφημίσεις

Φυσικά είναι και στο χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου...Εγώ προτιμώ να επιλέγω τις μάχες μου...Δηλαδή αν για καθετί μικρό αρχίζω τις χύμα κατηγόριες θα γίνουμε μύλος, ενώ αν φυλάω τα ''πυρά'' μου μόνο για τα σοβαρά τότε έχω σίγουρη τη νίκη...Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω χρυσή πεθερά, το μόνο που με είχε ζορίσει ήταν η αναγκαστική συγκατοίκηση, τώρα περνάω τέλεια...

Καλα κρατα και μια πισινη και μη πολυανοιγεσαι γιατι κι εμενα χρυση ηταν μεχρι τη στιγμη που εμεινα εγκυος...τοτε αρχισαν τα οργανα.ΡΕυχομαι εσενα να συνεχισει να ειναι χρυση.

Ελενα μου να σου ζησει το παιδακι σας . Σε πολλα πραγματα περι χρυσωματος σε ειχα υποσστηρι3ει , ομως ρε συ ελενακι μου οτι και να κανει η γυναικα θα το χρησιμοποιησεις εναντιον της . Δεν λεω οτι εχει δικιο σε ολα , ουτε εννοειτε θα πρεπει να την εχεις σπιτι σου ολο τον Αυγουστο ομως εντα3ει μια γυναικα απο ενα χωριο ειναι η οποια προσπαθει να σας διξει την αγαπη της και το ποσο θελει να σας βοηθησει ,αντι να καθεσε να σχολιαζεις την καθε κουβεντα της βαλε τον αντρα σου και πεστε της οτι δεν χρειαζεται να ερθει να μεινει τοσο καιρο μαζι σας . Πηγαιντε εσεις για 2-3 μερες , σιγα ρε παιδια . Σκεφτητε οτι και αυτοι γονεις ειναι και θελουνε να καμαρωσουνε το εγγονακι τους , οπως θα θελουμε και εμεις αυριο μεθαυριο .Μπορουμε να τους εχουμε τους παπουδογιαγιαδες σε ασφαλη αποσταση αλλα χωρις να τους κανουμε να νοιωθουνε ασχημα .Και να τη χρειαστητε καποια στιγμη εκει θα ειναι ομως .ΚΑι απορω γιατι σε πειρα3ε οτι πηρε αγκαλια το μωρο σας , γιαγια του ειναι και μητερα του ανθρωπου οπου λες ποσο αγαπας . Ουτε επερνε τηλεωνο πιστευω για να σε πρι3ει , ακριβως για αυτο επερνε το γιο της και οχι εσενα , για να μην σε φερνει σε δυσκολη θεση για να ρωταει πως ειστε . Μην ειστε υπερβολικες , εχουμε και εμεις παιδια και θελουμε να μας ααγαπανε ακομα και μετα το γαμο τους και οι συντροφοι τους .

QRyOp2.png

Οταν τη βλεπεις και σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...ειναι υποκριτικο...οταν οπως λες δεν εχεις θεμα μαζι της απλα δε θελεις πολλα πολλα ειναι αλλο θεμα.Εγω ειχα θεματα πολλα δυστυχως...οχι μονο ενα...τεσπα.Ασε που εμενα δεν ηταν το θεμα το αν θα ερθει να μεινει ενα μηνα μαζι μας ...το θεμα ηταν οτι ο αντρας μου ηθελε να ερθει μονιμα η μανουλα να μεινει μαζι μας.Η κοπελα τπτ δε χανει να δοκιμασει οτι νομιζει...εγω απλα την εμπειρια μου ειπα...γιατι οσο καιρο κρατησε ο δρομος της αποτυχημενης διπλωματιας εγω κονετψα να αρρωστησω απο το πολυ κλαμα και τα πολλα νευρα...γι'αυτο πλεον λεω χιλιες φορες να λες στα ισα και να ξεμπερδευεις μια και καλη παρα να χανεις το χρονο σου και την ηρεμια σου με βλακειες.

Απαπα, μόνιμα;;;;;;;;Τελείως άλλη περίπτωση, η Έλενα μίλησε για το καλοκαίρι, αν έλεγε μόνιμα θα της έλεγα ''βουρ στο ψητό, μην φοβάσαι τίποτα''!!!!!!!!

Αυτό ακριβώς. Και καθόλου υποκριτικό δεν βρίσκω να μιλήσεις όμορφα για τη μαμά του άντρα σου...Το ότι μπορεί να μη θέλεις να μείνεις μαζί της δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάς κιόλας...Είστε μια οικογένεια πια, πώς να το κάνουμε, το DNA της είναι μέσω του άντρα σου μέσα στο DNA του παιδιού σου..

Ανατρίχιασα άθελά μου! Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ο άντρας μου εμφανισιακά είναι ίδιος με την πεθερά μου...και να ήθελα να το ξεχάσω ότι συγγενεύουν, δε μπορώ.:lol:

Δεύτερον, θα μου πείτε ότι κολλάω στις λέξεις αλλά όχι, εγώ δε θεωρώ ότι είμαστε ΜΙΑ οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου και το παιδάκι μας, πρώτα ο Θεός, είμαστε οικογένεια και οι λοιποί είναι συγγενείς μας.

Έλενα, συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Να χαίρεστε το παιδάκι σας με υγεία και ευτυχία!

Α, κι εμένα η λατρεμένη ανακοίνωσε ότι δε θα πάνε διακοπές φέτος διότι "θα χρειαστώ βοήθεια". Με τον άντρα μου επανειλημμένα τους έχουμε πει να φύγουνε γιατί θα χρειαστούμε το χρόνο μας να γνωριστούμε με το μωρό μας και να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα αλλά η πεθερά μου το αποφάσισε ότι "θα χρειαστώ βοήθεια" και μας το ανακοίνωσε απλά. Και μάλιστα έκραξε την αδερφή μου (με το γάντι) που της είπε ότι μόλις γεννήσω με το καλό θα φύγουν διακοπές (τρία παιδιά και οι δύο εργαζόμενοι που πήζουν όλο το χρόνο) και της την είπε ότι "θα χρειαστώ βοήθεια" κι αυτή θα φύγει;;;

Να δείτε που θα σπαταλήσει τζάμπα το καλοκαίρι της εδώ και στο τέλος εγώ θα βγω η κακιά που δε θα τη βάζω σπίτι μου να κάνει ότι γουστάρει.:roll:

8OgYp3.png

Ανατρίχιασα άθελά μου! Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ο άντρας μου εμφανισιακά είναι ίδιος με την πεθερά μου...και να ήθελα να το ξεχάσω ότι συγγενεύουν, δε μπορώ.:lol:

και μενα αυτο με το dna καπως μου ηρθε:P

Δεύτερον, θα μου πείτε ότι κολλάω στις λέξεις αλλά όχι, εγώ δε θεωρώ ότι είμαστε ΜΙΑ οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου και το παιδάκι μας, πρώτα ο Θεός, είμαστε οικογένεια και οι λοιποί είναι συγγενείς μας.

συμφωνω απολυτως...!καλα κανεις και κολλας γιατι ειναι η πραγματικοτητα.δεν ειμαστε ολοι μια οικογενεια.ο καθενας εχει τη δικια του.

Έλενα, συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Να χαίρεστε το παιδάκι σας με υγεία και ευτυχία!

Α, κι εμένα η λατρεμένη ανακοίνωσε ότι δε θα πάνε διακοπές φέτος διότι "θα χρειαστώ βοήθεια". Με τον άντρα μου επανειλημμένα τους έχουμε πει να φύγουνε γιατί θα χρειαστούμε το χρόνο μας να γνωριστούμε με το μωρό μας και να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα αλλά η πεθερά μου το αποφάσισε ότι "θα χρειαστώ βοήθεια" και μας το ανακοίνωσε απλά. Και μάλιστα έκραξε την αδερφή μου (με το γάντι) που της είπε ότι μόλις γεννήσω με το καλό θα φύγουν διακοπές (τρία παιδιά και οι δύο εργαζόμενοι που πήζουν όλο το χρόνο) και της την είπε ότι "θα χρειαστώ βοήθεια" κι αυτή θα φύγει;;;

Να δείτε που θα σπαταλήσει τζάμπα το καλοκαίρι της εδώ και στο τέλος εγώ θα βγω η κακιά που δε θα τη βάζω σπίτι μου να κάνει ότι γουστάρει.:roll:

μπορεις να πεις στη λατρεμενη:-Dνα παει τις διακοπες της και αν θελεις κατι θα το ζητησεις.καλο ειναι να υπαρχει χρονος για να προσαρμοστεις εσυ κι ο αντρας σου με το μωρο.αλλο να σε βοηθησει 1-2 ωριτσες με κατι και αλλο να σου φορτωθει κιολας.

Διαφημίσεις

ΚΑι απορω γιατι σε πειρα3ε οτι πηρε αγκαλια το μωρο σας , γιαγια του ειναι και μητερα του ανθρωπου οπου λες ποσο αγαπας .

Με πειραξε γιατι το ζουζουνακι μου ειχε διπλη περιτυλιξη ειχε καποιο προβλημα με την αναπνοη και δεν αφησανε ουτε εμενα να τον παρω αγκαλια απλα τον ειχα στο δωματιο και μου ειπανε μην τον παιρνεις αγκαλια λιγα λεπτα μονο αλλα αυτη ηθελε και δεν την ενοιαξε ουτε με πιστεψε οτι ειχε προβλημα.Εσυ στη θεση μου τι θα εκανες?Μου τον επαιρναν και τα βραδια για να τον παρακολουθησουν.Ειχα την ενοια μου ειχα και αυτη που ειπε το κορυφαιο μπροστα σε κοσμο δεν σε περιμενα τοσο δυνατη το οποιο με προσβαλλε παρα πολυ σαν ανθρωπο και πλεον σαν μανα γιατι κρατησε ο τοκετος 16 ωρες για να τον γεννησω φυσιολογικα οπως ηθελα και ειχα και προβλημα με τον τραχηλο.Ενταξει γυναικα απο χωριο ειναι αλλα να σου πω κατι οπως δεχθηκα εγω που δεν ηρθε ο πεθερος μου που θα παρει και το ονομα ετσι γιατι βαριοταν προφανως και ειπε αργοτερα νομιζω εχω καθε δικαιωμα αμα γουσταρω να μην τον παρει αγκαλια.

lo5lp3.pngtumhp3.png

καλα μη φανταστεις οτι κι εγω με το παραμικρο βγαζω μαχαιρια.παλια ημουν πιο συγκρατημενη και προσπαθουσα να το δω απ'ολες τις πλευρες.πλεον εχω καταλαβει οτι απο την αλλη μερια ειναι οτι να ναι οποτε κι εγω λεω οτι θελω.οποιου δεν του αρεσει ας μην πατησει σπιτι μου.ουτως ή αλλιως ο αντρας μου παει στη μαμα του οποτε θελει δεν το απαγορεψα κιολας.εγω παλι δεν παω ουτε με σφαιρες,σηκωτη θα με πανε:D.μονο στη γιορτη της για μιση ωρα κι εφυγα.μετα απο διαφορα περιστατικα που τα εχω γραψει κι αλλου και να μην την ξαναδω ποτε ξανα δεν με χαλαει καθολου.ας οψεται το νινι μου,που θελω να εχει σχεσεις και με τις 2 γιαγιαδες,αλλιως...:lol:

Κορίτσια χαλαρώστε, και η δική σας μανούλα είναι στο DNA των παιδιών σας μέσα από εσάς...Και ο πατέρας σας και όλο σας το σόι!!!!!Δεν είναι κακό, απλώς βιολογικό!

Κορίτσια χαλαρώστε, και η δική σας μανούλα είναι στο DNA των παιδιών σας μέσα από εσάς...Και ο πατέρας σας και όλο σας το σόι!!!!!Δεν είναι κακό, απλώς βιολογικό!

Δεν ξέρω για τον πατέρα μου γιατί δεν τον θυμάμαι καν...αλλά και με τη μάνα μου το ίδιο ανατριχιάζω!:lol::lol::lol:

8OgYp3.png

Δεν ξέρω για τον πατέρα μου γιατί δεν τον θυμάμαι καν...αλλά και με τη μάνα μου το ίδιο ανατριχιάζω!:lol::lol::lol:

:D:D:D

Πάντως για την οικογένεια που είπα, εννοείται πως ο πυρήνας είναι οι σύζυγοι με τα παιδιά τους, εννοούσα την ευρύτερη οικογένεια...Δεν θεωρείς ας πούμε οικογένεια την αγαπημένη σου ξαδέρφη;Αυτό δεν σημαίνει ότι τη βάζεις πάνω από τον άντρα σου και το παιδί σου...Με την ίδια έννοια είναι οικογένεια μας η μητέρα του άντρα μας, και οικογένεια του η μητέρα η δική μας...(κάπου εδώ λυπάμαι τον άντρα μου που έχει τέτοια πεθερά ο καημένος :D )

:D:D:D

Πάντως για την οικογένεια που είπα, εννοείται πως ο πυρήνας είναι οι σύζυγοι με τα παιδιά τους, εννοούσα την ευρύτερη οικογένεια...Δεν θεωρείς ας πούμε οικογένεια την αγαπημένη σου ξαδέρφη;Αυτό δεν σημαίνει ότι τη βάζεις πάνω από τον άντρα σου και το παιδί σου...Με την ίδια έννοια είναι οικογένεια μας η μητέρα του άντρα μας, και οικογένεια του η μητέρα η δική μας...(κάπου εδώ λυπάμαι τον άντρα μου που έχει τέτοια πεθερά ο καημένος :D )

Καταλαβαίνω πώς το λες και φυσικά έχεις δίκιο. :-) Με την πολύυυυυ ευρύτερη έννοια όμως ακόμα και οι γονείς!:lol:

8OgYp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
καλα τι ειναι αυτο με τις πεθερες?

εμενα ειναι καλος ανθρωπος...

οταν με εφερε σπιτι του ο αντρας μου ηταν τελεια να με περιποιηθει...

μου ελεγε εγω δεν σε θελω δουλα εδω μεσα...

μολις εμεινα εγκυος αρχισαν ολαααα...

και τα 3 αδερφια του ελεγαν γιατι δεν πηρα χαπια να το ρι3ω και ποσο

απροσεκτη ημουνα...

και αυτη απο διπλα να κουναει το κεφαλι...

μολις αρχισαν οι εμετοι αρχιζε και με στουπωνε φαγητο...

η γιατρος ελεγε αλλα...αυτη εκει διαλαλουσε με τις φιλες της καθε τι.

μετα αρχισαν κ εβγαζαν διαφορα...

αμα δεν περνεισ ασβεστιο θα του δωσω μια κλωτσια και θα γινει κομματια...

γιατι κοιμασαι τοσες ωρες θα βγει χαζο το παιδι...

τι δεν περνεισ το σιδηρο??? θα βγει μισο το παιδι παραπληγικο..

ε μια μερα μπουχτισα τα ειπα ολα στον αντρα μου με ακουσε και του λεει

κοιτα να δεισ αμα βγει το παιδι αρρωστο ετσι οπωσ κανει δεν θα φταιω εγω..

απο εκει κ περα δεν 3αναπε τιποτα για λιγο καιρο...και στραβοκοιταζε καθε φορα που οι ε3ετασεισ εδειχναν τελεια αποτελεσματα...

τςρα στον 8ο 3αναρχισε...

ηθελε να παρει κουνια οποια τησ αρεσε εκεινησ...

πηραμε αλλη και νααα κατι μουτρα...

η9ελα γυαλινο μπιμπερο νααα κατι μουτρα παλι τελκα πηραμε πλαστικα...:evil:

φυσικα οταν μιλαμε για το μωρο δεν λειπει ο ψυχολογικοσ πολεμος..

αμα μαθεις ετσι το παιδι θα στο παρω...

θα στο κανω εγω μπανιο στα χερια εσυ δεν 3ερεις...

αμα το δω και κλαιει 9α το παρω να το ταισω γιατι τετοια τεμπελα που εισαι φανταζομαι!!!!

κλαμα και κακο εγω...ο αντρας μου να τα χει παι3ει..

ε στο τελος ειπε αν τα κανει 9α σε παρω να παμε σε ενοικιο και ας μεινουν να πεινανε...και ησυχασαμε..

( μαλλον το ακουσε και μαζευτηκε λιγο)

αλλα κοριτσια να 3ερετε δεν σταματανε ποτεεε παντα θα λενεε..!!

(εγινα κακια ε?:P)

ωχ, θεε μου, μ επιασε η ψυχή μου μ αυτά. εγω θα την έπνιγα, δεν κάνω πλάκα. απλά θα τη σκότωνα και θα δήλωνα οτι δεν έχω τύψεις. γιατί αυτός ο άνθρωπος ειναι πληγή για τη κοινωνία. κουράγιο!

θα σας πω τι εγινε με τη δικια μου πεθερα και πειτε ρε κοριτσια αν μου ριχνετε αδικο γιατι πραγματικα θα σκασω.

ερχεται προχθες μετα απο 20 μερες (ε ναι θυμηθηκε οτι εχει κι ενα εγγονι και ειπε να ερθει).φευγει ο αντρας μου να παει σουπερ μαρκετ.της λεω κυρια .... θα κανουμε τελικα το γαμο και τη βαφτιση στις .... και μου απανταει ε με το καλο:shock: λες και της ειπα οτι παντρευεται καποιος ασχετος.μετα περιμενω μηπως με ρωτησει αν θα χρειαστουμε κατι τιποτα αυτη μουγκα.της λεω μετα οι δικοι μου θα παρουν του αντρα μου το κουστουμι.περιμενω τιποτα παλι.ε πηρα κι εγω αναποδες και της λεω,μηπως πρεπει κι εσεις να βοηθησετε και να μου παρετε το νυφικο.να κανει κατι και η πλευρα του γαμπρου.κοκαλο η πεθερα.ε τι να σου πω δεν ξερω ε να σου δωσω 100-200 ευρω:twisted:.σημειωτεον θα το ραψω το νυφικο και θα μου στοιχισει περιπου 500 ευρω δεν νομιζω οτι ειναι τοσα πολλα τα λεφτα.η πεθερα μου δεν βοηθαει πουθενα και παιρνει συνταξη 600 ευρω.δεν τα θελω τα λεφτα της αλλα της το ειπα για το γ@μωτο. οι δικοι μου μονιμως να δινουν για το μωρο για εμας αυτη κυρια τιποτα.ουτε στα αλλα εγγονια στα γενεθλια δεν παιρνει κατι.και το ξαναλεω για τα παιδια που λενε γιατι η μια γιαγια φερνει και η αλλη οχι...:shock:

ερχεται ο αντρας μου του λεω ειπα στη μαμα σου αυτα που ειχαμε συζητησει αυτη να μη μιλαει λεει και ο αντρας μου ενταξει ας κανει οτι νομιζει.τελικα την πηρα τωρα το πρωι και της λεω αποφασισα οτι δεν θελω να μου παρετε το νυφικο θα το πληρωσω μονη μου και γυριζει και μου λεει ενταξει,γιατι μου εκανε εντυπωση,δεν υπαρχει αυτο το εθιμο στα μερη μας:mad:τι να της πεις τωρα οτι υπαρχουν κι αλλα εθιμα αλλα εσυ δεν τηρεις κανενα γιατι δεν σε νοιαζει.μιλαμε πηρα κατι αναποδες η πιεση εφτασε 300...τουλαχιστον ας μου ελεγε παιδι μου θα βοηθησω οπως μπορω αφου βοηθανε και οι δικοι σου.

και αυτο που με τσαντιζει περισσοτερο ειναι οτι θα ερθει στο γαμο κυρια και θα υπερηφανευεται κιολας...:twisted:

συγνωμη για το μεγαλο μνα αλλα αν δεν τα ελεγα θα εσκαγα

Για σε ολες.εγω κοριτσια ειμαι 5 μηνων εγκυος.ο αντρας μου στρατιωτικοσ και ζουμε στην ιδια πολη με τα πεθερικα μου.εμεις για την ακριβεια ζουμε σε ενα χωριο 3 χιλιομετρα απο αυτους.εγω εδω μονη καταλαβαινετε προσπαθω να κανω παρεες.απο τον 4 μηνα περνω πολλα χαπια για την εγκυμοσυνη και χαπια για συσπασεις μητρας.η γιατρος μου ζητησε να ξεκουραζωμε για να μην εχουμε κατι ασχημο.καταλαβαινετε πως εχω μονο τα πεθερικα μου εδω και μια φιλη που μολις γεννησε και η κοπελα τρεχει.η πεθερα μου ανεργη,ολη μερα σπιτι,για καφε στις φιλες της και ουτε σκεφτετε εστω οταν ο αντρας μου εχει υπηρεσια να ρθει να με δει να πιει ενα καφε μαζι μου,να δει αν το σπιτι θελει κατι.ο αντρας μου τρελαινετε.κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου,λογω του οτι εγω ξαπλα,τουαλετα,και μπανιο.πολλες φορες στην υπηρεσια του αντρα μου πηγα κ κοιμηθηκα σπιτι τους.αυτοι ομως δεν λενε να με ρωτησουν οι ιδιοι αν θελω να κοιμηθω σε εκεινους να μην μενω μονη σπιτι ολη μερα.ξερωντας πως τιποτα δεν μπορω να κανω για να ξεχνιεμε.ουτε δουλειες ουτε βολτα.τουλαχιστον οταν ειμαι μονη μου.και ξερωντας πως κανω ελαχιστες μετακινησεις και οπου παω πρεπει να ξαπλωνω,μας καλει για φαγητο στο σπιτι τους.οπως λεε κ η γυναικολογος μου εσυ εισαι η εγκυος.ερχοντε για να σε δουνε δεν τρεχεις εσυ.ο αντρας μου παρεξηγητε οταν του τα λεω ολα αυτα.ειμαι παραλογη ρε κοριτσια.ειδικα τωρα που χρειαζωμε και βοηθεια.παμε σπιτι τους και βραζω.εκει με περιποιουντε ,αλλα δεν τρεχει για εμενα.απο ανθρωπινο ενδιαφερον.εγω φτασει να πηγαινω κ να δειχνω ενοχλημενη.το κανω για τον αντρα μου.

δεν μπορω να ξερω τι ανθρωποι ειναι τα πεθερικα σου.μπορει να ειναι απλα αδιαφοροι,μπορει και να το κανουν και επιτηδες.δεν εχει σημασια.στη θεση σου ομως εγω θα εκανα υπομονη.λιγοι μηνες μεινανε.μην βαζεις τον αντρα σου μπροστα στο προβλημα,αφου δε θελει να το αντιμετωπισει γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να δημιουργεις ασχημο κλιμα μεταξυ σας.ας κουραστει ο ιδιος.και στο κατω κατω δεν το κανουν οι δικοι σου γονεις ωστε να σε πληγωνει.και φανταζεσαι να την ειχες ολη μερα μες στα ποδιθα σου?να σουν δηλαδη στο αλλο ακρο?υπομονη.μονο χαρα και προσμονη πρεπει να νιωθεις τωρα.μην επηρεαζεσαι....

w7ENp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...