Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ....?

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ 2 ΤΗΣ ΧΩΡΙΑΚΗΣ... ΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΗΚΑ

ΠΗΓΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..

ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ!!! ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ...

ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!! ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!

ΜΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 176
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΩ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

FIA MOY ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΣ Η ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

STARBUST KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ;;;;

LIZAKI ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ;;;;;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΟΤΕΡΑ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΩ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

FIA MOY ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΣ Η ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΙΠΟΤΑ..ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!

ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ totag 1 παμε για αλλα!!!

totag kala eimai kai ego den perimeno akoma gia xoriakh eimai stin fasi tis diegersis akoma se merikes meres tha kano tin spermatenxisi....min stenaxoriese tha ginei pou tha paei ksekourasou tora kai apolause to kalokairaki....

συγνωμη κοριτσι μου νομιζα οτι ειχες κανει.καλο κουραγιο.περιπου ποτε θα την κανεις;;

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...

Διαφημίσεις

FIA MOY ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΣ Η ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΤΗΕΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

TOTAG,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΓΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.....

FIA MOY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ, Κ ΣΤΗΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ Κ ΣΤΗΝ TOTAG ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σου!! Προς το παρόν είμαι στη διέγερση και μάλλον την άλλη εβδομάδα θα κάνω τη νέα σπερματέγχυση!

Ysh1p3.png

FIA MOY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ, Κ ΣΤΗΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ Κ ΣΤΗΝ TOTAG ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!

EXEIS DIKIO IWANNA MOY ....

ΕΧΩ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ...... ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ....

Ε ΝΑΙ !!! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ...

• 3 εβδομάδες μετά...
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ.

Ότι καλύτερο μάτια μου και γρήγορα ένα ζουζούνι να σας αλλάξει την ζωή.

Θα περιμένω κι εγώ να μου πεις κάποια στιγμή τα ευχάριστα.

Καλό βράδυ

Καλησπέρα Λιζα! Εμείς ακόμη τίποτα....υπομονή! Έκανες σπερματέγχυση τελικά ;

Γεια σας κορίτσια!

Έχει καμιά σας εμπειρία με το Embryo Art; Θα κάνω αυτό το μήνα μια σπερματέγχυση εκεί ( έχω κάνει άλλες 2 στο ΜΗΤΕΡΑ δυστυχώς όπως καταλαβαίνετε αποτυχημένες) και έχω την εξής απορία:

αν πέσει Σαββατοκύριακο η ωορρηξία τι γίνεται;; Δουλεύει το κέντρο και Σάββατο ή πάει χαμένη η προσπάθεια; Ή μήπως κανονίζεται αυτό με την pregnyl;

Ξέχασα να ρωτήσω και το κέντρο έκλεισε πριν λίγο και δεν πρόλαβα να πάρω τηλέφωνο. Το άγχος μου βασικά είναι εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που θα πρέπει να ξεκινήσω σήμερα. Είναι κρίμα να πάρω τόσα χαπάκια και να χάσω την ευκαιρία λόγω ημέρας.

Αν ξέρει κάποια κοπέλα ας μου απαντήσει.:)

"Τα πιο όμορφα πράγματα τα αποκτά κανείς με την υπομονή"

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα!!

Ήθελα να ρωτήσω κάτι η αδερφή μου θα κάνει την 1η σπερματέχγυση τη Δευτέρα το πρωί και ο γιατρός της είπε να κάνει μία ένεση χοριακής το Σάββατο το βράδυ στις 11. Μήπως είναι πολύ νωρίς? Πότε έχετε κάνει εσείς αυτές τις ενέσεις?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Καλησπέρα!!!

Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια από εσάς είχε πόνους στη μέση τις πρώτες μέρες μετά από σπερματέχγυση. Η αδερφή μου έκανε την προηγούμενη Δευτέρα κ χτες 3 μέρες δηλαδή μετα από την σπερματέγχυση είχε πόνους στη μέση. Είναι απογοητευμένη γιατί θεωρεί ότι απέτυχε η σπερματέγχυση. Συνήθως έτσι πονάει όλους τους μήνες που προσπαθεί μετά την ωορεξία κ μετά από λίγες μέρες αδιαθετεί.

Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κ πάλι!

Δυστυχώς η σπερματέγχυση της αδερφής μου δεν πέτυχε...

Θα ξαναπροσπαθήσε είτε αυτόν τον μήνα πάλι σε φυσικό κύκλο ή τον επόμενο μήνα.

Ήθελα να σας ρωτήσω λαπαροσκόπηση πότε γίνεται?

Έχει κάνει σαλπιγγογραφία η οποία ήταν πολύ καλή, διαβατές και οι δύο σάλπιγγες.

Ευχαριστώ!!

Γεια σας κ πάλι!

Δυστυχώς η σπερματέγχυση της αδερφής μου δεν πέτυχε...

Θα ξαναπροσπαθήσε είτε αυτόν τον μήνα πάλι σε φυσικό κύκλο ή τον επόμενο μήνα.

Ήθελα να σας ρωτήσω λαπαροσκόπηση πότε γίνεται?

Έχει κάνει σαλπιγγογραφία η οποία ήταν πολύ καλή, διαβατές και οι δύο σάλπιγγες.

Ευχαριστώ!!

zoe λυπάμαι για την έκβαση της 1η προσπάθειας.

Λαπαροσκόπηση γιατί να κάνει; έχει κάποιο πρόβλημα;

στη φάση που είναι χρειάζεται να είναι οι σάλπιγγες διαβατές και η κοιλότητα του ενδομητρίου καθαρή. Για το ενδομήτριο κάνουν υστεροσκόπηση αλλά καλό είναι να συζητήσει με το γιατρό της.

Καλή συνέχεια!

zoe λυπάμαι για την έκβαση της 1η προσπάθειας.

Λαπαροσκόπηση γιατί να κάνει; έχει κάποιο πρόβλημα;

στη φάση που είναι χρειάζεται να είναι οι σάλπιγγες διαβατές και η κοιλότητα του ενδομητρίου καθαρή. Για το ενδομήτριο κάνουν υστεροσκόπηση αλλά καλό είναι να συζητήσει με το γιατρό της.

Καλή συνέχεια!

Ευχαριστώ!Να 'σαι κάλα!

Όλα θα γίνουν πιστεύω γιατί το θέλουν πολύ!

όχι, δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά διάβασα στο φόρουμ ότι πολλές κοπέλες κάνουν αυτή την επέμβαση και ήθελα να ρωτήσω πότε ενδείκνυται και γιατί?

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις? Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο για την υστεροσκόπηση? Σε τι ακριβώς βοηθάει?

Έχει ραντεβού με το γιατρό της την 6η μέρα του κύκλου για να δουνε πως θα προχωρήσουν γιατί δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και στους δύο.

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ!Να 'σαι κάλα!

όχι, δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά διάβασα στο φόρουμ ότι πολλές κοπέλες κάνουν αυτή την επέμβαση και ήθελα να ρωτήσω πότε ενδείκνυται και γιατί?

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις? Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο για την υστεροσκόπηση? Σε τι ακριβώς βοηθάει?

Έχει ραντεβού με το γιατρό της την 6η μέρα του κύκλου για να δουνε πως θα προχωρήσουν γιατί δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και στους δύο.

Ευχαριστώ!

H λαπαροσκόπηση είναι χειρουργείο. Ένας λόγος για να γίνει είναι π.χ. η ενδομητρίωση

Καλησπέρα! Εγώ έκανα την 1η σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο προχθές και τώρα αναμονή. Ο άντρας μου έχει κακής ποιότητας σπέρμα και δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι.

zoe29 το ότι δεν πέτυχε δεν σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα γιατί οι πιθανότητες της σπερματέγχυσης είναι λίγες γενικά. Οπότε μην βασανίζεσαι κορίτσι μου. Ακόμα και στην υποβοηθούμενη το άγχος εμποδίζει την σύλληψη. Χαλαρά λοιπόν και όλα θα πάνε καλά.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Ευχαριστώ!Να 'σαι κάλα!

Ευχαριστώ!

η υστεροσκόπηση είναι μια εξέταση που γίνεται με μέθη και μπορεί ο γιατρός να δει - και να επέμβει αν χρειαστεί - με κάμερα το εσωτερικό της μήτρας. Εγώ έκανα 2 φορές. Η τελευταία έγινε χθες, μια και είμαστε σε προσπάθεια εξωσωματικής και επιλέξαμε να κάνουμε διαγνωστική υστεροσκόπηση, μια και δεν αυξήθηκε το ενδομήτριό μου ύστερα από τη χορήγηση των φαρμάκων που είχα πάρει για την παραγωγή ωοθυλακίων. Ήθελε η γιατρός να δει μήπως υπάρχουν συμφύσεις και δεν επιτρέπουν στο ενδομήτριο να μεγαλώσει. Ευτυχώς όλα είναι καλά!

Πάντως εγώ δεν θα έκανα λαπαροσκόπηση, αν δεν ειχα κάποια ένδειξη ότι κάτι πάει στραβά π.χ. ενδομητρίωση. Γιατί, όπως αναφέρθηκε από άλλη κοπέλα, είναι χειρουργείο. Έχω κάνει λαπαροσκόπηση, ύστερα από μια εξωμύτριο κύηση που είχα.

Καλή συνέχεια και όσο γίνεται λιγότερο άγχος!

• 1 month later...

Καλησπέρα κορίτσια

Ηθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα εδω εχει κανει σπερματεγχυση στο ΡΕΑ;;;Ειναι να κάνω την άλλη εβδομαδα κι εγω εκει την πρωτη μου σπερματεγχυση

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...