Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ....?

Recommended Posts

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ,ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

IWANNA74 PWS EISAI?

H MERES PLHSIAZOYN GIA TA APOTELESMATA MAS...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 176
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΓΡΑΨΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΖΩΗΡΑ ΣΤΑ 20%.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΑΝΧΥΝΣΗ ΜΕ 3 ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΩΟΘΗΚΗ ΚΑΙ 1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ 50% ΖΩΗΡΑ.Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ UTROGESTAN 4 ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΧΩ ΖΑΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

GIA SOY XRYSA87

EGW EKANA SPERMATEGXYSH STIS 24/5 KAI O GIATROS MOY APO EKEINH THN MERA MOY EDWSE KAI EMENA TA UTROGESTAN 2 PRWI - 2 BRADY

DEN EXW PARATIRISEI KATI MEXRI KAI SHMERA KAPOIA ZALH...

APO EKEINH THN MERA EXW PONOYS PERIODOY , PONAEI POLY TO STHTHOS MOY KAI KAPOIA TRABHGMATA XAMHLA.

RWTHSA TO GIATRO MOY KAI MOY EIPE OTI EINAI FYSIOLOGIKO....

MAKARI NA MAS PANE OLA KALA!!!!

KALH EPITYXIA!!!

PERIMENW NEA SOY!!!!

EGW MEXRI THN PARASKEYH THA KSERW!!!

Καλημέρα!

Λοιπόν,εγώ πήρα serpafar για4 μέρες πρωί-βράδυ. Την 14η μέρα (έχω κύκλο 30 ημερών εγώ) πήγα στον γιατρό να μετρήσει τα ωοθηλάκια. Την 16η μέρα το βράδυ έκανα την preglyn(κάπως έτσι λέγεται) κ λίγο πριν τις 36 ώρες πήγα για την σπερματέγχυση. Έδωσε ο άντρας μου δείγμα λίγο νωρίτερα,το επεξεργαστηκαν κ την κάναμε. Μου πέρασαν με ένα λεπτό καθετήρα το σπερμα κ παράλληλα με υπέρηχο βλέπαμε αν έχει φτάσει μέχρι τον πυθμένα ο καθετήρας,δεν θα πρέπει να έχεις ουρήσει! Μετά κάθεσαι περίπου ένα τέταρτο ξαπλωμένη κ έπειτα φεύγεις! Της πρώτες μέρες θα έχεις καφε υγρά λογικά κ δεν θα πρέπει να σηκωνεις βάρος,κατα τα αλλα φυσιολογικά! Τέλος,το πιο δύσκολο...η αναμονή! Την 14η μετα την σπερματέγχυση κανείς την β χοριακή κ το πολύ μέχρι το μεσημέρι γνωρίζεις αν εισαι έγκυος!

Εγώ την έκανα στο Εμβρυογενεσις κ μου κόστισε 300 ευρώ(επίσκεψη στο ιατρείο,επεξεργασία σπέρματος,σπερματέγχυση κ β-χοριακή) χωρίς απόδειξη ομως.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις ρωτα με! Κ περιμένω να μου πεις αποτέλεσμα! Κατά προτίμηση θετικό!!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ.

Ότι καλύτερο μάτια μου και γρήγορα ένα ζουζούνι να σας αλλάξει την ζωή.

Θα περιμένω κι εγώ να μου πεις κάποια στιγμή τα ευχάριστα.

Καλό βράδυ

GieKp3.png?sVSCIgJioSCIp3.png?z7wphJAV

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλά αποτελέσματα σε όλες, με ένα γερό μωράκι γρήγορα!! Επισήμως μπαίνω και εγώ στην παρέα σας. Χθες άρχησα τις ενέσεις Puregon για πρόκληση ωορρηξίας και την Παρασκευή θα πάω να δει πως αντιδρούν οι ωοθήκες μου. Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, αν η ωορρηξία πέσει Κυριακή τι γίνεται? Τα κέντρα δεν είναι κλειστά για την επεξεργασία σπέρματος? Ο γιατρός μου, μου είπε θα δούμε τότε τι θα κάνουμε. Εμένα 14η μέρα είναι Κυριακή και μάλιστα εκλογών, δεδομένου ότι ο κύκλος μου είναι σταθερός από 27-29 μέρες. Από την μια χάρηκα πολύ που ξεκίνησα μια πιο δυναμική θεραπεία με φάρμακα, από την άλλη θα με φάει το άγχος για αυτή την Κυριακή. Ας μας βοηθήσει ο θεός όλες! Έχει τύχει σε καμία, εγώ Θεσσαλονίκη θα την κάνω.

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια, καλά αποτελέσματα σε όλες, με ένα γερό μωράκι γρήγορα!! Επισήμως μπαίνω και εγώ στην παρέα σας. Χθες άρχησα τις ενέσεις Puregon για πρόκληση ωορρηξίας και την Παρασκευή θα πάω να δει πως αντιδρούν οι ωοθήκες μου. Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, αν η ωορρηξία πέσει Κυριακή τι γίνεται? Τα κέντρα δεν είναι κλειστά για την επεξεργασία σπέρματος? Ο γιατρός μου, μου είπε θα δούμε τότε τι θα κάνουμε. Εμένα 14η μέρα είναι Κυριακή και μάλιστα εκλογών, δεδομένου ότι ο κύκλος μου είναι σταθερός από 27-29 μέρες. Από την μια χάρηκα πολύ που ξεκίνησα μια πιο δυναμική θεραπεία με φάρμακα, από την άλλη θα με φάει το άγχος για αυτή την Κυριακή. Ας μας βοηθήσει ο θεός όλες! Έχει τύχει σε καμία, εγώ Θεσσαλονίκη θα την κάνω.

MHN SKEFTESAI ARNHTIKA .... KORITSAKI O GIATROS SOY THA TA KANONISEI OLA... EMENA MOY EIXE PEI KAPOIA STIGMH POY MESOLABOYSE PASXA OTI DEN EXEI SHMASIA GIORTH KSE GIORTH EMEIS TO PROGRAMMA MAS....:wink:

Σ' ευχαριστώ κορίτσι για την απάντηση!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα, τι αποφάσισες τελικά για το τεστάκι? Να μας ενημερώσεις να πάρουμε και εμείς κουράγιο! Εσύ πήρες φάρμακα για την σπερματέγχυση ή έκανες σε φυσικό κύκλο? Την ημέρα της ωορρηξίας πόσα ωάρια έτοιμα είχες? Πολλές ερωτήσεις ε???

HvAnp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ(ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ).ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ..

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ..

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ(ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ).ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ..

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ..

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ...

Ευχαριστώ πολύ! Τι ακριβώς είναι ο ανταγωνιστής? Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!! Καλά αποτελέσματα και σε εσένα!!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ! Τι ακριβώς είναι ο ανταγωνιστής? Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!! Καλά αποτελέσματα και σε εσένα!!!!

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΜΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ...

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΓΕΡΣΗ...ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ..

Σ' ευχαριστώ κορίτσι για την απάντηση!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα, τι αποφάσισες τελικά για το τεστάκι? Να μας ενημερώσεις να πάρουμε και εμείς κουράγιο! Εσύ πήρες φάρμακα για την σπερματέγχυση ή έκανες σε φυσικό κύκλο? Την ημέρα της ωορρηξίας πόσα ωάρια έτοιμα είχες? Πολλές ερωτήσεις ε???[/QUOT

KORITSAKI TELIKA DEN EKANA TEST....

NAI-NAI !!!ANTEKSA KAI PEIRA THLEFWNO TO GIATRO MOY KAI MOY EIPE NA PERIMENW MEXRI TO SABBATOKYRIAKO KAI APO DEYTERA NA TON PARW NA TOY PW PWS EIMAI AN TELIKA EXW ADIAHETISEI 'H OXI....

MEXRI TWRA AKOMA TIPOTA ....

EXW AGWNIA ...DEN KSERW TI NA KANW....

KATHE TREIS KAI LIGO PAW TOYALETA NA DW TI GINETE,,,,,,,,,

EGW EXW KYKLO 25 MERES..THN 8η MERA PEIGA GIA YPERYXO KAI HTAN ETOIMO ENA ABGOYLAKI

THN 11η TO PRWI EKANA THN SPERMATEGXYSH...

SE FYSIKO KYKLO APO THN HMERA POY EKANA THN SPERMATEGXYSH MOY EDWSE O GIATROS NA BAZW TA UTROGESTAN 2 PRWI - 2 BRADY

MEXRI NA DOYME TI EGINE....PIO PRIN TIPOTA!

fiα καλημερα,σευχαριστω πολυ,σου ευχομαι καλη επιτυχια!!αυριο θα εχουμε νεα σου???

GEIA SOY ιωαννα74

DEN EXW AKOMA KATI NEOTERO ...

TO MONO OTI DEN EXW ADIATHETISEI

THN DEYTERA THA MILISW ME TO GIATRO

ELPIZW MEXRI TOTE NA MHN ERTHEI....

SE EYXARISTW ... POY MILAME!!!:-)

Καλημέρα κορίτσια, πήγα χθες για τον πρώτο υπέρηχο, για την δόση που πήρα ο γιατρός μου, μου είπε ότι είναι ευχαριστημένος. 5η μέρα του κύκλου και είχα 4 από αριστερά, 3 από δεξιά, τα οποία είναι πάνω κάτω το ίδιο μέγεθος και ενδομήτριο 5,7. Την Δευτέρα θα ξαναπάω.

Fia σου εύχομαι να μην σου έρθει και να μας ανακοινώσεις την Δευτέρα τα ευχάριστα, να πάρουμε και εμείς κουράγιο. Πρώτη σου προσπάθεια και χωρίς φάρμακα?

Κορίτσια περιμένει καμία άλλη εδώ κοντά αποτελέσματα?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, πήγα χθες για τον πρώτο υπέρηχο, για την δόση που πήρα ο γιατρός μου, μου είπε ότι είναι ευχαριστημένος. 5η μέρα του κύκλου και είχα 4 από αριστερά, 3 από δεξιά, τα οποία είναι πάνω κάτω το ίδιο μέγεθος και ενδομήτριο 5,7. Την Δευτέρα θα ξαναπάω.

Fia σου εύχομαι να μην σου έρθει και να μας ανακοινώσεις την Δευτέρα τα ευχάριστα, να πάρουμε και εμείς κουράγιο. Πρώτη σου προσπάθεια και χωρίς φάρμακα?

Κορίτσια περιμένει καμία άλλη εδώ κοντά αποτελέσματα?

KORITSAKI EYXOMAI KAI SE SENA TA KALYTERA!!!!

NA MAS XARISEI O ΘΕΟΥΛΗΣ AYTO TO TOSO WRAIAO THAYMA!!

NAI! EINAI H PRWTH MOY PROSPATHEIA !

KAI XWRIS FARMAKA!!!

MAKARI NA PANE OLA KALA SE OLES MAS !!!

E! AN TA APOTELESMATA EINAI THETIKA THA TO KAPSOYME KORITSIA THN DEYTERA!!!:P

γεια σας κοριτσια ειμαι και εγω στην 5η προσπαθεια μου για σπερματενχυση σημερα ξεκινισα τισ δοσεις puregon και ευχομαι να πανε ολα καλα.....fia καλα αποτελεσματα σου ευχομαι.....και καλα αποτελεσματα σε ολα τα κοριτσια που ειναι σε αναμονη και σε αυτες που εχουν ξεκινισει της διαδικασιες....

γεια σας κοριτσια ειμαι και εγω στην 5η προσπαθεια μου για σπερματενχυση σημερα ξεκινισα τισ δοσεις puregon και ευχομαι να πανε ολα καλα.....fia καλα αποτελεσματα σου ευχομαι.....και καλα αποτελεσματα σε ολα τα κοριτσια που ειναι σε αναμονη και σε αυτες που εχουν ξεκινισει της διαδικασιες....

SE EYXARISTW lizaki. !!!!

KAI SE ESENA EYXOMAI TA KALYTERA!!!

Κορίτσια καλημέρα σας!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν! Εγώ σήμερα ξεκίνησα την κλομιφαίνη για την 3η μου σπερματέγχυση.. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Ysh1p3.png

KORITSIA EGW TIPOTA AKOMA

EKANA B XWRIAKH BGHKE 2 DHLADH ARNHTIKH

H PERIODO AKOMA TIPOTA KAI KANENA SYMPTWMA ....

O GIATROS EIPE NA PERIMENOYME KAI AYTH THN EBDOMADA....:(

ARXIZW NA PISTEYW OTI THA ERTHEI ALLA GIATI ARGH DEN MPORW NA KATALABW...

FIA ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ..ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

FIA ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ..ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

KALHMERA IWANNA 74

ESY KALA EISAI , O ANDRAS SOY?

NAI MALLON THN PARASKEYH THA KSANA KANW

THA PARW PALI TO GIATRO KATA TIS 9 TO PRWI

NA DW TI THA MOY PEI

KAI NA PETAXTW APENANTI STO MIKROBIOLOGIKO

NA THN KANW....

AN DEN EXEI ERTHEI MEXRI TOTE....

Κορίτσια καλημέρα σας!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν! Εγώ σήμερα ξεκίνησα την κλομιφαίνη για την 3η μου σπερματέγχυση.. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

KALH EPITYXIA Stardust !!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...