Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

OIKONOMIKO ΓΛΥΚΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ???

Recommended Posts

• 5 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια προχθές είχα μια ιδέα.... Εμάς, βέβαια είναι γαμόβάφτιση;) , μεσημέρι,και όλοι θα έρθουν για φαγητό μετά, οπότε ήθελα κάτι δροσερό και ελαφρύ.

Ροζ βανίλια(υποβρύχιο)! Θα την "τυλίξω" γύρω από ξύλινο ξυλάκι-σαν γλειφιτζούρι- και θα τη βάλω μέσα σε διάφανα πλαστικά ποτηράκια. Η εκκλησία έχει κυλικείο και θα αναθέσω στην υπεύθυνη να γεμίσει με κρύο νερό και 1 παγάκι την κατάλληλη στιγμή. Βέβαια και το τραπέζι θα είναι στολισμένο με γυάλες με 2 ειδών κουφέτα και άλλα διακοσμητικά.

πολυ καλο ακουγεται. κι εγω υποβρυχιο θελω να κερασω αλλα δε ξερω απο που να το αγορασω. για 150 ατομα ενδιαφερομαι . και χρειαζομαι και ποτηρακια, κουταλακια, κλπ

θεσσαλονικη

Υποβρύχιο έχει ακόμη και στο super market αλλιώς κατέβα κέντρο, στην κεντρική αγορά που έχει μπακάλικα, ξηρούς καρπούς κ.τ.λ.

Πλαστικά ποτηράκια και κουταλάκια από super, Jumbo ή πάλι κέντρο, εκεί στα λουλουδάδικα που έχει μαγαζιά με είδη συσκευασίας.

Διαφημίσεις

Υποβρύχιο έχει ακόμη και στο super market αλλιώς κατέβα κέντρο, στην κεντρική αγορά που έχει μπακάλικα, ξηρούς καρπούς κ.τ.λ.

Πλαστικά ποτηράκια και κουταλάκια από super, Jumbo ή πάλι κέντρο, εκεί στα λουλουδάδικα που έχει μαγαζιά με είδη συσκευασίας.

Ωχ τωρα το ειδα το μηνυμα σου, εγω βαφτισα την κορη μου και εκανα τελικα γεμιστες μπερλινες για γλυκο κλεισμενες σε σακουλακι πολυπροπυλενιου. Ξετρελαθηκαν ολοι......

Τωρα καροτσακι παγωτου εδω στη δραμα, λιγο δυσκολο!!!!!

Δεν ξερω κανεναν να προτεινω....δυστυχως!!!!!!

Τελικα τι γλυκο θα κανεις??????

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Ωχ τωρα το ειδα το μηνυμα σου, εγω βαφτισα την κορη μου και εκανα τελικα γεμιστες μπερλινες για γλυκο κλεισμενες σε σακουλακι πολυπροπυλενιου. Ξετρελαθηκαν ολοι......

Τωρα καροτσακι παγωτου εδω στη δραμα, λιγο δυσκολο!!!!!

Δεν ξερω κανεναν να προτεινω....δυστυχως!!!!!!

Τελικα τι γλυκο θα κανεις??????

τι είναι οι μπερλίνες???

Δεν αποφάσισα ακόμη. Ανεβαίνω αρχές Ιουλίου και θα δω τότε. Έχω διάφορα να οργανώσω και θα το αφήσω για το τέλος. 'Αλλωστε είναι και γάμος κι μετά έχει φαγητό. Παίζει να μην έχω καθόλου γλυκό. Σωστό? Λάθος?:confused:

Εμεις θελαμε περιπου 200 γλυκα---οχι το κλασικο παστακι αλλα δεν μπορουσαμε κ οικονομικα να πληρωσουμε κατι υπερπαραγωγες σε γυαλινο ποτηρι σαμπανιας ας πουμε....ετσι ενω καναμε ερευνα αγορας σε ζαχαροπλαστεια της περιοχης μας( Πετραλωνα, αθηνα)....καταληξαμε σε γλυκο στο πλαστικο μπολακι με το ροζ καπακι αλλα οχι προφιτερολ...ηταν στον πατο μους σοκολατα, μετα λιγο παντεσπανι για να μην λιγωσει το γλυκο, μετα κρεμα κ απο πανω ειχαμε επιλεξει διαφορες γευσεις σαν σαλτσα διαφανη αλλα οχι αραιη--φραουλα, σοκολατα, καραμελα κ πορτοκαλι!!και μας τα ειχε στολισει με τρουφιτσες....ηταν αποθεωση τελικα κ ολοι ειπαν τα καλυτερα..κ γευστικο αλλα κ χορταστικο,,,,κ μας το αφησε 1 ευρω το κομματι!!!Απο τις καλυτερες τιμες για αυτου του στυλ τα γλυκα στην περιοχη μας!

τι είναι οι μπερλίνες???

Δεν αποφάσισα ακόμη. Ανεβαίνω αρχές Ιουλίου και θα δω τότε. Έχω διάφορα να οργανώσω και θα το αφήσω για το τέλος. 'Αλλωστε είναι και γάμος κι μετά έχει φαγητό. Παίζει να μην έχω καθόλου γλυκό. Σωστό? Λάθος?:confused:

Οι μπερλινες ειναι λουκουμαδες γεμιστοι αλλα το μεγεθος τους ειναι σαν ενα πορτοκαλι απλα πατημενο και εχουν μεσα μερεντα, μαρμελαδα, κρεμα βανιλιας και κοστιζουν 0,50 λεπτα!!!!!!! Και μαλιστα ειναι γλυκισμα που μπορει να το παραγγηλεις μολις 2 μερες πριν την βαφτιση η καποια αλλη εκδηλωση!!!!

Σωστο μου ακογεται, το γεγονος οτι επειδη θα εχεις φαγητο δεν θα εχεις γλυκο!!!!

Μπορεις να κανεις και καποιο γλυκακι οπως καποιο αμυγδαλωτο σε ωραιεσ "φοντανιερεσ" η κατι παρομοιο και να το βαλεις στα τραπεζια του φαγητου...!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Οι μπερλινες ειναι λουκουμαδες γεμιστοι αλλα το μεγεθος τους ειναι σαν ενα πορτοκαλι απλα πατημενο και εχουν μεσα μερεντα, μαρμελαδα, κρεμα βανιλιας και κοστιζουν 0,50 λεπτα!!!!!!! Και μαλιστα ειναι γλυκισμα που μπορει να το παραγγηλεις μολις 2 μερες πριν την βαφτιση η καποια αλλη εκδηλωση!!!!

Σωστο μου ακογεται, το γεγονος οτι επειδη θα εχεις φαγητο δεν θα εχεις γλυκο!!!!

Μπορεις να κανεις και καποιο γλυκακι οπως καποιο αμυγδαλωτο σε ωραιεσ "φοντανιερεσ" η κατι παρομοιο και να το βαλεις στα τραπεζια του φαγητου...!!!!!

Σίγουρα εκτός από τα κουφέτα θα έχω κάποιο "γλυκό" στο τραπέζι έξω από την εκκλησία όπως μπεζέδες ή λουκούμια. Απλώς έλεγα μήπως δεν έβαζα τέτοια και είχα ποιο γλυκό - γλυκό.

Από έκανες τις μπερλίνες στη Δράμα?

Διαφημίσεις

Σίγουρα εκτός από τα κουφέτα θα έχω κάποιο "γλυκό" στο τραπέζι έξω από την εκκλησία όπως μπεζέδες ή λουκούμια. Απλώς έλεγα μήπως δεν έβαζα τέτοια και είχα ποιο γλυκό - γλυκό.

Από έκανες τις μπερλίνες στη Δράμα?

Εγώ όταν βάφτισα το παιδί μου είχα κάνει αμυγδαλωτά-εργολάβους (με μαρμελάδα μέσα) & κουφέτα στην ίδια ζελατίνα & πάνω στο αμυγδαλωτό είχε το αρχικό του μωρού μου & έτσι φαγωθήκαν όλα.!!!;):-P

Για την ώρα κατέληξα στο ότι στην εκκλησία θα έχω:

1)γυάλες με 2 είδη κουφέτων λευκά και ροζ, με σέσουλες και χάρτινα χωνάκια για τους μεγάλους

2)αγόρασα κουφετομηχανές για τα μικρά(από το forum τις βρήκα οικονομικά)ως μπομπονιέρες

3)κάποιο φθηνό γλυκό, ως συνοδευτικό περισσότερο στο στόλισμα του τραπεζιού,π.χ λουκούμια ή μπεζέδες ή την ιδέα με το υποβρύχιο που ανέφερα παλιότερα. Ωραίο και αυτό με τους εργολάβους.....

• 1 χρόνο μετά...

Επαναφέρω το θέμα, για να ρωτήσω τη γνώμη σας.

Μέσα Μαΐου θα βαπτίσουμε τη μικρούλα μας. Τραπέζι θα κάνουμε μόνο για τις οικογένειες και τους κουμπάρους.

Σκεφτόμουν, να βάλω δίπλα από τις μπομπονιέρες ένα candy bar και στις γυάλες να βάλω μαρέγκες χρωματιστές, λουκουμάκια, γλειφιτζούρια (που θα φτιάξω εγώ) & κουφετάκια (στρογγυλά πολύχρωμα).

Ο καθένας θα μπορεί να πάρει ό,τι θέλει.

Θα υπάρχει ποικιλία, θα είναι όμορφο στο μάτι & θα στοιχίσει λιγότερο από 1 ? κατ' άτομο.

Πως σας φαίνεται; Νομίζετε ότι ο κόσμος προτιμάει να φάει γλυκό (αυτά στα πλαστικά κυπελάκια;... Τα θέλει ο άντρας μου, αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου...)

Αν έχετε κάποια καλύτερη ιδέα, θα ήθελα να την ακούσω.

Κι εγω σ'αυτη την αναζητηση ειμαι αλλα 99 τις εκατο θα καταληξω σε χρωματιστα μακαρον που θα βαλω εγω μεσα σε διαφανο σακουλακι με κορδελιτσες. 12 ευρω το κιλο τα βρηκα και νομιζω οτι ειναι καλη η τιμη. Ο αδερφος μου ειχε φερει παγωτατζη.Εμας θα μας φερουν κι απ'το χωριο διπλες επειδη θα κανουμε και γαμο μαζι. Επισης οικονομικα θα σου παει και γλυκο του κουταλιου σε βαζακια..

Πόσα κομμάτια βγαίνουν στο κιλό τα μακαρον;

Εγώ όπου ρώτησα μου τα κοστολογούσαν μέ το κομμάτι, με οικονομικότερο στα 0,50?! Είναι πολύ μικρά...

Τα έχεις δοκιμάσει αυτά που λες με 12? το κιλό;

Αν θέλεις, πες μου από που θα τα πάρεις, να δω κι εγώ, γιατί θα ήταν ωρααία ιδα να βάλω και χρωματιστά μακαρόν.

Διαφημίσεις

Πόσα κομμάτια βγαίνουν στο κιλό τα μακαρον;

Εγώ όπου ρώτησα μου τα κοστολογούσαν μέ το κομμάτι, με οικονομικότερο στα 0,50?! Είναι πολύ μικρά...

Τα έχεις δοκιμάσει αυτά που λες με 12? το κιλό;

Αν θέλεις, πες μου από που θα τα πάρεις, να δω κι εγώ, γιατί θα ήταν ωρααία ιδα να βάλω και χρωματιστά μακαρόν.

Οχι δεν τα εχω δοκιμασει επειδη τα κανουν μονο κατα παραγγελια. Την Τεταρτη εχω παραγγειλει 4 διαφορετικες γευσεις για να δω. Κι εγω 2 θα βαλω σε καθε σακουλακι. Σ'ενα αλλο ζαχαροπλαστειο που ρωτησα τα ειχε 20 ευρω το κιλο και μου εβγαινε 0,70 το ενα. Αυτα τα βρηκα 12 ευρω οποτε θα ειναι σχεδον μιση τιμη.Γενικως ομως τα γλυκα που εχω δοκιμασει απ'αυτο το ζαχαροπλαστειο ειναι πολυ καλα.mouss λεγονται,ειναι αλυσιδα.

κορίτσια άν βρεθείτε Αθήνα περάστε μια βόλτα απ'το le chocolat στη Καραγιώργη Σερβίας...έχει απίστευτα γλυκά...μια φίλη μου είχε πάρει με 1 ευρώ "απίθανα" αμυγδαλωτά τήνου σε σχήμα καρδιάς είναι ιδανικό για γάμο-βάπτιση αλλά κ σε βάπτιση να το'χεις είναι υπέροχο...κ στα δίνουν έτοιμα τυλιγμένα με τις κορδελίτσες που θέλεις κ ούτε λερώνεται ο κόσμος ούτε τίποτα...είχε κ στο τραπέζι των ευχών πολύ εντυπωσιακά cupcakes με επικαλ.ζαχαρόπαστας σε διάφορα χρώματα κ σχέδια πάλι απο'κεί...

κ αυτό με τα ντόνατς νανού είναι ωραίο αλλά νομίζω μόνο για βάπτιση...

κορίτσια άν βρεθείτε Αθήνα περάστε μια βόλτα απ'το le chocolat στη Καραγιώργη Σερβίας...έχει απίστευτα γλυκά...μια φίλη μου είχε πάρει με 1 ευρώ "απίθανα" αμυγδαλωτά τήνου σε σχήμα καρδιάς είναι ιδανικό για γάμο-βάπτιση αλλά κ σε βάπτιση να το'χεις είναι υπέροχο...κ στα δίνουν έτοιμα τυλιγμένα με τις κορδελίτσες που θέλεις κ ούτε λερώνεται ο κόσμος ούτε τίποτα...είχε κ στο τραπέζι των ευχών πολύ εντυπωσιακά cupcakes με επικαλ.ζαχαρόπαστας σε διάφορα χρώματα κ σχέδια πάλι απο'κεί...

κ αυτό με τα ντόνατς νανού είναι ωραίο αλλά νομίζω μόνο για βάπτιση...

Αυτο με τα ντονατς το ειχα σκεφτει κι εγω αλλα δεν πρεπει να ειναι της ημερας; γιατι την επομενη δεν ειναι καλα..

Αυτο με τα ντονατς το ειχα σκεφτει κι εγω αλλα δεν πρεπει να ειναι της ημερας; γιατι την επομενη δεν ειναι καλα..

ναί νομίζω αυτό το κανονίζεις με το κατάστημα να στα φέρουν ή να τα πάρεις την ίδια μέρα...γιατί τί είναι αυτό που σε κολλάει;

ναί νομίζω αυτό το κανονίζεις με το κατάστημα να στα φέρουν ή να τα πάρεις την ίδια μέρα...γιατί τί είναι αυτό που σε κολλάει;

Επειδη θα τα κανω Κυριακη μηπως δεν δουλευουν κι αυτα τρωγονται μονο φρεσκα.😕

Επειδη θα τα κανω Κυριακη μηπως δεν δουλευουν κι αυτα τρωγονται μονο φρεσκα.😕

εκεί που σου λέω πάντως είναι όλες τις μέρες ανοιχτά...αν θές να σου στείλω πμ με περισσότερες πληροφορίες....δεν έχει όμως ντόνατς εκεί...αλλιώς πάρε να ρωτήσεις στα νανού αν γίνεται να στα παραδόσουν κυριακή μπορεί κ να γίνεται...δηλαδή κ κλειστά να είναι όταν πρόκειται για βάπτιση μπορεί να γίνονται παραδόσεις...

εκεί που σου λέω πάντως είναι όλες τις μέρες ανοιχτά...αν θές να σου στείλω πμ με περισσότερες πληροφορίες....δεν έχει όμως ντόνατς εκεί...αλλιώς πάρε να ρωτήσεις στα νανού αν γίνεται να στα παραδόσουν κυριακή μπορεί κ να γίνεται...δηλαδή κ κλειστά να είναι όταν πρόκειται για βάπτιση μπορεί να γίνονται παραδόσεις...

Ναι στειλε μου να ρωτησω!😙

Τα ντόντας από τα nanou αν τα πάρεις την προηγούμενη μέρα ('η την Παρασκευή και τα βάλεις στο ψυγείο, δεν θα πάθουν τίποτα.

Θα σου πρότεινα ωστόσο να τα βάλεις σε ζελατινούλες.

Elina78, θα σου ήταν κόπος όταν δοκιμάσεις τα μακαρόν, να μας γράψεις τη γνώμη σου;

Αν είναι νόστιμα θα τους τηλεφωνήσω κι εγώ, να μάθω τιμές & για τα υπόλοιπα που με ενδιαφέρουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...