Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καροτσι στο αεροπλανο?

petalouda

Recommended Posts

από τα ταξίδια που έχουμε κάνει, δεν δηλώσαμε ποτέ τπτ. Το καρότσι το παραδίδαμε στην είσοδο του αεροπλάνου (στο τσεκ-ιν μας έδιναν καρτελάκι να του κρεμάσουμε) και το βρισκαμε βγαίνοντας από το αεροπλάνο ή στη φυσούνα ή μόλις κατεβαίναμε τη σκάλα. Μόνο μια φορά άργησαν να το βγάλουν και το ζητήσαμε και όλα οκ.

Ταξίδι με ενδιάμεση στάση δεν έχω κάνει αλλά δεν βλέπω τη διαφορά στη διαδικασία:confused:

Εννοείται ότι το καρότσι πρέπει να κλείνει -τύπου ομπρέλα.

Καλό ταξίδι...:)

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Όσες φορές έχουμε ταξιδέψει με αεροπλάνο, μας έχουν δώσει καρτελάκι στο τσεκ ιν και έχουμε πάρει το καρότσι μέχρι σχεδόν την πόρτα του αεροπλάνου. Εκεί το παραδίδουμε και το ξαναβρίσκουμε στον υμάντα των αποσκευών όταν φτάσουμε στον τελικό προορισμό. Στη φυσούνα δεν μας το έχουν φέρει ποτέ μέχρι τώρα.

Και εγώ όσες φορές ταξίδεψα με αεροπλάνο δεν ενημέρωσα ποτέ μου καμία εταιρία ότι θα έχω μαζί μου καροτσάκι.Θεώρησα αυτονόητο ότι αφού θα έχω βρέφος μαζί μου θα έχω και καροτσάκι.Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.Την ώρα του τσεκ ιν δήλωσα στην κοπέλα ότι θα το πάρω μαζί μου μέχρι τις σκάλες και το παρέδωσα πριν μπω στο αεροπλάνο.Το πήρα πάλι μόλις κατέβηκα απο το αεροπλάνο.Στις σκάλες και όχι στις αποσκευές!Το παιδί δεν το κατέβασα απο το καροτσάκι καθόλου και αυτό γιατί αν το άφηνα ελεύθερο θα το κυνηγούσα σε όλο το αεροδρόμιο:-P

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Καλημερα.

εχω ταξιδεψει πολλες φορες με αεροπλανο. εχεις τη δυνατοτητα το καροτσι να το εχεις μαζι σου μεχρι να μπεις απο τη φυσουνα στο αεροπλανο. Εαν υπαρχει χωρος στην καμπινα μπαινει μεσα και στο δινουν με την εξοδο σου απο την καμπινα του αεροπλανου. Εαν δεν υπαρχει χωρος .... το βαζουν κατω ... δηλαδη σε αλλο σημειο και πρεπει να μεταφερεις το μωρο στα χερια μεχρι τις αποσκευες. Το βαζουν στα ευθραυστα. Τις περισσοτερες φορες δεν ειχα προβλημα και ειχα το καροτσι μαζι σε ολη τη διαδικασια. Ωστοσο μια φορα παιδευτικα γιατι το ειχαν παει στα ευθραυστα και απο αλλου ερχονταν οι βαλιτσες, απο αλλου το καροτσι, και το μωρο στη μεση....

• 1 month later...

Καλησπερα σε ολους και καλη μου αρχη. Ηθελα να ρωτησω αν η κορη μου που ειναι 3,5 χρονων και θα ταξιδεψουμε μαζι τον αλλο μηνα δικαιουται καροτσι στις αποσκευες της. Με raynair θα ταξιδεψουμε. Ξερω οτι τα βρεφη,που θεωρουνται τα παιδακια μεχρι 2 ετων, δικαιουνται καροτσι δωρεαν. Εμεις δικαιουμαστε?Γνωριζει κανεις? Επειδη εκει θα κανουμε μεγαλες αποστασεις φοβαμαι οτι θα το χρειαστω. Θα το χρεωθω? Ευχαριστω εκ των πρωτερων! :wink:

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολους και καλη μου αρχη. Ηθελα να ρωτησω αν η κορη μου που ειναι 3,5 χρονων και θα ταξιδεψουμε μαζι τον αλλο μηνα δικαιουται καροτσι στις αποσκευες της. Με raynair θα ταξιδεψουμε. Ξερω οτι τα βρεφη,που θεωρουνται τα παιδακια μεχρι 2 ετων, δικαιουνται καροτσι δωρεαν. Εμεις δικαιουμαστε?Γνωριζει κανεις? Επειδη εκει θα κανουμε μεγαλες αποστασεις φοβαμαι οτι θα το χρειαστω. Θα το χρεωθω? Ευχαριστω εκ των πρωτερων! :wink:

Η ryanair ειναι πολυ περιεργη χρεωνει και τ παραμικρο...προσοχη και στα κιλα σου στις αποσκευες...καλυτερα να παρεις να ρωτησεις στην ιδια την εταιρια γιατι ειναι πολυ διαφορετικη απο τις αλλες....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Η ryanair ειναι πολυ περιεργη χρεωνει και τ παραμικρο...προσοχη και στα κιλα σου στις αποσκευες...καλυτερα να παρεις να ρωτησεις στην ιδια την εταιρια γιατι ειναι πολυ διαφορετικη απο τις αλλες....

Εκλεισα τα εισητηρια μεσω ιντερνετ.δεν εχουν πουθενα καποιο mail να ρωτησω. Στους ορους που διαβασα παλι μεσω ιντερνετ αναφερει μονο για βρεφη.Δηλαδη κατω των 2 ετων.Ειναι απιστευτοι.εχουν ενα τηλ για ερωτησεις στο οποιο αν θελεις να μιλησεις αγκλικα εχει χρεωση ανα λεπτο.Θα το χρεωθω το τηλεφωνημα οπως φενεται.δεν το γλυτωνω :( ευχαριστω πολυ παντος

Εκλεισα τα εισητηρια μεσω ιντερνετ.δεν εχουν πουθενα καποιο mail να ρωτησω. Στους ορους που διαβασα παλι μεσω ιντερνετ αναφερει μονο για βρεφη.Δηλαδη κατω των 2 ετων.Ειναι απιστευτοι.εχουν ενα τηλ για ερωτησεις στο οποιο αν θελεις να μιλησεις αγκλικα εχει χρεωση ανα λεπτο.Θα το χρεωθω το τηλεφωνημα οπως φενεται.δεν το γλυτωνω :( ευχαριστω πολυ παντος

Aσε ειναι οτι να ναι εταιρια απο θεματα τετοια...αλλα πολυ οικονομικη !!Αλλα βρισκουν και στα τρωνε απο αποσκευες κτλ.... γι αυτο σ ειπαν να προσεξεις πολυ και τις αποσκευες σου..!!!Παρε και ενημερωσου μην σου πουν κανενα τρελο ποσο εκεινη την ωρα...!!!Καλο ταξιδι...:P

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Εμεις ταξιδεψαμε 9 μηνων με raynair και πληρωσαμε και για το καροτσι και για το καθισματακι αυτοκινητου

Διαφημίσεις

• 3 χρόνια μετά...

Θα ηθελα να ρωτησω τι γίνεται με το καροτσι για παιδια ανω των 2 ετων. Ο μικρος μου ειναι 2,5 ετων, βγαλαμε κανονικό εισιτιριο μέσω ιντερνετ και δικαιούται μια χειραποσκευη (δεν εχουμε δηλωσει παραδοτέες αποσκευές) . Μπορω να εχω και το καροτσι μαζί?Ή αντι για χειραποσκευη να εχω το καροτσακι του? Ταξιδευω με Aegen και πετάω σε πέντε ωρες!!

Εχει ταξιδεψει ποτε καποια κοπελα με μωρο ανω των 2 ετων?

hfYup2.pngnHCVp2.png

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Παίρνεις το καρότσι κανονικά και δεν χρεώνεσαι. Καλό ταξίδι!

Σ' ευχαριστω για την απάντηση little monkey!

Ελπίζω να μου το επιτρεψουν γιατι αν με υποχρεωσουν να το δωσω σαν παραδοτεα αποσκευη θα το χρεωθω γυρω στα 35 ? αν δεν κανω λαθος!!Ευχαριστω και παλι :P

hfYup2.pngnHCVp2.png

Ταξιδέψαμε με Aegean όταν ο μικρός ήταν 3+ χρονών και είχαμε μαζί μας καρότσι. Δεν θυμάμαι αν το πήραμε μέχρι την είσοδο το αεροπλάνου ή έπρεπε να το παραδώσουμε πιο πριν, πάντως σίγουρα δεν το χρεωθήκαμε ως χειραποσκευή.

Επίσης έχε υπόψιν ότι εφόσον το παιδί είναι άνω των 2 ετών και πληρώνει εισιτήριο, δικαιούται δική του χειραποσκευή και βαλίτσα :)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...