Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσια εγώ διαφωνώ. Όπως διαφωνώ και με άλλες κριτικές σε ελεύθερους επαγγελματίες στον τομέα των υπηρεσιών. Γενικότερα επικρατεί η εντύπωση πως η συμβουλές και διαγνώσεις που δεν παίρνουν χρόνο πρέπει να είναι δωρεάν. Γιατί όμως; Ο συγκεκριμένος προσφέρει τις γνώσεις του και εσύ τις πληρώνεις. Αν μπορούσες μόνη σου να αποφασίσεις αν χρειάζεται αντιβίωση ας το έκανες και τότε θα ήταν δωρεάν. Αν δεν χρειαζόσουν την άποψη του συγκεκριμένου ας το πήγαινες το παιδί στο νοσοκομείο. Δηλαδή συγνώμη όταν το παιδί το πήγες να το δει περίμενες να μην σε χρεώσει επειδή σε είχε χρεώσει την περασμένη φορά; Στα σουπερμάρκετ την μια πληρώνουμε και την δεύτερη είναι δωρεάν κοκ;

Από την άλλη πλευρά αρκετοί παιδίατροι δεν χρεώνουν επανεξέταση το οποίο είναι απόλυτα σεβαστό αλλά δεν μπορείς να γενικεύεις και να λες ότι αυτή είναι η απαίτηση.

Σε προσωπικό επίπεδο με την παιδίατρό μου έχω άψογη σχέση. Την συμβουλεύομαι άμεσα για πολλά θέματα και με χρεώνει τις επισκέψεις που πηγαίνω ή αν τύχει και έρθει αυτή. Τώρα έχω να πάω από τον Οκτώβριο και την χρειάστηκα στο ενδιάμεσο αρκετές φορές. Η επόμενη φορά που θα πάω θα είναι μετά το Πάσχα για εμβόλιο. Θα πληρώσω κανονικά και σκεφτόμουνα να της αφήσω περισσότερα γιατί με έχει συμβουλέψει και δεν έχει πληρωθεί. Δεν ξέρω αν τα δεχτεί απλά θέλω να πω πως πρέπει να σκέφτεσαι γενικότερα τι σου προσφέρει ένας γιατρός και όχι μόνο μονόπλευρα.

Συμφωνω. Και επισης ποσες φορες δεν χρειαστηκε να παμε στον παιδιατρο και να χρεωθουμε επισκεψη γιατι απλα πηραμε τηλ και μας ειπε τι σιροπακι να δωσουμε πχ για τον βηχα.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Και η δικιά μας παιδίατρος είναι μάλλον η εξαίρεση...Πάω σε αυτήν 5 χρόνια τώρα....όποτε μου έχει τύχει να αρρωστήσει κάποια απο τις κόρες μου της τηλεφωνώ και μου λέει τι να κάνω....μόνο αν γίνει χειρότερα (σπάνια) τότε την πάω απο το ιατρείο.....Επίσης μου έχει τύχει να πάω να την δει μετά απο μια εβδομάδα και δεν μου έχει πάρει λεφτά (βέβαια ήταν επανεξέταση) αλλά απο άλλους που ακούω πληρώνουν και την επανεξέταση!!!

Επίσης όσες φορές και να της τηλεφωνήσω για να της πω για την αρρωστία ποτέ δεν αγανάκτησε ή απέφυγε το τήλ...

Και η δικιά μας παιδίατρος είναι μάλλον η εξαίρεση...Πάω σε αυτήν 5 χρόνια τώρα....όποτε μου έχει τύχει να αρρωστήσει κάποια απο τις κόρες μου της τηλεφωνώ και μου λέει τι να κάνω....μόνο αν γίνει χειρότερα (σπάνια) τότε την πάω απο το ιατρείο.....Επίσης μου έχει τύχει να πάω να την δει μετά απο μια εβδομάδα και δεν μου έχει πάρει λεφτά (βέβαια ήταν επανεξέταση) αλλά απο άλλους που ακούω πληρώνουν και την επανεξέταση!!!

Επίσης όσες φορές και να της τηλεφωνήσω για να της πω για την αρρωστία ποτέ δεν αγανάκτησε ή απέφυγε το τήλ...

Eμενα παντα ηθελε να τα δει τα παιδια (και ας μην ξεχασουμε οτι δεν πληρωνοταν ...αρα δεν το εκανε για τα λεφτα) ..ηθελε να ειναι σιγουρη..δεν αφηνε ποτε να περασει το 3μερο κτλ και να δει... (ετσι ακριβως αποφυγαμε και την βαρια πνευμονια... που πριν κλεισει 24ωρο μας ειχε στειλει στο νοσοκομειο)

Οταν τα εβλεπε αναλογα την εικονα..ηθελα να τα δει και στις 2-3 μερες (που επισης δεν πληρωνοταν οπως ειπαμε )

Βεβαια απ την στιγμη που φυγαμε απ την περιοχη... και επειδη ξερει οτι μενουμε μακρια και επειδη μας ξερει (κατ εξαιρεση) πολλες φορες μας δινει συμβουλες απ το τηλ και αν δεν ειναι για κατι σιγουρη τοτε μας ζητα να μας δει

Οταν θα την παρουμε τηλ και εξεταζει παιδακι θα το σηκωσει και θα μας ρωτησει αν ειναι κατι επειγον..αν οχι μας ζητα να επικοινωνησουμε μετα τις 10 πχ (και το βρισκω λογικο..αν παω εκει και μιλαει συνεχεια στο τηλ... τοτε δεν θα μπορεσουμε κι εμεις να εξυπηρετηθουμε) ...επισης προτιμα αν μιλα σε σταθερο..αν δεν ειναι κατι επειγον

• 9 χρόνια μετά...
On 10/3/2012 at 4:51 ΜΜ, AngiCat είπε:

Κορίτσια εγώ διαφωνώ. Όπως διαφωνώ και με άλλες κριτικές σε ελεύθερους επαγγελματίες στον τομέα των υπηρεσιών. Γενικότερα επικρατεί η εντύπωση πως η συμβουλές και διαγνώσεις που δεν παίρνουν χρόνο πρέπει να είναι δωρεάν. Γιατί όμως; Ο συγκεκριμένος προσφέρει τις γνώσεις του και εσύ τις πληρώνεις. Αν μπορούσες μόνη σου να αποφασίσεις αν χρειάζεται αντιβίωση ας το έκανες και τότε θα ήταν δωρεάν. Αν δεν χρειαζόσουν την άποψη του συγκεκριμένου ας το πήγαινες το παιδί στο νοσοκομείο. Δηλαδή συγνώμη όταν το παιδί το πήγες να το δει περίμενες να μην σε χρεώσει επειδή σε είχε χρεώσει την περασμένη φορά; Στα σουπερμάρκετ την μια πληρώνουμε και την δεύτερη είναι δωρεάν κοκ;

Από την άλλη πλευρά αρκετοί παιδίατροι δεν χρεώνουν επανεξέταση το οποίο είναι απόλυτα σεβαστό αλλά δεν μπορείς να γενικεύεις και να λες ότι αυτή είναι η απαίτηση.

Σε προσωπικό επίπεδο με την παιδίατρό μου έχω άψογη σχέση. Την συμβουλεύομαι άμεσα για πολλά θέματα και με χρεώνει τις επισκέψεις που πηγαίνω ή αν τύχει και έρθει αυτή. Τώρα έχω να πάω από τον Οκτώβριο και την χρειάστηκα στο ενδιάμεσο αρκετές φορές. Η επόμενη φορά που θα πάω θα είναι μετά το Πάσχα για εμβόλιο. Θα πληρώσω κανονικά και σκεφτόμουνα να της αφήσω περισσότερα γιατί με έχει συμβουλέψει και δεν έχει πληρωθεί. Δεν ξέρω αν τα δεχτεί απλά θέλω να πω πως πρέπει να σκέφτεσαι γενικότερα τι σου προσφέρει ένας γιατρός και όχι μόνο μονόπλευρα.

Ολοσωστη!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...