Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στικερ για παιδι στο αυτοκινητο:Γιατι;

pitsikoki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Θυμώνω όταν βλέπω κολλημένο το αυτοκόλλητο στο τζάμι και το παιδί να μην είναι δεμένο στο καρεκλάκι του. Τη στιγμή εκείνη σκέφτομαι βρε $%&* δεν προσέχεις και δε σέβεσαι εσύ τη ζωή του παιδιού σου και περιμένεις να το κάνουν οι ^%$& !

• 3 εβδομάδες μετά...
Xμ.....αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω...εχει μια βαση παντως ειδικα γι άυτους που τα εχουν χωρις παιδικο καθησμα και αλωνιζουν πισω...

Εγω δεν εβαλα ποτε !!!

εμεις στο ενα αμαξι εχουμε στο αλλο οχι, υποτιθεται για να προσεχουν παραπανω οι πισω και να κρατανε τις αποστασεις γιατι οντως μπορει να χρειοαστει να σταματησεις αποτομα, πχ το παιδι μπορει να ζαλιστει, να το πιασει ασθμα, να κανει εμετο, οτιδηποτε.

Eγω θυμάμαι είχα βάλει Ν στο αυτοκίνητο και όλοι με προπυλάκιζαν κυριολεκτικά! Θυμάμαι ένα ταξιτζη που είμασταν κολλημένοι στην Ερμου και καβάλησε την πλατεία Αγίας Ειρήνης για να μπεί μπροστά μου. Δεν ειχε δει αν οδηγούσα αργά η γρήγορα, δεν έβαζε κανείς δευτέρα... Βριστήκαμε και απο τότε έβγαλα το Ν και αισθάνθηκα αμέσως οδηγάρα!!!! Σηματάκι του μωρού έβαλα στο αυτοκίνητο απο έγκυος. Μου αρέσουν :-D

εμενα οσο ειχα το Ν μου κολλαγανε πισω και γενικα μου την ελεγε ο καθε ασχετος και προσπαθουσαν να με προσπερασουν ακομα κι αν ηταν ουρα 1 χιλιομετρο μπροστα. ε το εβγαλα και ησυχασα

εγώ με τα μωρά μου στο αυτοκίνητο οδηγώ πολύ πιο αργά και "******" από ότι μόνη μου. γιατί απλά δεν θέλω να τους πεταχτούν τα μάτια ή να πάθουν ναυτία. και έχω το σήμα για να έχω την κατανόηση όσων ακολουθούν.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...