Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στικερ για παιδι στο αυτοκινητο:Γιατι;

Recommended Posts

Γιατι κολλαμε στο πισω τζαμι του αυτοκινητου το σημα οτι υπαρχει παιδι στο αυτοκινητο; Αφου κανενας δεν το προσεχει και οσοι το βλεπουν αδιαφορουν...Ποιος ο λογος; Τί προβλεπει η οδικη συμπεριφορα;

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

μάλλον από τη χαρά μας που γίναμε γονείς...

Θα συμφωνήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εμείς το ανανεώναμε κι όλας κάθε φορά που μας δίναν ένα νέο σχέδιο!!!!Τρελλό κάψιμο!!!!!!!!!!!!

Εμείς δεν έχουμε βάλει εφόσον δεν ειναι υπεχρεωτικο!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Πριν γινω μανα καποια στιγμη ειχε σταματησει ενα αυτοκινητο στα καλα καθουμενα και κατεβηκε η μαμα οδηγος και ετρεξε πισω στο παιδι της προφανως κατι ειχε συμβει. Μηπως για αυτο το λογο το βαζουμε; Οτι μπορουμε ισως να σταματησουμε και μες στη μεση του δρομου αν γινει κατι;

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Πριν γινω μανα καποια στιγμη ειχε σταματησει ενα αυτοκινητο στα καλα καθουμενα και κατεβηκε η μαμα οδηγος και ετρεξε πισω στο παιδι της προφανως κατι ειχε συμβει. Μηπως για αυτο το λογο το βαζουμε; Οτι μπορουμε ισως να σταματησουμε και μες στη μεση του δρομου αν γινει κατι;

αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη κι αν δεν έχεις παιδί, πχ παθαίνεις ένα έμφραγμα (μακριά από μας). για αυτό σε τρακάρισμα πάντα φταίει ο πίσω που δεν τηρούσε τις αποστάσεις

Ο κύριος λόγος που μπαίνει είναι για να ψάξουν για το παιδί σε περίπτωση δυστυχήματος.

Από κει και πέρα βοηθάει στο να έχουν το νου τους οι άλλοι οδηγοί για κάποια απρόβλεπτη συμπεριφορά του οδηγού εξαιτίας του παιδιού.

Ο κύριος λόγος που μπαίνει είναι για να ψάξουν για το παιδί σε περίπτωση δυστυχήματος.

Από κει και πέρα βοηθάει στο να έχουν το νου τους οι άλλοι οδηγοί για κάποια απρόβλεπτη συμπεριφορά του οδηγού εξαιτίας του παιδιού.

Xμ.....αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω...εχει μια βαση παντως ειδικα γι άυτους που τα εχουν χωρις παιδικο καθησμα και αλωνιζουν πισω...

Εγω δεν εβαλα ποτε !!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Σωστο μου ακουγεται και το ενα και το αλλο! Ειδικα το δευτερο!

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Αλλα παρολο που ειναι σωστο οι οδηγοι δεν δινουν ποτε σημασια! Εδω θα μου πεις κορναρουν και βριζουν τους νεους οδηγους με το Ν, εχω δει να βριζουν ακομη και αυτοκινητο σχολης οδηγησης!!Ολοι βιαζονται σε αυτη τη χωρα και ολοι εχουν νευρα.

tALVp3.png

Αλλα παρολο που ειναι σωστο οι οδηγοι δεν δινουν ποτε σημασια! Εδω θα μου πεις κορναρουν και βριζουν τους νεους οδηγους με το Ν, εχω δει να βριζουν ακομη και αυτοκινητο σχολης οδηγησης!!Ολοι βιαζονται σε αυτη τη χωρα και ολοι εχουν νευρα.

Πολύ νευριάζω με τέτοιες συμπεριφορές. Λες και αυτοί ήξεραν να οδηγούν από την γέννηση τους. :rolleyes:

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Αλλα παρολο που ειναι σωστο οι οδηγοι δεν δινουν ποτε σημασια! ...

Α, θυμήθηκα μια περίπτωση που έδωσαν :) Ήμουν στο αυτοκίνητο ενός συναδέλφου, ο οποίος ομολογουμένως οδηγούσε πολύ χάλια, πήγαινε αργά γιατί ψάχναμε μια διεύθυνση. Σταματάει δίπλα μας ένα αυτοκίνητο κι αφού η κυρία τον "έλουσε" κανονικά ( αυτός δεν είπε κουβέντα) στο τέλος του πέταξε κι ένα "έχε χάρη που λυπάμαι το παιδί σου!!!" (είχε δει το αυτοκόλλητο) :mrgreen:

Εδω θα μου πεις κορναρουν και βριζουν τους νεους οδηγους με το Ν, εχω δει να βριζουν ακομη και αυτοκινητο σχολης οδηγησης!!Ολοι βιαζονται σε αυτη τη χωρα και ολοι εχουν νευρα.

To έχω κάνει και εγώ αυτό.Θεωρώ πολύ μεγάλη ανοησία του δασκάλου της σχολής να βγάλει μαθητεύομενο σε πειφεριακό δρόμο, μαθητευόμενο σε ώρα αιχμής.:mad:

Θυμάμαι όταν έκανα μαθήματα οδήγησης πηγαίναμε σε δρόμους όπου όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ακριβώς το ίδιο.

rQGhp3.png

Α, θυμήθηκα μια περίπτωση που έδωσαν :) Ήμουν στο αυτοκίνητο ενός συναδέλφου, ο οποίος ομολογουμένως οδηγούσε πολύ χάλια, πήγαινε αργά γιατί ψάχναμε μια διεύθυνση. Σταματάει δίπλα μας ένα αυτοκίνητο κι αφού η κυρία τον "έλουσε" κανονικά ( αυτός δεν είπε κουβέντα) στο τέλος του πέταξε κι ένα "έχε χάρη που λυπάμαι το παιδί σου!!!" (είχε δει το αυτοκόλλητο) :mrgreen:

ωραία η κιουρία... σκέψου να μη σκεφτοταν κιολας οτι εχει παιδι ο αλλος στο αυτοκινητο και την ακούει... τι να πεις...

πάντως κι εγώ αυτό ξερω, ότι ίσως φανεί χρήσιμο σε περιπτωση ατυχήματος.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

To έχω κάνει και εγώ αυτό.Θεωρώ πολύ μεγάλη ανοησία του δασκάλου της σχολής να βγάλει μαθητεύομενο σε πειφεριακό δρόμο, μαθητευόμενο σε ώρα αιχμής.:mad:

Θυμάμαι όταν έκανα μαθήματα οδήγησης πηγαίναμε σε δρόμους όπου όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ακριβώς το ίδιο.

Γιατι κοπελα μου αν δεν σε βαλει ο δασκαλος στα "δυσκολα" μετα οταν θα παρεις το διπλωμα σου ολοι θα σε βριζουν και θα λενε οτι μαλλον νυχτα το πηρες το διπλωμα!:rolleyes:

Ξερω ειναι σπαστικο ειδικα αν βιαζεσαι για καπου,αλλα ετσι μαθαινεις.Να σου πω εγω οταν χρειαστηκε να παμε μεγαλο ταξιδι και οδηγουσα στην εθνικη που ολοι τρεχανε ειχα χεστει πανω μου(που εγω οδηγουσα απο 12 χρονων!) και ο μπαμπας μου διπλα μου μου εδειχνε και την επομενη μονη μου περασα περιπου 1000χλ χωρις κανενα προβλημα.Και ο δασκαλος μου ουτε να μαθω να παρκαρω δεν με πηγαινε!Αλλα ειχα τον μπαμπα μου να με μαθει,αλλα αν δεν εχεις εναν σωστο να σου διξει μαθαινεις με τον λαθος τροπο

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Eγω θυμάμαι είχα βάλει Ν στο αυτοκίνητο και όλοι με προπυλάκιζαν κυριολεκτικά! Θυμάμαι ένα ταξιτζη που είμασταν κολλημένοι στην Ερμου και καβάλησε την πλατεία Αγίας Ειρήνης για να μπεί μπροστά μου. Δεν ειχε δει αν οδηγούσα αργά η γρήγορα, δεν έβαζε κανείς δευτέρα... Βριστήκαμε και απο τότε έβγαλα το Ν και αισθάνθηκα αμέσως οδηγάρα!!!! Σηματάκι του μωρού έβαλα στο αυτοκίνητο απο έγκυος. Μου αρέσουν :-D

ssttaa

Γιατι κολλαμε στο πισω τζαμι του αυτοκινητου το σημα οτι υπαρχει παιδι στο αυτοκινητο; Αφου κανενας δεν το προσεχει και οσοι το βλεπουν αδιαφορουν...Ποιος ο λογος; Τί προβλεπει η οδικη συμπεριφορα;

Για τον ίδιο λόγο που κολλάνε ένα Ν οι Νικολάκιδες

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Για τον ίδιο λόγο που κολλάνε ένα Ν οι Νικολάκιδες

Εμεις εδω τους λεμε Ναυαρχους!!!:P;)

tALVp3.png

Αχ βρε παιδια μην κορναρετε στις σχολες οδηγησης!! Κι εμενα με πηγαινε σε απομερους δρομους για μαθημα αλλα για να φτασουμε εκει επρεπε να περασουμε και απο καποιους κεντρικους δρομους,δεν γινοταν αλλιως.

Μια φορα ημουν σταματημενη σε φαναρι σε κατηφορα και θα εστριβα αριστερα σε ανηφορα. Ο δασκαλος με ειχε πρηξει να πηγαινω αργα, να παιρνω αργα τις στροφες κτλ.. Ε ξεκιναω αργα κι εγω (οχι σαν χελωνα, νορμαλ αργα) και στριβω και αρχισε να μου κορναρει μια απο πισω σαν τρελη (νταλια λες να ησουν εσυ??), μετα ανεπτυξα ταχυτητα αλλα αυτη εκει κολλημενη απο πισω μου να παλευει να με προσπερασει ενω ειχε κινηση και πηγαινα οπως πηγαιναν ολοι... Με αγχωσε τοσο πολυ λες και εκανα κατι λαθος, οκ βιαζεσαι αλλα αφου εχει κινηση ασε με και εμενα στην ησυχια μου!

Το αυτοκολλητο νομιζω το βαζουμε γιατι συνηθως παμε πιο αργα ειδικα με μωρο πισω, και για απροοπτα οπως ειπαν και αλλες.

Εμας παντως αχρηστο το στικερ γιατι δεν αλλαξε τπτ στο πως οδηγω.....ουτε στο πως το ΄δουλευουμε' το πραγμα με τους υπολοιπους επι τον δρομο. Οποτε μαλλον το εβαλα επειδη φτιαχτηκα που εγινα επιτελους μανα......3.5 χρονια μετα η καουρα μου περασε αλλα βαριεμαι να παω να το ξυσω για να το βγαλω........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Όχι goody δεν ήμουν εγώ ( Αθήνα δεν είσαι; χα χα). Καταρχήν δεν θα κορναρα ποτέ σε ήδη μποτιλιαρισμένο δρόμο. Ήμουν σαφής νομίζω, περιφερειακός σε ώρα αιχμής.Φυσικα είναι χαζομάρα του δασκάλου.

rQGhp3.png