Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως πείθουμε τον σύζυγο για ένα ακόμη παιδάκι??

Recommended Posts

Xαχα, δηλαδή εγώ που ήδη ζω το ''δράμα'' με τους 4 άντρες που περιγράφεις ????Εμένα είναι β δημοτικού, μεγάλα νήπια και 3 ετών τα αγόρια μου και ήδη δεν ασχολούμαι μαζί τους γιατί όλη μέρα ή παίζουν μπάλα ή βλέπουν μπάλα ή παίζουν πλεημομπίλ. Ασχολείται ο μπαμπάς με τα της μπάλας, εγώ μόνο άμα πεινάσουν τους έχω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εντάξει, με κουράζει το ότι είμαι η μόνη που μαζεύω, σιδερώνω, πλένω κλπ αλλά έχω δει και κοριτσομάνες που η κόρη δεν κάνει τίποτα.Τώρα προσπαθώ να τα μάθω να μαζεύουν λίγο, έστω τα ρούχα τους και τα παιχνίδια...Το τρίτο το θέλαμε, μας έβγαλε την πίστη (δε θα πετύχω αυτόν που είπε ότι μεγαλώνουν μόνα τους τα τρίτα....:evil::evil::evil:), αλλά η χαρά που έφερε στο σπίτι μας δε λέγεται, το στραβοξυλάκι μας!!

Οκ, επαναλαμβάνω Χαρα στο κουράγιο σου!! Να σου ζήσουν τα αγόρια σου!!

Εγώ το δεύτερο το ήθελα πολύ αλλά μου έχει βγάλει το λάδι..είναι πολύ ζωηρό παιδί και τα έχω δει όλα. Έχω και τον μεγάλο που ζηλεύει! Επίσης εμένα δεν παίζουν όλη μέρα μόνα τους και συχνά με ακολουθούν σαν τις ουρίτσες όπως λέω εγώ και επίσης για τα παιδιά τρέχω για όλα εγώ (ο μπαμπάς έρχετε κατά τις 10 το βράδυ), οπότε έχω κουραστεί πάρα πολύ ήδη. Και εννοώ, ότι τα παιδιά και μεγαλύτερα που είναι, έχουν τρέξιμο (περισσότερες δουλειές, φαγητά, πλυντήρια, δραστηριότητες κτλ) στις δραστηριότητες πως θα τα προλαβαίνω όλα και μάλιστα με σχολεία και διαβάσματα αργότερα? Α πα πα πα πα!! Κάντε εσείς που μπορείτε πολλά παιδιά, εγώ θα καταλήξω στο Δαφνί! :-)

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Τροπο να πεισω το συζυγο να μην κανουμε δευτερο, ξερετε??? :D:D(και την υπολοιπη οικογενεια, φιλους κλπ?) με ενα και δεν εχω λεπτο το 24ωρο για τα βασικα των βασικων οχι για εμενα αυτο παει πια!!!

Τροπο να πεισω το συζυγο να μην κανουμε δευτερο, ξερετε??? :D:D(και την υπολοιπη οικογενεια, φιλους κλπ?) με ενα και δεν εχω λεπτο το 24ωρο για τα βασικα των βασικων οχι για εμενα αυτο παει πια!!!

Χα, σε πέτυχα!

Να σου πω που έχω καταλήξει: όχι ένα ίσον κανένα, ένα ίσον τέσσερα!!!

Βλέπω τις φίλες μου που έχουν πολλά παιδιά (2,3 και 5!!!!), που αισθανόμουν ένα σερνόμενο απολειφάδι μπροστά τους, ότι έχουν και κάποιες διευκολύνσεις.

Τα πολλά παιδιά θα παίξουν μεταξύ τους, θα περάσουν την ώρα τους, ναι θα δαρθούν, αλλά θα ομαδοποιηθούν κι όλας, θα περάσεις κάποιους κανόνες για όλους...

Εγώ παίζω και τη μαμά και την αδερφή. Πρέπει να την απασχολώ όλη μέρα, βαριέται και συνεχώς παίζουμε, της διαβάζω, την πηγαίνω βόλτα (πέφτω και στο DVD, δε βγαίνει αλλιώς). Επίσης οι κανόνες και οι καυγάδες είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμοι στο τετ α τετ.

Δεν ξέρω...εγώ έχω αρχίσει να τρώγομαι...αλλά δεν έχω και πολλά περιθώρια χρόνου να φαγωθώ.

Δεν έχω ψήσει και τον δικό μου ακόμα...

Κι εγώ είπα τέλειωσαν αυτά για μας, και το ανακοίνωσα και επίσημα το καλοκαίρι.

Αλλά βρε κορίτσια, μπορεί να χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι σ' αυτή την ηλικά???

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Χα, σε πέτυχα!

Να σου πω που έχω καταλήξει: όχι ένα ίσον κανένα, ένα ίσον τέσσερα!!!

Βλέπω τις φίλες μου που έχουν πολλά παιδιά (2,3 και 5!!!!), που αισθανόμουν ένα σερνόμενο απολειφάδι μπροστά τους, ότι έχουν και κάποιες διευκολύνσεις.

Τα πολλά παιδιά θα παίξουν μεταξύ τους, θα περάσουν την ώρα τους, ναι θα δαρθούν, αλλά θα ομαδοποιηθούν κι όλας, θα περάσεις κάποιους κανόνες για όλους...

Εγώ παίζω και τη μαμά και την αδερφή. Πρέπει να την απασχολώ όλη μέρα, βαριέται και συνεχώς παίζουμε, της διαβάζω, την πηγαίνω βόλτα (πέφτω και στο DVD, δε βγαίνει αλλιώς). Επίσης οι κανόνες και οι καυγάδες είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμοι στο τετ α τετ.

Δεν ξέρω...εγώ έχω αρχίσει να τρώγομαι...αλλά δεν έχω και πολλά περιθώρια χρόνου να φαγωθώ.

Δεν έχω ψήσει και τον δικό μου ακόμα...

Κι εγώ είπα τέλειωσαν αυτά για μας, και το ανακοίνωσα και επίσημα το καλοκαίρι.

Αλλά βρε κορίτσια, μπορεί να χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι σ' αυτή την ηλικά???

Εμ εμενα σε λιγο time is up.

Αλλα δεν ξερω ξυπναω στις 5 κοιμαμαι στις 12.30, σπιτι γυριζω στις 8.30 το βραδυ.....ειμαι με πονοκεφαλο καθε μερα ετοιμη να καταρρευσω....

Αλλα δεν ξερω εμενα μου φαινεται οτι πολλαπλασιαζεται ο κοπος με περισσοτερα.....

.....πηγαμε το ΣΚ στο εκπτωτικο χωριο. Τιγκα σε μαμαδες με παιδακια, αλλα στα καροτσακια, αλλα απο το χερι, αλλα να τρεχουν. Τις εβλεπα να τρεχουν, να μπουν στο ασανσερ, να μπουν στα καταστηματα, να πανε ταμειο, με το μπιμπερο στο ενα χερι και το μωρο στο αλλο να φωναζουν «Θανασακηηηηηηη.....μην απομακρυνθειτε με τη Σουλιτσα ετσιιιιιιιιιι», «ελατε, βρηκα θεση να κατσουμεεεεεεε», «Ελενηηηηηη απο δω μην κλαις! να δει και η μαμα ενα παλτοοοοοοοο» κι ο μπαμπας, μπλαζε υφος, να χαζευει γκατζετ στον Κοτσωβολο. Φαντασου ποση ωρα θα εκαναν, μονο για να ΜΠΟΥΝ στο αυτοκινητο.....Εγω με ενα εκανα αρκετη, παρε την κουκλα, οχι εκεινο το μπουφαν, θελω νερο, δεν εκανα τσισα παμε παλι πανω.....

Respect μονο αυτο εχω να πω.......απαιχτες μπραβο χιλιες φορες

ΑΝΝΑ24 κάνε το δεύτερο και έλα να μας ξαναπείς. Όλες οι μαμάδες με πάνω από ένα ήταν πριν στην θέση την δική σου και ολες συμφωνούν ότι με τα δύο είναι χειρότερα!! Και όσο περισσότερα παιδιά τόσο πιο πολλές οι υποχρεώσεις! Παρεπιτπόντως στο εκπτωτικο χωριο εμένα θα είδες...(α! sorry πήγες ΣΚ εγώ ήμουν την Παρασκευή) Πάντως κυνήγαγα σαν την τρελή τον μικρό μου.. Εχθές για να βάλω για ύπνο τα παιδιά έκανα ακριβώς μία ώρα!!! Από την στιγμή που ξεκινήσαμε μέχρι να πάνε κρεββάτια και πριν αρχίσει ο μικρός τα πήγαινε και έλα! Και έλεγα στον άντρα μου όταν ήρθε! Έκανα μια ώρα να τα ετοιμάσω για ύπνο, και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ!! Έλεος δηλαδή, αν είχα 3 θα έκανα 1,5 ώρα???? Α πα πα πα πα!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

Εμ εμενα σε λιγο time is up.

Αλλα δεν ξερω ξυπναω στις 5 κοιμαμαι στις 12.30, σπιτι γυριζω στις 8.30 το βραδυ.....ειμαι με πονοκεφαλο καθε μερα ετοιμη να καταρρευσω....

Αλλα δεν ξερω εμενα μου φαινεται οτι πολλαπλασιαζεται ο κοπος με περισσοτερα.....

.....πηγαμε το ΣΚ στο εκπτωτικο χωριο. Τιγκα σε μαμαδες με παιδακια, αλλα στα καροτσακια, αλλα απο το χερι, αλλα να τρεχουν. Τις εβλεπα να τρεχουν, να μπουν στο ασανσερ, να μπουν στα καταστηματα, να πανε ταμειο, με το μπιμπερο στο ενα χερι και το μωρο στο αλλο να φωναζουν «Θανασακηηηηηηη.....μην απομακρυνθειτε με τη Σουλιτσα ετσιιιιιιιιιι», «ελατε, βρηκα θεση να κατσουμεεεεεεε», «Ελενηηηηηη απο δω μην κλαις! να δει και η μαμα ενα παλτοοοοοοοο» κι ο μπαμπας, μπλαζε υφος, να χαζευει γκατζετ στον Κοτσωβολο. Φαντασου ποση ωρα θα εκαναν, μονο για να ΜΠΟΥΝ στο αυτοκινητο.....Εγω με ενα εκανα αρκετη, παρε την κουκλα, οχι εκεινο το μπουφαν, θελω νερο, δεν εκανα τσισα παμε παλι πανω.....

Respect μονο αυτο εχω να πω.......απαιχτες μπραβο χιλιες φορες

Μωρέ και για μένα το ρολόι χτυπάει...

Κοίτα, θυμάσαι όταν δεν είχαμε παιδιά που βρισκόμασταν κατά λάθος σε κανένα παιδικό πάρτυ ή βλέπαμε γονείς με μικρά παιδιά στα ψώνια ή στα εστατόρια και λέγαμε: πω, πω, τι ζωή είναι αυτή, πως τα καταφέρνουν απαπα, τι τσιρίδα!

Τουλάχιστον εγώ έτσι ένιωθα, φυσικά δεν ξέρω για σένα.

Όταν είσαι από μέσα... ε, είναι αλλιώς!

Ας μας πουν οι πολυτεκνομανούλες!

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Χα, σε πέτυχα!

Κοιτα σε αυτο εχει δικιο. Κι εγω καμμια φορα δεν ξερω πως να απασχολησω μονη μου τη μικρη, αν ειχε αδερφακι θα επαιζαν μαζι.

Αννα το πας φιρι φιρι να με πεισεις για δευτερο! Προσεξε κακομοιρα μου! Μετα θα σου ζητησω τα ιδια! :-P:-P:-P

ΑΝΝΑ24 κάνε το δεύτερο και έλα να μας ξαναπείς. Όλες οι μαμάδες με πάνω από ένα ήταν πριν στην θέση την δική σου και ολες συμφωνούν ότι με τα δύο είναι χειρότερα!! Και όσο περισσότερα παιδιά τόσο πιο πολλές οι υποχρεώσεις! Παρεπιτπόντως στο εκπτωτικο χωριο εμένα θα είδες...(α! sorry πήγες ΣΚ εγώ ήμουν την Παρασκευή) Πάντως κυνήγαγα σαν την τρελή τον μικρό μου.. Εχθές για να βάλω για ύπνο τα παιδιά έκανα ακριβώς μία ώρα!!! Από την στιγμή που ξεκινήσαμε μέχρι να πάνε κρεββάτια και πριν αρχίσει ο μικρός τα πήγαινε και έλα! Και έλεγα στον άντρα μου όταν ήρθε! Έκανα μια ώρα να τα ετοιμάσω για ύπνο, και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ!! Έλεος δηλαδή, αν είχα 3 θα έκανα 1,5 ώρα???? Α πα πα πα πα!

Εγώ μέχρι πέρσυ ήθελα 2,5 ώρες από την ώρα που θα αρχίσω να την κυνηγάω μέχρι να κοιμηθεί. Τώρα θέλω 1 και είμαι ευχαριστημένη!

Εννοείται ότι ξέρω ότι έχει δυσκολίες, δεν μπαίνει κανένα παιδάκι στον αυτόματο. Αλλά και το μοναχοπαίδι έχει τα δικά του.

Albert Einstein

Μωρέ και για μένα το ρολόι χτυπάει...

Κοίτα, θυμάσαι όταν δεν είχαμε παιδιά που βρισκόμασταν κατά λάθος σε κανένα παιδικό πάρτυ ή βλέπαμε γονείς με μικρά παιδιά στα ψώνια ή στα εστατόρια και λέγαμε: πω, πω, τι ζωή είναι αυτή, πως τα καταφέρνουν απαπα, τι τσιρίδα!

Τουλάχιστον εγώ έτσι ένιωθα, φυσικά δεν ξέρω για σένα.

Όταν είσαι από μέσα... ε, είναι αλλιώς!

Ας μας πουν οι πολυτεκνομανούλες!

Απαντησαμε ταυτοχρονα.

Ακριβως ετσι ελεγα....μα ακριβως....:rolleyes:

Κοιτα σε αυτο εχει δικιο. Κι εγω καμμια φορα δεν ξερω πως να απασχολησω μονη μου τη μικρη, αν ειχε αδερφακι θα επαιζαν μαζι.

Αννα το πας φιρι φιρι να με πεισεις για δευτερο! Προσεξε κακομοιρα μου! Μετα θα σου ζητησω τα ιδια! :-P:-P:-P

Ο άντρας μου όταν του έλεγα ότι δεν ξέρω τι στον κόρακα με βρήκε, αλλά αισθάνομαι - για την ακρίβεια για πρώτη φορά στη ζωή μου- να χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι, μου είπε ένα ωραίο: EINAI TO TΡITO KOYΔOYNI.

Η τελευταία προειδοποίηση.

Έλα ρε, θα ξανανιώσουμε. Κάνει και αναζωογώνηση της επιδερμίδας.

(Θα είμαστε σαράβαλα - φράπα)

Albert Einstein

Διαφημίσεις

:-D:grin::-D:grin:

ΥΓ και με το μαλλί που θα βγει η γκρι/σαντρε/ασπρη ριζα τι θα καμω?

Φτου σκ^&*, αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!!:mrgreen::mrgreen:

Albert Einstein

Nα σας πω εγώ τη δική μου εμπειρία ως τρίτεκνη λοιπόν...Με το πρώτο μου παιδί σταμάτησα να θηλάζω γιατί δεν άντεχα που ξυπνούσε το βράδυ, λογικό έτσι?Κι όμως, με κάθε επόμενο παιδί σου γεννιούνται αντοχές εκεί που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν άλλες...Ο τρίτος μας γιος από 12 μηνών πήγε παιδικό και παρουσίασε ευασθησία στα αυτάκια.Κάθε 20-30 ημέρες έτρεχε το αυτάκι του υγρό με αποτέλεσμα να γκρινιάζει όλη μέρα επί μέρες κάθε μήνα, να ξυπνάει τα βράδια και να κοιμάται μετά από 1-2 ώρες και το πρωί εγώ ΚΑΙ ο σύζυγος να δουλεύουμε 07.00-15.00.Αυτό κράτησε μέχρι που έγινε 2,5 χρονών κι όμως αντέχαμε και μαντέψτε, τον θήλασα επί 2,5 χρόνια!Το παράδειγμα αναφέρω για να σας δείξω ότι έχουμε όλες αντοχές, όλες μας, απλώς η καθεμιά μας ξέρει τα δικά της όρια και θέλω.Εγώ αντέχω κι άλλο λέω.Μπάνιο τα κάνεις ανά δύο, όχι ένα ένα, παίζουν υπέροχα με τα πλοία τους και τα ανθρωπάκια στη μπανιέρα και μια χαρά!Α, όσο για το ότι φωνάζουν τα παιδιά τους και τα κυνηγάνε κάποιες μανούλες...Έχω δει μάνα με 1 να είναι υστερική και μάνα με 8 να είναι αρντάν και τα παιδιά της άγγελοι!Πιστεύω είναι στον άνθρωπο, απλώς όπως κι αν είμαι εγώ σαν χαρακτήρας σίγουρα με 5 παιδιά γίνομαι πιο υπομονετική απ΄ό,τι με δύο π.χ.Γνώμη μου πάντα....Εγώ είμαι 37, πόσο είστε ρε κορίτσια και λέτε για τρίτα κουδούνια??:confused::confused::confused::confused:

H μάνα του λόχου: 2006-2008-2011-2015

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι 2 εικοσάρες!!!:rolleyes:

E καλά δε σε πήραν και τα χρόνια!!Πάντως για μένα το καλύτερο δώρο στο παιδάκι σου είναι ένα αδερφάκι;);););)

39177juaehpmaxa.gif

E καλά δε σε πήραν και τα χρόνια!!Πάντως για μένα το καλύτερο δώρο στο παιδάκι σου είναι ένα αδερφάκι;);););)

Όσο περνάει ο καιρός το :rolleyes:σκέφτομαι περισσότερο. Αλλά πρέπει να ψήσω και το μπαμπά!!!

Albert Einstein

Όσο περνάει ο καιρός το :rolleyes:σκέφτομαι περισσότερο. Αλλά πρέπει να ψήσω και το μπαμπά!!!

Χαχα, οπότε ξαναπάμε στην αρχική ερώτηση...Πώς πείθουμε το σύζυγο για ακόμη ένα παιδάκι?Εσένα που θα είναι το δεύτερο το ψήσιμο είναι πολύυυυ πιο εύκολο!;););)

39177juaehpmaxa.gif

Χαχα, οπότε ξαναπάμε στην αρχική ερώτηση...Πώς πείθουμε το σύζυγο για ακόμη ένα παιδάκι?Εσένα που θα είναι το δεύτερο το ψήσιμο είναι πολύυυυ πιο εύκολο!;););)

Όντως πάμε πάλι στην αρχή.:mrgreen:

Μια πολύ φίλη μου, στα βαφτίσια της δικιάς μου μας ανακοίνωσε ότι θέλει κι άλλο παιδί. Είχε τρία, και όλοι την κοιτάξαμε σαν άλιεν, πρώτη εγώ, που ήμουν πρωτομωρομάνα. Ο άντρας της ανένδοτος, το έβλεπε για αστείο.

Συναντιόμαστε κάποιους μήνες μετά, καλοκαίρι, τον έχει ψήσει εντωμεταξύ, και είναι έτοιμοι να βάλουν μπρος, μόλις ρύθμιζε κάποια θέματα με το θυροειδή της. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο καλός μας σκέφτηκε αφού τα άλλα παιδιά θα ήταν πια μεγάλα για να παιζουν μαζί του, μήπως να κάνανε 2 (κάγκελο εγώ).

Τελικά μαθαίνουμε μετά από καιρό ότι είναι έγκυος.

Όλα καλά, γεννάει, και στους 6 μήνες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: έχω νέα!!!!

Το καλοκαίρι επισκεφθήκαμε το Νο 5.

Albert Einstein

Όντως πάμε πάλι στην αρχή.:mrgreen:

Μια πολύ φίλη μου, στα βαφτίσια της δικιάς μου μας ανακοίνωσε ότι θέλει κι άλλο παιδί. Είχε τρία, και όλοι την κοιτάξαμε σαν άλιεν, πρώτη εγώ, που ήμουν πρωτομωρομάνα. Ο άντρας της ανένδοτος, το έβλεπε για αστείο.

Συναντιόμαστε κάποιους μήνες μετά, καλοκαίρι, τον έχει ψήσει εντωμεταξύ, και είναι έτοιμοι να βάλουν μπρος, μόλις ρύθμιζε κάποια θέματα με το θυροειδή της. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο καλός μας σκέφτηκε αφού τα άλλα παιδιά θα ήταν πια μεγάλα για να παιζουν μαζί του, μήπως να κάνανε 2 (κάγκελο εγώ).

Τελικά μαθαίνουμε μετά από καιρό ότι είναι έγκυος.

Όλα καλά, γεννάει, και στους 6 μήνες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: έχω νέα!!!!

Το καλοκαίρι επισκεφθήκαμε το Νο 5.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!Η φίλη σου δεν τον έψησε, τον έκαψε (χαχα, με την καλή έννοια!).Έλα τέτοιες ιστορίες να ακούω να παίρνω κουράγιο.Πόσο η φίλη σου και τι ηλικίες τα παιδάκια τους αν επιτρέπεται?

39177juaehpmaxa.gif

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!Η φίλη σου δεν τον έψησε, τον έκαψε (χαχα, με την καλή έννοια!).Έλα τέτοιες ιστορίες να ακούω να παίρνω κουράγιο.Πόσο η φίλη σου και τι ηλικίες τα παιδάκια τους αν επιτρέπεται?

Εκείνη 41 τώρα (γέννησε το καλοκαίρι) και τα παιδιά 12, 10, 8, 1.5, 0.6

Η αλήθεια είναι ότι βολεύει που είναι σε 2 σετ ηλικιών, από την άλλη έχεις να αντιμετωπίσεις από προεφηβεία μέχρι κολικούς.

Είναι όμως στρατιώτες, όποιος δεν είναι στο τραπέζι μέχρι την τάδε ώρα δεν τρώει καθόλου, όλοι βοηθάνε κτλ. Και μη φανταστείς ότι είναι καμμιά γεννημένη μωρομάνα, πολύ σύγχρονη κοπέλα και καλλιεργημένη. Με εμπνέει να πω την αλήθεια, ώρα της καλή μη την κουτσομπολεύω, στο να μη φοβάμαι πράγματα που είναι ΖΩΗ.

Albert Einstein

Εκείνη 41 τώρα (γέννησε το καλοκαίρι) και τα παιδιά 12, 10, 8, 1.5, 0.6

Η αλήθεια είναι ότι βολεύει που είναι σε 2 σετ ηλικιών, από την άλλη έχεις να αντιμετωπίσεις από προεβηβεία μέχρι κολικούς. Βολεύει γιατί και το τέταρτο θα έχει παρέα το 5ο μιας και τα μεγάλα είναι αρκετά μεγαλύτερα...Κι οι κολικοί κάποτε περνούν, σωστά?

Είναι όμως στρατιώτες, όποιος δεν είναι στο τραπέζι μέχρι την τάδε ώρα δεν τρώει καθόλου, όλοι βοηθάνε κτλ. Και μη φανταστείς ότι είναι καμμιά γεννημένη μωρομάνα, πολύ σύγχρονη κοπέλα και καλλιεργημένη. Με εμπνέει να πω την αλήθεια, ώρα της καλή μη την κουτσομπολεύω, στο να μη φοβάμαι πράγματα που είναι ΖΩΗ.

Αυτό το ''όλοι βοηθάνε'' που έγραψες είναι το κλειδί για να επιβιώνεις σε ένα σπίτι με πολλά παιδάκια!Έλα ξεκίνα το ψήσιμο, κρίμα να μην έχει παρέα να παίξει το παιδάκι σου (έτσι να του πεις του συζύγου).ΌΠως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω οι περισσότεροι λυγίζουν όταν η γυναίκα το θέλει πολύ!

39177juaehpmaxa.gif

Αυτό το ''όλοι βοηθάνε'' που έγραψες είναι το κλειδί για να επιβιώνεις σε ένα σπίτι με πολλά παιδάκια!Έλα ξεκίνα το ψήσιμο, κρίμα να μην έχει παρέα να παίξει το παιδάκι σου (έτσι να του πεις του συζύγου).ΌΠως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω οι περισσότεροι λυγίζουν όταν η γυναίκα το θέλει πολύ!

Το κακό είναι ότι είναι ο ίδιος μοναχοπαίδι και αφ' ενός έχει συνηθίσει αυτό το μοντέλο οικογένειας, αφ' ετέρου μου τσαμπουνάει ότι κι αυτός μια χαρά μεγάλωσε χωρίς αδέρφια (εδώ έχω μερικές ενστάσεις:twisted:).

Φαντάζεσαι, είχε μάθει να ζει σε ένα σπίτι με ενήλικες, όλα όπως τα ήθελε, τα πράγματά του στην εντέλεια...

Ακόμα και με τη μικρή μας που τη λατρεύει και την ήθελε πολύ, τρόμαξα να τον βάλω σε σειρά να αποδεχτεί ότι είναι φυσιολογικό να ζει στην ελεγχόμενη αναμπουμπούλα.

Δε θέλω να γίνει θέμα γκρίνιας μεταξύ μας, από την άλλη, δεν είμαι και καμμιά έφηβη να πιάνω με τον κρίνο (if you know what I mean).

Πρέπει να είναι κι αυτός στο κόλπο:roll:

Albert Einstein

Το κακό είναι ότι είναι ο ίδιος μοναχοπαίδι και αφ' ενός έχει συνηθίσει αυτό το μοντέλο οικογένειας, αφ' ετέρου μου τσαμπουνάει ότι κι αυτός μια χαρά μεγάλωσε χωρίς αδέρφια (εδώ έχω μερικές ενστάσεις:twisted:).

Φαντάζεσαι, είχε μάθει να ζει σε ένα σπίτι με ενήλικες, όλα όπως τα ήθελε, τα πράγματά του στην εντέλεια...

Ακόμα και με τη μικρή μας που τη λατρεύει και την ήθελε πολύ, τρόμαξα να τον βάλω σε σειρά να αποδεχτεί ότι είναι φυσιολογικό να ζει στην ελεγχόμενη αναμπουμπούλα.

Δε θέλω να γίνει θέμα γκρίνιας μεταξύ μας, από την άλλη, δεν είμαι και καμμιά έφηβη να πιάνω με τον κρίνο (if you know what I mean).

Πρέπει να είναι κι αυτός στο κόλπο:roll:

Βρε και οι έφηβες δεν πιάνουν με τον κρίνο αλλά ναι, ξέρω τι εννοείς, μια από τα ίδια...κέρβερος μη τυχόν και.....;);) Εννοείται δε θα μαλώσεις γι΄αυτό, μεταξύ αστείου και σοβαρού θα πετάς σπόντες...Όπως έγραψε κι ένα πολύτεκνο κοριτσάκι παραπάνω κάνεις πολύ από αυτό που φέρνει τα παιδιά και ελπίζεις;););) Αλήθεια, η κόρη σου έχει εκδηλώσει καμιά επιθυμiα για αδερφάκι ή είναι μικρούλα ακόμη?Αν είναι σε ηλικία να μιλάει πάρτην σύμμαχο!

39177juaehpmaxa.gif

Βρε και οι έφηβες δεν πιάνουν με τον κρίνο αλλά ναι, ξέρω τι εννοείς, μια από τα ίδια...κέρβερος μη τυχόν και.....;);) Εννοείται δε θα μαλώσεις γι΄αυτό, μεταξύ αστείου και σοβαρού θα πετάς σπόντες...Όπως έγραψε κι ένα πολύτεκνο κοριτσάκι παραπάνω κάνεις πολύ από αυτό που φέρνει τα παιδιά και ελπίζεις;););) Αλήθεια, η κόρη σου έχει εκδηλώσει καμιά επιθυμόια για αδερφάκι ή είναι μικρούλα ακόμη?Αν είναι σε ηλικία να μιλάει πάρτην σύμμαχο!

Μωρέ μια λέξη να έλεγε το τερατάκι, θα έτρεχε... της έχει τρελή αδυναμία, αν πειθόταν ότι το θέλει δε θα άντεχε να της το αρνηθεί. Αλλά αυτό...που!!!

Το καλοκαίρι συναντήσαμε στις διακοπές φίλους με μωράκι. Κάποια στιγμή το είχα αγκαλιά και της λέω "πως θα σου φαινόταν να είχαμε κι εμείς ένα τέτοιο?" "Τι, πως, ποιός", τον αδιάφορο η μικρή. "Ένα μωρό, της λέω, πως θα σου φαινόταν να είχαμε ένα μωρό?" - "Αφού έχουμε" η απάντησή της. Εννοούσε τον εαυτό της (είναι 5). Μάλλον το γονίδιο του μοναχοπαιδιού είναι κληρονομικό.:evil:

Albert Einstein