Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ

Recommended Posts

ΠΕΡΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !! Πάμε από τη μαμά στον μπαμπά ένα μέτρο και το αντίθετο! Μας αρέσει πολύ !!! Είμαστε 1 έτους και 2 εβδομάδων...:D

αχ αχ αχ, θελει να παιξει εξω το παιδι και αρχισε να περπαταει!

μπραβο σας, μια χαρα, να σου πω, εχω την εντυπωση οτι και εμενα 1 και 10 ημερων ηταν...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και παλι!!!

καλες βολτες

(την φανταζεσαι στην παραλια να αλωνιζει με το μαγιω και να τρεχει στην αμμο;;;;γλυκα!)

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε!! Παραλία βέβαια ακόμα δεν μπορεί να περπατήσει, πέφτει, αλλά κοντεύει!! Το δοκιμάσαμε την Κυριακή.. Κουβαδάκια και τσουγκράνες πάντως 'κλέβει' από εδώ και από κει..

g4BDp3.pngyCdLp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Η Αγγελική μου στις 12/11 θα κλείσει τα 6. Καιρό τώρα ήθελα αδελφάκι. Λίγες ημέρες λοιπόν αφού έμεινα έγκυος, έβγαλε ένα τραγουδάκι:

Η φακίτσα θα γίνει φασολάκι.

Το φασολάκι θα γίνει γιγαντάκι.

Το γιγαντάκι θα γίνει μηλαράκι.

Το μηλαράκι, πεπονάκι.

Το πεπονάκι, καρπουζάκι.

Η μανούλα θα γίνει τοφαλάκι.

Ο μπαμπούλης θα έχει ακόμα ένα παιδάκι.

Κι εγώ ένα υπέροχο αδελφάκι!!!

Τώρα μιλάει συνέχεια στην κοιλίτσα μου, της λέει παραμύθια και την αγκαλιάζει.

Ελπίζω μόνο να μην έχουμε υπερβολικές ζήλιες όταν θα έρθει με το καλό το φασολάκι μας.

FPuFp2.png yldLp3.png

κοριτσια ο γιος μου στηριζεται στα χερακια του, δηλαδη σηκωνει το κεφαλακι μρ τους ομως του και τρελενεται γτ ετσι μπορει να τα βλεπει ολα καλυτερα μονος του, επισης γυρναει απο πλαγια ανασκελα...

Εδώ και 2 βδομάδες έσκασε μύτη και το 7ο δοντάκι μας!

Επίσης ανεβοκατεβαίνει μόνη της ... ΤΗ ΣΚΑΛΑ!! Την κατεβαίνει όρθια πιάνοντας απ'τη μια μεριά τον τοίχο ή τα κάγκελα και προσπαθεί εντατικά να την ανέβει όρθια αλλά δεν τα καταφέρνει και πέφτει στα 4...

Ακόμα, κάνει ολομόναχη τσουλίθρα! Έχουμε μια μικρή, πλαστική με 4 σκαλάκια την οποία ανεβαίνει μόνη της, κάθεται και τσουλάει κάτω!!! Εγώ απλά την κοιτάω και χειροκροτάω!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Αααα, και ξέχασα! Εδώ και κανά μήνα, μου ζητάει το νερό.

Μου δείχνει το ποτήρι της και λέει "νι-ό!"

Λέει αρκετές λεξούλες συνειδητά: μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παππού, κάτω, εκεί, αυτό (ατό!), κακά, κακό, νερό (νιό), παπούτσι (πούτς), μαμ, άτα, α-τσου (όταν φτερνίζεται κάποιος).

Και καταλαβαίνει πολλά από αυτά που της λέω.

Λέω "πάμε να φάμε" και τρέχει στο καρεκλάκι της.

Λέω "πάμε να αλλάξουμε πάνα" και τρέχει στην αλλαξιέρα της λέγοντας "κακά!"

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

αχ μπραβο τη μικρη! καλε τι μικρη, ολοκληρη γυναικα που λεει και τοσα. εμεις ολα ειναι ντα τα (λες να το πηρε απο τους γονεις της- της πληροφορικης...)

να την παρετε με την καμερα μια μερα, θα ειναι τελεια

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

• 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

----------------------------------

η μικρη μου νεραιδουλα εμαθε απο τη μαμα της οτι περιμενουμε μωρακι και οτι θα εχει μπεμπα ή μπεμπη να παιζει και παρολο που ειναι 13 μηνων ετρεξε μεσρι την πορτα γελαστη και μετα ετρεξε και μου εδωσε μια πολυ γλυκια αγκαλια......τι καταλαβε δεν ξερω γιατι σαβουρωθηκε στην προσπαθεια της να με φτασει αλλα μετα μου εδωσε και μια μπουνιτσα χαριτωμενη στην κοιλια.........ετσι για να μην ξεχνιωμαστε....................τελικα η νεολαια ειανι πολυ εξυπνη .χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

;) Αχ τι θυμήθηκα , η Νεφελίτσα γεννήθηκε 04/01/08 και 01/11/08 περπάτησε χωρίς να κρατάει για πρώτη φορά για να πιάσει το κινητό μου .

Εχω Video που στα 1α γενέθλια της είναι όρθια στο τραπέζι και χορέυει.

Οσο για την γλώσσα της δεν σε ξεπλένει ούτε ο ποταμός νιαγάρας αν αρχίσει .Κάθε μέρα μου δίνει αναλυτική αναφορά τι έκανε στο σταθμό και με ποιο παιδάκι έπαιζε ή μάλωνε.Το μοναδικό πρόβλημα΄είναι ότι πρέπει να προσέχουμε τι λέμε γιατί τις ξεφέυγουν αυτά που ακούει και τα λέει .

Για φαντάσου πχ.να κατηγορείς πεθερά και μόλις την δεί να πεί

" Η μαμά είπε ότι είσαι......" Τι κάνεις τότε?:-P

Το μοναδικό πρόβλημα΄είναι ότι πρέπει να προσέχουμε τι λέμε γιατί τις ξεφέυγουν αυτά που ακούει και τα λέει .

Για φαντάσου πχ.να κατηγορείς πεθερά και μόλις την δεί να πεί

" Η μαμά είπε ότι είσαι......" Τι κάνεις τότε?:-P

Τοτε γλυκια μου βρησκεις ενα συνθηματικο να λες αντι για το ονομα της κι αν σε ρωτησει κανεις τι ειναι αυτο που λεει εσυ κανεις την παπια και λες "δεν ξερω και γω πρωτη φορα το ακουω ,θα το ακουσε απο την τηλεοραση"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! χιχιχιχιχιχιιιιιι!!!!!!!!!

qZRnp3.pngx8uZp3.png

κοριτσια ειμαι 4 εβδομαδων απο οτι σας εχω πει και η μαριαννουλα μου ενω δεν μιλαει καλα επιασε την κοιλια μου εχθες και λεει μπεμπης........κουφαθηκα .λετε να ξεριε κατι?χαχαχαχαχαχαχαχαχα

as1cCxk0g410000MzAzfDQ5NHp8eW91ciB0ZXh0.gif

Τοτε γλυκια μου βρησκεις ενα συνθηματικο να λες αντι για το ονομα της κι αν σε ρωτησει κανεις τι ειναι αυτο που λεει εσυ κανεις την παπια και λες "δεν ξερω και γω πρωτη φορα το ακουω ,θα το ακουσε απο την τηλεοραση"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! χιχιχιχιχιχιιιιιι!!!!!!!!!

Σωστό !!!!!!!!!!!!!!1Μη νομίζεις κάποια πράγματα τα λέμε συνθηματικά ή απο την ανάποδη .

Φάντάσου το μικρό σου να αρχίσει να σε φωνάζει μανούλα και να τρέχι να σε αγκαλίαζει θα τρελλάθεις σίγουρα.:-P

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια εμενα ο δικος μου ειναι πολυ ανταρτης.Στις 14-08 πηγαμε για μπανιο στην παραλια Κατερινης κ εκει που παρκαραμε το αυτοκινητο με την αδερφη μου ειχε πετρες τις οποιες πηρε ο μκρος κ αρχισε να πεταει,καποια στιγμη μεχρι να βγαλω την 4 μνων τοτε κορη μου απο το αυτ/το ακουμε ενα μπαμ γυρναω κ τι να δω το αυτ/το της αδερφης μου το ειχε κανει καλοκαιρινο ευτυχως το δικο μας τη γλιτωσε,τοτε ο μπομπιρας ηταν 2χρ. κ 3,5 μηνων.Αυτο ηταν απο τα πιο μεγαλα κατορθωματα του τα αλλα μπροστα σ΄αυτο ειναι πταισματα.

8mvWp2.png8ndUp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Μόλις ανακάλυψα αυτό το ποστ.

Λοιπόν, η δική μου τον τελευταίο καιρό όπου και να είναι χαιρετάει τον κόσμο και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους ιδιαιτέρως αν δει μικρά παιδάκια ξετρελένεται. Επίσης, συνειδητά ότι θέλει να κάνει το δείχνει π.χ. προς τα που να πάει, τι θέλει να φάει ή να πιει.

Της αρέσει να ξεφυλλίζει τα περιοδικά και έχει μεγάλη πλάκα νατην βλέπεις να γυρνάει σελίδα. Αυτά προς το παρόν.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

• 1 χρόνο μετά...

Αυριο γινομαστε 4ων μηνων..Το πρωι που λετε,ξυπναω απο την μουσικη του περιστρεφομενου και σκεφτομαι "θα τον σφαξω πρωι πρωι" νομιζα οτι ο αντρουλης μου το ειχε βαλει για την μικρη...:oops:αλλααααα

η μικρη dj ειχε σηκωσει τισ πατουσαρες της και πατουσε τα κουμπια για να βαλει μουσικη..μεσ'στο μαυρο χαραμα..Κ οταν την εβαλα να δω αν θα το ξανακανει το εκανε!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...