Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ

Recommended Posts

xazomama ειδες που σε λεγαμε!!!μπραβο σας! (σημειωση, η μικρη ειναι η Κατερινουλα και προσεξε γελιο, εγω Ναταλια και εκεινη την ωρα εβλεπα την Ναταλια Γερμανου και δεν κοιτουσα ολη την ωρα τη μικρη!!!)

εμας την εχει πιασει παλι ο φοβος αι δεν περπαταει συνεχεια αλλα που θα παει, θα παρει τα πανω της

elachl η μικρη ετοιμη για dj!!!!μπραβο σας

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

....... (σημειωση, η μικρη ειναι η κατερινουλα ....

ουπσσσ, σόρρυ για το λάθος αλλά μπερδεύτηκα με εκείνο το "... έβλεπα τη ναταλία.." που είπες σε προηγούμενο μέηλ σου..

μπραβο, λοιπόν στο κατερινάκι για τα κατορθώματά της!!!

και μην ανησυχείς, μόλις αισθανθεί ασφάλεια θα το ξαναπροσπαθήσει... προσοχή μη την πιέσετε!! αφού το κατάφερε μια φορά, σίγουρα θα το ξανακάνει σύντομα!

περιμένω εξελίξεις!!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

xazomama ειδες που σε λεγαμε!!!μπραβο σας! (σημειωση, η μικρη ειναι η κατερινουλα και προσεξε γελιο, εγω ναταλια και εκεινη την ωρα εβλεπα την ναταλια γερμανου και δεν κοιτουσα ολη την ωρα τη μικρη!!!)

εμας την εχει πιασει παλι ο φοβος αι δεν περπαταει συνεχεια αλλα που θα παει, θα παρει τα πανω της

elachl η μικρη ετοιμη για dj!!!!μπραβο σας

αμα πέφτει .... εσυ να γελάς!

ετσι της εκανα εγώ της φελιας και τωρα καθε φορά που πέφτει γελάει μόνη της!

αμα πέφτει .... εσυ να γελάς!

ετσι της εκανα εγώ της φελιας και τωρα καθε φορά που πέφτει γελάει μόνη της!

αντε να δουμε...μου φαινεται οτι φοβαται αλλα που θα παει θα ανακτησει την αυτοπεποιθηση της!

σημερα εντωμεταξυ, ανεβηκε στον καναπε στο δωματιο της...αχ καλα κρασα τωρα, αυτο μου ελειπε!!!

αχ και εγω στο club των χαζομαμαδων ... εμενα ο γιος μου αν και μολις 8 ημερων σηκωνει μονος του το κεφαλι του , το εκανε απο την 1η η 2η μερα μου ειπαν (εγω ακομα δεν μπορουσα να τον προσεξω καλα , μετα απο την ταλεπωρια να φερω το αγγελουδι μου στον κοσμο) , μας σφιγει το δαχτυλο πολλες φορες για να κοιμηθει , κοιματε και γελαει μες στην τρελη χαρα το ζουζουνι μου.

Διαφημίσεις

Καλώς την την νεα μανουλίτσα!

Να σου ζήσει ο μπέμπαρός σου!

Πελαγία μου να τον χαίρεσαι!

Εμείς λέμε πως κάνει η καμπάνα, το γουρούνι, η αγελάδα και μάθαμε και το ονομά μας!

... εμενα ο γιος μου αν και μολις 8 ημερων ....

Nα σου ζήσει pelagia ο γιόκας σου!! Νομίζω πως τώρα πια πρέπει να αλλάξεις το tickerάκι σου!!:D

bUwEp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ.ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑς ΓΕΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΚΟΥ ΠΑΙΖΟΙΜΕ ΚΟΥ ΚΟΥ ΤΣΑ Κ ΓΕΛΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟς ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ...ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΟΡΘΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΧΑΖΕΥΕΙ ΑΛΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΓΕΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕς ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΣΑς Κ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ...

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε boardcode και smileys, παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται στη φόρμα Γρήγορου Μηνύματος

δεν εχω και τεραστια εμπειρια αλλα η μικρουλα μας ακομα και τωρα δεν ασχολητε μονο με μας και δεν ειναι απαραιτητο να γυρναει καθε φορα που της μιλαμε.. αλλωστε εχει τοσα πραγματα να κοταξει γυρω γυρω τοσα χρωματα.. σιγα σιγα κι οταν το αλλαζεις θα κοιταει κι αλλου ... πανω απο την αλλαξιερα μας απο μια εικονα κρεμονται κορδελιτσες 3 μηνων κοιτουσε κι αυτες τωρα πια προσπαθει να τις πιασει και αν την αφησω τα καταφερνει μια χαρα... δεν βλεπω κατι ανησυχητικο...

να σου ζησει!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Έχω καιρό να γράψω τα κατορθώματά μας...

Λοιπόν, έχουμε κ λέμε...

1. Κάνει παλαμάκια μόνη, χωρίς να της το έχουμε δείξει ποτέ εμείς κ αν αναφερθεί η λέξη έστω κ τυχαία από κάποιον, με το που ακούει την λέξη "παλαμάκια", χτυπάει τα χεράκια της.

2. Σηκώνει το χεράκι της κ κάνει "γειά" σε όποιον φεύγει από το σπίτι.

3. Δεν μπουσουλάει κ ούτε την κόβει πώς να το κάνει, αν την βάλω μπρούμητα, απλά προσπαθεί να συρθεί, δεν μπορεί κ τσατίζεται, ούτε λόγος να μαζέψει κ να λυγίσει πόδια, όμως από μπρούμητα, γυρνάει ανάσκελα, ανασηκώνεται κ κάθεται στον ποπό μόνη της κ πιάνεται από τραπέζι ή καναπέ κ σχεδόν σηκώνεται μόνη της (με λίγη στήριξη της μαμάς).

4. Αν την κρατώ από τις παλάμες, κάνει κανονικά βηματάκια, έρχεται κοντά μου κ μόλις της πώ "μπράβοοοοο", χαμογελάει κ κάνει παλαμάκια.

5. Την βάζω στην μία μεριά του καναπέ κ κάθομαι εγώ στην άλλη μέρια, ή την βάζω στο πάτωμα κ κάθομαι απέναντί της μακριά, της ρίχνω την μπαλίτσα της κ μου την στέλνει πίσω, της πετάω την μπάλα κ μου την πετάει κι αυτή.

6. Εδώ κ 2 μέρες, δείχνει με το δαχτυλάκι της ότι της αρέσει ή ότι θέλει να πιάσει.

7. Φωνάζει...φωνάζει πάααρα πολύ...σαν να μας μαλώνει...αν δεν την αφήσω πχ να μου τραβήξει τα μαλλιά βγάζει μια πολύ δυνατή φωνή-κραυγή θυμού κ οργής...

8. Κάνει μόνη της "ζζζζντούκ" κ ακουμπάει το μέτωπό της στο δικό μας, αρκεί κάποιος να πεί "ζζζζζζζζ", ακουμπάει το μέτωπό της στο δικό μας κ περιμένει να πούμε "ντούυυυκ" για να ξεκαρδιστεί στα γέλια...

Αυτάαααααα...δεν θυμάμαι κάτι άλλο προς το παρόν.

αχ αχ αχ τι γλυκα που ειναι!!!τη βλεπω να περπαταει κατευθειαν!

να τη χαιρεσαι

Να'σαι καλά φιλενάδα...

Ευχαριστώ πολύ κ ανταποδίδω...να χαίρεσαι κι εσύ την Κατερινούλα σου.

εμενα που κανει απιστευτη εντυπωση πως καταλαβαινει οτι λεμε, πανω κατω, διπλα κτλ που της λεω, προσπαθει να κανει γκολ με την μπαλα, περπαταει κρατωντας 2 πραγματα στα χερια και μετα που ριχνει βουτα γελαει αφου γελαμε και εμεις, τρεχει να την πιασουμε και πολλα χαζα αλλα αρχισαν και τα οργανα...αν δεν γινει το δικο της φουσκωνει, αρχισει να κανει περα δωθε τα χερια της και να μουτρωνει αλλα της περναει αφου δεν περναει το δικο της!!!

α, και το τελευταιο (λεμε τωρα) ανεβαινει στον καναπε και απο εκει στο μαξιλαρι του καναπε και στο τραπεζι πανω τοσο ευκολα που απορω, τον ταρζαν εχω, ουτε που θα το παρω χαμπαρι ποτε θα φαει βουτα!!!

ε ρε γλεντιαααααα

καλα jesgk δεν ειναι γλυκα οταν γελανε!!!!να σου ζησουν και τα δυο

Διαφημίσεις

Γειά σου mirkan και καλορίζικο το νέο δοντάκι! Με το καλό και τα επόμενα!

Η κόρη μου πια δεν περπατάει, ΤΡΕΧΕΙ! Ξεκινάει απ'το σαλόνι και καταλήγει στο δωμάτιό της στην άλλη άκρη του σπιτιού, χωρίς να πέσει ούτε να πιαστεί.:D Πλέον δεν μπουσουλάει καθόλου, μόλις πέσει αμέσως σηκώνεται και τρέχει...

Επίσης της λες "δως μου φιλάκι" και μας κάνει "μμμμμμα!!" στο στόμα ή στο μάγουλο.

Της λες "κάνε νάνι" και ξαπλώνει στο μαξιλάρι.

Και χθες έκανε κάτι καινούριο. Είχε πέσει μια κάλτσα της στο πάτωμα και της λέω για πλάκα "φέρε μου την κάλτσα σου" και πήγε και μου την έφερε!!!

Και κάτι που κάνει καιρό είναι μόλις βρει κάποια κάλτσα ή παπούτσι της, κάθεται στο πάτωμα και προσπαθεί να τα βάλει στα πόδια της.

Ααα, και τις προάλες της πήρα καινούρια παπούτσια και όταν της τα έβαλα και της είπα "πωπω, τί ωραία παπούτσια!", κορδόθηκε από καμάρι και μετά ερχόταν συνέχεια και σήκωνε το ποδαράκι της στον αέρα για να μου δείξει το παπούτσι!!!! :lol::lol:

bUwEp2.png

Μόλις σας ανακάλυψα και πολύ χαίρομαι που θα μπορώ κι εγω σαν χαζομαμά να μοιραστώ τα κατορθώματα της πριγκιπέσσας μου. Να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ άλλο να με κοιτάζουν σαν να είμαι εξωγήινη οι φίλες μου που δεν έχουν παιδιά ή έχουν αλλά είναι μεγαλύτερα και έχουν ξεχάσει πως είναι να είσαι χαζομαμά (ελπίζω να μην το ξεχάσω ποτέ)!

Η μικρή μου είναι 20 μηνών παρά τέσσερις μέρες και με εκπλήσει καθημερινά.

Με το μπαμπά της δεν είμαστε μαζί (ευτυχώς για τη μικρή την επισκέπτεται τακτικά). Το καλοκαίρι λοιπόν που η μικρή μου ήταν 8-9 μηνών ο πατέτρας της είχε μακριά μαλλιά και κάποια στιγμή είχε αφήσει ένα απλό μαύρο λαστιχάκι στο σπίτι μου. Πριν από λίγο καιρό έβγαλα αυτό το λαστιχάκι και το έβαλα στα μαλλιά μου - γενικά στο σπίτι μοιράζομαι με τη μικρή τα δικά της. Ήρθε λοιπόν και μου το τράβηξε λέγοντας μου "μπαμπά". Σημειωτέον ότι ο πατέρας της από το Σεπτέμβρη έχει κόψει τα μαλλιά του.

Να σας πω την αλήθεια μετά τη χαρά που έκανα, τρόμαξα...

Είναι δυνατόν να θυμάται μια τόσο μακρινή και μικρή λεπτομέρεια, μιας και στο σπίτι μας δεν κυκλοφορούν μαύρα λαστιχάκια;

Η παρατηρητικότητά της είναι το κάτι άλλο... Αλλά πάλι είπαμε ... είμαι μια περήφανη χαζομαμά!

Καλώς σας βρήκα!:D

Έχω να πώ ότι....πλέον πιάνεται από καναπέ ή τραπεζάκι κ σηκώνεται όρθια μόνη της, ολομόναχη χωρίς βοήθεια.

Επίσης , αν της πώ "πού είναι ο μπαμπάς?", κοιτάει τον μπαμπά της κ τον δείχνει με το δάχτυλο...και αντίστοιχα "Πού είναι ο τσίου?" (το καναρινάκι μας, το οποίο λατρεύει, του μιλάει, θέλει να τον πιάσει, του γελάει), και τον δείχνει κι αυτόν με το δαχτυλάκι της...

Θα μου το πάρει η ΝΑΣΑ σας λέωωωωωωω

• 2 εβδομάδες μετά...

Με πολύ περηφάνια θα σας πω ότι ο γιός μου εδώ και μια βδομάδα, κάνει τα τσίσα του στη λεκάνη και στο γιογιό!

Έρχεται το μαναράκι μου και μου το λέει μόνος του, "μαμά, κάνω τσίσα λεκάνη!".

Επειδή εργάζομαι, όλη την ημέρα τον έχει η πεθερά μου και εκεί δεν ξέρω πόσο ασχολούνται με το θέμα της λεκάνης. Από το μεσημέρι και μετά όμως που τον έχω εγώ, δεν χύνει ούτε σταγόνα στην πάνα του! Μόλις το αισθανθεί, έρχεται και μου το λέει!

Αχχ, μακάρι να μάθει εύκολα να κάνει και τα κακά, γιατί προς το παρόν λέει "μαμά, κάνω κακά πάνα, όχι λεκάνη!"... :D

bUwEp2.png

Σήμερα το πρώί που τον άλλαζε η γιαγιά τις λέει .....Γιαγιά εσένα πάει τοσο κάτω το πουλάκι σου ?......Μόλις προχθές του έδειχνα πώς να πλένεται έκει κάτω όταν τον κάνω μπάνιο......

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

μπραβο στην μιραντουλα! καλο κουραγιο στη μαμα της...

αντε και συντομα να τρεχετε!!!

Καλημέρα.

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο.

Καλά, μην φανταστείς ότι μπουσουλάει κανονικά, ίσα για να πιαστεί κ να σηκωθεί, διότι δεν την νοιάζει το μπουσούλημα, να είναι όρθια θέλει κ να κάνει βήματα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...