Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ

Recommended Posts

Ας πώ κι εγώ ότι κουνάει το χεράκι της κ κάνει "γειά", δεν το λέει όμως, το μόνο που λέει είναι "μπαμπά", όταν νυστάζει βάζει την παλάμη της στο μάγουλο για να καταλάβω κ να την βάλω στο κρεββάτι της, γελάει κ φωνάζει (όταν νευριάζει) πολύυυυ δυνατά πλέον, δίνει τα χεράκια να την πάρω αγκαλιά κ γέρνει το κεφάλι της στο πλάι, χαμογελώντας κ αυτό σημαίνει "τζάααα"... :lol::lol::lol:

ααα κ ξέχασα να πώ ότι δεν μπουσουλάω κ δεν της αρέσει να είναι μπρούμητα, αλλά θέλει να της βάζω όρθια, μπροστά στον καναπέ κ να μην την κρατάω, στηρίζεται μόνη της στο κάθισμα του καναπέ κ παίζει, για λίγο όμως... :lol::lol::lol:

Αν θυμηθώ τίποτε άλλο θα επανέλθω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να το μοιραστώ μαζί σας? Θα το μοιραστώ!!!!!Περπαταμε!!!Χανουμε βεβαια την ισορροπια μας και θέλουμε τη βοηθεια της μαμας και του μπαμπα αλλά επειδή είμαστε και επιμονες προσπαθούμε και μόνες μας σε πολυ καλο επιπεδο!!Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!Με λένε όλοι χαζομαμά αλλά βρε κορίτσια λογικό δεν είναι?Δεν έχω και την ευκαιρία δυστυχως να την παρακολουθω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και με κάθε "κατορθωμα" χαιρομαι και συγκινουμε μαζι..

Πάρα πολύ καλά κάνεις και είσαι χαζομαμά!!!!!!

Πόσο είναι το πιτσιρικάκι σου;

Μπράβο σας λοιπόν και ....... καλά τρεξίματα!!!!!!!

Μιλάει η πείρα.................

Καλε εμενα ειναι πιο μεγάλο απο το δικο σου το ζουζουνάκι..!!Τωρα θα μπει στους 13 μηνες!!Εχουμε αρχισει απο πιο νωρις βεβαια τις προσπαθειες και τωρα περπαταμε αλλα..πολυ ατσουμπαλα βρε παιδι μου!! :lol::lol:

Η δικια σου πως τα παει?Αχ τι φατσουλα ειναι αυτη..Να τη χαιρεσαι!!!! :D

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

σημερα καναμε μονες μας ενα βηματακι για να παμε στη...γιαγια....τι να πω!

κατι ειναι και αυτο όμως!!!

και θελουμε να τρωμε μονες μας το φαγητο (1 πλυντηριο / 2 μερες γεματο βαζω)

θα επανελθω συντόμα για νεοτερα απο το μετωπο

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Καλησπέρα χαζομαμαδες….

Εχθές η μικρή νου στάθηκε (όρθια) στα γόνατα και από τότε το κάνει συνέχεια και τραβιέται από το δίχτυ του πάρκου για να σηκωθεί !

Και σήμερα φεύγοντας ο μπαμπάς μας το πρωί για να πάει στο υπόγειο, λέει ¨γεια¨ στην μικρή και η μικρή τον χαιρετάει και με το χεράκι της του στέλνει και φιλάκι, μετά πήγαμε βόλτα οικογενειακώς (στο ικεα) και την ρωτάω ¨Ευαγγελία που είναι ο μπαμπάς¨ ο οποίος οδηγούσε εκείνη την στιγμή και γυρίζει τον κοιτάει και του γελάει, την ξαναρώτησα 2 φορές και το ξανάκανε λιώωωωσαμεεεε.

1946839uqat9xiqww.gif

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Καλησπέρα χαζομαμαδες….

Εχθές η μικρή νου στάθηκε (όρθια) στα γόνατα και από τότε το κάνει συνέχεια και τραβιέται από το δίχτυ του πάρκου για να σηκωθεί !

Και σήμερα φεύγοντας ο μπαμπάς μας το πρωί για να πάει στο υπόγειο, λέει ¨γεια¨ στην μικρή και η μικρή τον χαιρετάει και με το χεράκι της του στέλνει και φιλάκι, μετά πήγαμε βόλτα οικογενειακώς (στο ικεα) και την ρωτάω ¨Ευαγγελία που είναι ο μπαμπάς¨ ο οποίος οδηγούσε εκείνη την στιγμή και γυρίζει τον κοιτάει και του γελάει, την ξαναρώτησα 2 φορές και το ξανάκανε λιώωωωσαμεεεε.

1946839uqat9xiqww.gif

αχ τι καλά!!!μπραβο και σε εσας!δεν ειναι να τα φας απο χαρα!!!!

εμεις βγαλαμε επιτελους το 1ο πανω δόντι, μεχρι τωρα οπως ανεφερα είμασταν με τα κατω μονο, και ετοιμαζεται και το διπλανο οπως το επιασα!!

κοντοσούβλι σου ερχόμαστε!

στο αυτοκίνητο κρυβοταν πισω απο το κεφαλαρι του καθισματός της και εκανε κουκου τζα!το τρελό μου το γλυκο μου!

Διαφημίσεις

πω πω αυτός ο μήνας ήταν γεμάτος εξελίξεις. Χθες (η τελευταία μέρα του 8ου) σηκώθηκε όρθια μόνη της!!!!

464367t6r9mvvh0v.gif

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Εγώ από χτες του δίνω ψωμάκι κανονικά στο χέρι του και το τρώει κανονικότατα! Αφήστε που αυτή είναι και η λύση όταν γκρινιάζει στο αυτοκίνητο! Και να πεις ότι είναι και κανένας φαγανός...κάθε άλλο!

• 2 εβδομάδες μετά...

εχουμε εξελίξεις και με τα γενεθλια δεν προλαβα να γραψω

λοιπον βγαζουμε και το 2ο πανω δοντι επιτελους, λιγο φαινονται μη νομιζετε απλα εγινε η αρχη!

μολις στα γενεθλια της μας κραταει απο το ενα χερι και περπαταει , σαν τσαμικο παει, εχει πολυ γελιο αλλα μας οδηγει αυτη που θα παει, οργωνει ολο το σπιτι αλλα μολις παω να την αφησω με πιανει ακομα πιο σφιχτα, δεν ειναι ετοιμη ακομα

μαθαμε το "κουλουρακια" και τριβουμε τα χερακια μας και χορευει με τα τραγουδακια και τρελαινομαι

της λεω: "φωναξε τον μπαμπα" και φωναζει "μπαμπαααααα" αλλα το μαμα το λεει σε 3 ή 4 φορες μαζι!!! αδικια ε;;;;

φιλακια και ευχαριστω που μ ακουτε την τρελομαμα

Χρόνια σας πολλά geo και να μας κρατάς ενήμερες για τα κατορθώματά σας! Περιμένω ενημέρωση για ξεκάθαρο μαμά σύντομο! Είναι άδικο λέμεεεε, άλλος φροντίζει για όλα, άλλον φωνάζουν τα νινάκια μας!

Διαφημίσεις

να μαι και παλι...ξεχασα να πω οτι στελνουμε μακια, κανουμε κου κου τζα με τα χερακια και με την κουρτινα και της εμαθα και το "πλαθω κουλουρακια" και καθε φορα που το λεω τριβει τα χερακια της!!!

ολο ζαβολιες ειναι, ανοιγει τα ματια, βαζει τα χερια στις πριζες και περιμενει να δει τι θα την κανω!της βαζω τις φωνες και τρεχει :lol::lol::lol:

Νομίζω οτι πλέον μου λέει μαμα και απευθύνεται σε μενα και οχι στον winnie ή στην πόρτα.... :lol::lol::lol:

Ωραίο συναίσθημα..... :lol::lol:

Επισης δείχνουμε τα πόδια, τα χέρια και την κοιλίτσα όταν μας ρωτάνε πού είναι... :lol:

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.... :P:P

ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΙΑΖΩ ΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΑΚΙΑ Η ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ... :D:D

ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΑΔΕΡΦΟΥΛΕς ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΙΩΝΑ...ΑΠΟ ΓΛΥΚΑ.... :lol::lol:

Πωπωωω, βρε κορίτσια!

Πότε μιλάγαμε για τις στρογγυλές κοιλίτσες μας, και να που τώρα λέμε τα κατωρθώματά τους που αυξάνονται μέρα με τη μέρα!

Η μικρούλα μου συνεχίζει να μας ξαφνιάζει συνεχώς!

Εδώ και 2 βδομάδες περίπου περπατάει κρατώντας μας απ'το ΕΝΑ χέρι! Πριν φοβόταν πολύ και μας κρατούσε γερά και με τα δύο χέρια, και άμα άφηνα το ένα φώναζε! Τώρα όμως..

Επίσης, ενώ είναι όρθια πιασμένη π.χ. απ'τον καναπέ, αφήνει τα χέρια της εντελώς και μένει για μερικά δευτερόλεπτα να στέκεται μόνη της. Και της αρέσει! Και μόλις αισθανθεί αστάθεια, ωωπ, κάθεται σιγά-σιγά στον πωπό της.

Πριν από λίγες μέρες, άφησε τον καναπέ για να έρθει σε μένα, κάνοντας και ΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙ!!! Τρελάθηκα!

Άμα βρει το τηλέφωνο, ή κάποιο παιχνίδι που έχει ακουστικό, το βάζει στο αυτί της και λέει "ναι-ναι-ναι"!!!

Και ο γιός μου είπε μόνος του μια πρόταση με 7 λέξεις! Πήγε η μικρή να του πάρει ένα παιχνίδι και της λέει "φύγε μπουμπού, ατό είναι ντικό μου τιτί (παιχνίδι)".... έμεινα σύξυλη!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

καλα xazomama η μικρη θα περπατησει συντομα!!!δεν θα παρεις χαμπαρι. Εμας τα ξεκινησε αυτα στο χρονο, οποτε σας βλεπω να την κυνηγατε συντομα

και ο μικρος σας...τι γλυκο!

αχ, απο τη μια αναπολω εκεινες τις στιγμες που ειμασταν με την κοιλαρα απο την αλλη ειναι να τα φας. Πολυ υπομονη παντως θελει, νομιζω εχω εξαντλησει τα ορια μου και δεν δουλευω κιολας!αστα

μπραβο και παλι, περιμενω νεα οτι εφυγε η μικρη!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, θα σου περπατήει όπου να ναι. Προσεξε μην την κολλήσεις κατά λάθος...ξέρεις μη σου ξεφύγει καμμιά φωνή και τέτοια. Πάντως και η μεγάλη μου θυμάμαι 10 μηνών περπάτησε και δεν την προλαβαίναμε.. :D

Σκεφτείτε ένα σκατούλι μια στάλα και τσούπου τσούπου να τρεχει....

Αντε εύχομαι καλό κουράγιο και με το καλό!!! :wink::wink:

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.... :P:P

ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΙΑΖΩ ΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΑΚΙΑ Η ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ... :D:D

ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΑΔΕΡΦΟΥΛΕς ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΙΩΝΑ...ΑΠΟ ΓΛΥΚΑ.... :lol::lol:

babilitsa, ζω ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ο μπεμπούλης ξεκαρδίζεται με τον μεγάλο, ότι και να κάνει το λατρεύει.... Αλλά και ο μεγάλος πηγαίνει συνέχεια και του κάνει διάφορα για να "παίξουνε"..Συγκινούμαι πολύ, μωρέ.

Όσον αφορά τα κατορθώματα, εμείς δεν έχουμε και πολλά πολλά. Πιάνει τα πόδια του και προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα, κάνει μπρρρ και μπουρμπουλήθρες και άλλα μπα, μα κλπ. και όταν τον βάζεις στο καρότσι και δεν θέλει, σηκώνει την κοιλίτσα προς τα πάνω τεντώνοντας το κορμάκι του. Τραβάει μαλλιά, "τρώει" τα πάντα και όταν βαρεθεί να κάθεται στο καρότσι ανασηκώνεται, κάνοντας κοιλιακούς. :lol:. Το μόνο συγκλονιστικό, το οποίο είναι μάλλον και τυχαίο, είναι ότι χθες του έλεγα "Κόλλα πέντε" και μου έδινε το χεράκι του επανειλημμένως. Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα. :D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Καλημέρα και απο εμάς!

ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ από την Κυριακή!!!

Αλωνίζουμε όλο το σπίτι και δεν σταματάμε πουθενά!!!!!

Εχει τόση χαρά το πουλάκι μου που τα καταφερε που οταν περπαταει γελάει μόνη της :lol:

Την Κυριακή αρχίσαμε να τρώμε και με ....πηρούνι απο το πιάτο μας!

Εχει τόσο γελιο να βλεπεις 2 μικρα χερακια να προσπαθούν με το πηρουνάκι να καρφώσουν την πατατούλα!

Προσπαθεί μία, δυο, τρεις ..... στην τέταρτη παρατάει το πηρούνι και το πιανει με το χέρι και ....χλάααααπππππ....στην κοιλίτσα μας!!!!!!

μπραβο στα μικρα σας. mom θα σου κολλησει πεντε σιγουρα!!!το κανουν αυτο απο μικρα και θα τρελαθεις.

nea mamaka τι να πω, καλες μπριτζολες!!!

καλα xazomama η μικρη θα περπατησει συντομα!!!δεν θα παρεις χαμπαρι....περιμενω νεα οτι εφυγε η μικρη!!!
...Αντε εύχομαι καλό κουράγιο και με το καλό!!!

Kορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις ευχές!

Είναι θέμα χρόνου το πότε θα την δω να αλωνίζει μόνη το σαλόνι!

Χθες την είδα που σηκώθηκε όρθια απ'το πάτωμα μόνη της!!!!

Αλλά σήμερα το πρωί είχα νέα εξέλιξη σε άλλο θέμα!

Έσκασε μύτη το 5ο δοντάκι μας πάνω! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Γιατί την βασάνιζε εδώ και αρκετές μέρες, με πολύ γκρίνια και μείωση φαγητού. Και είναι έτοιμο και το διπλανό.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!!!! :wink:

bUwEp2.png

καλα αυτη η κορη σου ολο εκπληξεις ειναι! μπραβο της!!!

xazomama εμεις μολις εσκασε πριν λιγες μερες το 2ο απανω. τα νευρα μου, δεν βλεπω φως στο αμεσο μελλον για νεα δοντια. Λες να μεινουμε φαφουτεςςςςςςςς :?:?:?

λοιπον εχω ενα νεο!!!

z49e0561a4112a.gif

περπαταει εδω και μερες 4-5 βηματα για να ερθει σε εμενα αλλα σημερα ηταν στην κουζινα, εγω στο σαλονι και εβλεπα την Ναταλια και σε καποια φαση γυρναω να δω τι κανει και πηγαινε σα βαρκα μονη της μεχρι τον καναπε!!! Καλα, περιπου 3-4 μετρα αλλα ηταν απιστευτο! και ο καημενος ο αντρας μου δεν ειναι εδω να το δει...και μετα το ξαναεκανε.

Ειμαι πολυ χαρουμενη

σας φιλω

ngeo23,

ΜΠΡΑΒΟ στην Ναταλία που έβγαλε το 2ο δοντάκι της, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!

Και 1000 ΜΠΡΑΒΟ για τα πρώτα βήματα προς την ελευθερία!!!

(θέλω να κάνω bold και δεν μπορώ.... δεν ξέρω πώς)

Και τα δικά μας...

Τί λέγαμε geo234 & babilitsa πριν από λίγες μέρες;;;

ΕΕΕ, λοιπόν .... η κόρη μου ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!!!!!

Έχει πάρει φόρα και δε σταματάει! Η αυτοπεποίθηση στο φούλ και φεύγει! Φυσικά πέφτει συνέχεια, αλλά τώρα είναι πιο θαρραλέα και ξεκινάει να κάνει μεγαλύτερες αποστάσεις.

Έχει κάνει μέχρι και 10 βήματα!!!

ΜΠΡΑΒΟ στο μαναράκι μου!!!!.... βιαστική σε όλα της....

bUwEp2.png

η μαριανθουλα εχει μαθει να χειριζεται απταιστως το φορητο ντιβιντι του πατερα της!ξερει να βαζει και να βγαζει τι ντιβινντι να παταει ολα τα κουμπια την ενταση κτλ!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...