Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ

Recommended Posts

βιαστικα....εχει φαει κολλημα να βγαζει τις καλτσες και να θελει μετα να τις βαζει μονη της....εεε..σημερα καταφερε να βαλει τη μια μεχρι τη μεση της πατουσας...μετα δε μπορουσε ......

Πολυ βιαζετε η κιουρια βρε παιδι μου..... :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασύμφορο το παιδί μου!

Εχω ξεπαραδιαστεί να στέλνω πάνες σε παππουδογιαγιάδες!

Είπε και γιαγιά εχθές και χεστήκ@νε όλοι από την χαρά τους!

Εμένα εννοούσε; Είπε Αλίκη;

Ρώτησε η πεθερά μου τον αντρα μου!

Οχι καημένη, τον Πάπα ιωάννη Παυλο αλλά μην το κάνουμε θέμα!

Ελεος πια με τους εγωισμούς τους γ@μ@τ@!

Εγώ θα την δείρω αυτή κάποια μέρα αλλά να δω το ημερολόγιό μου πρώτα να δω αν ευκαιρώ πριν την Σαρακοστή!

Καλα, δεν το πιστευω...και εμεις μια απο τα ιδια!

λεω στη μανα μου: "Ειπε χθες γιαγια και σημερα παλι μια φορα" και μου λεει:

"Ποια γιαγια, εμενα ή την αλλη;;" :shock::shock::shock::shock:

και ειναι και μορφωμενη παναθεμα την. Η πεθερα μου θα της κανει μαθηματα το 3ημερο που θα λειπουμε...ε ρε γλέντια!!!!!!!

Σημερα επισης μου εκανε 2 μακια το πρωι και μετα...τιποτα :cry

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Έχω διαβάσει πολλές φορές αυτή την ενότητα! Τα παιδάκια μας είναι όλα καταπληκτικά και κάθενα΄κάνει κάτι ξεχωριστό και τρελαίνονται οι μαμομπαμπάδες!

Τα δικά μας? Εδώ και 3 μέρες κάνουμε σχεδόν πάντα τσίσα και κακά στο γιογιό! :wink:

Έχω διαβάσει πολλές φορές αυτή την ενότητα! Τα παιδάκια μας είναι όλα καταπληκτικά και κάθενα΄κάνει κάτι ξεχωριστό και τρελαίνονται οι μαμομπαμπάδες!

Τα δικά μας? Εδώ και 3 μέρες κάνουμε σχεδόν πάντα τσίσα και κακά στο γιογιό! :wink:

Ποιος κάνει τσίσα και κακά στο γιο-γιο??? Ο μπέμπης που είναι 7 μηνών??? και εγώ θέλω !!!!!!!!! πές μου πως το έκανες αυτό!!!!!!!

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Τι λες τωρα?Εφτα μηνων?Μιλαμε για το παιδι θαυμα!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαρινάκι :D

Γιατι σας φαινετε τοσο περιεργο λε κορίτσια ??? :roll: Η κοπέλα δεν ειπε οτι εμαθε και παει μονο του το μωρο στο γιογιο απλα οτι το βάζει και τα κάνει στο γιογιο !

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ε.καλα,ουτε εγω πιστεψα οτι πηγαινει μονο του το μωρο :?:?:?:? .

Αλλα και παλι,πως?Που ξερει το κοριτσι ποτε θελει να τα κανει και το πηγαινει στο γιογιο καθε φορα?

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Εδω εγω που θηλάζω ολη μερα και ολη νυχτα χωρις προγραμμα και ημουν έτοιμη να ξεκινήσω το γιογιο για τα κακάκια :D

Μας επιασε ιωση ομως , ξεκινήσαμε και στερεες τροφες και μπερδευτηκε λιγο ...αν και απο χτες βλεπω παλι εναν ρυθμο .

Στα μωρά που εχουν προγραμμα με το φαγητο νομιζω ειναι αρκετά ευκολο αν σε βοηθουν και αυτα και σου δινουν σημάδια . Εμενα η μωρουλινιτσα μου δειχνει οτι κανει κακάκια ! Σηκωνεται ορθια πάντα , σφιγγεται και με κοιτάει με ενα περιεργο υφος .... :lol:

Για τα τσισα ειναι δυσκολο σ΄εμας γιατι θηλάζει συνέχεια , ομως στα μωρά που πινουν συγκεκριμένες ωρες γάλα δοκιμάζεις μετα απο 10 λεπτα με 30 ωρα . Μεσα σ΄αυτο το διάστημα πανω κατω , κανουν τσισάκια :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Την Κυριακή 01 Μαρτίου ανέβηκε τελείως μόνη της ένα ολόκληρο σκαλοπάτι!!!!

Γονάτισε και ανέβηκε!

Την παρακολουθούσα απο πίσω χωρίς να την ενοχλήσω αλλά η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη!!!!!

Ηθικό δίδαγμα : άρχισαν τα τρεχάματα για την μανούλα!!!!!

Την Κυριακή 01 Μαρτίου ανέβηκε τελείως μόνη της ένα ολόκληρο σκαλοπάτι!!!!

Γονάτισε και ανέβηκε!

Την παρακολουθούσα απο πίσω χωρίς να την ενοχλήσω αλλά η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη!!!!!

Ηθικό δίδαγμα : άρχισαν τα τρεχάματα για την μανούλα!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

WELLDONE

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι! Χάθηκα και σας άφησα με την απορία! Όπως τα λέει περίπου η Λαμπρινούλα είναι! Η ιστορία ξεκίνησε από όταν ήταν περίπου 5 μηνών μετά από κάτι που είχα διαβάσει εδώ. Κάθε φορά που τον άλλαζα του έλεγα κάνε τσίσα, τσισσσσ, τσισσσ μια, δυο, τρεις τα έκανε! Αν έκανα το λάθος και άνοιγα την πάνα, το χαλί, η μπλούζα ή και η μούρη μου δεχόταν μια κάποια υγρασία! :lol: Μόλις άρχισε να κάθεται ξεκίνησα να ψάχνω για ένα γιογιό στα μέτρα μας! Ήθελα δηλαδή να έχει λίγο πλατούλα αλλά και κάτι μπροστά για να χαζολογάει! Τελικά έκλεψα ένα που είχε η πεθερά μου για το άλλο εγγονάκι της ( το οποίο μέχρι σήμερα που είναι 2 ετών και 2 μηνών δεν το είχε αξιοποιήσει...), το οποίο έχει μπροστά μία μπαλίτσα που περιστρέφεται! Από την πρώτη μέρα που το πήραμε σπίτι ξεκινησε και έκανε τσίσα και εκεί (και στην πάνα βεβαίως-βεβαίως!) . Στα κακά εμένα συνήθως ζορίζεται και κάνει κάτι γκριμάτσες οπότε τον καταλαβαίνω και έτσι τον έβαλα τις πρώτες φορές! Τώρα όμως τον βάζω (για κακά) κάθε πρωί μετά τα φρούτα και κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό ακόμα και όταν δεν ζορίζεται! Κάνουμε εμείς τους χαρακτηριστικούς ήχους ότι σφιγγόμαστε κτλ και τσουουυυυπ τα κάνει κι εκείνος! :wink: Όσο για τα τσίσα τον βάζω κάθε ώρα όταν είναι ξύπνιος και κάνει έστω και λίγα (εξακολουθουμε βέβαια το βράδυ και έχουμε ένα ασήκωτο πάμπερς αλλά και τη μέρα αν καθυστερήσω να τον βάλω) πάντα λέγοντας τσισσσσσ και σχεδόν κάθε φορά κάνει και από λίγα! Νομίζω ότι έχει αρχίσει να το ψιλοσυνειδητοποιεί γιατί όταν τελειώσει ή αν δε θέλει να κάνει μου σηκώνει τα χεράκια του να τον πάρω, δηλ. δεν θέλει εκεί να κάθεται για να παίξει. Νομίζω ότι σε όλο αυτό παίζει ρόλο και το ότι ποτέ δεν μπορούσε να καθήσει ούτε λίγο με τα κακά πάνω του! Εύχομαι να μη βαρεθεί σύντομα και εδώ να τονίσω ότι απλά ακολουθώ τα σημάδια που μου δείχνει και δεν τον πιέζω καθόλου. Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο και εύχομαι και στα δικά σας, γιατί είναι μεγάλο πράγμα να μην έχεις να τα πλύνεις κάθε φορά που κάνουν κακά τους! Τώρα ένα μωρομάντηλο και είμαστε κύριοι!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια πάντως!

Να το μοιραστώ μαζί σας? Θα το μοιραστώ!!!!!Περπαταμε!!!Χανουμε βεβαια την ισορροπια μας και θέλουμε τη βοηθεια της μαμας και του μπαμπα αλλά επειδή είμαστε και επιμονες προσπαθούμε και μόνες μας σε πολυ καλο επιπεδο!!Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!Με λένε όλοι χαζομαμά αλλά βρε κορίτσια λογικό δεν είναι?Δεν έχω και την ευκαιρία δυστυχως να την παρακολουθω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και με κάθε "κατορθωμα" χαιρομαι και συγκινουμε μαζι..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Να το μοιραστώ μαζί σας? Θα το μοιραστώ!!!!!Περπαταμε!!!Χανουμε βεβαια την ισορροπια μας και θέλουμε τη βοηθεια της μαμας και του μπαμπα αλλά επειδή είμαστε και επιμονες προσπαθούμε και μόνες μας σε πολυ καλο επιπεδο!!Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!Με λένε όλοι χαζομαμά αλλά βρε κορίτσια λογικό δεν είναι?Δεν έχω και την ευκαιρία δυστυχως να την παρακολουθω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και με κάθε "κατορθωμα" χαιρομαι και συγκινουμε μαζι..

Πάρα πολύ καλά κάνεις και είσαι χαζομαμά!!!!!!

Πόσο είναι το πιτσιρικάκι σου;

Μπράβο σας λοιπόν και ....... καλά τρεξίματα!!!!!!!

Μιλάει η πείρα.................

Εμεις να δειτε ειναι 3μιση μηνων και αρχισαμε να στριφογυρναμε και να βγαζουμε κραυγουλες ,να γελάμε δυνατα και να χαιρομαστε που βλεπουμε τη μαμα μας.Αχ.Με συγκινησε παλι η σκατιαρα.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Ο μπεμπουλης μας απο 3 μηνων οταν τον αφηνουμε στο ρηλαξ μονο του για λιγο και ειμαστε σε αλλο δωματιο φωναζει δυνατα κι οταν παμε απο πανω του γελαει!!Θελει ν ασχολουμαστε σχεδον συνεχεια μαζι του και σκαει στα γελια οταν του μιλαμε(παντα σε υψηλες συχνοτητες :lol: )!Επισης απο 3 μηνων οταν ειναι στο ρηλαξ,στην αλλαξιερα η στην κουνια,σηκωνει το κεφαλι μεχρι τους ωμους κι οσο παει και σηκωνεται πιο πολυ και μαλιστα στεκεται για αρκετη ωρα ετσι :shock: !!Και τις τελευταιες μερες νανουριζεται :o !!Τον κραταω αγκαλια για να χωνεψει κι οταν νυσταζει τριβει τα ματια του κι αρχιζει την "μελωδια"!Ενα αααα ρυθμικο,μεχρι που κλεινει τα ματια! :D

Λοιπον η Τωνια απο τις 5 του μηνα κατεβαινει απο τον καναπε κυρια!!!

Ορθια κιολας...! :D

Ανυπομονω να περπατησει τελειως μονη της γιατι πιαστηκε η πλατη μου κ η μεση μου να κραταω χερακια :shock::D

να γραψω και εγω τα νεότερα απο το μέτωπο!!!

δινουμε στη μαμα οτι ζητησει, τη μπαλα, την καλτσα κτλ, δειχνουμε στις φωτο ποιος ειναι ο μπαμπας, η μαμα, ο παππους κτλ, κατεβαίνουμε απο τον καναπε (η μαμα φοραει πανες μηπως και γινει καμια στραβη...) πεταμε τη μπαλα στη μαμα και την κυνηγαμε και παιζουμε με αυτη (πεταμε η μια στην αλλη!), θελουμε το φαγητο μας στερεο να το τρωμε μονες μας (αχ, εγω της εβαλα αυτες τις ιδεες!), λεμε πιο ξεκαθαρα το μπαμπα αλλα οχι τοσο καλα το μαμα :cry:

Αχ δεν μπορω, θελω να την φαω, φοραω και μασκα γιατι εχω ιωση και δεν μπορω να τη φαω!

καλο βραδι

υγ: αληθεια nea mamaka εχεις παντρευτει τον ιδιο αντρα 3 φορες; (δεν αντεξα να διαβασω ολο το θεμα που το εγραψες)- ασχετο!

να γραψω και εγω τα νεότερα απο το μέτωπο!!!

δινουμε στη μαμα οτι ζητησει, τη μπαλα, την καλτσα κτλ, δειχνουμε στις φωτο ποιος ειναι ο μπαμπας, η μαμα, ο παππους κτλ, κατεβαίνουμε απο τον καναπε (η μαμα φοραει πανες μηπως και γινει καμια στραβη...) πεταμε τη μπαλα στη μαμα και την κυνηγαμε και παιζουμε με αυτη (πεταμε η μια στην αλλη!), θελουμε το φαγητο μας στερεο να το τρωμε μονες μας (αχ, εγω της εβαλα αυτες τις ιδεες!), λεμε πιο ξεκαθαρα το μπαμπα αλλα οχι τοσο καλα το μαμα :cry:

Αχ δεν μπορω, θελω να την φαω, φοραω και μασκα γιατι εχω ιωση και δεν μπορω να τη φαω!

καλο βραδι

υγ: αληθεια nea mamaka εχεις παντρευτει τον ιδιο αντρα 3 φορες; (δεν αντεξα να διαβασω ολο το θεμα που το εγραψες)- ασχετο![/quote]

Εχεις καιρο να μπεις και έχεις χάσει .......... εξελίξεις!!!

Οχι βέβαια καλή μου ...............

Ποια είμαι η ......... Δημητρίου;;;;;;;

Μπράβο μπράβο για την ομορφένια σου!

Πω πω τωρα το θυμήθηκα! Ακόμα να σου απαντήσω στο πμ! Τρεχωωωωω....

αχχχχ, δεν τις προλαβαινω τις εξελιξεις!!! λιγο να λειψει κανενας και το κανετε... που χρονος να διαασω τα παντα! θα με χωρισει ο ερμος!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...