Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πορτο Χέλι??

Recommended Posts

Χμμμμμμμμμμμμμμ, μάλιστα...Για πέστε κορίτσια εσείς πότε πήγατε στο galaxy τελευταία φορά και ήταν τόοοσοοοοο ωραίο????

Γιατί εγώ ξέρω το ακριβώς αντίθετο.....

Για να δούμε για πόσο κορόιδα μας περνάνε μερικοί...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πορτο Χελι τελειο μερος.αγαπημενες παραλιες στον βερβεροντα κ στη χινιτσα.Εμενα μενει το κουνιαδακι μου εκει οποτε απο διαμονη ειμαι παντα καλυμμενη.Παω καθε χρονο κ ας μη μου αρεσει η διαδρομη μετα την Επιδαυρο κ ας ειναι γενικα πολυ μακρια!!!Καλο καλοκαιρι σε ολες!!:D

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Κοριτσια μου θελω πολυ την βοηθεια σας!!Ειχαμε με τον συζυξ ενα ατυχημα με μηχανη στης 15/3 και ακομη ειμαστε με πατεριτσες!!!Λοιπον,ο ορθοπεδικος μου ειπε πως μονο με τις φυσιοθεραπειες προκοπη δεν θα δω και οτι πρεπει να κανω μπανια στην θαλασσα,ετσι σκεφτηκα το Πορτο Χελι.Ψαχνω ξενοδοχειο που να εχει δικη του οργανωμενη παραλια....να ξυπναω και απο το κρεββατι να κανω μπλουμ αν ειναι δυνατον!!!Α!και το σημαντικοτερο,η παραλια να εχει αμμο....τιποτα δεν ζηταω!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου θελω πολυ την βοηθεια σας!!Ειχαμε με τον συζυξ ενα ατυχημα με μηχανη στης 15/3 και ακομη ειμαστε με πατεριτσες!!!Λοιπον,ο ορθοπεδικος μου ειπε πως μονο με τις φυσιοθεραπειες προκοπη δεν θα δω και οτι πρεπει να κανω μπανια στην θαλασσα,ετσι σκεφτηκα το Πορτο Χελι.Ψαχνω ξενοδοχειο που να εχει δικη του οργανωμενη παραλια....να ξυπναω και απο το κρεββατι να κανω μπλουμ αν ειναι δυνατον!!!Α!και το σημαντικοτερο,η παραλια να εχει αμμο....τιποτα δεν ζηταω!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Περαστικά σου κοπέλα μου και γρήγορα να αναρρώσεις τελείως...Ένα ξενοδοχείο όπως το θέλεις είναι το aks hinitsa bay που είναι λίγο πιο έξω από το Πόρτο Χέλι...Μην φανταστείς πολύ μακριά, 10 λεπτά, αν δεν κάνω λάθος, με το αμάξι...Έχει οργανωμένη παραλία με άμμο...Εμείς μέναμε μέσα στο Πόρτο Χέλι αλλά εκεί δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο γιατί είναι λιμανάκι και όλο στη πλαζ της Χηνίτσας πηγαίναμε και ήταν πολύ ωραία θάλασσα και από πάνω ακριβώς είναι το ξενοδοχείο..

Περαστικά σου κοπέλα μου και γρήγορα να αναρρώσεις τελείως...Ένα ξενοδοχείο όπως το θέλεις είναι το aks hinitsa bay που είναι λίγο πιο έξω από το Πόρτο Χέλι...Μην φανταστείς πολύ μακριά, 10 λεπτά, αν δεν κάνω λάθος, με το αμάξι...Έχει οργανωμένη παραλία με άμμο...Εμείς μέναμε μέσα στο Πόρτο Χέλι αλλά εκεί δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο γιατί είναι λιμανάκι και όλο στη πλαζ της Χηνίτσας πηγαίναμε και ήταν πολύ ωραία θάλασσα και από πάνω ακριβώς είναι το ξενοδοχείο..

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πολυ σημαντικες πληροφοριες και να σου ζησει το μωρακι σου!!Το συγκεκριμενο ξενοδοχειο που μου προτεινεις το σκεφτομαι γιατι θελει περιπου για 5 διανυκτερευσεις 600,ισως και παραπανω ευρω,μονο με πρωινο.Μεσα στο Πορτο Χελι δεν θα το συνηστουσες υποθετω...εκει υπαρχει το Nautica Bay,το οποιο εχει δικη του οργανωμενη παραλια,αλλα ειναι μεσα στο κεντρο και ζηταει 67Ε την μερα.Η παραλια εκει ειναι βρωμικη?...και παλι ευχαριστω!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πολυ σημαντικες πληροφοριες και να σου ζησει το μωρακι σου!!Το συγκεκριμενο ξενοδοχειο που μου προτεινεις το σκεφτομαι γιατι θελει περιπου για 5 διανυκτερευσεις 600,ισως και παραπανω ευρω,μονο με πρωινο.Μεσα στο Πορτο Χελι δεν θα το συνηστουσες υποθετω...εκει υπαρχει το Nautica Bay,το οποιο εχει δικη του οργανωμενη παραλια,αλλα ειναι μεσα στο κεντρο και ζηταει 67Ε την μερα.Η παραλια εκει ειναι βρωμικη?...και παλι ευχαριστω!

Σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο κι εμείς λόγω οικονομικού δεν είχαμε μείνει εκεί και μείναμε στο Nautica Bay....Μην το σκέφτεσαι καθόλου, πολύ ωραίο ξενοδοχείο, με ανακαινισμένα δωμάτια..Καλή η τιμή του επίσης...Εμείς είχαμε κλείσει και καλά δωμάτιο χωρίς θέα θάλασσα γιατί με θέα έβγαινε πιο ακριβά αλλά σε πληροφορώ πως βλέπαμε μια χαρά θάλασσα γιατί αν και δεν είμασταν μπροστά, μπροστά πετύχαμε σε δωμάτιο που ήταν σε λοφάκι και βλέπαμε θάλασσα..:D:D:D

Το πρωινό του δεν λέει και πολλά αλλά έχει καλό pool bar και πισίνα...Τα δωμάτια ευρύχωρα και ανακαινισμένα εκτός από το μπάνιο...

Μπάνιο όπως σου είπα μέσα στο Πορτοχέλι δεν κάναμε γιατί είναι λιμανάκι, ακόμα και η πλαζ του nautica bay δεν λέει..Άσε που δεν είδα σχεδόν κανένα να κάνει μπάνιο εκεί..Αλλά η Χηνίτσα είναι πολύ κοντά και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την απόσταση...

Αυτά, για ότι άλλο θες μου λες..

Σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο κι εμείς λόγω οικονομικού δεν είχαμε μείνει εκεί και μείναμε στο Nautica Bay....Μην το σκέφτεσαι καθόλου, πολύ ωραίο ξενοδοχείο, με ανακαινισμένα δωμάτια..Καλή η τιμή του επίσης...Εμείς είχαμε κλείσει και καλά δωμάτιο χωρίς θέα θάλασσα γιατί με θέα έβγαινε πιο ακριβά αλλά σε πληροφορώ πως βλέπαμε μια χαρά θάλασσα γιατί αν και δεν είμασταν μπροστά, μπροστά πετύχαμε σε δωμάτιο που ήταν σε λοφάκι και βλέπαμε θάλασσα..:D:D:D

Το πρωινό του δεν λέει και πολλά αλλά έχει καλό pool bar και πισίνα...Τα δωμάτια ευρύχωρα και ανακαινισμένα εκτός από το μπάνιο...

Μπάνιο όπως σου είπα μέσα στο Πορτοχέλι δεν κάναμε γιατί είναι λιμανάκι, ακόμα και η πλαζ του nautica bay δεν λέει..Άσε που δεν είδα σχεδόν κανένα να κάνει μπάνιο εκεί..Αλλά η Χηνίτσα είναι πολύ κοντά και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την απόσταση...

Αυτά, για ότι άλλο θες μου λες..

Και παλι σε ευχαριστω παρα πολυ!!!Αυτη την στιγμη βρισκομαστε στην Αλισσο Αχαιας,ναι μεν πιο μακρια περιπου 2,5 ωρες,αλλα το ξενοδοχειο εχει απο κατω δικες του ξαπλωστρες,ταβερνα και οτιδηποτε αλλο χρειαστουμε.Βεβαια για καποιον που δεν κανει τα στραβα ματια δεν θα το συνιστουσα για διαμονη,ολοι ειναι πολυ εξυπηρετηκοι και προθυμοι(μαλλον μας λυπουνται),αλλα τα δωματια θελουν ανακαινηση...μην πω γκρεμισμα!!Το καλο ειναι οτι εχει καθαρα νερα,αμμο και επιλογες σε οργανωμενες παραλιες!!Αν πας λοιπον απο εκεινα τα μερη,στειλε μου πμ για να μην πας στο συγκεκριμενο γιατι οι φωτογραφιες στο internet δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα!

Και παλι σε ευχαριστω παρα πολυ!!!Αυτη την στιγμη βρισκομαστε στην Αλισσο Αχαιας,ναι μεν πιο μακρια περιπου 2,5 ωρες,αλλα το ξενοδοχειο εχει απο κατω δικες του ξαπλωστρες,ταβερνα και οτιδηποτε αλλο χρειαστουμε.Βεβαια για καποιον που δεν κανει τα στραβα ματια δεν θα το συνιστουσα για διαμονη,ολοι ειναι πολυ εξυπηρετηκοι και προθυμοι(μαλλον μας λυπουνται),αλλα τα δωματια θελουν ανακαινιση...μην πω γκρεμισμα!!Το καλο ειναι οτι εχει καθαρα νερα,αμμο και επιλογες σε οργανωμενες παραλιες!!Αν πας λοιπον απο εκεινα τα μερη,στειλε μου πμ για να μην πας στο συγκεκριμενο γιατι οι φωτογραφιες στο internet δεν ανταποκρινονται καθολου στην πραγματικοτητα!Ευτυχως που το φαγητο ειναι πολυ καλο...τελικα δεν μπορεις να τα εχεις ολα!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και από μένα, θέλω να κλείσω αυτές τις μέρες ξενοδοχείο στο πόρτο χέλι και κλείνω προς το nautica bay hotel ,αν εχει παει καποιος τελευταια θα ήθελα να με ενημερώσει σχετικά, καθώς και αν είναι κατάλληλο μαζί με μώρο 2 ετών.

ευχαριστώ!!

bERvp2.png

• 1 month later...

GALAXY HOTEL !!!!!!! 8-2010 μολις γυρισαμε στο σπιτακι μας επιτελους . Το GALAXY HOTEL ειναι το ποιο ΑΘΛΙΟ ξενοδοχειο (μονο ξενοδοχειο δεν πρεπει να λεγετε) που εχω παει ποτε με εργατικα εισητηρια.Αν εισαι δυσκοιλιος πηγαινε θα σου στρωσουνε το εντερακι σου σιγουρα και θα φυγεις με κιλακια μειον απο το πολυ το χε.....μο (sorry για την εκφραση).Πηρα την οικογενεια μου και εφυγα απο την τριτη ημερα γιατι ημασταν μονιμως ολοι στην WC λες και μας δηλητηριαζανε καθε μερα(που αυτο γινοτανε) με αυτα που τρωγαμε.Τωρα οσον αναφορα για την ανακαινηση κανανε ναι στις ΠΟΡΤΕΣ. Μεσα το δωματιο ητανε ολο βρωμια. Τα σεντονια τα αλλαξανε την τριτη βραδια (αν ειναι δυνατον).Το καθε δωματιο ειχε την TV και την προσωπικη κεραια της TV διπλα στην TV(που το ξαναειδατε αυτο σε ξενοδοχειο 3ων ΑΣΤΕΡΩΝ).Το μπαλκονι εγερνε και ελεγα απο μεσα μου να μην πεσει τωρα..... Το μπανιο ηταν λες και ημουνα στον στρατο (πολυ χειροτερα) σιχενοσουνα να πιασεις το χερουλι της βρυσης για να πλυθεις το πρωι.Η κουρτινα του ντους ολο σκουρια.Ο νυπτηρας φοβοσουνα να τον ακουμπησεις γιατι κουνιοτανε. Το καζανακι αν εκανες το χοντρο σου επρεπε να το κρατας 30 δευτερα για να μπορεσει να ρουφηξει αλλιως.......(sorry).Και φυσικα το αποχετευτικο χαλια μυριζε ολο το δωματιο.Αυτα του δωματιου.Εχουνε τρια μπιλιαρδα με 2 ευρω το παιχνιδι.PLAYSTATION 3 (ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ μην κανετε ονειρα) Εβλεπες τα παιδακια απλα να το κοιτανε.ΙNTERNET με 3 ευρω το μισαωρο και 5 την ωρα(που βρισκομαστε στο HILTON?) Το εστιατοριο ειχε απολα αλλα με μετρο (παιδικα πιατα) αλλα και αυτα κανανε την δουλεια τους(WC). Γραφουνε παραλια PRIVE αλλα 2 ευρω οι ξαπλωστρες, ενα παιδοτοπο δηθεν (ενα φουσκοτο καστρο) 3 ευρω για να μπει το παιδι να παιξει . Απο παντου πανε να σε μαδησουνε. Μονο το PARKING αφησανε ελευθερο (θα τους διεφυγε μαλλον).Κουραστηκα να γραφω και ειναι και αλλα τοσα αλλη φορα.

GALAXY HOTEL !!!!!!! 8-2010 μολις γυρισαμε στο σπιτακι μας επιτελους . Το GALAXY HOTEL ειναι το ποιο ΑΘΛΙΟ ξενοδοχειο (μονο ξενοδοχειο δεν πρεπει να λεγετε) που εχω παει ποτε με εργατικα εισητηρια.Αν εισαι δυσκοιλιος πηγαινε θα σου στρωσουνε το εντερακι σου σιγουρα και θα φυγεις με κιλακια μειον απο το πολυ το χε.....μο (sorry για την εκφραση).Πηρα την οικογενεια μου και εφυγα απο την τριτη ημερα γιατι ημασταν μονιμως ολοι στην WC λες και μας δηλητηριαζανε καθε μερα(που αυτο γινοτανε) με αυτα που τρωγαμε.Τωρα οσον αναφορα για την ανακαινηση κανανε ναι στις ΠΟΡΤΕΣ. Μεσα το δωματιο ητανε ολο βρωμια. Τα σεντονια τα αλλαξανε την τριτη βραδια (αν ειναι δυνατον).Το καθε δωματιο ειχε την TV και την προσωπικη κεραια της TV διπλα στην TV(που το ξαναειδατε αυτο σε ξενοδοχειο 3ων ΑΣΤΕΡΩΝ).Το μπαλκονι εγερνε και ελεγα απο μεσα μου να μην πεσει τωρα..... Το μπανιο ηταν λες και ημουνα στον στρατο (πολυ χειροτερα) σιχενοσουνα να πιασεις το χερουλι της βρυσης για να πλυθεις το πρωι.Η κουρτινα του ντους ολο σκουρια.Ο νυπτηρας φοβοσουνα να τον ακουμπησεις γιατι κουνιοτανε. Το καζανακι αν εκανες το χοντρο σου επρεπε να το κρατας 30 δευτερα για να μπορεσει να ρουφηξει αλλιως.......(sorry).Και φυσικα το αποχετευτικο χαλια μυριζε ολο το δωματιο.Αυτα του δωματιου.Εχουνε τρια μπιλιαρδα με 2 ευρω το παιχνιδι.PLAYSTATION 3 (ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ μην κανετε ονειρα) Εβλεπες τα παιδακια απλα να το κοιτανε.ΙNTERNET με 3 ευρω το μισαωρο και 5 την ωρα(που βρισκομαστε στο HILTON?) Το εστιατοριο ειχε απολα αλλα με μετρο (παιδικα πιατα) αλλα και αυτα κανανε την δουλεια τους(WC). Γραφουνε παραλια PRIVE αλλα 2 ευρω οι ξαπλωστρες, ενα παιδοτοπο δηθεν (ενα φουσκοτο καστρο) 3 ευρω για να μπει το παιδι να παιξει . Απο παντου πανε να σε μαδησουνε. Μονο το PARKING αφησανε ελευθερο (θα τους διεφυγε μαλλον).Κουραστηκα να γραφω και ειναι και αλλα τοσα αλλη φορα.

να κανεις καταγγελια.μην το αφησεις ετσι.

children=world:D

happy children=better world:wink:

να κανεις καταγγελια.μην το αφησεις ετσι.

Δεν εμαι τετοιος ανθρωπος Μαρια απλα ενοιμερωνω απο εδω τον κοσμο απο στομα σε στομα. Κατι μπορει να διορθωσουνε (το ελπιζω ΑΝ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ) γιατι ειναι κριμα να παει καποιος για ξεκουραση και ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ :)

μιλας για υγειονομικα θεματα(διαρροιες που σημαινει ακαταλληλα τροφιμα).αν δεν κανεις κατι εσυ,δεν κανω εγω τοτε...καλα να τα παθουμε.δεν σου ειπα να κανεις κατι κακο,οποτε το "δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος" δεν το καταλαβαινω...

children=world:D

happy children=better world:wink:

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Κορίτσια μια βοήθεια. Είμαι ανάμεσα στο ASK PORTO HELI και στο HOLIDAY IN EVIA. Βρήκα μέσω πρακτορείο καλή προσφορά για ALL INCLUSIVE. Πείτε μου την γνώμη σας αν ξέρετε. Έχω δυο μωρά 1 1/2 και 3 ετών. Θέλω επιτέλους έστω για 6 μέρες να ξεκουραστώ.........

Hello...για το AKS στο Πόρτο Χέλι να έχεις υπόψιν ότι η παραλία είναι απέναντι από το ξενοδοχείο...κοινώς πρέπει να περάσεις το δρόμο...κατά τα άλλα είναι ένα καλό ξενοδοχείο.

Εμείς είμασταν 3ημερο στο AKS Hinitsa Bay...με τα μικρά, 2,5χρ και 8 μηνών και ήταν super από άποψη τοποθεσίας μια και στην παραλία κατέβαινες χαλαρά με το καρότσι.

Για το Holiday Inn...δεν έχω άποψη.

Τώρα για ξεκούραση....με 2 μωρά να αλλάζεις να μπούνε στο νερό...να ξανα-αλλάζεις όταν βγούνε από το νερό κλπ...δεν ξέρω πως θα τα καταφέρεις...αλλά αξίζει τον κόπο... :)

Καλημέρα μανούλες!!!:) Είμαι απο το Πορτο Χέλι και μπορώ να σας βοηθήσω αν θέλετε!!;):)

Το AKS και το Hinitsa Bay ειναι πολύ καλα ξενοδοχεία!! Το Galaxy αφίστε το ΔΕΝ σας το προτείνω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!!! Φανταστείτε οτι είμαι απο κει και ξέρω λίγα πράγματα!!

Στο Hinitsa Bay εχω δουλέψει κιόλας είναι πολύ καλό αλλα φυσικά πολύ τσιμπιμένο....

οτι θέλετε είμαι εδω!!!:cool::)

Καλημέρα μανούλες!!!:) Είμαι απο το Πορτο Χέλι και μπορώ να σας βοηθήσω αν θέλετε!!;):)

Το AKS και το Hinitsa Bay ειναι πολύ καλα ξενοδοχεία!! Το Galaxy αφίστε το ΔΕΝ σας το προτείνω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!!! Φανταστείτε οτι είμαι απο κει και ξέρω λίγα πράγματα!!

Στο Hinitsa Bay εχω δουλέψει κιόλας είναι πολύ καλό αλλα φυσικά πολύ τσιμπιμένο....

οτι θέλετε είμαι εδω!!!:cool::)

Καλημερα!

Εχουμε ενα γαμο στο Πορτο Χελι και ψαχνω για ξενοδοχειο. Επειδη θελουμε να μεινουμε λιγο εκτος, βρηκα ψαχνοντας το Paladien Lena Mary στην Πετροθαλασσα και το Ververoda Hotel.

Επισης βρηκα το Νυμφες και το Thalassa Studios στον Αγ.Αιμιλιανο.

Αλλες ιδεες?

Ευχαριστω

Καλημερα!

Εχουμε ενα γαμο στο Πορτο Χελι και ψαχνω για ξενοδοχειο. Επειδη θελουμε να μεινουμε λιγο εκτος, βρηκα ψαχνοντας το Paladien Lena Mary στην Πετροθαλασσα και το Ververoda Hotel.

Επισης βρηκα το Νυμφες και το Thalassa Studios στον Αγ.Αιμιλιανο.

Αλλες ιδεες?

Ευχαριστω

Γειά σας!!:) Εδώ σας στέλνω ένα site με όλα τα ξενοδοχεία στο Πόρτο Χέλι.

http://www.greekhotels.gr/gr/peloponnese_hotels/argolida_hotels/porto_heli_hotels.asp?show=Both&display=9&order=pop&page=2

Φυσικά είναι και αναλόγως με το τί ψάχνετε...

Εχω ακούσει καλά λόγια για το :

Nautica Bay Hotel, το οποίο όμως βρίσκεται μέσα στο Πόρτο Χέλι,

Long View Apartments

Porto Panorama, στο οποίο αν έχετε και παιδάκι κάτω των 4 ετών δεν πληρώνεται για εκείνο (σύμφωνα με όσα γράφει και στο site).

Nymfes Luxury Apartments,

Paladien Lena Mary,

Viglia Rooms

,

και φυσικά για το AKS Hinitsa Bay Hotel, στο οποίο και έχω εργαστεί και είναι ακριβώς δίπλα στην θάλασσα...!

Φυσικά για κάποια δεν ξέρω καθόλου και για κάποια άλλα δεν τα προτείνω καν όπως π.χ. το Galaxy Hotel και ισως και κάποια άλλα.

Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι. :rolleyes::)

Ευχαριστω πολυ,

τελικα μαλλον θα μεινουμε μεσα στο Πορτο Χελι και επειδη τα AKS ειναι και τα δυο γεματα, μαλλον για Nautica Bay μας βλεπω!

Εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ όμορφα :)

Είναι καλό ξενοδοχείο απο όσο ξέρω!! Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση!!:cool:

Παραλίες υπάρχουν πολλές αλλά η καθεμιά με τα συν και τα πλην της....

Στο Ποτρο Χέλι έχει περίπου 4-5 καλές παραλίες.. Αλλά σε διπλανά χωριά απο το Πορτο Χέλι, έχει και πολλές άλλες παραλίες και ήσυχες για οικογένειες....

Οργανωμένες δεν υπάρχουν πολλές αλλά ήσυχες και καθαρές έχει περισσότερες!!!

Παραλίες υπάρχουν πολλές αλλά η καθεμιά με τα συν και τα πλην της....

Στο Ποτρο Χέλι έχει περίπου 4-5 καλές παραλίες.. Αλλά σε διπλανά χωριά απο το Πορτο Χέλι, έχει και πολλές άλλες παραλίες και ήσυχες για οικογένειες....

Οργανωμένες δεν υπάρχουν πολλές αλλά ήσυχες και καθαρές έχει περισσότερες!!!

Α ωραία, ευχαριστώ! Δεν με νοιάζει να είανι οργανωμένες, όσο καθαρές! Οπότε μια χαρά, θα αρχίσω να ψάχνω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...