Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πορτο Χέλι??

Recommended Posts

sos !τα πράγματα έχουν ως εξής

1. έχουμε ξαναπάει και μας άρεσε, οπότε δεν είναι ότι ψάχνω να μου πείτε εντυπώσεις

2. είχαμε μείνει σε μια θεία του άντρα μου, δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά φέτος ντρέπομαι να της ξανα- φορτωθούμε 4 άτομα :oops:

3. είμαι προνοητικός άνθρωπος αλλά φέτος λόγω καταστάσεων δεν μπορούσα να κλείσω νωρίτερα δωμάτιο

ε!λοιπόν μήπως κάποιος ξέρει κανέναν με ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Πορτο Χέλι, γιατί μέσω ιντερνετ που το κοιταξα ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΤΑΤΑ έχει μόνο τα ξενοδοχεία τα οποία και φυσικά μου είπαν ότι δεν έχουν δωμάτιο για την εβδομάδα του 15Αυγουστου :cry:

αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει ...

ευχαριστω

-με ενδιαφέρει να είναι καθαρό , για οικογενειακές διακοπές και αν είναι και παραλιακό ακόμη καλύτερα :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορείς να δείς σε αυτό, δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια....ρίξε μια ματιά.

Καλές διακοπές σου εύχομαι.

http://www.discoverhellas.gr/view.php?item_id=64&id_kef=120

a40Vp3.pngGchMp2.png

Motherof2 μαλλον μπορω να σε βοηθησω καλυτερα απ ολους επειδη μενω στο Πορτοχελι!!!Ειμαι στη διαθεση σου!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον motherof2 ρωτωντας απο χθες βραδυ για αξιοπρεπη δωματια μηπως σε βοηθησω καταλαβα οτι τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα αφου οχι μονο τα δωματια στο Πορτοχελι αλλα και τα ακριβα ξενοδοχεια ειναι γεματα λογω των ημερων.Μη φανταστεις κιολας οτι υπαρχει και μεγαλος αριθμος δωματιων.Παντως αν θελεις στειλε μου πμ να σου πω και για ακομα δυο που εχω υποψη μου αλλα δεν μπορεσα να μαθω γι αυτα.

καταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που μου απαντήσατε :D

τελικά μετα από συζήτηση με τον άντρα μου καταλήξαμε να μείνουμε στη θεία του, αφού μας έχουν "φάει" να πάμε και αφού όντως περνάμε πολύ καλά μαζί τους ..απλά ξέρετε ντρέπομαι γενικώς να φορτωθούμε στους ανθρώπους, αλλά αφού μας πήρανε και αυτοί 10 τηλέφωνα για να πείσουνε τελικά είπα το οκ! να ξεμπερδεύουμε κιόλας :D:D

πάντως γίνεται όντως πανικός φέτος στο πορτοχέλι!!!

καλά να περάσουμε ΟΟΟΛΛΟΙΙΙΙΙΙΙ μας !!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 8 months later...
εχει παει καμια κοπελα???

και συγκεκριμενα εχει μεινει καποια εδω

http://www.galaxyhotel.info/

ή εδω

http://www.alkyonhotel.com/

maspir, μεταξύ άλλων προορισμών πάω κάθε χρόνο λίγο Πόρτο Χέλι.

Δεν τα γνωρίζω τα ξενοδοχεία που έδωσες, εγώ μένω πάντα σ'αυτό :

http://www.akshotels.com/hinitsa-bay-hotel.html

Βρίσκεται λίγο έξω από το Π.Χ., αλλά αν δεις τη σελίδα, έχει και μέσα στο Π.Χ. εγκαταστάσεις. Εμείς μένουμε πάντα στο HINITSA ΒΑΥ, είναι all-inclusive και πολύ καλή παραλία με άμμο (το Π.Χέλι φημίζεται για τη ζεστή του θάλασσα) ακριβως μπροστά στο ξενοδοχείο.

Το συνιστώ, εξαρτάται τι ψάχνεις (πχ εμείς δεν θέλουμε να γυρνάμε σε όλη την περιοχή).

Επίσης, για τα παιδάκια σου έχει διάφορα να κάνουν, από κούνιες και γηπεδάκια μέχρι κάθε βράδυ σε ειδικό χώρο διάφορες "αθλοπαιδίες" (θέατρο, παρτάκια, εργαστήρια κλπ) με παιδαγωγούς.

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif

αχ αχ τι τελειο μερος!!!εμεις μειναμε στο Nautica Bay Hotel Porto Heli., τελειο καλυτερα ομως μου αρεσε στην Κοστα στο ξενοδοχειο με θαλασσα τελεια μπροστα, εκει θα παω το καλοκαιρι με τον αντρα μου 2 μερες παλι

κοιτα εδω, εχει καλυτερες τιμες αλλα θελει πιστωτικη, εγω πλεον ετσι κανω και γλυτωνω πολλα!!!

http://hotelscombined.com/SearchResults.aspx?fileName=Porto_Heli&checkin=2009-07-13&checkout=2009-07-16&languageCode=EN&brandId=null&Adults=2&Rooms=1

απλα αλλαξε την ημερομηνια, εγω εβαλα μια τυχαια στον Ιουλιο

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Tara,

μπορείς να δοκιμάσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία. συνεργάζονται με πολλά ξενοδοχεία και σου δίνουν πακέτα με καλύτερες τιμές. δυστηχώς όμως αρκετά τα βγάζουν πολύ αργά, κατά τα τέλη ιουνίου!

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif

tara,

μπορείς να δοκιμάσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία. συνεργάζονται με πολλά ξενοδοχεία και σου δίνουν πακέτα με καλύτερες τιμές. δυστηχώς όμως αρκετά τα βγάζουν πολύ αργά, κατά τα τέλη ιουνίου!

σ΄ευχαριστώ κατερίνα! για μένα, όσο πιο αργά τόσο πιο καλά, γιατί ο άντρας μου δε γνωρίζει ποτέ πολύ καιρό πριν πότε θα μπορεί να λείψει από τη δουλειά. θα΄χω γεννήσει κιόλας, δε θέλω να κλείσω κάτι πριν τον τοκετό...

ή εδω

Το εξοχικό μου ειναι κοντά στο Π.Χ. και έτσι δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουρια για τα ξενοδοχεια γιατί δεν έχω μεινει ποτε στην περιοχη σε ξενοδοχειο. όμως περνάω συχνά έξω από το galaxy και μου φαίνεται ότι έχουν κανει καλη δουλεια στο photoshop στο site. Είναι λιγάκι ερηπωμένο τουλάχιστον απεξω. Εγώ δεν θα έμενα εκει. Κάποτε ίσως ήταν πιο φροντισμένο. Τώρα μετά βιας λειτουργει. Για το άλλο δεν ξέρω. Το PORTOHELI HOTEL είναι πολύ καλο από ότι ξέρω αλλά από τιμές πρεπει να τσιμπάει. Το GALAXY ειναι αρκετά μακριά από την πόλη. Ειναι μεταξύ πορτοχελίου και Πετροθάλασσας (οπου και το εξοχικό μου).

s-age.pngs-age.png

Έχω μείνει στο galaxy δυστυχώς πριν δυο χρόνια περίπου. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η κατάσταση (πολύ αμφιβάλλω)! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν ένα ΑΘΛΙΟ ξενοδοχείο! Φύγαμε άρον άρον με γαστρεντερίτιδα κι εγώ κι ο γιός μου περίπου 4 χρονών τότε και το μισό ξενοδοχείο!!!! Μακριά ....

ωχ σοβαρα μιλατε?:-s

απλα δικαιουμαστε εισητηρια κοινωνικου τουρισμου κ ειμαστε αναμεσα στα 2 παραπανω ξενοδοχεια που ανεφερα.η θαλασσα στο πορτο χελι ειναι καλη?

Διαφημίσεις

εμείς είχαμε μείνει στο http://www.capdor.gr/ προσωπικά μου φάνηκε πολυ καλό ξενοδοχείο και η θάλασσα αρκετά καλη.(είναι ακριβώς απένταντι από της Σπέτσες) Βέβαια αν ρωτάς για μεσα στο πορτο χέλι εγώ δεν θα την προτιμούσα γιατί έχει λιμάνι με πολλά σκαφάκια και δεν θα έλεγα ότι είναι και το καλύτερο, μπορείτε όμως να παίρνετε τα παιδια και να πηγαίνετε σε διαφορες παραλίες παραέξω.

maspir!!

Με τα δικά μου γούστα, δεν αξίζει να μείνεις μέσα στο Π.Χ., η θάλασσα είναι ζεστή αλλά όπως έγραψαν, όπως και να το κάνεις, είναι λιμανάκι!!!

Θα πρότεινα να καταλήξεις σε παραλίες έξω από το Π.Χ. που έχουν ξενοδοχεία.

Κατά τ'άλλα το Π.Χ. έχει τις ταβέρνες, καφέ κλπκλπ

Υπάρχουν πολλές παραλίες (κοντά στο galaxy υπάρχει μια καταπληκτική παραλία- λιγο κρυφή γνωστη στους ντοπιους - το κουνουπι (μη σε τρομάζει το ονομα)), υπάρχει η χινίτσα, η κοστα, η λεπίτσα (κοντά στην Κοιλάδα- γνωστό ψαροχώρι) (ολες αμμουδερες παιδικές παραλίες). Μέσα στην πολη του ΠΧ δεν ειναι ωραία η παραλία. Θα βρεις και με βότσαλο κοντά στην πετροθάλασσα. Αν πας ειναι ωραια να περάσεις από την Κοστα απέναντι στις Σπέτσες (10λεπτα με βαρκάκι). Για περισσότερες λεπτομέρειες στειλε πμ.

s-age.pngs-age.png

κοριτσια ετσι κι αλλιως δεν κανουμε μπανιο μεσα στο πορτοχελι.δεν υπαρχει παραλια για μπανιο.ολες οι παραλιες ειναι εκτος πορτοχελιου.εμεις ως ντοπιοι που γνωριζουμε δεν κανουμε ποτε μπανιο στην παραλια της κοστας.

κοριτσια ετσι κι αλλιως δεν κανουμε μπανιο μεσα στο πορτοχελι.δεν υπαρχει παραλια για μπανιο.ολες οι παραλιες ειναι εκτος πορτοχελιου.εμεις ως ντοπιοι που γνωριζουμε δεν κανουμε ποτε μπανιο στην παραλια της κοστας.

Στην Κόστα γιατί? Είναι βρώμικα? Έχω χρόνια να πάω και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι σαν παραλία αλλά ξέρεις κάτι περισσότερο?

s-age.pngs-age.png

• 1 month later...

ναι πήγαμε εμείς περσυ

εμένα προσωπικά επειδή πήγα με τουριστικό πρακτορείο, μου φάνηκε πολύ καλό.

Δεν είναι και το υπερπολυτελες ξενοδοχείο, αλλά για μια οικογένεια με μικρά παιδιά είναι νομίζω πολυ καλό. Πάντα μιλάω σύμφωνα με το πως το βλέπω εγώ.

Εμένα μου φανηκε καλό και επισης έχει και τις σπέτσες απέναντι που μπορείς να πας εκδρομή με τα πιτσιρικάκια χωρις να ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα.

Και το φαγητό ήταν καλό.

Αυτά!!

• 1 χρόνο μετά...

εχω παει στο galaxy. ειναι φανταστικα και το φαγητό και η εξυπηρέτηση και οι χώροι η πισίνα η παραλία τα πάντα

έχει κάνει κ ανακαίνιση πρόσφατα

ή εδω

ειχαμε παει περυσι σε ενα ξενοδοχειο λιγο πανω απτην πλατεια στο πορτο χελι,η παραλια ηταν σκετο λιμανι και για να περασεις απεναντι φοβοσουν μην σε χτυπησουν τα αυτοκινητα και εντελη πηγαμε στο galaxy ηταν 5 λεπτα απτο πορτο χελι με δικια του παραλια και κηπους οτι πρεπει για παιδια.μπορω να πω οτι οταν το ειδα απτο δρομο δεν εντυπωσιαστηκα αλλα μεσα ειναι πληρως ανακαινισμενο.Καλο καλοκαιρι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...