Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Αν και παρακολουθώ καιρό το forum , δεν έχω γράψει πολλά post (κακός) . Απλώς με την ευκαιρία του προγράμματος για τους παιδικούς , έχω παρακολουθήσει το θέμα εδώ και κανένα μήνα , και θα ήθελα να εκφράσω μερικές παρατηρήσεις αν επιτρέπεται .

Πολύ ΑΓΧΟΣ βλέπω βρε παιδιά χωρίς λόγο . Μια αίτηση είναι για συμπλήρωμα και 5 χαρτιά να μαζευτουν , και βλέπω κόσμο που είναι έτοιμος να πεθάνει από το άγχος και την αγωνία . Διαβάζω για θεωρίες συνωμοσίας μεταξύ παιδικών σταθμών που θέλουν να φάνε λεφτά , υπαλλήλων της ΕΕΤΑΑ που τα παίρνουν για να βάζουν τους δικούς τους γνωστούς όπου θέλουν , γονείς που κρύβουν τα περί του προγράμματος από φίλους και γνωστούς για να μην τους φάνε την θέση , σε λίγο θα γραφτεί και για γονείς που βάζουν μέσο βουλευτές και υπουργούς για να μπουν τα παιδιά τους σε παιδικούς ( αν δεν έχει γραφτεί ήδη ) . Αθάνατος ο Έλληνας , δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάτι μπορεί να γίνει με αξιοκρατία και αδιάβλητα , πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος από πίσω που κινεί τα νήματα .

Κατέβασα την αίτηση όταν βγήκε στο δίκτυο , την διάβασα μια φορά , την διάβασα δεύτερη , την διάβασα τρίτη , κατάλαβα τι ζήταγε , πήγα έβγαλα τα χαρτία από δήμο - ΙΚΑ κτλ , πήγα είδα τους σταθμούς που θα έβαζα ρώτησα τι και πως δουλεύουν και τι προσφέρουν , συμπλήρωσα την αίτηση , την τσέκαρα δεύτερη φορά , έβαλα σε ένα φάκελο τα χαρτιά που ζητούσαν - με την σειρά που τα ζητούσαν , τον πήγα στην ACS , την έστειλα χτές και σήμερα παραδόθηκε . ΤΕΛΟΣ :)

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται άτομα τα οποία γνωρίζουν να χειρίζονται υπολογιστή , μπορούν να γράφουν άπειρα post σε ένα forum , να γυρνάνε σε facebook και ιντερνετ , να μην μπορούν να συμπληρώσουν μια απλή αίτηση που στο κάτω κάτω ζητάει πράγματα γνωστά ( προσωπικά στοιχεία , και να επιλέξουν και 4 παιδικούς ) . Και έχουν γραφτεί σχεδόν 70 σελίδες που μέσα περιγράφονται από το πως γράφεται ολογράφως μια ημερομηνία ( αλήθεια υπεύθυνη δήλωση του Νο105 δεν έχει τύχει ποτέ να συμπληρωθεί ;;;) μέχρι το πως θα πρέπει να γραφτεί το συνολικό εισόδημα !!!!!!!

Λιγότερο άγχος βρε παιδιά , και αυτοί που θα τσεκάρουν τις αιτήσεις σας , απλοί άνθρωποι είναι σαν εμένα και εσάς . Λέτε να κόψουν αιτήσεις επειδή η ημερομήνια είναι του στυλ 07-07-2011 και όχι 7-7-11 ;;;; Αν αγχώνεστε για αυτά τα πράγματα και παθαίνετε κρίσεις , τότε πως την βγάζετε πέρα με τα παιδιά σας σε καθημερινή βάση ;;;;;

Πάντα με καλή διάθεση οι παραπάνω παρατηρήσεις

Φιλικά Λευτέρης

Διαβάζω το forum περίπου 3 χρόνια και έχω διαβάσει πολλά άρθρα, σχόλια κλπ. Είσαι από τους λίγους ή ίσως ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο συμφωνώ απολύτως και δείχνει και ωριμότητα. Μπράβο Λευτέρη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και παρακολουθώ καιρό το forum , δεν έχω γράψει πολλά post (κακός) . Απλώς με την ευκαιρία του προγράμματος για τους παιδικούς , έχω παρακολουθήσει το θέμα εδώ και κανένα μήνα , και θα ήθελα να εκφράσω μερικές παρατηρήσεις αν επιτρέπεται .

Πολύ ΑΓΧΟΣ βλέπω βρε παιδιά χωρίς λόγο . Μια αίτηση είναι για συμπλήρωμα και 5 χαρτιά να μαζευτουν , και βλέπω κόσμο που είναι έτοιμος να πεθάνει από το άγχος και την αγωνία . Διαβάζω για θεωρίες συνωμοσίας μεταξύ παιδικών σταθμών που θέλουν να φάνε λεφτά , υπαλλήλων της ΕΕΤΑΑ που τα παίρνουν για να βάζουν τους δικούς τους γνωστούς όπου θέλουν , γονείς που κρύβουν τα περί του προγράμματος από φίλους και γνωστούς για να μην τους φάνε την θέση , σε λίγο θα γραφτεί και για γονείς που βάζουν μέσο βουλευτές και υπουργούς για να μπουν τα παιδιά τους σε παιδικούς ( αν δεν έχει γραφτεί ήδη ) . Αθάνατος ο Έλληνας , δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάτι μπορεί να γίνει με αξιοκρατία και αδιάβλητα , πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος από πίσω που κινεί τα νήματα .

Κατέβασα την αίτηση όταν βγήκε στο δίκτυο , την διάβασα μια φορά , την διάβασα δεύτερη , την διάβασα τρίτη , κατάλαβα τι ζήταγε , πήγα έβγαλα τα χαρτία από δήμο - ΙΚΑ κτλ , πήγα είδα τους σταθμούς που θα έβαζα ρώτησα τι και πως δουλεύουν και τι προσφέρουν , συμπλήρωσα την αίτηση , την τσέκαρα δεύτερη φορά , έβαλα σε ένα φάκελο τα χαρτιά που ζητούσαν - με την σειρά που τα ζητούσαν , τον πήγα στην ACS , την έστειλα χτές και σήμερα παραδόθηκε . ΤΕΛΟΣ :)

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται άτομα τα οποία γνωρίζουν να χειρίζονται υπολογιστή , μπορούν να γράφουν άπειρα post σε ένα forum , να γυρνάνε σε facebook και ιντερνετ , να μην μπορούν να συμπληρώσουν μια απλή αίτηση που στο κάτω κάτω ζητάει πράγματα γνωστά ( προσωπικά στοιχεία , και να επιλέξουν και 4 παιδικούς ) . Και έχουν γραφτεί σχεδόν 70 σελίδες που μέσα περιγράφονται από το πως γράφεται ολογράφως μια ημερομηνία ( αλήθεια υπεύθυνη δήλωση του Νο105 δεν έχει τύχει ποτέ να συμπληρωθεί ;;;) μέχρι το πως θα πρέπει να γραφτεί το συνολικό εισόδημα !!!!!!!

Λιγότερο άγχος βρε παιδιά , και αυτοί που θα τσεκάρουν τις αιτήσεις σας , απλοί άνθρωποι είναι σαν εμένα και εσάς . Λέτε να κόψουν αιτήσεις επειδή η ημερομήνια είναι του στυλ 07-07-2011 και όχι 7-7-11 ;;;; Αν αγχώνεστε για αυτά τα πράγματα και παθαίνετε κρίσεις , τότε πως την βγάζετε πέρα με τα παιδιά σας σε καθημερινή βάση ;;;;;

Φιλικά Λευτέρης

Λευτέρη όλα καλά αυτά που λες και ισως να εχεις και δικιο οτι το αγχος ειναι αρκετά μεγάλο αλλά δεν ξερω ουτε σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεσαι ουτε και τι εναλλακτκή λύση εχεις αν το παιδι σου δεν μπει με το πρόγραμμα σε κάποιο παιδικο...Παρόλα αυτά τα ατομα που αγχώνονται τόσο πολύ πιστεψε με πως εχουν τεράστιο πρόβλημα και αγχώνονται...γιατί οταν υπάρχει εναλλακτικη λύση λες εντάξει κάνω τα χαρτιά που και οτι γίνει..και αν δεν περάσω καμια γιαγιά θα τα κρατήσει ή ο ενας γονέας ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..ίσως και καμια γυναίκα στο σπίτι..Όσο αφορά το πως τα βγάζουμε πέρα σε καθημερινή βάση με τα παιδιά αυτός μονο ο καθένας μας το ξέρει..και να σου πω ενα παράδειγμα....οταν εμενα απολύουν τον άντρα μου πριν ενα χρόνο που ειμαι εγκυος στο δεύτερο παιδι και εμένα με απολύουν τώρα και η μια η γιαγιά ειναι με προβλήματα υγείας και οικονομικά πέρα απο το γάλα και τα Pampers δεν μπορουν να με βοηθησουν αλλά παλευουν να με στηρίξουν οσο μπορουνε και συντηρω μόνη ενα σπιτι με ανα βασικο μισθό μεχρι να απολυθώ και να μπω στο ταμείο...τότε ελα να μου πεις να μην αγχώνομαι για το αν τα παιδιά μου θα μπούνε στο πρόγραμμα..να μην αγχώνομαι τι θα φάνε..κτλ...πιστεψε με αυτή τη στιγμή αυτό με καίει γιατί δεν θα πληρώνω τα 365 euro που πληρώνω τώρα για το ενα παιδί και θα μπορώ να τα δίνω τουλάχιστον σε τρόφιμα για το σπίτι και σε εμβόλια...αυτός ειναι ο λόγος...και τέλος να έχω και τον χρόνο να βρώ μια καινούργια δουλειά....

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

Φιλικά Λευτέρης

Δε νομιζω οτι αυτες οι παρατηρησεις βοηθανε κανενα. Γιατι καποιος αγχωδης μπορει να εχει αγχος για το πιο απλο πραγμα (πχ να παρει τηλ να ρωτησει) ποσο μαλλον για κατι τοσο σημαντικο οσο το να στειλει το παιδακι του στον παιδικο, ιδιαιτερα αν αυτη η αιτηση ειναι η μονη του ελπιδα για να παει. Καλο ειναι το 'λιγοτερο αγχος' αλλα αν κρινεται η ζωη σου απο αυτο, ε οσο ναναι και δικαιολογειται αλλα και δεν ελεγχεται. Οσο για το πως τα βγαζουν(με) περα, ε, μπορεις να κανεις και αλλιως; Φιλικα - μια πολυυυυ αγχωδης μαμα.

Για να μην παρεξηγηθώ , τα παραπάνω δεν τα έγραψα γιατί είμαι βολεμένος . Ίσα ίσα και εγώ αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα , και να είσαι σίγουρη ότι δεν μου περισεύουν τα 300 Ευρώ για ιδιωτικό παιδικό σταθμό . Για αυτό το λόγο έκανα και τα χαρτιά για δημόσιο παιδικό σταθμό έξω από το ΕΣΠΑ , και όπου μας πάρουν .

Απλώς ήθελα να καταθέσω ορισμένες σκέψεις και προβληματισμούς που με απασχολούν εδώ και κανένα μήνα τώρα , που παρακολουθώ το θέμα , και έχω διαβάσει τα άπειρα πράγματα .....

Φιλικά Λευτέρης

Earth is the insane asylum of the Universe !!!

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την camouflage...

Δηλαδή τι πιστευει οτι αγχωνόμαστε ετσι απλά για να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας οτι πήραμε την θέση....στο κάτω κάτω η ζωή μας ειναι τα παιδιά μας και θέλουμε το καλύτερο για αυτά...Αν δεν αγχωθώ για τα παιδιά μου για ποιον να αγχωθώ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μην παρεξηγηθώ , τα παραπάνω δεν τα έγραψα γιατί είμαι βολεμένος . Ίσα ίσα και εγώ αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα , και να είσαι σίγουρη ότι δεν μου περισεύουν τα 300 Ευρώ για ιδιωτικό παιδικό σταθμό . Για αυτό το λόγο έκανα και τα χαρτιά για δημόσιο παιδικό σταθμό έξω από το ΕΣΠΑ , και όπου μας πάρουν .

Απλώς ήθελα να καταθέσω ορισμένες σκέψεις και προβληματισμούς που με απασχολούν εδώ και κανένα μήνα τώρα , που παρακολουθώ το θέμα , και έχω διαβάσει τα άπειρα πράγματα .....

Φιλικά Λευτέρης

Συμφωνώ να εχεις καποιους προβληματισμους και φυσικά εκφρασεις τις διαφωνιες σου με πολλούς απο μας, αλλά πίστεψε εχω γνωρίσει πολλά ατομα τον τελευταία καιρό που εχουν μεγάλη ανάγκη να μπούνε στο πρόγραμμα και άλλα που δεν εχουν και τόση μεγάλη ανάγκη..και στην τελική δεν θα πάθουν τιποτα αμα πληρώσουν και 350 το μήνα παιδικό.....δεν θα πάνε ενα σαββατοκύριακο Χαλκιδική και? Αλλά τουλάχιστον για οτι αφορά εμένα το να περάσουν τα παιδιά μου με το πρόγραμμα θα μου καθορίσει ενα μεγάλο μέρος του πως θα ειμαι τον χειμώνα...γιατί πέρσι εψαχνα να βρω λεφτά για να βάλω πετρέλαιο...κατάλαβες τώρα γιατί αγχώνομαι εκ των προτέρων...και στα λέω και εγώ με φιλική διάθεση...γιατί δεν είμαι απο τα άτομα που θέλουν να ερχονται ευκολα σε αντιπαράθεση αλλά το συγκεκριμένο θέμα με καίει πολύ....Αυτά ελπίζω να μην εγινα πολύ κουραστική....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλικά Λευτέρης

Καλώς το Λευτέρη,πατέρας κι εγώ

Αν και συμφωνώ με το γενικότερο πλαίσιο των απόψεων που κατέθεσες-αν και διέκρινα ένα άρωμα επικριτικότητας-να ξέρεις πως όλες οι περιπτώσεις αιτήσεων δεν έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας.

Εγώ ανήκω σε εύκολη κατηγορία,υπάρχουν όμως κατηγορίες που η πρόσκληση είναι με πολλές ασάφειες και σκοτεινά σημεία , τόσο δε που ούτε οι υπάλληλοι της ΕΕΤΑΑ δεν είναι σε θέση να απαντήσουν.

Όσο για το "μια απλή αίτηση είναι" ,συμφωνώ αλλά ,μια απλή αίτηση για ένα τόοοοοοοσο σημαντικό θέμα.

Είναι άλλο πράγμα να αγχώνεσαι για το αν θα δεχθούν το παιδί στο παιδικό , και άλλο πράγμα να αγχώνεσαι και να γράφεις δεκάδες post ρωτώντας πως γράφεται σωστά πχ η ημερομηνία ( τυχαίο παράδειγμα λέω ) .

Και είναι πολλοί γονείς που θέλουν να ρωτήσουν απλά πράγματα , αλλά πλέον μέσα στις 70 σελίδες του θέματος έχουν χαθεί , και δεν μπορούν να τις διαβάσουν . Ακόμα και εγώ έχω χαθεί , που μπαίνω και διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα . Πόσοι έχουν γράψει ότι δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν 70 σελίδες ;;;

Εγώ για αυτό το άγχος μιλάω . Σωστά λέτε ότι αυτοί που έχουν μηδέν άγχος είναι αυτοί που τα έχουν ( τα Ευρώ ) και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν . Αλλά εγώ δεν μίλησα για αυτό .

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

Είναι άλλο πράγμα να αγχώνεσαι για το αν θα δεχθούν το παιδί στο παιδικό , και άλλο πράγμα να αγχώνεσαι και να γράφεις δεκάδες post ρωτώντας πως γράφεται σωστά πχ η ημερομηνία ( τυχαίο παράδειγμα λέω ) .

Και είναι πολλοί γονείς που θέλουν να ρωτήσουν απλά πράγματα , αλλά πλέον μέσα στις 70 σελίδες του θέματος έχουν χαθεί , και δεν μπορούν να τις διαβάσουν . Ακόμα και εγώ έχω χαθεί , που μπαίνω και διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα . Πόσοι έχουν γράψει ότι δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν 70 σελίδες ;;;

Εγώ για αυτό το άγχος μιλάω . Σωστά λέτε ότι αυτοί που έχουν μηδέν άγχος είναι αυτοί που τα έχουν ( τα Ευρώ ) και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν . Αλλά εγώ δεν μίλησα για αυτό .

Φιλικά Λευτέρης

Βασικά εγώ οταν γράφτηκα μέλος στο forum γράφτηκα για εναν λόγο...επειδή ο εργοδότης μου στην βεβαίωση που μου εγραψε....συμπλήρωσε οτι τελώ υπο προειδοποιητική απόλυση και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ειχε παρόμοια εμπειρία και αν του δημιουργήθηκε πρόβλημα με αυτό στην κατάθεση των δικαιολογητικών....μετά μέσα απο συζητήσεις ειδα οτι προκύπτουν και αλλα θέματα.....ο κάθενας έχει τα δικά του.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλικά Λευτέρης

ok τοτε πες κατανοητο το αγχος ρε παιδια αλλα μη γεμιζετε τοσες σελιδες γιατι χανεται ο κοσμος και δε μπορει να βοηθηθει. Γιατι ετσι οπως τα εγραψες ηταν σαν να λες περνουσα και απο εδω και ειπα να σας πω ελα μωρε μια αιτηση ειναι!

κοριτσια εκανα και εγω την αιτηση εχθες 16500 αιτησεις!!!!!!!

με ποσα μορια εχουμε ελπιδες????ξερω οτι εξαρταται και απο αλλους παραγοντες ,απλα εσεις που ασχοληθηκατε και περυσι κατι θα γνωριζετε παραπανω.

22 βεβαια θα βγουν τα αποτελεσματα οποτε κοντοζυγωνει ο καιρος...........

καλη επιτυχια σε ολες και ολους......και μην ξεχναμε Υγεια πανω απο ολα στα παιδακια μας

συγνώμη όπως έχω ξαναπεί , όλοι από την πλευρά μας έχουμε δίκιο και όλοι είμαστε από το ίδιο στρατόπεδο... για να ψάχνουμε τέτοιες λύσης (εεταα) όλοι έχουμε ανάγκες, άλλοι περισσότερες άλλοι λιγότερες. Ας βοηθάει ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί, χωρίς διαφωνίες... καλή μας επιτυχία... kisses

Πφφφφ....απλά είναι τα πράγματα ρε παιδιά...μόνο που σε μερικά πράγματα ούτε από την ελληνική εταιρεία δεν ξέρουν να απαντήσουν αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!

Για την ιστορία το θέμα απαρριθμεί 70 δεν ξέρω πόσες σελίδες αλλά έχει ανοιχτεί από το 2008!

Να βάλω την αίτηση σε άσπρο φάκελο ή σε καφέ?!

Και σοβαρό ερώτημα επειδή αν καταλαβα καλά διαβάζοντας οι ιδιωτικοι σταθμοι παρέχουν μόνο μετακίνηση(κ όχι όλοι) το φαγητό το πάμε εμείς ή πληρωνουμε τροφεία?

sjCrp3.png

Διαφημίσεις

Πφφφφ....απλά είναι τα πράγματα ρε παιδιά...μόνο που σε μερικά πράγματα ούτε από την ελληνική εταιρεία δεν ξέρουν να απαντήσουν αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!

Για την ιστορία το θέμα απαρριθμεί 70 δεν ξέρω πόσες σελίδες αλλά έχει ανοιχτεί από το 2008!

Και σοβαρό ερώτημα επειδή αν καταλαβα καλά διαβάζοντας οι ιδιωτικοι σταθμοι παρέχουν μόνο μετακίνηση(κ όχι όλοι) το φαγητό το πάμε εμείς ή πληρωνουμε τροφεία?

Φάκελο στη Θεσ/νίκη δε χρει'αστηκε. Τα είχα σε διαφάνεια κ ήταν οκ. Το φαγητό είναι δικό μας, αν κ ειπώθηκε το εξής κουφό : ζητήθηκε από παιδικό να πάει η μαμά δικό της φαγητό αλλά αυτό που λέει ο σταθμός, πχ εσύ μπορεί να έκανες φασολάκια αλλά στο παιδί θα δώσεις μακαρόνια με κιμά γιατί αυτό έχει στο πρόγραμμα ο σταθμός. Απ'τη μια καλό για να τρων όλοι το ίδιο κ να μην έχουμε ζήλιες, απ'την άλλη δε φτάνει που το πας εσύ το φαγητό πρέπει να είναι κ συγκεκριμένο!!!

gZufp3.png

1fKrp2.png

Προσοχή , φάκελο ροζ για κορίτσια και μπλε ραφ για αγορια.

Αν κάνετε αίτηση για ένα αγορι και ένα κορίτσι , τότε ένας φάκελος μπλε με ροζ ρίγες ή ροζ με μπλε-ραφ ρίγες.

Το φαγητό στο σταθμό που είμαστε ,το πάμε εμείς και ό,τι θέλουμε ελεύθερα.

Φάκελο στη Θεσ/νίκη δε χρει'αστηκε. Τα είχα σε διαφάνεια κ ήταν οκ. Το φαγητό είναι δικό μας, αν κ ειπώθηκε το εξής κουφό : ζητήθηκε από παιδικό να πάει η μαμά δικό της φαγητό αλλά αυτό που λέει ο σταθμός, πχ εσύ μπορεί να έκανες φασολάκια αλλά στο παιδί θα δώσεις μακαρόνια με κιμά γιατί αυτό έχει στο πρόγραμμα ο σταθμός. Απ'τη μια καλό για να τρων όλοι το ίδιο κ να μην έχουμε ζήλιες, απ'την άλλη δε φτάνει που το πας εσύ το φαγητό πρέπει να είναι κ συγκεκριμένο!!!

Γιατί είναι καλό να τρώνε όλοι το ίδιο;

Εγώ σχολείο τον στέλνω,όχι φαντάρο.

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ...........

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ 64 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΊ?

ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?

ΕΓΩ ΗΔΗ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕςΙ ΡΟΛΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ.........

aPUip3.pngJF0dp3.png

Τελείως κουλό τι άλλο θα ακουσουμε?!

Προσοχή , φάκελο ροζ για κορίτσια και μπλε ραφ για αγορια.

Αν κάνετε αίτηση για ένα αγορι και ένα κορίτσι , τότε ένας φάκελος μπλε με ροζ ρίγες ή ροζ με μπλε-ραφ ρίγες.

Το φαγητό στο σταθμό που είμαστε ,το πάμε εμείς και ό,τι θέλουμε ελεύθερα.

Κ εγώ το ροζ σκεφτόμουν! :P ( για αστείο ρώτησα φυσικά το χρώμα φακέλου)

Δηλαδή ένα πράγμα σαν τους δημόσιους είναι κ οι ιδιωτικοι μέσω εεταα....σου παρεχουν στέγαση μόνο απλά δεν έχουν τροφεία στέλνεις εσύ το φαγητό κ πάνες ή ότι άλλο χρειάζεται το παιδί....οι δημοτικοι πάντως πέρυσι μεσω εεταα είχαν κ το φαγητό μέσα....για φέτος δεν ξέρω...:?

sjCrp3.png

Γιατί είναι καλό να τρώνε όλοι το ίδιο;

Εγώ σχολείο τον στέλνω,όχι φαντάρο.

Αν έχεις βολικό παιδί τότε μπράβο. Τα περισσότερα όμως δεν είναι έτσι. Θες να μου πεις ότι το παιδί σου θα έτρωγε πχ μπάμιες ενώ ο διπλανός του είχε μακαρόνια; Τότε είσαι τυχερή.

gZufp3.png

1fKrp2.png

Αν έχεις βολικό παιδί τότε μπράβο. Τα περισσότερα όμως δεν είναι έτσι. Θες να μου πεις ότι το παιδί σου θα έτρωγε πχ μπάμιες ενώ ο διπλανός του είχε μακαρόνια; Τότε είσαι τυχερή.

sorry, τυχερός

gZufp3.png

1fKrp2.png

΄΄ Και σοβαρό ερώτημα επειδή αν καταλαβα καλά διαβάζοντας οι ιδιωτικοι σταθμοι παρέχουν μόνο μετακίνηση(κ όχι όλοι) το φαγητό το πάμε εμείς ή πληρωνουμε τροφεία? ΄΄

Εδώ στο Ηράκλειο , στους 4 παιδικούς που μας ενδιαφέρουν και ρώτησα , το φαγητό το φτιάχνει ο παιδικός , και δεν χρειάζεται να κουβαλάει τίποτε το παιδί μαζί του . Πρωινό , δεκατιανό και μεσημεριανό το προσφέρει ο παιδικός .

Όσο για τον φάκελο , εγώ που το έστειλα με courier , τον έβαλα σε καφέ με φουσκάλες , μην τυχόν και τσαλακωθούν τα χαρτιά . Κόπηκα ή είμαι ΟΚ ;;; :D

Φιλικά Λευτέρης

Το δικό μου το παιδί είναι υπερβολικό.

Δεν τρώει ούτε το δικό του ,ούτε του διπλανού του (δυστυχώς ή ευτυχώς ).

Αλλά σοβαρά τώρα,τα παιδιά(όπως και οι μεγάλοι) ζηλεύουν πάαααααρα πολλά πράγματα (φαγητά,ρουχα,παιχνίδια κλ κλπ) και με το να τρέχουμε να ικανοποιήσουμε την κάθε ζηλεια δεν είναι και το καλλίτερο που μπορούμε να κάνουμε.

ΥΓ. Γιατί βρε τι έχουν οι μπαμιες;Προσωπικά θα προτιμούσα μια μερίδα-ίσως και δύο-μπάμιες.

Βγήακαμε εκτός θέματος.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...