Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΒΑΛΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 7-7 ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ?

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ

Ηρέμησε..δεν νομιζω...ενα λαθάκι ειναι..δεν ειναι τραγικό...πάρε τηλ αυριο...δεν νομιζω μην πανικοβάλλεσαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΒΑΛΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 7-7 ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ?

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ

Σιγά μη σας εκτελέσουν κιόλας.

Τίποτα δεν θα συμβεί.ούτε καν θα το δουν :cool:

Σιγά μη σας εκτελέσουν κιόλας.

Τίποτα δεν θα συμβεί.ούτε καν θα το δουν :cool:

Εγώ δεν ειχα βάλει καθόλου ημερομηνια και ειπε αυτή οτι θα την συμπληρώσει και την εβαλε εκείνη την ώρα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

Διαφημίσεις

έχω μια απορία, παρακαλώ για τις γνώμες σας:

είμαι άνεργη απο τον Φεβρουάριο του 2010

έπαιρνα ταμείο ανεργίας μέχρι και τον Μάρτιο 2011, και άρα και δεν έκανα ανανέωση την κάρτα ανεργίας

την οποία βλακωδώς δεν ανανέωσα κατοπιν , με αποτέλεσμα να μην ισχύει από Μάιο 2011 μέχρι και σήμερα, οπότε και έβγαλα νέα κάρτα

και ερωτώ:

άντε και βάζω την εγκριτική ότι έλαβα ταμείο τους τελευταίους 24 μήνες

να βάλω στην αίτηση την 1η κάρτα (απο Φεβ 2010 εως Απρ2011)? την 2η (από σήμερα 06/07)? και τις 2????? να βάλω και μια υπεύθυνη δήλωση ότι είμαι ήδη (συνεχόμενα αλλά όχι πιστοποιημένα από τον ΟΑΕΔ) 17 μήνες άνεργη???

θα γελάνε 1 μέρα ή παραπάνω με την περίπτωσή μου??????

πηρα σημερα τα ενσημα απο το ΙΚΑ, λεει πανω

"λογαριασμος ασφαλισμενου με μη οριστικοποιημενες εγγραφες". αυτο ειναι που ζητανε;;;

επισης, διαβασα πιο πισω οτι καποιες βαλατε ενσημα παλαιοτερων ετων. ειναι σιγουρο οτι δεν απορριπτεται μια αιτηση αν βαλουμε ολα τα ενσημα;

αυτος ο λογαριασμος που εχω ειναι απο το '06 μεχρι σημερα.......

ευχαριστωωω....

πηρα σημερα τα ενσημα απο το ΙΚΑ, λεει πανω

"λογαριασμος ασφαλισμενου με μη οριστικοποιημενες εγγραφες". αυτο ειναι που ζητανε;;;

επισης, διαβασα πιο πισω οτι καποιες βαλατε ενσημα παλαιοτερων ετων. ειναι σιγουρο οτι δεν απορριπτεται μια αιτηση αν βαλουμε ολα τα ενσημα;

αυτος ο λογαριασμος που εχω ειναι απο το '06 μεχρι σημερα.......

ευχαριστωωω....

Γιατί δεν ζητάς από το ΙΚΑ να σου δώσει αυτά που ζητάει η πρόσκληση;

Την πρώτη ερώτηση δεν την πολυκατάλαβα.

Αν κατάλαβα καλά, οι μη επιλέξιμες κάναν τα χαρτιά τους και για κάποιο λόγο(που αναφέρεται) δεν γίναν δεκτές στο πράγραμα , οπότε δεν μπορείς να τις επιλέξεις.

α μαλιστα

Η επιλογή των σταθμών θα γίνει μόνο από τις επιλέξιμες στο πρόγραμμα δομές.

οκ το καταλαβα ,

στις επιλεξιμες δομες ομως γραφει ηλικιες μεχρι 2.5 ετων ,παλι κατι δεν βλεπω?

Ασφαλώς και προλαβαίνεις.

Μια δυο μέρες χρειάζεσαι για τα δικαιολογητικά και μια μέρα να συμπληρώσεις και να την καταθέσεις.

Ξεκίνα τώρα

σε ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

α μαλιστα

οκ το καταλαβα ,

στις επιλεξιμες δομες ομως γραφει ηλικιες μεχρι 2.5 ετων ,παλι κατι δεν βλεπω?

σε ευχαριστω πολυ

Υπάρχουν διαφόρων ειδών δομές , τόσο ως προς την ηλικία του παιδιού , όσο και ως προς την κατάσταση υγείας του παιδιού.

Θα επιλέξεις από τις δομές που αφορούν το παιδί που θα αιτηθείς να ενταχθεί στο πρόγραμμα

Τα πλεονεκτήματα του "δικού μας" σταθμού , για μας πάντα.

1) Η ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ αν και δε τη χρησιμοποιούμε εξ ολοκλήρου μιας και τη χρησιμοποιούμε μόνο για το πρωί και μόνο για τους δυο τρεις χειμερινούς μήνες λόγω κρύου και βροχής.Τον υπόλοιπο καιρό πάμε με το ποδήλατο,είμαστε κοντά

2) Το ωράριο στου σταθμού 6:30-21:00 και τα Σάββατα 8:00-16:00 και τον πάμε ό,τι ώρα θέλουμε και τον πάιρνουμε επίσης ό,τι ώρα θέλουμε.

3) Η μη σίτηση μιας και όπως ξαν'αγραψα στο σπίτι κάνουμε ολική βιολογική διατροφή ,οπότε θέλουμε να ελέγχουμε εμείς τη διατροφή του παιδιού.

αυτες τις προυποθεσεις θα τις εθετα και εγω

μηπως μενετε Θεσνικη?

Γιατί δεν ζητάς από το ΙΚΑ να σου δώσει αυτά που ζητάει η πρόσκληση;

γιατί ήμουν σίγουρη οτι αν τους πω απλα οτι θελω τα ενσημα του β τριμηνου του 2010 θα μου εδιναν αυτο το μηχανογραφημενο που λεει η προσκληση. δεν ξερω σε ποσες ....μορφες βγαινουν τα ενσημα!!:rolleyes: δλδ αν ειναι ΑΛΛΟ το μηχανογραφημενο και ΑΛΛΟ αυτο που εχω τελικα...(το οποιο τα λεει ολα αναλυτικα, μερες, περιοδο, εισφορες κ διαφορους κωδικους...)

γιατί ήμουν σίγουρη οτι αν τους πω απλα οτι θελω τα ενσημα του β τριμηνου του 2010 θα μου εδιναν αυτο το μηχανογραφημενο που λεει η προσκληση. δεν ξερω σε ποσες ....μορφες βγαινουν τα ενσημα!!:rolleyes: δλδ αν ειναι ΑΛΛΟ το μηχανογραφημενο και ΑΛΛΟ αυτο που εχω τελικα...(το οποιο τα λεει ολα αναλυτικα, μερες, περιοδο, εισφορες κ διαφορους κωδικους...)

Αυτό είναι το μηχανογραφημένο που σου δώσαν και που ζητάει και η πρόσκληση(κάτω κάτω δεξιά γράφει "οριστικοποιημένες")

Απλά εσύ θα τους πας πολύ χαρτί

Διαφημίσεις

ζητησα για καλου κ για κακου ενα β τριμηνου κ ενα με ολα τα ενσημα....απλα τοσα που διαβαζω......εχω φρικαρει ολιγον.......και λεω μηπως να τους τα παω ολα ;;:rolleyes:

ευχαριστω παντως!

ζητησα για καλου κ για κακου ενα β τριμηνου κ ενα με ολα τα ενσημα....απλα τοσα που διαβαζω......εχω φρικαρει ολιγον.......και λεω μηπως να τους τα παω ολα ;;:rolleyes:

ευχαριστω παντως!

Άμα έχεις του β' τριμήνου του '10 βάλε μόνο αυτά

σημερα κατεθεσα και εγω, η ουρα στις 11πμ δεν ηταν μεγαλη. οι περισσοτεροι ηταν στην αναμονη για να συμπληρωσουν...μεχρι χτες δεχτηκαν 15.000 αιτησεις!! αντε να δουμε ποιος τυχερος θα πρωτομπει!!! παντως τις αιτησεις δεν τις κοιτανε καθολου!! γιαυτο και τελειωνουν γρηγορα...

3OaPp3.png CNKep3.png

σημερα κατεθεσα και εγω, η ουρα στις 11πμ δεν ηταν μεγαλη. οι περισσοτεροι ηταν στην αναμονη για να συμπληρωσουν...μεχρι χτες δεχτηκαν 15.000 αιτησεις!! αντε να δουμε ποιος τυχερος θα πρωτομπει!!! παντως τις αιτησεις δεν τις κοιτανε καθολου!! γιαυτο και τελειωνουν γρηγορα...

α, γι'αυτό δεν απαντάνε στα τηλ. κ γω θα πάω αύριο να ρωτήσω 1-2 πράγματα από κοντά κ αν δεν χρειάζεται κάτι άλλο να την καταθέσω επιτέλους!

gZufp3.png

1fKrp2.png

κατι που με απασχολει ειναι οτι στις περσινες απορριπτεες ειχαν σαν αιτιολογια οτι "απαιτουνται ενσημα τελευταιου τριμηνου"

http://www.eetaa.gr/paidikoi_stathmoi/2010-07-30_oristika-gynaikwn/mi_epilex_A1.pdf

ενω τα δικαιολογητικα σχετικα με τα ενσημα ηταν τα ιδια....ζητουνταν ενσημα α' ή β' τριμηνου του '09........

ξερει κανεις κατι σχετικο;; δεν βρηκα πουθενα να ζητουν τελευταιου τριμηνου!!!

αφου λεει τριμηνο 1ο η 2ο του 10 ειμαστε οκ

σε αυτες που απορριφθηκαν ειναι στανταρντ η διατυπωση

λειπουν ενσημα η βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα

αν τα βαλαμε περιμενουμε τις 22 τωρα!

kKZUp2.png

αφου λεει τριμηνο 1ο η 2ο του 10 ειμαστε οκ

σε αυτες που απορριφθηκαν ειναι στανταρντ η διατυπωση

λειπουν ενσημα η βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα

αν τα βαλαμε περιμενουμε τις 22 τωρα!

καλημερα εγω δνε εβαλα ενσημα εβαλα αναγκελια προσληψεισ πειραζει ?

.....

κατι που με απασχολει ειναι οτι στις περσινες απορριπτεες ειχαν σαν αιτιολογια οτι "απαιτουνται ενσημα τελευταιου τριμηνου"

http://www.eetaa.gr/paidikoi_stathmoi/2010-07-30_oristika-gynaikwn/mi_epilex_A1.pdf

ενω τα δικαιολογητικα σχετικα με τα ενσημα ηταν τα ιδια....ζητουνταν ενσημα α' ή β' τριμηνου του '09........

ξερει κανεις κατι σχετικο;; δεν βρηκα πουθενα να ζητουν τελευταιου τριμηνου!!!

καλημερα εγω καταλαβα οτι αυτεσ που απορυφθικαν περσι δνε ειχαν προσκομιση κανενα χαρτι δηλ ουτε ενσημα ουτε αναγκελια προσληψεισ προφανωσ η κοπελα δεν εβαλα καθολου ενσημα αχ με βαλατε τωρα σε σκεψεισ γιατι εγω εχω ενσημα απο τον οκτωμβριο απλα στισ 1 ιουνιου αλαξα εργοδοτη και εβαλα αυτην την αναγκελια προσληψεισ ουφφφφ πατατα εκανα πωσ θα φανει οεο οτι δουλευα εγω ? ποπο λετε να παω στ α ετεα κ να τουσ πω να συμπληρωσω τα χαρτια ?

.....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...