Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΈΚδοση πιστωτικής


nyfoyla

Recommended Posts

Εγω εχω πιστωτικη καρτα στο ονομα μου εδω κ πολλα χρονια παρολο που το εισοδημα μου ειναι μηδαμηνο.

Εκανε αιτηση ο ανδρας μου για ιδια πιστωτικη κ του απερριψαν το αιτημα.Το εισοδημα του ειναι ικανοποιητικο με βαση αυτα που οριζει η τραπεζα.Τι μπορει να συνεβει?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα δουλεύω στον Τραπεζικό χώρο και θα σου πω ότι μόνη σου έδωσες ήδη την απάντηση........πριν από πολλά χρόνια....

 

Δυστυχώς παλιά τα κριτήρια για να πάρει καποιος πιστωτική ήταν σχεδόν ανύπαρκτα ενω τώρα είναι πάρα πολύ αυστηρά.

U80ep3?r=1271337460
Link to comment
Share on other sites

Τι θελουν ομως?

Ο ανδρας μου κ τυπικος ειναι στις πληρωμες του,δεν χρωσταει πουθενα...Κ το εισοδημα ειναι νορμαλ.Πχ ειδα οτι η τραπεζα ζηταει μινιμουν 12.000 κ αυτος ειχε 16.000 περυσι....Τι θελουν πια για να σου εκδωσουν καρτα?

Κ μενα με εισοδημα κατω απο το αφορολογητο κ μου εβγαλαν προπερσυ gold!

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ο σύζηγος έχει κάποιο δάνειο στο όνομα του ?

Εγώ έβγαλα πρόσφατα χωρίς πρόβλημα.

Αλλα όπως είπε και η κοπέλα παραπάνω παλιά ήταν πολύ διαφορετικά.

rQGhp3.png
Link to comment
Share on other sites

Μπα,δεν έχει κανένα δάνειο...Το μοναδικό που είχε πάρει για να αγοράσει το αμάξι του έχει πληρωθεί κανονικά και έχει ξοφληθεί εδώ και 3 χρόνια!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κ εγω είχα παει να βγαλω πιστωτικη στην τραπεζα κι ολας που κατατηθετε ο μισθος μου κ με απερριψαν!! Δεν το πιστευα...κ τελικα μου εδωσε αλλη τραπεζα...κ παλι δεν το πιστευα..

Link to comment
Share on other sites

ΚΑι γω δουλεύω σε τράπεζα και ξέρω ότι πλέον δίνουν πολύ δύσκολα! Μπορεί το εισόδημα του να είναι οκ αλλα΄σαν οικογενειακό εισόδημα και αν εσύ δε δουλεύεισ να θεωρεί ή τράπεζα ότι δε φτάνει. Η εσύ να έχεισ κάποιο δάνειο ή κάποιο δανεισμό κάποιο στεγαστικό δε ξέρω και επειδή φαίνεστε σα μια οικονομική μονάδα αφου είστε παντρεμένοι να μη σασ το δίνουν! Εχω δει πολλά! Μπορεί επίσης να έκανε αίτηση σε πολλές τράπεζες ταυτόχρονα και επειδή αυτό φαίνετε να το απορίψαν γιαυτό το λόγο!

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

Link to comment
Share on other sites

Δουλέυω κι εγώ στον τραπεζικό χώρο και μπορώ να σου πω ότι όντως, τα πράγματα έχουν σφίξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στις χορηγήσεις.

 

Σε κάθε αίτηση χορήγησης, αξιολογούνται πολλοί παράγοντες. Εισόδημα, δανειακές επιβαρύνσεις και για τον αιτούντα και για τον /την σύζυγο, είδος εργασίας, ιδιοκατοίκηση/ενοίκιο κτλ κτλ κτλ...

 

Πάντως πλέον πολύ δύσκολα να πάρει κάποιος κάρτα, έστω και με μικρό όριο.

 

Και όντως, οι λόγοι δεν ανακοινώνονται.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαστε ακόμα παντρεμένοι άρα δεν έχω ρόλο εγώ!Δάνειο δεν έχει,μόνο το νοίκι μας αλλά αυτό δεν γράφεται νομίζω πάνω στην φορολογική ενημερότητα που μας έστειλαν.Ούτε έκανε αίτηση σε άλλη τράπεζα.Απλά μου τη σπάει που δεν δίνουν λόγο απόρριψης,να ξέρουμε βρε παιδί μου

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καλα εμενα θα μου εκανε εντυπωση αν την ενεκριναν! τραπεζικος και εγω απο οτι καταλαβατε...εγκρινονται πλεον ελαχιστα πραγματα για αυτο λεω και ξαναλεω οποιος εχει καρτα ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ!! ας την εχει για μια ωρα αναγκης , ανθρωποι ειμαστε και πλεον ουτε δανεια δινονται...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Link to comment
Share on other sites

μηπως ειναι εγγυητης στο δανειο καποιου αλλου?

 

εχω κι εγω ενα προβλημα αν μπορει καποια να με βοηθησει.

εγω εχω μια καρτα απο μια τραπεζα και , ενω πληρωνα τις δοσεις κια παραπανω απο τους τοκους το κεφαλαιο δεν επεφτε, μη φανταστειτε τιποτα τρελο, 800 ευρω φοιτητικη ειχα βγαλει τοτε που μας περναν οι τραπεζες απο μονες τους και μας παρακαλουσαν να βγαλουμε καρτες.

τες πα καποια στιγμη με παιρνουν απο μια εισπρακτικη-δηκιγορικο γραφειο και μου λενε οτι πλεον πρεπει να πληρωνω σ αυτους και μου εδωσαν ενα λογαριασμο ο οποιος οπως μου ειπαν ειναι μονο για την καρτα τη δικη μου. βαζω εκατο ευρω τον ενα μηνα και εκατο τον επομενο. μετα με ξαναπαιρνουν απο την τραπεζα, τους λεω οτι εχω βαλει 200 ευρω τους εστειλα με μειλ τις αποδειξεις απο το μηχανημα -στο ταμειο της τραπεζας μου ειπαν οτι πρεπει να τα βαλω απο το μηχανημα κι ετσι δεν μπορεσα να κανω καταθεση που να φαινεται τ ονομ α μου- και παλι ακρη δεν εβγαλα, μου ειπαν οτι τα χρηματα δεν εχουν μπει. πηρα τηλεφωνω στην εισπρακτικη και το τηλεφωνο "δεν αντιστοιχουσε σε συνδρομητη", μετα εψαξα κ βρηκα οτι αυτη η εταιρεια πλεον εχει κλεισει. δεν ξαναεβαλα χρηματα ετσι κι αλλιως το ποσο του δανειου το εχω ηδη αποπληρωσει και με το παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τις κοπέλες (του χώρου και εγώ ;) ).

Δεν δίνονται χορηγήσεις ούτε στον Πάπα! Ψάχνουν τα πάντα και χορηγούν με το σταγονόμετρο.

Παίζει ρόλο το εισόδημα(το ελάχιστο οριο που βάζει η τραπεζα μπορεί να έχει αυξηθει ακόμα και μέσα στον τελαυταίο μήνα), η οικογεν.κατασταση, αν έχει ενοικιο (εδώ να πω οτι εμφανίζεται στο εκκαθαριστικο), αν δουλεύει-πόσα χρόνια και που,κίνηση ακόμα και σε δάνεια που έχουν εξοφληθεί και πολλά-πολλά ακόμα!

QqmLp3.png
Link to comment
Share on other sites

εμενα πριν 4 μηνες με επαιρναν τηλ και μου τα "επριζαν" για να βγαλω ? εληγε αυτην που ειχα και με πηραν 2 φορες την να παω να βγαλω νεα ....και δεν δουλευω !!!!

ylSkp1.pngrwLVp1.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...