Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΟΥΒΛΙΤΣΕΣ Η΄ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

Να ρωτήσω και κάτι άλλο εδώ και δύο μέρες έχω στη δεξιά μεριά της κοιλιάς κάτι σα σουβλιά ή δυνατό τσίμπημα που κρατάει πολύ λίγο ένα δευτερόλεπτο δύο και έρχεται και φεύγει συνεχώς. Ο γιατρός μου έχει δώσει δυο μαγνήσια την ημέρα αλλά αυτό δε περνάει άλλο πόνο δεν έχω και είμαι στην 17 η εβδομάδα. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό? Γενικά δε δουλεύω καν και δε κουράζομαι καθόλου όλη μέρα είμαι σπίτι και δουλειές δε κάνω. Πήγα χθες για καθαρισμό δοντιών και έγινε αυτό γιατί ο γυναικολόγος μου επέμενε πολύ να φτιάξω τα δόντια μου γιατί φοβάται για φλεγμονές και μετά το έπαθα αυτό. Δε ξέρω αν έγινε κάτι. Μπορεί να μεγαλώνει και η κοιλιά και να το νιώθω δε ξέρω. Παλιά ένιωθα ότι μου έρχεται περίοδος τώρα αυτό έχει φύγει και γενικά είμαι καλύτερα όσον αφορά αυτό το αίσθημα αλλά με ανησυχούν αυτές οι σουβλιές μήπως είναι συσπάσεις? Είναι πάρα πάρα πολύ νωρίς (17η εβδομάδα) για κάτι τέτοια αν είναι αυτό μάλλον την έβαψα!!Το φοβάμαι γιατί χθές ένιωσα εκεινο το σημείο στιγμιαία σκληρό αλλά όχι όλη τη κοιλιά μόνο εκείνο το σημείο που έχω τη σουβλίτσα.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

Να ρωτήσω και κάτι άλλο εδώ και δύο μέρες έχω στη δεξιά μεριά της κοιλιάς κάτι σα σουβλιά ή δυνατό τσίμπημα που κρατάει πολύ λίγο ένα δευτερόλεπτο δύο και έρχεται και φεύγει συνεχώς. Ο γιατρός μου έχει δώσει δυο μαγνήσια την ημέρα αλλά αυτό δε περνάει άλλο πόνο δεν έχω και είμαι στην 17 η εβδομάδα. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό? Γενικά δε δουλεύω καν και δε κουράζομαι καθόλου όλη μέρα είμαι σπίτι και δουλειές δε κάνω. Πήγα χθες για καθαρισμό δοντιών και έγινε αυτό γιατί ο γυναικολόγος μου επέμενε πολύ να φτιάξω τα δόντια μου γιατί φοβάται για φλεγμονές και μετά το έπαθα αυτό. Δε ξέρω αν έγινε κάτι. Μπορεί να μεγαλώνει και η κοιλιά και να το νιώθω δε ξέρω. Παλιά ένιωθα ότι μου έρχεται περίοδος τώρα αυτό έχει φύγει και γενικά είμαι καλύτερα όσον αφορά αυτό το αίσθημα αλλά με ανησυχούν αυτές οι σουβλιές μήπως είναι συσπάσεις? Είναι πάρα πάρα πολύ νωρίς (17η εβδομάδα) για κάτι τέτοια αν είναι αυτό μάλλον την έβαψα!!Το φοβάμαι γιατί χθές ένιωσα εκεινο το σημείο στιγμιαία σκληρό αλλά όχι όλη τη κοιλιά μόνο εκείνο το σημείο που έχω τη σουβλίτσα.

Ευχαριστώ

Γεια σου.Εχω και κι εγω κατα διαστηματα τσιμπιματακια χαμηλα στη κοιλια αλλη στην αριστερη πλευρα.Παλαιοτερα ηταν πιο εντονα αλλα με τα χαπια διορθωκε γιατι ειχα συσπασεις ,απο την 5η εβδομαδα επαιρνα utrogestan μεχρι και την αυχενικη και μετα ξεκινησα μαγνησιο 3 την ημερα.Οποτε δεν ειναι απιθανο να εχεις και εσυ συσπασεις με βαση τα συμπτωματα που λες.Αλλα να σε ρωτησω κατι.... το μαγνησιο γιατι το παιρνεις?Εγω το παιρνω για τις συσπασεις και για τις κραμπες(τωρα ειμαι στην 20η εβδομαδα)Βεβαια καλο ειναι να ενημερωσεις το γιατρο σου γιατι οτι και να σου πουμε εμεις μπορει και να μην ισχυει.

Εγώ αυτά τα είχα απο την αρχή.Ο γιατρός μου εξήγησε οτι η μήτρα μεγαλώνει και γιάυτό πονάω,και ειδικά όταν αλλάζω μήνα! Στην 17η με 18η νομίζω οτι κοντεύεις να αλλάζεις μήνα,δεν είναι?

y5yep3.png

Να ενημερώσεις το γιατρό σου, για να σου έχει δώσει μαγνήσιο τόσο νωρίς μήπως έχει δεί συσπάσεις.

Σε μια φίλη με συσπάσεις έδωσαν μαγνήσιο ίδια εβδομάδα με εσένα.

΅Εγώ μόλις τα άρχισα και μου είπε είναι για τις κράμπες στο σώμα (όχι στην περιοχή εκεί).

Μερικές φορές, όχι συχνά έχω κι γω σουβλίτσες και μου είπε όλα αυτά είναι από τη μήτρα που μεγαλώνει.

Μου είχε πεί όμως ότι συσπάσεις είναι όταν έρχεται και φεύγει ο πόνος, κι συ μας περιγράφεις αυτό, οπότε για ρώτα!

Φυσικά και δεν την έχεις βάψει, πολλές κοπέλες έχουν εξαρχής και μια χαρά γέννησαν. Μην ανησυχείς αλλά πες του τα.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Κι εγώ είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα! Κανένας από τους δύο γιατρούς δεν μου έδωσε τίποτα. Μου είπαν είναι φυσιολογικό. Αλλά αυτό μόνο ο γιατρός σου μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Είχα κι εγώ παρόμοια πονάκια και μάλιστα νωρίτερα από σένα, στην 13η βδομάδα. Η γιατρός με καθησύχασε και είπε ότι είναι φυσιολογικό, σε καμμιά βδομάδα θα σου έχει φύγει. Μην ξεχνάς μόνο το μαγνήσιό σου. Εγώ είμαι μια χαρούλα τώρα πια. ;)

ygeNp3.png

Τα ελαφριά αυτά πονάκια οφείλονται συνήθως στις αλλαγές στο σώμα μας και κυρίως στο ότι μεγαλώνει η μήτρα. Το μαγνήσιο βοηθά πάρα πολύ παντως. Περίπου στην ίδια εβδομάδα το ξεκίνησα κι εγώ!

Καλησπερα κοριτσια.Εχτες και σημερα ενιωσα για καποια λεπτα καποιους εντονους πονους στον αφαλο αριστερα το ειπα στο γιατρο μου σημερα(στο τηλ) και μου ειπε οτι αν συνεχιστουν θα πρεπει να μου δωσει φαρμακα(δεν μου ειπε τι)την δευτερα που θα παω θα παω(μαγνησιο παιρνω ηδη απο την 13η εβδομαδα μετα την αυχενικη).Εχει τυχει σε καμια?

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σας κοριτσιααα. Ειμαι δωδεκα εβδομαδων...σμρ το πρωι καταλαβα κατω χαμηλα σαν να σπαει μια φουσκα. Υπαρχει περιπτωση ν καταλαβα το μωρο? Η κοιλια μου εχει μεγαλωσει ηδη απο τς αρχες του δευτερου μηνα. Μηπως παιζει καποιο ρολο,?

Γεια σας κοριτσιααα. Ειμαι δωδεκα εβδομαδων...σμρ το πρωι καταλαβα κατω χαμηλα σαν να σπαει μια φουσκα. Υπαρχει περιπτωση ν καταλαβα το μωρο? Η κοιλια μου εχει μεγαλωσει ηδη απο τς αρχες του δευτερου μηνα. Μηπως παιζει καποιο ρολο,?

Οχι, δεν ειναι το μωρακι σου αυτο, οσο και να εχει μεγαλωσει η κοιλια σου δεν παιζει καποιο ρολο. Το μωρακι θα το αισθανεις αργοτερα σαν γουργουρισμα μεσα στην κοιλια σου.

Δεν ειναι και τιποτα κακο αυτη η φουσκιτσα, στην επομενη επισκεψη ομως να το αναφερεις στον γιατρο σου.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Εγω μολις μπηκα στην 32η εβδομαδα........ τα πονακια διπλα στον αφαλο και τις κραμπες τα εχω περιπου 1,5 μηνα τωρα, αφου το πρωι δεν μπορω να σηκωθω προσπαθω προσπαθω μεχρι που με παινουν τα γελια και ερχεται ο καλος μου και με σηκωνει.... το ανεφερα στον Γιατρο μου εκανε καρδιοτοκογραφημα αλλα δεν μου εδωσε μαγνησιο μου ειπε οταν ποναω πολυ να πινω ενα ντεπον.... δεν θελει να με επιβαρυνει με μαγνησιο ηδη πινω 3 σιδηρα (λογω αιματοκριτη)!!!!!!!! Παντως μην αγχωνεστε ρωτηστε τον γιατρο σας αυτο ξερει καλυτερα!!!!!!!!!:idea:

kuWSp3.png

Γεια σας, κι εγω νιωθω σουβλιτσες και καποια στιγμη πετρωσε κανα δυο φορες και η κοιλια μου. Αλλες φορες πανω απ'την ηβικη περιοχη, αλλες δεξια αλλες αριστερα. Πιο πολυ για μυικοι πονοι μου μοιαζουν παρα για πονοι της μητρας. Σιγουρα ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα. Παιρνω τρια trofocard καθε μερα, απο 6η εβδομαδα, οταν ειπα στη γιατρο για τις σουβλιτσες και τα πετρωματα ξαναρχισα utrogetsan που τα ειχα κοψει για μια εβδομαδα και βαζω δυο διακολπικα καθε βραδυ. Νιωθω ακομα τσιμπηματακια ομως, αραια, κυριως οταν εχω κουραστει λιγακι. Δεν ειναι μονο οι δουλειες κουραση, κι εγω δε κανω τιποτα, αλλα το πρωι πηγα να δοκιμασω φορεματα και μετα απο 2-3 αλλαγες μ'επιασε ελαφρα. Η στο κρεβατι που στριφογυριζω, πιανονται οι μυς, γιατι εχω τα ποδια λυγισμενα και ειναι σαν να κανω κοιλιακους! Η μπορει να κουβαλησω καμμια σακουλιτσα απο super και μπορει να νιωσω ενα τσιμπηματακι. Εγω πιο πολυ μυικο το θεωρω. Οι μυς που συγκρατουν τη μητρα υφιστανται πιεση απο το μεγαλωμα της, γι'αυτο νιωθουμε τα τσιμπηματα.

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα σας, πριν μια εβδομάδα ήρθα σε ελεύθερη επαφή με τον σύντροφο μου, την 15 με 16 μέρα του κύκλου μου (έχω κύκλο 28 με 30 μέρες)τρεις μέρες μετά την επαφή κ μέχρι κ σήμερα νιώθω πονάκια στο κάτω μέρος της αριστερής κοιλίας, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης? Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Βάσει της μέρας που είχες επαφή είναι πολύ πιθανόν να είσαι έγκυος, αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις μέχρι που να έχεις καθυστέρηση και να κάνεις το τεστ.

[εν τω μεταξύ, γράφεις σε λάθος κατηγορία. Εδώ θα γράφεις όταν μπεις στον 4ο μηνα της εγκυμοσύνης σου ;) ]

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Είμαι στον 5ο μήνα κ περιμένω το δευτερο μωράκι μου..

Ενω στην πρωτη εγκυμοσυνη μου δεν ειχα τπτ , σ αυτην εχω ολο πόνους!πονάει το στήθος μου πολυ..η μέση μου..κ αυτο που μ ενοχλει πολυ ειναι οι πονοι που νιώθω χαμηλά στην μήτρα μου κ κάτι σουβλιες ,σα να πονανε οι ωοθηκες μου..οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι πάντα πιανω την κοιλια μου χαμηλα λες κ θα μου πέσει!!!!ειναι φυσιολογικο?στην γυναικολογο που πάω μου ειπε μεγαλωνει η μητρα γι αυτο εχω πονάκια..στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα τπτ απ ολα αυτα, γι αυτο αγχωνομαι...

Τι να πω, ο γιατρός σου θα ξέρει καλύτερα. Πότε σε εξέτασε για τελευταία φορά; Αμα σε εξέτασε πρόσφατα και σου είπε ότι όλα πάνε καλά, τότε να μην ανησυχείς. Απλά η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική από την άλλη και αυτό θα σου το πουν όλες όσες περιμένουν δεύτερο και τρίτο μωράκι.

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Με εξέτασε στις 8 Απριλιου κ μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικα.Κ τα πονακια ειναι απο την μητρα που μεγαλωνει..Μονο μου ειπε οτι ο πλακουντας μου ειναι χαμηλα κ θελει να το δουμε πως θα εξελιχθει..αν δηλ. τραβηχτει προς τα πάνω η θα παει προς τα κάτω..μονο αυτο δηλ. κ να μην σηκωνω καθολου βάρη.. Τώρα εχω ραντεβου στις 23Μαϊου για Β' επιπέδου..Για να δουμε ....

Γεια σας...τωρα μπηκα στο 12η εβδομαδα και προχωραμε νορμαλ...εχω και εγω κατι τσιμπιματακια που και που οχι οπως στην αρχη...αλλα απο οτι εχω ρωτησει δεν ειναι κατι κακο ισα ισα λογικο μεγαλωνει η μητρα μας... :D;):D

Εχω κανει την αυχενικη διαφανεια στην 11η εβδομαδα και ο γιατρος δεν ειδε το φυλλο του μωρου, τωρα περιμενω την β επιπεδου...σε πια εβδομαδα γινεται περιπου..?εσεις ποτε το ειδατε το φυλλο απο το μπεμπακι σας?:D:D

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Εγώ το φύλο το είδα στον αμέσως επομενο υπερυχο μετα την αυχενικη..δεν φάνηκε κ μας στην αυχενικη κ το ειδα μετα..Δεν θυμάμαι σε ποια βδομάδα ήμουν..15η?16η?Κάπου εκει πρεπει να ηταν..

Μην περιμένεις οπωσδήποτε την Β επιπέδου να μάθεις.Μάλλον στο επόμενο ραντεβού σου θα το μάθεις..

Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μεχρι τον 5μήνα μου ελεγαν μαλλον κοριτσι, δεν φαινοταν καλα, κ επιβεβαιώθηκε στο Β επιπέδου.Σ αυτήν την εγκυμοσύνη έμαθα στον 4ο οτι περιμένω αγοράκι..

Σου ευχομαι με το καλο το μπεμπάκι σου!!

Εγώ το φύλο το είδα στον αμέσως επομενο υπερυχο μετα την αυχενικη..δεν φάνηκε κ μας στην αυχενικη κ το ειδα μετα..Δεν θυμάμαι σε ποια βδομάδα ήμουν..15η?16η?Κάπου εκει πρεπει να ηταν..

Μην περιμένεις οπωσδήποτε την Β επιπέδου να μάθεις.Μάλλον στο επόμενο ραντεβού σου θα το μάθεις..

Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μεχρι τον 5μήνα μου ελεγαν μαλλον κοριτσι, δεν φαινοταν καλα, κ επιβεβαιώθηκε στο Β επιπέδου.Σ αυτήν την εγκυμοσύνη έμαθα στον 4ο οτι περιμένω αγοράκι..

Σου ευχομαι με το καλο το μπεμπάκι σου!!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση...Να χαιρεσαι την μικρουλα σου και με το το καλο ο μπεμπης σου...

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...