Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δουλευω 8ωρο και εχω ενσημα 4ωρου

andrian

Recommended Posts

χωρις να ερωτηθω ποτε,οπως γινεται επι το πλειστον σε αυτες τις περιπτωσεις,ξεκινησα δουλεια τον Απριλιο του 2011 και δουλεψα ενα μηνα χωρις ενσημα...Μια πολυ ωραια πρωια για μενα και κακια για το αφεντικο ηρθε το ΙΚΑ επισκεψη και αναγκαστηκε να με δηλωσει στο ικα 4ωρη και με 22 μερες ασφαλιση το μηνα...δουλευω 8ωρη,περνω μολις 500 ευρω,(Σε ενα χαρτι του λογιστη φαινεται οτι περνω 380 ευρω)7 ημερες την εβδομαδα,χωρις ρεπο.....τωρα σκεφτομαι οτι αν μεινω εγκυος θα χασω πολλα ωφελη οικονομικα ετσι δεν ειναι κοριτσια???δλδ στην αδεια θα πληρωνωμαι με οσα δηλωνει αυτος οτι περνω???

εχετε καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω????

οικονομικα δεν ειμαι καλα και δε θελω στην εγκυμοσυνη μου να ειμαι ακομα πιο χαλια....

να τον πιασω λετε με το καλο να με κανει 8ωρη???αλλα και παλι εχω ενδοιασμους γιατι δεν ειναι υπερ της εγκυμοσυνης των υπαλληλων του..μαλιστα για μια συναδελφο,αν ηξερε οτι εκανε προσπαθειες για συληψη θα την ειχε απολυσει.

μπορω να απευθυνθω καπου???ειμαστε κλειστη κοινωνια και η παραμικρη καταγελια μαθαινεται...

Διαφημίσεις

δυστυχως τα μισα ενσημα ειναι και μισα επιδοματα!αυτος πληρωνει λιγοτερα με το 4 ωρο και δεν νομιζω να θελει να στα αυξησει!δεν χανεις κ τιποτα να του πεις να στα αυξησει οταν με το καλο μεινεις εγκυος τουλαχιστον!

Αν κατάλαβα καλά έχεις 22 ένσημα του μήνα, αναφέρεται πουθενά ότι είναι ένσημα ημιαπασχόλησης και όχι κανονικά;

θα ρωτησω..δεν ξερω καθολου τι ενσημα ειναι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...