Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πόσα άλλαξαν ( αν άλλαξαν ) από -6 μέχρι 6 ετών ;

UFO

Recommended Posts

έχετε αναλογιστεί - παραδεχθεί - κάνατε ενδοσκόπηση , στα ποσα άλλαξαν από όταν ήσασταν έγκυος (-6 μηνών ) μέχρι τώρα..... μέχρι και 6 ετών ;;;

τα όνειρα του τότε

το εγώ δε θα αφήσω το παιδι στην πεθερά

το εγώ το παιδι μου ΜΟΝΟ ιδιωτικό

το εγώ ... παντού με το παιδι μου !!!

πόσα σας φάνηκαν εξωφρενικά , (που έκαναν οι άλλοι )

ποσα ΟΧΙ είχατε πει ¨εγω ΠΟΤΕ¨ .....

ΚΑΙ έγιναν (τελικά) συνειδητά ή όχι ...

πόσες φορές κατηγορήσατε στο -6 κάποιον γονέα και φτάσατε στο +4 ετών να βρεθείτε σε " καθρέφτη " να πείτε :

πωωωωωωω τι είπα τότε !

δεν ξέρω .....

μόνο εγώ το βλέπω γύρω μου ;;;

Διαφημίσεις

Δεν το έχω πει έτσι ακριβώς.

- 6 μηνών και δεν είχα πολλές προσδοκίες καταρχήν γιατί ήταν μια εγκυμοσύνη που μέχρι το τέλος της δεν επέτρεπε και πολλή αισιοδοξία. Επίσης περίμενα δίδυμα και δεν είχα και την πιο αισιοδοξη άποψη για το μέλλον, ακόμα και αν όλα πήγαιναν καλά με την εγκυμοσύνη! Τρίτον και ένα παιδί να είχα, ήμουν αρκετά μεγάλη σε ηλικία ώστε να έχω δει πολλά και να μη λέω τίποτα εκ των προτέρων...

Τέλος πάντων έτσι επιφυλακτικά ξεκινήσαμε, προετοιμασμένοι για τα χειρότερα :lol: αλλά η πραγματικότητα μας επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις προς το χειρότερο ! Ευτυχώς τα χειρότερα κράτησαν κανένα τρίμηνο.

Στη συνέχεια έλεγα μέσα μου ότι δεν με φοβίζει τίποτα πια στο σύμπαν, έζησα αυτά τα παιδιά - τα συγκεκριμένα και επέζησα ! Αυτά μέχρι τα 2,5 χρόνια περίπου οπότε το πηρα πίσω και αυτό και έλεγα ότι δεν επέζησα, όχι τουλάχιστον σε μια αρκούντως λειτουργική μορφή!

Μέχρι τα 6 βλέπουμε, τι μπορεί να δούμε ακόμα :lol:

Γιατι αυτες τις βαθυστοχαστες ερωτησεις τις βαζεις καθε φορα βρε κοριτσι που δεν ειμαι σε φορμα??

Υποψην μολις ξυπνησα απο υπνο που με πηρε ενα προσπαθουσα να κοιμισω Μαριο και ειμαι σαν κοτοπουλο.

Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι δεν κοιμαται το παιδι αλλου αλλα μετα απο τρια σχεδον χρονια αυπνιας ανετα τον αφηνα στην μαμα αν μπορουσε καποιο βραδυ.

Αλλα βαρυγδουπα δεν ειχα πει γιατι και εγω στην εγκυμοσυνη δεν εβλεπα τοσο μακροπροσθεμα καθε μερα που κερδιζα ηταν γιορτη.

Αλλο που μου ηρθε τωρα ειναι οι αποψεις που ειχα πιτσιρικα οταν εβλεπα παιδια στον δρομο να χορευουν στο ταψι τους γονεις, μα καθολου να μην τους εχουν μαθει τροπους??? χαχαχαχαχα Αυτα βεβαια μεχρι να μεινω εγκυος τα ειχα αναθεωρησει. Αλλα βαρια δεν θυμαμαι να εχω αναθεωρησει ακομα το τονιζω το ακομα χαχχαχαχαχα

Κυρία εγώ εγώ!:mrgreen:

Αλλά είπαμε, ό,τι "κοροϊδεύεις" το λούζεσαι :-D (π.χ. έβλεπα στην Νταντά αμέσου δράσεως τα μικρά που κλαίγανε και έλεγα ...ε ποτέ! Και τώρα έχω ένα τέτοιο!)

Αντίστοιχα, είχα κατηγορήσει (στο - 24 όμως) φίλη που άφηνε το παιδί στη γιαγιά και τώρα εύχομαι να είχα κι εγώ τέτοια δυνατότητα (και ούτε έπαθε και το παιδί τίποτα βέβαια!).

Α, το άλλο: εγώ dvd, το παιδί μου ποτέ!

Και my personal favourite: αν δεν τρώει ό,τι του μαγειρεύω, θα το αφήννω νηστικό ώςπου να πεινάσει (και τώρα μουτζώνομαι...αλλά τόσα ήξερα!).

Η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Γενικά τότε ήμουν πολύ απόλυτη, δυσανασχετούσα πολύ με παιδιά στην παραλία, στο καφέ, στην ταβέρνα, ως και στους γάμους... αλλά αναθεώρησα άρδην!

Και είμαι μόλις στα 3,5!

από τα όσα είπα κατηγόρησα και έκρινα (χοντρικά ) τα μόνα που κράτησα είναι τα της βίας

(ψυχολογικής σωματικής ψυχικής κοκ )

.....

με έπισα πολλές φορές να διαβάζω να λέω μεσα μου ... να κρίνω ( ενδόμυχα όσο και να το σιχαίνομαι )

αλλα τα μόνα που κράτησα είναι τα βασικά

βία όχι βία ...

όλα τ αλλα μπουρδες ! :lol::-)

Διαφημίσεις

ωραιο θεμα...

ποτε μην λες ποτε!!!

Μπορω να γραφω μεχρι το πρωι! Ομως δεν θα το κανω .

Οταν ημουν εγκυος στην πρωτη μου κορουλα πριν 5 χρονια , ονειρευομουν το πιο ηρεμο και βολικο μωρο σ ολες τις φασεις του ! Φανταζομουν την ζωη μου με 2 παιδια το πολυ και φυσικα να ειμαι μια μαμα ηρεμη , σικατη και παντα γλυκομιλητη , ποτε νευρα και ποτε γκρινιες , με μεγαλη κατανοηση και πολλες αντοχες!

Πεντε χρονια μετα , με 3 κορες η πιο μικρη 8 μηνων μπορω να πω οτι μονο αυτο δεν ειμαι , επαψα να κρινω και να ασχολουμαι με το τι κανουν οι αλλες μαμαδες στα παιδακια τους ( εδω που τα λεμε δεν προλαβαινω να το κανω κιολας ) Κοιταω μονο εμενα και προσπαθω να βρω μια ισοροπια αναμεσα σε 3 ηλικιες , δινω τον καλυτερο εαυτο μου ολη την ημερα .

πονεμένο θέμα και ας μην φτάσαμε ακόμα στα 6 χαχαχαχα ακόμα αναιρώ!!!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

θυμάμαι που έβλεπα παιδάκια να φωνάζουν και να τρέχουν σε ταβέρνες κι έλεγα μα, δεν τα μαζεύουν οι γονείς τους? παιδάκια να χτυπιούνται στα σούπερ μάρκετ κι έλεγα μα, καλά, πόσο κακομαθημένα είναι?

τελικά, ποτέ μη λες ποτέ (αν κι είμαστε πια σε καλό δρόμο)

νομίζω ότι έχω βάλει Χ στα περισσότερα από αυτά που έλεγα πριν το παιδί και after και συνεχίζω να αναθεωρώ όσο μεγαλώνει :roll:

μα το χειρότερο από όλα νομίζω ότι ήταν το :

μα καλά δεν το βλέπει που έχει μύξες / βρομιές στο πρόσωπό του ?? πως το αφήνει έτσι ??

όχι κυρά μου (σε μένα το λέω:lol::lol:) δεν το βλέπει, απ την στιγμή που θα περπατήσει το καμάρι σου το έχεις χάσει το παιχνίδι η βρώμα έχει την μαγική ιδιότητα να εμφανίζεται ακριβώς ένα μιλισεκοντ από την στιγμή που την έχεις καθαρίσει :roll::roll:

Μπα, ειμαι απο τις τυχερες μαμαδες που και τα 2 παιδια μου απο 4 μηνων κοιμοντουσαν ολο το βραδυ απο τις 11 εως τις 10,30 το πρωι και ριχνουν και κανα 2ωρακι το μεσημερι...(οχι, δεν τους δινω lexotanil!!!:rolleyes:)

Φωνες και φασαριες σε super και σε μαγαζια δεν εχουμε αν και νομιζω οτι η μικρη μου επιφυλασσει εκπληξεις αφου ακομα και τωρα που ειναι 14 μηνων οταν κατι δεν της αρεσει ή δεν κανεις αυτο που θελει πεφτει κατω, χτυπιεται και μετα αρχιζει να χτυπαει με τα χερακια της το κεφαλι της αλλα στα 5 λεπτα το εχουμε ξεπερασει μαλλον γιατι οταν το κανει καθομαι και γελαω!!!

Και τα 2 μου παιδια μπορει να ειναι διαολακια στο σπιτι αλλα μολις βγαινουμε εξω ειναι τυπος και υπογραμμος σε σημειο που πιστευω οτι το κανουν επιτηδες για να λενε οι αλλοι τι καλα παιδια και να μην με πιστευουν οταν λεω οτι γκρινιαζουν που και που...

Ιδιωτικο σχολειο ηξερα εξ αρχης οτι δεν θα πανε...

Το μονο που εχω υπαναχωρησει αρδην ειναι το θεμα της τηλεορασης...το δικο μου το παιδι δεν θα βλεπει τηλεοραση, ελεγα...ε, τωρα πια ο μικρος ξερει επακριβως τις μερες που εχει wipe out και junior master chef χωρια τα dvd!!!

Σε γενικες γραμμες τωρα που το σκεφτομαι δεν εχουν αλλαξει και πολλα απο αυτα που σκεφτομουνα τοτε που ημουνα εγκυος μεχρι και σημερα αλλα οπως λεει και η μητερα μου αυτα τα παιδια ηταν λαχειο και μαλλον τεινω να συμφωνησω μαζι της...:rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι όταν ακούω κάποιους να λένε, το δικό σου το παιδί τρώει (και να έχει φάει δύο μπουκίτσες) ή να βγάζουν οποιαδήποτε συμπεράσματα έχοντας δει το παιδί για 5 λεπτά. Εκνευρίζομαι αφάνταστα:mad: Το θεωρώ απίστευτα ανώριμο, ειδικά όταν προέρχονται από άλλους γονείς:roll:

s-age.pngs-age.png

έχετε αναλογιστεί - παραδεχθεί - κάνατε ενδοσκόπηση , στα ποσα άλλαξαν από όταν ήσασταν έγκυος (-6 μηνών ) μέχρι τώρα..... μέχρι και 6 ετών ;;;

Αυτό είναι το μόνο που κράτησα και είναι όρος απαράβατος.

Εκτός από τις ώρες δουλειές δεν την αφήνουμε ποτέ σε μαμαδοπεθερές κλπ.

Για πολλά άλλα που έχω πει κάτι (light όμως γιατί ποτέ δεν ασχολούμαι με το τι κάνει ο άλλος) τα'χω λουστεί.......όπως και το περίμενα ότι θα το λουστώ.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

εγω ευτυχως δεν ειχα μεγαλη φαντασια! Την πρωτη φορα επιφυλασσομουν...δεν ηξερα τι θα μου ξημερωσει με αυτο που πηγε και φυτρωσε μεσα μου!!!!:D:D Δεν ειχα και αλλη κοπελα στον κυκλο μου που ειχε γινει μαμα, οποτε στην πορεια την ειδα την 'γραμμη' που επρεπε να ακολουθησω.

Στο δευτερο παλι ηξερα....για αυτο και δεν ειπα τιποτα! :cool:

Γενικα ομως εχω ησυχα και καλοβολα παιδια... Δεν τα αφηνω οντως, εκτος τις ωρες δουλειας, ειμαι αυστηρη (οπως παντα πιστευα οτι θα ειμαι), υπερπροστατευτικη (οπως ημουν με ολον τον κοσμο γυρω μου)....

ΑΝ με ρωταγες τι εχω αναθεωρησει για το γαμο μου, θα ειχα περισσοτερα να σου πω!!!:twisted::twisted::twisted:

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Ειλικρινά τίποτα βαρύγδουπο δεν έχω πει και να μουτζωθω διότι πάντα φοβόμουν τα μεγάλα λόγια. Επίσης όταν κάτι με ενοχλούσε ή νευριαζε ακόμη και σήμερα, πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου relax γιατί δεν ξες τι ακριβώς σου ξημερώνει.Στο -6 δεν σκεφτόμουν απολύτως τίποτα, απλά περίμενα..... και συνεχίζω να περιμένω.

τα όνειρα του τότε

το εγώ δε θα αφήσω το παιδι στην πεθερά

το εγώ το παιδι μου ΜΟΝΟ ιδιωτικό

Χμμμ τα όνειρα τα δικά μου ήταν άλλα... :lol: Να τον αφήσω δεν έχω πρόβλημα, τον άφησα με τη μητέρα μου πριν σαραντήσω, και με την πεθερά μου όταν ήταν 3 μηνών. Σε ιδιωτικό έχω πει ότι δεν θα τον στείλω (αλλά ποτέ μην λες ποτέ). Και θα ήθελα πολύ να τον αφήνω σπίτι περισσότερο και να βγαίνω μόνη μου, αλλά ας όψεται που δεν μπορώ!

Αυτά που είχα πει εγώ και έχω αναθεωρήσει είναι ότι θα θήλαζα το πολύ μέχρι 3 μήνες (τελικά θήλασα σχεδόν 7) και ότι θα επέστρεφα στη δουλειά το συντομότερο, αλλά ακόμα είμαι σπίτι.

Κατά τ' άλλα είμαι αντίθετη περίπτωση από τη Missirlou: όταν έμεινα έγκυος είχαν κάνει παιδιά οι περισσότερες φίλες μου και ήξερα να κρατάω μικρό καλάθι! Ειδικά κάτι διακοπές που πήγαμε με το βαφτιστήρι μου όταν ήταν 2 χρονών (μέγα λάθος), με έχουν πείσει ότι όταν με το καλό πάει και ο δικός μου 2 χρονών θα τον κλείσω στο σπίτι και θα τον βγάλω ...όταν τελειώσει το δημοτικό.

Διαφημίσεις

χμμμ!....πόσες σελίδες μπορεί να είναι ένα ποστ?...

έχω αναθεωρήσει άπειρα πράγματα...

δεν είχα επαφή με παιδάκια κι έτσι νόμιζα πως διαβάζεις το εγχειρίδιο...τηρείς τους κανόνες...και βγαίνει ΤΟ ΠΑΙΔΙ...πόσο δύσκολο μπορεί να είναι????:confused:

όλα αυτά φυσικά φροντίζει να μου τα ανατρέπει ο μεγάλος μου γιος με απίστευτη ευκολία...εκεί που νομίζω πως είμαι γκουρού της διαπαιδαγώγησης, μου τα φέρνει όλα τούμπα και δε βρίσκω τρύπα να κρυφτώ...

το μόνο πάντως που έχω τηρήσει κι εγώ και δεν προκειται ΠΟΤΕ να παραβώ είναι τα περι βίας...αν και η αλήθεια είναι πως προσωπικά ακόμα και τη φωνή τη θεωρώ βία..κι εκεί ξεφεύγω καμιά φορά:oops::oops::oops:

Ωραίο θέμα!

Λοιπόν είχα την τύχη να μην έχω κάνει παιδί μέχρι τα 35 μου :cool: που σημαίνει ότι με είχαν προλάβει όλοι οι φίλοι και συγγενείς:lol::lol:

Παρακολούθησα, από πολύ κοντά, το μεγάλωμα τουλάχιστον 10 παιδιών, πριν κάνω δικό μου. Είδα την εξέλιξη αυτών των παιδιών από τη γέννηση, μέχρι την εφηβεία, κάποια ως και την ενηλικίωση...νοερά κρατούσα σημειώσεις, παράλληλα διάβαζα (πολύ διάβασμα λέμε :lol: )

Όσο αφορά στην ανατροφή είμαι σχετικά συνεπής στα "do & don't " που είχα θέσει.

Αυτά που δεν είχα καταλάβει όταν ήμουν στο ( - ) ήταν γιατί οι μαμάδες...

...λένε ότι δεν προλαβαίνουν να κάνουν μπάνιο

... αφήνουν τα ρούχα στην απλώστρα μέχρι να ξαναχρειαστούν πλύσιμο

... παραπονιούνται πως δεν χορταίνουν ύπνο

...κλπ

τώρα ξέρω :wink::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Στο -1 έλεγα στην αδελφή μου να μη φωνάζει στον ανηψιό μου, γιατί δεν είναι σωστό κλπ κλπ, και φανταζόμουν ότι εγώ θα ήμουν μία ήσυχη μαμά, που δεν θα φώναζε και θα είχε ήσυχα παιδιά, που δεν θα έκαναν ζημιές στο σπίτι.

Στο +3 είχα καταλάβει ότι και εγώ φωνάζω και ότι το σπίτι θα χρειαστεί ανακαίνιση σε 5 χρόνια.

Ευτυχώς είχα δει τα ανήψια μου να μεγαλώνουν και δεν είχα άλλες εξωπραγματικές προσδοκίες.

πόσες φορές κατηγορήσατε στο -6 κάποιον γονέα και φτάσατε στο +4 ετών να βρεθείτε σε " καθρέφτη " να πείτε :

πωωωωωωω τι είπα τότε !

AYTO ειδικα μου συμβαινει συνεχεια οταν πηγαινω στην 'επομενη' φαση. Οποτε πλεον δεν κατηγορω και δεν λεω τπτ.......ξερω οτι θα την λερωσω την φωλια μου οταν φτασω εκει.....:rolleyes:

ΥΓ: Καλα στο -1 ελεγα τετοιες μπουρδες που τις θυμαμαι και γελαω.Ειμασταν και οι πρωτοι του κυκλου με μωρο και δεν ηξερα. Πωπω οταν σκεφτομαι τι χαζομαρες ξεστομιζα για μαναδες και παιδια ντρεπομαιιιιιιιιι.........με βλεπω τωρα και κοκκινιζω.......! Καλα να παθω!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Το πιο βαρύ που έχω πει στο –6 είναι ‘’Το παιδί σου και το σκυλί σου όπως τα μάθεις’’ :oops: :oops: και μπορώ να πω, πως μου κάνανε αρκετά μαθήματα… και τα δύο!!!!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Κυρία εγώ εγώ!:mrgreen:

Αλλά είπαμε, ό,τι "κοροϊδεύεις" το λούζεσαι :-D

Ότι, μα ότι, έχω κοροιδέψει ή σχολιάσει το έχω λουστεί!!!

Γελάω με τον εαυτό μου που είχα και άποψη (τι άποψη, αποψάρα)!

Απορώ και πως δε με πήραν με τις πέτρες όλοι αυτοί που τους είπα τις σοφίες μου....και καλά διακριτικά...αλλά, αν μου τα λέγαν εμένα τώρα αυτά τα διακριτικά θα έβγαζα σπυριά......

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Ρε 'συ UFO πραγματικα δηλαδη κοριτσι μου.... ΤΙ καθεσαι και ρωτας;; :lol:

Αν εχουμε αναιρεσει ε;; Βασικα εγω δεν νομιζω να εχω κρατησει και τιποτα...

Αυτο που με πληγωνει προσωπικα ειναι πως ωρες - ωρες στις προσπαθειες που κανω να βγω απο τον εαυτο μου και να δω το οποιο θεμα αντιμετωπιζω απο τη μικρη... ειναι σαν να βλεπω τη μανα μου...

Και φιλε ΑΥΤΟ... ΑΥΤΟ δεν το ηθελα/θελω/θα θελησω ποτε στη ζωη μου.... Τα λαθη της παει, τα εκανε, οκ, τα αποδεχομαστε, δεν αλλαζουν, δεν γυριζει ο χρονος πισω, οποτε 'ΝΤΑΞ... παμε παρακατω.. :cool: Αλλα το οτι επαναλαμβανω με μαθηματικη ακριβεια ΚΑΘΕ πραγμα που ορκιζομουν οτι δεν θα κανω ποτε στο παιδι μου οταν μου τα εκανε εκεινη... δεν ξερω.. σαν καταρα ενα πραγμα.. :roll::? Οποτε ενα απο τα πραγματα που πρωτοαναιρεθηκαν αλλα τελειως ασυνειδητα (χωρις να το θελω δηλαδη) ηταν το "εγω δεν θα κανω στο παιδι μου οσα εκανες εσυ σε εμενα"..

Ελπιζω μονο στην πορεια να μην τα σκατωσω ΤΟΣΟ πολυ..

Κατα τα αλλα ναι.. Δεν υπαρχει συγκριση του - 6 μεχρι του +3 (που ειμαστε τωρα περιπου).. Τελειως διαφορετικες θεωριες.. Τελειως διαφορετικοι ανθρωποι.. Σαν να μην γνωρισα ποτε την κοπελιτσα του -6.. :|

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

εγω δεν θα πω για μενα γιατι ημουν απο τις πρωτες της παρεας με παιδι. αλλα θα πω τι ακουσα εγω και τελικα τι εκαναν αυτες αργοτερα

'ελα μωρε παρτο το μωρο μαζι σου ¨' ενοουσαν παντου , καφε, δουλειες , στο μαγαζι , στα χιονια στο βουνο ,βραδυ, πρωι οτι ωρα καιρο και εποχη απο την ωρα που γεννηθηκε . τι εκαναν???? δεν το παιρνουν πουθενα!!!!!γιατι??? εχει κρυο, θελουν να πιουν τον καφε με την ησυχια τους και αλλα , εγω βεβαια οτι εκανα τωτε ηταν λαθος.

""""""εγω δεν θα τα αφησω στην πεθερα μαμα και τετοια γιατι θα μαθουν τα χουγια τους ΠΟΤΕ !!!!!θα τα στειλω παιδικο απο χρονων.""" μπιχτι για μενα βεβαια που δεν τον πηγα ακομα παιδικο. τι εκαναν???καθε μερα για καποιο λογο το παιδι θα ειναι με την πεθερα . τι να πω εχω νευριασει πολυ γιατι ως πρωτη της παρεας τραβηξα πολλα γιατι ξεσηκωναν και τον αντρα μου. ολοι καθοταν και εγω ετρεχα πισω απο ενα παιδι γιατι επρεπε να το εχουμε μαζι και γιατι ηταν κακο να μηνει στη γιαγια. βεβαια ηταν και το αλλο αφηνα το μικρο στη μαμα μετα επρεπε να τον παρω ¨' ελα μωρε αστο ακομα τι θα γινει????""" καθηστε ακομα λιγο!!!!1 τι να πω τωρα που εχουν παιδια κανουν τα ιδια , εμενα ομως με κατηγορουσαν Α..... δεν κοιματε το δικο μου ?? εγω φταιω κατι κανω λαθος!!!""" εγω θα το μαθω να κοιματε"""

πως βρε κοπελα μου θα το κουρδισεις το παιδι??? οταν ηρθαν στη θεση μου τα ειδαν αντε να σε δω να κοιματε!!!

ουφ δεν ξερω αν ηταν του παροντως ομως τα ειπα και ξαλαφρωσα

εγω δεν ελεγα τιποτα εκτος απο τις σκηνες στο δρομο με παιδια που κλαινε, "μα καλα γιατι δεν μηλουν μαζι τους ελεγα"" περιμενα βλεπεις διαλογο με το παιδι:D:D:Dβεβαια οσο πιανει το προσπαθω τον διαλογο

οσο για την κοπελιτσα του -6 που λεει και η κοπελα απο πανω καμια σχεσει πια απο ολες της αποψεις

για μενα δεν αλλαξαν πολλα, ισως επειδη ειχα δουλεψει με παιδια και λιο-πολυ ηξερα τι με περιμενει. δεν αλλαξα δηλαδη τη συμπεριφορα που πιστευα και επεδιωκα να εχω.

Αυτο που σιγουρα αλλαξε ειναι οτι πριν, οταν ακουγα παιδακι στο δρομο/σουπερμαρκετ/παιδικη χαρα να τσιριζει σκεφτομουνα "αχ το καημενο, τι του ειπαν/εκαναν τωρα", ενω τωρα σκεφτομαι "αχ τους καημενους, ποιος ξερει τι τους κανει" :lol::lol::lol::lol:

πριν γεννησω σκεφτομουν οτι θα ειμαι μια κουλ μαμα και δεν θα υστεριαζω με το παραμικρο, δεν θα βαλω κανονες στο παιδι μου και να κανει οτι γουσταρει

τωρα που ο μικρος ειναι 2 χρονων ομολογω οτι ειμαι μια υστερω αλλα δεν το δειχνω στους αλλους :lol::lol::lol: και επισης δεν εβαλα κανονες στο παιδι μου και κανει οτι γουσταρει

συνεχιζω ομως να επικρινω τους αλλους που δεν εβαλαν κανονες στα δικα τους παιδια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παραλογοοοοοοοοοοο; δεν απανταει :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...