Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδική χαρά στη Κηφισιά

Recommended Posts

Έχω ακούσει για μία πολύ ωραία χαρά στη Κηφισιά με λίμνη,πάπιες και πράσινο αλλά δεν ξέρω που ακριβώς είναι..Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Διαφημίσεις

Μήπως λες για μια κοντά στην πλατεία Κεφαλαρίου; Διάβασα για αυτην πρόσφατα σε ενα περιοδικό. Η δ/νση ειναι Μαυρομιχάλη 39. Βρες την και στο google map.

• 4 εβδομάδες μετά...
Έχω ακούσει για μία πολύ ωραία χαρά στη Κηφισιά με λίμνη,πάπιες και πράσινο αλλά δεν ξέρω που ακριβώς είναι..Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Ειναι πολυ κοντα στην πλατεια Ελαιων στη Ν.Κηφισια, εχει πολυ πρασινο κ λιμνη και παλια ειχε κ παπιες, γιαυτο κ αν ρωτησεις στην περιοχη την προσδιοριζουν οι παλιοι: "τα παπακια".

Ειναι πολυ ωραια μονο που δεν εχει παπιες, εχει ομως ενα πολεμικο αεροπλανο περιφραγμενο οπως τα εχουν στα μουσεια, που ειναι εντυπωσιακο για τα πιτσιρικια. Δεν το πλησιαζεις, αλλα μπορεις να το δεις απο πολυ κοντα

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...