Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΧΑΡΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ???

NIKH990990

Recommended Posts

κοριτσια τα φωτα σας!τον αυγουστο βγηκα σε αναρρωτικη αδεια για ενα μηνα περιπου..απο επιτροπη περασα οκτωβρη γιατι νωριτερα ραντεβου δεν ειχαν..αλλα οκ μεχρι εκει...κανενα προβλημα ουτε με τη δουλεια μου...αφου περασα απο επιτροπη δωσανε ενα χαρτι να συμπληρωσει η δουλεια μου και τιποτε αλλο...τωρα πηγα να πληρωθω την αδεια(καθυστερησα γιατι ειχα θεμα με τα ενσημα,που τελικα δεν χρειαζοντουσαν )και μοπυ ζητανε την αποφαση της επιτροπης...εγω αυτο το χαρτι ουδεποτε παρελαβα...επρεπε να το ζητησω?ξεχασαν να μου το δωσουν ?δεν ξερω..τωρα αν παω θα μου την γραψουν την αποφαση?χωρις αυτη χαβω τα λεφτα της αδειας μου..εχει τυχει σε αλλη να παει να ζητησει εκεινη την αποφαση ?η κατι παρομοιο?παιρνω τηλ και κανεις δεν το σηκωνει...εχω πελαγωσει...ειμαι να μπω και στον 9ο σε λιγο καιρο που να τρεχω με την κοιλια και με ενα μικρο ακομα μαζι μου..χοντρη ταλαιπωρια...οποιες βοηθησουν σας ευχαριστωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

εκτος απο το χαρτι που πρεπει να συμπληρωσει ο εργοδοτης δεν θυμαμαι να εδιναν αλλο χαρτι.απλα επειδη η επιτροπη που περνουσα ηταν σε αλλο ικα και οχι εκει που ανηκω,επρεπε να περιμενω μια εβδομαδα περιπου για να στειλουν υπηρεσιακα το ενα ικα στο αλλο την αποφαση της επιτροπης.

μηπως εχει γινει κατι αναλογο?μηπως ειναι υπηρεσιακο το θεμα?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κοριτσια τα φωτα σας!τον αυγουστο βγηκα σε αναρρωτικη αδεια για ενα μηνα περιπου..απο επιτροπη περασα οκτωβρη γιατι νωριτερα ραντεβου δεν ειχαν..αλλα οκ μεχρι εκει...κανενα προβλημα ουτε με τη δουλεια μου...αφου περασα απο επιτροπη δωσανε ενα χαρτι να συμπληρωσει η δουλεια μου και τιποτε αλλο...τωρα πηγα να πληρωθω την αδεια(καθυστερησα γιατι ειχα θεμα με τα ενσημα,που τελικα δεν χρειαζοντουσαν )και μοπυ ζητανε την αποφαση της επιτροπης...εγω αυτο το χαρτι ουδεποτε παρελαβα...επρεπε να το ζητησω?ξεχασαν να μου το δωσουν ?δεν ξερω..τωρα αν παω θα μου την γραψουν την αποφαση?χωρις αυτη χαβω τα λεφτα της αδειας μου..εχει τυχει σε αλλη να παει να ζητησει εκεινη την αποφαση ?η κατι παρομοιο?παιρνω τηλ και κανεις δεν το σηκωνει...εχω πελαγωσει...ειμαι να μπω και στον 9ο σε λιγο καιρο που να τρεχω με την κοιλια και με ενα μικρο ακομα μαζι μου..χοντρη ταλαιπωρια...οποιες βοηθησουν σας ευχαριστωωωωωωωωω

Βγήκες σε αναρρωτική άδεια και όχι εγκυμοσύνης λοχείας πριν τον τοκετό??? Εαν έχει να κάνει τέλος πάντων με αναρρωτική καθαρά, τότε θέλουν την απόφαση του ΙΚΑ του τι πληρώθηκες ώστε να σου δώσουν αυτά που υπολοίπονται. Δεν το δίνει η επιτροπή. Την απόφαση του ΙΚΑ από τις παροχές και το ταμείο θέλουν.

Καλή λευτεριά!

Βγήκες σε αναρρωτική άδεια και όχι εγκυμοσύνης λοχείας πριν τον τοκετό??? Εαν έχει να κάνει τέλος πάντων με αναρρωτική καθαρά, τότε θέλουν την απόφαση του ΙΚΑ του τι πληρώθηκες ώστε να σου δώσουν αυτά που υπολοίπονται. Δεν το δίνει η επιτροπή. Την απόφαση του ΙΚΑ από τις παροχές και το ταμείο θέλουν.

Καλή λευτεριά!

Εγω απο το μηνυμα της κοπελας καταλαβα οτι το προβλημα ειναι με το ικα οχι με την δουλεια της :?:-?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...