Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοπελες που θα γεννησουν η εχουν γεννησει στο νοσοκομειο Καλαματας

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια απο οτι καταλαβατε ειμαι απο Καλαματα;).Ειμαι στη 16η εβδομαδα.εχω ιδιωτη γιατρο αλλα λογο του οικονομικου θα παω νοσοκομειο να γεννησω(δεν εχω παει ακομα να με δει καποιος εκει λεω να παω μετα τη β επιπεδου)αλλα ακουω διαφορα και τα περισσοτερα ειναι αρνητικα αν εχετε εμπειρια η ξερετε κατι πειτε μου.

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπερα και εγω απο καλαματα ειμαι!!!πηγαινω και εγω σε ιδιωτη γιατρο και καλως εχειν των πραγματων θα γεννησω σε ιδιωτικη κλινικη!!οχι γιατι δεν εμπιστευομαι τα νοσοκομεια απλα επειδη ταλαιπωρηθηκε στο νοσοκομειο ο βαφτησημιος μας ισως λογω μαιων και παιδιατρου!!γεννηθηκε προωρο(8μηνιτικο) 1.820 γραμ.και δεν το εβαλαν ποτε σε θερμοκοιτιδα,ισα ισα που μας το ειχαν φερει στο δωματιο και το περναμε και αγκαλιες με αποτελεσμα αντι να περνει βαρος να χανει και ετσι το εστειλαν στο αγιας σοφιας και εμεινε 3 βδομαδες σε θερμοκοιτιδα..τεσπα το μπεμπακι ειναι 2 χρονων και μια χαρα πλεον!!!

Το θεμα ειναι να πας στους εκει γιατρους,να συζητησεις να δεις πως λειτουργουν και μετα να κρινεις και φυσικα προτιμωτερο να φερεις δικο σου παιδιατρο οταν γεννησεις που θα τον εμπιστευεσαι!!!Κανεις γιατρος φανταζομαι δεν θελει το κακο του μωρου η της μητερας,ουτως η αλλως πρεπει να ξερουμε οτι και σε ιδιωτικη κλινικη αν παρουσιαστει καποια επιπλοκη σε στελνουν στο δημοσιο νοσοκομειο!!!!!

Να μην εχεις ανχος και ολα θα πανε καλα...με το καλο και οι δυο μας!!!!

yj1Xp3.png

τον ονομα του/της γιατρου που ειχε η κουμπαρα μου δεν το θυμαμαι,παντως καλα λογια εχω ακουσει για την δαγκλη(αν την λεω σωστα)!!μην ακους ομως γνωμες τριτων,επισκεψου το νοσοκομειο και παρε μια εικονα!!!

yj1Xp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω η ίδια πείρα από το νοσοκομείο της πόλης, αλλά θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον γιατρό σου (τον ιδιώτη) να σου αναλύσει ακριβώς τα έξοδα της ιδιωτικής κλινικής και του ίδιου φυσικά. Εμείς που περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας (το πρώτο γεννήθηκε στην κλινική Λητώ) μας είπε πως και ο ίδιος σε σχέση με δύο χρόνια πριν παίρνει λιγότερα αλλά και στα έξοδα της κλινικής έχουν κάνει κάποια μείωση. Οπότε μήπως σου βγει σε 3κλινο ή 4κλινο... Για την άλλη κλινική της Καλαμάτας δεν έχω εικόνα.

Φιλιά και με το καλό.

2IW7p3.png

xwifp2.png

τον ονομα του/της γιατρου που ειχε η κουμπαρα μου δεν το θυμαμαι,παντως καλα λογια εχω ακουσει για την δαγκλη(αν την λεω σωστα)!!μην ακους ομως γνωμες τριτων,επισκεψου το νοσοκομειο και παρε μια εικονα!!!

Για την Δαγκλη εισαι η πρωτη που μου λεει κατι θετικο.Δεν την θελω με τιποτα.Ο Πετρακος τι παιζει?Ο Μαντας μου ειχανε πει οτι ηταν πολυ καλος αλλα πηγε στο Ηρα.Για την προσωπικη αποψη εχεις απολυτο δικιο!!!

Δεν έχω η ίδια πείρα από το νοσοκομείο της πόλης, αλλά θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον γιατρό σου (τον ιδιώτη) να σου αναλύσει ακριβώς τα έξοδα της ιδιωτικής κλινικής και του ίδιου φυσικά. Εμείς που περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας (το πρώτο γεννήθηκε στην κλινική Λητώ) μας είπε πως και ο ίδιος σε σχέση με δύο χρόνια πριν παίρνει λιγότερα αλλά και στα έξοδα της κλινικής έχουν κάνει κάποια μείωση. Οπότε μήπως σου βγει σε 3κλινο ή 4κλινο... Για την άλλη κλινική της Καλαμάτας δεν έχω εικόνα.

Φιλιά και με το καλό.

Να σου πω την αληθεια εκει θελω να παω γιατι εκει ειναι και ο γιατρος μου.Ναι θα τον ρωτησω τι παιζει με τις τιμες του μαιευτηριου και αν μπορω οικονομικα θα παω .Ο ιδιος παιρνει 1500ευρω τοσα πηρε στη κουμπαρα μου που γεννησε τον αυγουστο.Αλλα κανω το σταυρο μου να ισχυσει αυτο που λενε για τη δωρεαν νοσηλεια αλλα μονο σε τετρακλινο δωματιο γινεται(δεν με πειραζει καθολου αυτο ο γιατρος μου με νοιαζει να ειναι εκει)Σε ευχαριστω πολυ.

Μακρυα...οι ανθρωποι εκει μεσα ειναι ασχετοι.

Κι εγω αυτο φοβαμαι να σου πω την αληθεια!!!!!!!!Αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη τι να κανεις?Εχεις εμπειρια σε καποιον?Αν δεν θελεις να μου πεις δημοσια στειλε μου πμ.

Παντως ισχυει οτι οι τιμες εχουν πεσει και θα πεσουν κι αλλο απο οσο μου ειπε η δικη μου γιατρος!!!!και μην ξεχνας οτι απο την ασφαλεια σου αν γεννησεις σε ιδιωτικη περνεις καποια χρηματα,ενω αν γεννησεις στο δημοσιο νοσοκομειο δυστηχως τιποτα...!!!!!

εγω προσωπικα και ο αντρας μου σφιξαμε λιγο ''πωπους'' για ιδιωτικη γιατι θελω να ειναι εκει η δικη μου γιατρος!!

yj1Xp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω αυτο φοβαμαι να σου πω την αληθεια!!!!!!!!Αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη τι να κανεις?Εχεις εμπειρια σε καποιον?Αν δεν θελεις να μου πεις δημοσια στειλε μου πμ.

Κοιτα να δεις...πλεον εχω ακουσει τοσα πολλα που απορω πραγματικα πως επιτρεπουν να ειναι αυτο το νοσοκομειο ανοιχτο...εκει μπαινεις υγειης και βγαινεις αρρωστος.Και δε μιλαω για τη μαιευτικη συγκεκριμενα...απλα δυσκολευομαι να πιστεψω πως οταν ειναι γεματο ανιδεους στους υπολοιπους τομεις θα εχει καλους γιατρος στη μαιευτικη.

Εχω βεβαια και συγγενη μου που γεννησε προσφατα εκει μεσα και ολα μια χαρα.Κοινως αν γεννησεις και ολα πανε καλα εισαι οκ...αν χρειαστεις ομως το οτιδηποτε κανε το σταυρο σου να εισαι τυχερη.

μου εχει τυχει να παμε γνωστο μου για εγχειριση στο δεξι ποδι και τους προλαβαμε στο παραπεντε ...ετοιμαζονταν να του εγχειρισουν το αριστερο ποδι...βγαλε ακρη...

Μαρια-Ευγενεια δεν θα ηθελα να σε απογοητευσω αλλα δυστυχως για το νοσοκομειο της Καλαματας εχω την χειροτερη γνωμη.Την πρωτη φορα λες

τυχαινει,την 2 συμπτωση ,την 3 ξυπνας επιτελους......αν και αργα δυστυχως...!!!τωρα για το τμημα της μαιευτικης δεν μπορω να σου πω και πολλα εχω συγγενεισ που γεννησαν εκει και σε γενικεσ γραμμες πηγαν ολα καλα!οσο για γιατρο ακουω τον γεωργιαδη αλλα με το αζημειωτο βεβαιως βεβαιως..!δεν ξερω καν αν ειναι ακομα στο νοσοκομειο !

• 3 months later...

κοριτσια εγω γεννησα στο νοσοκομειο καλαματας πριν πεντε χρονια και μαλιστα διδυμα...οχι απο οικονομικη αναγκη αλλα απο μεγαλυτερη εμπιστοσυνη απο τισ κλινικες. γιατρος μου ηταν η μενια νταγκλη και εμεινα πολυ ευχαριστημενη. το ενα μωρο χρειαστηκε θερμοκοιτιδα εφυγε αμεσωσ κι ολα καλα. εχω δει και γνωστεσ μου που γεννουν σε ιδιωτικα και μπαινουν στα χειρουργεια με τα ρουχα που φορανε και μετα ψαχνουν εξτρα μαξιλαρι σε ολη τη κλινικη. αισχος!

κοριτσια εγω γεννησα στο νοσοκομειο καλαματας πριν πεντε χρονια και μαλιστα διδυμα...οχι απο οικονομικη αναγκη αλλα απο μεγαλυτερη εμπιστοσυνη απο τισ κλινικες. γιατρος μου ηταν η μενια νταγκλη και εμεινα πολυ ευχαριστημενη. το ενα μωρο χρειαστηκε θερμοκοιτιδα εφυγε αμεσωσ κι ολα καλα. εχω δει και γνωστεσ μου που γεννουν σε ιδιωτικα και μπαινουν στα χειρουργεια με τα ρουχα που φορανε και μετα ψαχνουν εξτρα μαξιλαρι σε ολη τη κλινικη. αισχος!

Δυστυχως η ευτυχως εχω τι χειροτερη γνωμη για την συγκεκριμενη.Την θεωρω την χειροτερη γιατρο και εκτος αυτου ειναι πολυ αποτομη και αγενεστατη!!!!Φυσικα η καθεμια εχει την προσωπικη της αποψη και γι αυτο δεν κρινω καμια κοπελα που την ειχε γιατρο η θα την εχει!!!Μεσα απο το συγκεκριμενο θεμα νομιζω εισαι η 2η που λεει κατι θετικο!!!Αλλα προσωπικα απο κοπελες που ξερω εχω ακουσει επισης τα χειροτερα!!!

Διαφημίσεις

παντα πιστευα για την εγκυμοσυνη οτι αν ειναι να πανε ολα καλα θα πανε κι ας γεννησεις και στο σπιτι. απο κει και περα εχουν περασει 5 χρονια απο τοτε και τα πραγματα μπορει να εχουν αλλαξει.επειδη εζησα ομως την εκμεταλλευση απο γιατρους εκτος νοσοκομειου σε μια τοσο ευαισθητη περιοδο της ζωης μου η αποψη μου ειναι νοσοκομειο και παλι νοσοκομειο.αλλωστε αν συμβει μια στραβη παλι στο νοσοκομειο σε πανε.

• 6 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...