Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με τον μαιευτήρα του ΙΚΑ

TRIADA

Recommended Posts

καλησπέρα , έχω ένα θεματάκι με τον μαιευτήρα στο ΙΚΑ που πηγαίνω για να μου γράψει αναρρωτική άδεια για τον λόγο ότι είμαι έγκυος και έχω μερική αποκόλληση πλακούντα ... ενώ έχω υπέρηχο και γνωμάτευση του ιατρού που με παρακολουθεί ,ο μαιευτήρας του ΙΚΑ ισχυρίζεται ότι μετά τον 2ο μήνα αναρρωτικής άδειας ( την οποία έχω πάρει λόγο εξωσωματικής που έκανα και κρίθηκε απαραίτητο να κάτσω )πρέπει να του πάω υπέρηχο απο κάποιο κέντρο έξω που συνεργάζεται με το ΙΚΑ ...Όταν τον ρώτησα τον κύριο γιατί ? μου απάντησε ότι τα μηχανήματα που έχουν στα ιατρεία τους δεν είναι τόσο καλά και αξιόπιστα !!! Παρακαλώ πείτε μου πια τα δικαιώματα μου για την αναρρωτική άδεια αν χρειαστεί να πάρω και άλλη ? (συμπληρωμένα ένσημα έχω, δεν υπάρχει θέμα ενσήμων) Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα

Διαφημίσεις

Δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί. Να ξαναπας για να στην γράψει (ή να στείλεις κάποιον δικό σου με τον υπέρηχο, γιατί αφού έχει αποκόλληση πρέπει να ξεκουράζεσαι), και αν αρνηθει και πάλι να του ζητήσεις γραπτά τη γνωμάτευσή του και την άρνηση να γράψει άδεια και να τον ενημερώσεις ότι θα γίνει καταγγελία στα κεντρικά του ΙΚΑ.

Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το μηχάνημα δεν είναι αξιόπιστο καθώς δεν το έχει δει

μηπως πας στο ικα παγκρατιου?οτν ημουν εγκυος στην κορη μου ειχα προβλημα κ επρεπε να κατσω σπιτι.ο γιατρος μου εγραφε αδεια κ ο κυριουλης του ικα μου ελεγε ¨που θες να ξερω εγω οτι ειναι δικος σου ο υπερυχος?η κοιλια φαινοταν.κ του λεω κ γω κανε υπερυχο απλα.οταν μου εκανε παλι τον ζωρικο του λεω οκ θελω ενα χαρτι επικυρωμενο με σφραγιδες κ υπογραφες οτι αν συμβει το παραμικρο κατα την διαρκεια της μερας που θα ειμαι στη δουλεια ορθια 8 ωρες κ με τις μετακινησεις με τα μμμ θα ειναι υπαιτιος αυτος που δεν με προφυλαξε με αδεια.κ σιγα μην το εκανε,μου εγραψε ενα μηνα.μετα ανελαβε η μαμα κ εγραφε κανονικοτατα.θρασος θελει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...