Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Την άποψη σας για Οδοντιατρική εργασία. (τιμή)

Recommended Posts

Παιδιά ζητώ πάλι την άποψη σας σχετικά με οδοντιατρική εργασία που έχω να κάνω. Μου έχει σπάσει ένα δόντι και μου είναι ο οδοντίατρος που πάω πως θέλει απονεύρωση και θήκη. Για όλα αυτά μου ζήτησε 900 ευρώ!!!!Βέβαια που είπε πως την απονεύρωση θα μου την κάνει ένας αλλος περιοδοντολογος που θα με στείλει. Το ποσό μου φάνηκε πάρα πολύ μεγάλο! Τι γνώμη έχετε, είναι λογική αυτή η τιμή? Δεν ξέρω τι να κάνω! και ντρεπομαι να γυρίζω απο οδοντίατρο σε οδοντίατρο να ρωτάω τιμές!! Εχει καμιά εμπειρία απο απονεύρωση και θήκη τιμές! Θα ήθελα πολύ τη βοήθεια σας!

Διαφημίσεις

πριν 2 χρονια εκανα ακριβως τις ιδιες εργασιες. Νομιζω το εχω αναφερει καπου εδω στο φορουμ. δεν μου στοιχισε πανω απο 200 ευρω. και ναι το ποσο ειναι σκανδαλώδες

W7hT.jpg

Η απονευρωση κανει περιπου 90-100 ? σε εναν νορμαλ (οχι φιρμα) γιατρο. Τωρα αν ειναι καπως πιο δυσκολη περιπτωση οπως ειχα εγω και η απειρη οδοντιατρος δεν μπορουσε να την κανει θα σου βγει στα 250 ? σε ενδοοδοντολογο (περνουν κατι παραπανω μαλλον λογο τιτλου τι να πω). Η θηκα πορσελανης εχει 200-250 γιατι προχθες ρωτησα και εγω. Δεν ειναι ντροπη να πας και σε αλλους οδοντιατρους. Δικα σου ειναι τα λεφτα. Αν θελεις σου συστηνω την δικη μου (οχι την απειρη μια αλλη)

Διαφημίσεις

Παιδιά πέρασα σήμερα απο τον οδονίατρο και του είπα πως είναι πάρα πολλά τα χρήματα και είπε οκ! Θα σου κάνω καλύτερη τιμή σύνολο 600 ευρώ (ανεφ αποδείξεως)...Όμως πάλι νομίζω απο τα λεγόμενα σας πως πληρώνω πολλά σε τέτοιους καιρούς! Το 200 για απονεύρωση και στεφάνη μου φαίνεται πολύ λίγο!!! Ομως τώρα και μ'αυτά που μου λέτε και το 600 τσιμπάει!!! Δεν ξέρω τι να κάνω! Πως βρε κορίτσια να ρωτάω τους γιατρούς "εσυ πόσο θα μου το έκανε?"

Απονευρωση δεν ξερω αλλα νομιζω απο 70 εως 100 ευρω το πολυ. για θηκη που εχω κανονισει να βαλω σε ενα σπασμενο τραπεζιτη τον Γεναρη, θα μου παρει 150 ευρω οσο κ πριν 4 χρονια που ειχα βαλει θηκη στον ιδιο κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη. δν ειναι κακο να ρωτησεις κ αλλου σιγα που θα ξερει ο ενας οτι εχεις ρωτησει κ αλλον καλε...ειναι τεραστια η διαφορά παντως!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Μιλάω ως κόρη οδοντιάτρου....

Απονέυρωση από απονεύρωση έχει διαφορα. Άλλη δουλειά θέλει ένα δόντι με 1 ρίζα και άλλη ένας τραπεζίτης με 4.....

Επίσης, κορώνα με κορώνα έχει διαφορά. Άλλη η τιμή για πορσελάνη, άλλη για ακρυλικό, άλλη για χρυσό ή ασήμι.....

Επίσης, ο οδοντίατρος είναι ελεύθυερος επαγγελματίας. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τιμές, αλλά ο καθένας καθορίζει τις δικές του όπως θέλει.... Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός να επιλέξει αυτόν που θέλει......

εγώ είχα πληρώσει τόσα αλλά είχα κάνει σε 1 δόντι απονεύρωση και το διπλανό το έβγαλα! έχω στραβές ρίζεις και 1 ρίζα παραπάνω σε κάθε δόντι (χεχε,είμαι λίγο μεταλαγμένη μάλλον). Πλήρωσα τόσα για απονεύρωση, θήκη στο ένα και κατασκευή δοντιού που έλειπε! Νομίζω ότι σου ζητάει πάρα πολλά για 1 θήκη και απονεύρωση!

hDxrp3.pnghkS0p3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...