Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS! 3 μηνών πάει να αποκοιμηθεί και πετάγεται

evakorpa

Recommended Posts

Κορίτσια, σήμερα το απόγευμα το μωρό μου εκεί που πήγαινε να αποκοιμηθεί πεταγόταν ξαφνικά (τίναζε τα χεράκια της στιγμιαία) σα να τρόμαζε,αλλά δεν έκλαψε καμία φορά. Τι μπορεί να είναι αυτό? Έχω ανησυχήσει πολύ!

Διαφημίσεις

καλημέρα, να σου ζήσει η μπέμπα σου

Μην ανησυχείς καθόλου, δεν είναι τπτ. ο δικός μου το κάνει ακόμα τώρα που κοντεύει τους 6 μήνες. Το έχω ακούσει επίσης από πολλούς άλλους

Μην ανησυχεις...σχεδον ολα τα μωρακια το κανουν αυτο ..

αλλαξε του σταση υπνου για να κοιματε πιο ηρεμα.Εγω για αυτο το λογο και τα δυο παιδακια μου τα ειχα βαλει μπρουμυτα....μονο ετσι ησυχασανε

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Θα συμφωνήσω με την eleni1.Και ο δικός μου το έκανε και τον έβαζαν να κοιμάται μπρουμυτα τουλάχιστον στη διάρκεια της ημέρας που μπορούσα να τον παρακολουθώ:D!

Διαφημίσεις

Δοκιμασε να κοιμιζεις το μωρακι στο πλαι χρεισιμοποιόντας την κουβερτουλα ή σφηνακια(δε ξερω εαν σε βολεψαν εγω προτειμω την κουβερτα). παρακολουθησε το μπορει το γεγονος να ηταν τυχαιο.ισως τρομαξε απο καποιο ηχο. παντως εαν δεις οτι συνεχιζετε μην αγχωθεις. εαν μεγαλο ποσοστο παιδιων , το κανουν. η μπεμπα το κανει συνηθως το βραδυ ..πριν ερθει ο μεγαλος υπνος που κραταιει κανα δυωρο (και πολυ λεω)!!!!:-)καλη επιτυχια

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...