Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τιμες Βαπτιστικων Ρουχων

wall.e

Recommended Posts

Καλησπερα σας!!!

Ξερετε μηπως σε τι τιμες κυμαινονται τα βαπτιστικα ρουχαλακια για κοριτσι:

bambolino, moumou και κατι σε αυτο το στυλ, δηλαδη οχι πολυ στιμμενο?

Επισης ξερετε καποιο μαγαζι που να εχει και ρουχαλακια και ωραια παπουτσακια σαν τα babywalker (αν εχει αυτη τη μαρκα ακομα καλυτερα). Ψαχνω να παω σε ενα μαγαζι να τα παρω ολα μαζι μηπως μου κανουν και καμια καλυτερη τιμη....

Ευχαριστω εκ των προτερων.

JssYp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να μάθω για τις τιμές και επίσης καμιά προσφορά γιατί η επόχή που ζούμε είναι αρκετά δύσκολη!

Αρχίζω να οργανώνω την βάπτιση και τα περισσότερα θα τα κάνω εγώ με την κουμπάρα!!!!

Στην ίδια μοίρα είμαστε vivista20! Για προσφορές που ξέρω είναι τα mothercare το stock το οποίο έχει και βαπτιστικά. Είναι λίγο στημμένα βέβαια αλλα η εκπτωση φτάνει και στο 50% νομιζω. Εγω ρούχα απο εκεί ψωνίζω συνήθως. Επίσης υπάρχουν και άλλα μαγαζιά stock. υπάρχει και θέμα μέσα στο forum http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83821. Ελπίζω να σε βοήθησα.

JssYp2.png

Εμένα σαν νονά το βαπτιστικό πακέτο με όλα μέσα πλην του σταυρού μου βγήκε κοντά στα 550 βέβαια για αγοράκι.

Τώρα σαν μαμά μιας μικρής μπουμπούς, από μια ματιά που έριξα στο κέντρο υπάρχουν πλέον πακέτα από 280 ευρώ και φτάνουν...μέχρι δεν θέλω να ξέρω πόσο :P

Πάιζει και πολύ η ποιότητα όμως που ποικίλει από μαγαζί σε μαγαζί.

Καλές τιμές και κατα τη γνώμη μου πολύ όμορφα ρουχαλάκια - και όχι μόνο έχουν εδω http://efamore.com/ που έκλεισα το πακέτο σαν νονά.

Έχει πολλά φορεματάκια και διάφορες τιμές ανάλογα.

Τώρα λέω να ξαναπάω με την νονά και έιμαι και σε επικοινωνια για προσκλητήριο - μπομπονιέρες αλλά γενικά είμαι και εγώ σε έρευνα.

Ψάχνω να βρω κάτι οικονομικό μεν, που να με ενθουσιάσει δε.

Κοριτσομάνα είμαι και εγώ συμπασχουσες με καταλαβαινετε, είμαι στο κυνήγι για να βρω το καλύτερο!! :P:p

• 1 month later...

εγω κοντα στο σπιτι μου ενα μαγαζι,πληρωσαμε για αγορακι 500ε με κουστουμι aslani,παπουτσια GL και όλα τα υπολοιπα μη επωνυμα,η δουλεια της ήταν πολυ καλη

Διαφημίσεις

υπαρχει και στο περιστερι η mikelina που εχει απιστευτες τιμες.....ο αδερφος μου πηρε για αγορακι με 350ε.........δεν ειναι βεβαια του ασλανη αλλα το ιδιο ποιοτικα....και πολυ ομορφα.......

και στο γηπεδο του ατρομητου εχει ενα συνοικιακο μαγαζι και καθε 2 φορες το χρονο βαζει τρελες προσφορες.........

• 2 εβδομάδες μετά...

λοιπον κοριτσια μιας που ειμαστε και εμεις σε ερευνα με τη νονα μας πηγαμε σημερα στην αθηνα και συγκεκριμενα στην αγιου μαρκου!

ειχανε παρα πολυ καλες τιμες-δεν το περιμενα-σε οποιο καταστημα και να μπηκαμε οι τιμες επαιζαν απο 230 ως 320 ευρω το πολυ κομπλε πακετο!!

εμεις βεβαια ειχαμε κατασταλαξει απο την αρχη σε ενα φορεματακι οποτε οπου και να μπαιναμε κοιταζαμε για το ιδιο ή για καποιο παρομοιο!

το θεμα μας ηταν βεβαια οτι στο ενα μαγαζι μας αρεσαν τα κουτια, στο αλλο τα μαρτυρικα, στο αλλο τα παπουτσακια και στο τελος μπερδευτηκαμε περισσοτερο:roll:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

εγω προτεινω το www.narlis.gr τα πηρα ολα απο εκει, οι κοπελες αψογες τα μεταφορικα λιγα και πολυ καλη συσκευασια

μολις αγορασα απο τον ναρλη ενα φορεματακι για να το βαλει πριν την βαπτιση! το ειχε μονο 8 ευρω μαζι με τα μεταφορικα 12!

εσυ εμεινες ικανοποιημενη δηλαδη ε; η ποιοτητα ειναι καλη;

παρα πολυ καλη το σετ βαπτιστικων ηταν lapin το πηρα 150 ευρω το πακετο με τη διαφορα οτι εβαλα αλλα παπουτσια απο αυτα που ειχαν και πληρωσα 40 ευρω ενω σε μαγαζι ειχε μονο το σετ 250 ευρω ,το κουτι ηταν δερματινο με καραβακια και το πηρα 40 ευρω φθηνοτερα και επειδη εκανα και γαμο μαζι εκλεισα και τα του γαμου απο εκει , πηρα μπομπονιερες (βαπτισεως-γαμου) σε παρα πολυ καλη τιμη καθως και τα προσκλητηρια αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η ευγενεια τους και οτι με επαιρναν τηλεφωνο συνεχεια για να με ρωτησουν διαφορα

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Κοριτσια εγω βαφτισα πριν 20 μερες. Τα ρούχα τα πήρα απο το ΗΡΑ, στο περιστέρι, κανονικό ρουχαλακι καλο, οχι βαφτιστικο τυπου μπουμπουνιέρα και ηταν οτι πρεπει, το πηρα γυρω στα 50 ευρω, και γουνακι chicco απο το ΛΗΤΩ, με 27 ευρω με τις εκπτωσεις.

Δεν ζητησα δηλαδη βαφτιστικα ρουχα, γιατι βαρανε στο κεφάλι!

Τα μαρτυρικά, λαδοπανα, λαδοσετ, λαδοπετσετες τα πηρα απο το www.moments.gr, ολα με 70ευρω και σου φερνουν να σου δειγματισουν στο σπιτι κιολας!! γιατι δεν ειχα χρονο να τρεχω.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: δειτε τι παιζει χωρις να λετε 'Βαφτιστικο'! εγω ελεγα απλα ενα καλο φορεμα, ενα καλο γουνακι, ενα καλο σταυρο για μια φιλη μου, κατι τετοια.

πηρα σταυρο σουπερ!!! με 220 ευρω! ξετρελαθηκε η κουμπαρα μου, της αρεσε!

Επισης, εχει στο περιστερι mandarino k marasil STOCK HOUSE με απιστευτες τιμες, ρουχα, παπουτσια οτι θελετε. Δειτε το! Πηρα καπελακι με 12 ευρω! και παπουτσακια αγκαλιας απο κει

Και το Lapin, αν και το βρηκα λιγο ακριβο

Αντε βρε! παντα αξιες!

xx

SM

παρα πολυ καλη το σετ βαπτιστικων ηταν lapin το πηρα 150 ευρω το πακετο με τη διαφορα οτι εβαλα αλλα παπουτσια απο αυτα που ειχαν και πληρωσα 40 ευρω ενω σε μαγαζι ειχε μονο το σετ 250 ευρω ,το κουτι ηταν δερματινο με καραβακια και το πηρα 40 ευρω φθηνοτερα και επειδη εκανα και γαμο μαζι εκλεισα και τα του γαμου απο εκει , πηρα μπομπονιερες (βαπτισεως-γαμου) σε παρα πολυ καλη τιμη καθως και τα προσκλητηρια αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η ευγενεια τους και οτι με επαιρναν τηλεφωνο συνεχεια για να με ρωτησουν διαφορα

πολυ χαιρομαι που εμεινες ικανοποιημενη! θα σου πω και εγω οταν μου ερθει. δεν ειναι οτι ειναι ακριβο και οτι θα στενοχωρηθω για τα λεφτα απλα θα ηθελα να ειναι απαλο για το κορμακι του μωρου! μου κανει εντυπωση ομως γιατι ειναι τοσο οικονομικα;

το μονο που δεν καταλαβα ειναι αν μου το φερνουν στο σπιτι :oops::rolleyes: (ξανθιαααα:lol:)

κοριτσια δεν αντεχω να βλεπω μικρα αγορακια ντυμενα με κοστουμια γραβατες κ παπουτσια βαρια κ ασηκωτα!στον μεγαλο μου εσκασε μια περιουσια η νονα του για να καταληξουν στο παταρι.τωρα που θα βαφτισω τους αλλους 2 γιους μου ρουχαλακια απο γνωστη αλυσιδα κ παπουτσια all starakia!παντως το pink-blue.gr εχει καλες τιμες στα κουτια λαμπαδες μαρτυρικα

NRNSp2.pngsMstp2.png

Διαφημίσεις

καιγω ψαχνω για τον γιο μου που θα βαφτισω τον Ιουνη. οχι ομως τα ρουχα. ολα εκτος απο ρουχα και σταυρο θα μου βγουν 180Ε.εννοω κουτι,λαμπαδα στολισμενη,λαδοπανα κτλ.. αναλογα φυσικα τι θελει ο καθενας... εχει και πιο φθηνα αλλα και πιο ακριβα..καιγω τελευταια τα ανακαλυψα και ξεκινησα να το ψαχνω. οι μπομπονιερες και αυτες πολυ οικονομικες που ξεκινανε απο 1Ε. δε ξερω αν επιτρεπετε να πω εδω πιο πολλα. οποια θελει ας στειλει πμ για απλη συμβουλη και προτασεις

1-2-3MPOMPIRES!!!

πολυ χαιρομαι που εμεινες ικανοποιημενη! θα σου πω και εγω οταν μου ερθει. δεν ειναι οτι ειναι ακριβο και οτι θα στενοχωρηθω για τα λεφτα απλα θα ηθελα να ειναι απαλο για το κορμακι του μωρου! μου κανει εντυπωση ομως γιατι ειναι τοσο οικονομικα;

το μονο που δεν καταλαβα ειναι αν μου το φερνουν στο σπιτι :oops::rolleyes: (ξανθιαααα:lol:)

και εγω αναρωτιομουν γιατι τα εχει τοσο φθηνα και ειχα μια συνεργατιδα στη καβαλα και μου ειπε οτι εχει 2 μεγαλα καταστηματα και κανει εισαγωγη απο ιταλια σε πολυ μεγαλες ποσοτητες και πετυχαινει πολυ καλες τιμες , εμενα μου ηρθαν αντικαταβολη στα ελτα

vXPNp3.png

QcHZp3.png

καιγω ψαχνω για τον γιο μου που θα βαφτισω τον Ιουνη. οχι ομως τα ρουχα. ολα εκτος απο ρουχα και σταυρο θα μου βγουν 180Ε.εννοω κουτι,λαμπαδα στολισμενη,λαδοπανα κτλ.. αναλογα φυσικα τι θελει ο καθενας... εχει και πιο φθηνα αλλα και πιο ακριβα..καιγω τελευταια τα ανακαλυψα και ξεκινησα να το ψαχνω. οι μπομπονιερες και αυτες πολυ οικονομικες που ξεκινανε απο 1Ε. δε ξερω αν επιτρεπετε να πω εδω πιο πολλα. οποια θελει ας στειλει πμ για απλη συμβουλη και προτασεις

supermama σου στειλα πμ ;)

2009-2011

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...