Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟΚ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ

kelly_mad

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα δεν ξέρω για τις συγκεκριμένες μάρκες αλλά στο factory outlet στο αεροδρόμοι έχει το stock Bambineria, στο Empoli Outlet (Νέα Ιωνία) έχει το stock Lapin & επίσης stock Frattina στη νέα Ιωνία και όλα αυτά είναι επώνυμα.

Αν βρεις τα τηλέφωνά τους και τους πάρεις ίσως να μπορούν να σου πουν τι μάρκες έχουν

στο Περιστερι εχει στοκ marasil κ αλλες μαρκες κ εχει κ βαπτιστικα δεν θυμαμαι οδο ειναι νομιζω μπουρναζι απεναντι απο τον Μουστακα...εχω παει μια φορα!!!!!

Καμια Περιστεριωτισα να μας πει????;)

Καλημέρα,

stock μαγαζιά με βαπτιστικά έχει και στη Ν.Ιωνία.Ξέρω μια κυρία που ράβει τα βαπτιστικά για τους επώνυμους και μου είχε πει ότι θα άνοιγε και stock aslanis στη Νέα Ιωνία.

• 1 month later...

καλημερα κοριτσια

υπαρχει στα Σπατα ενα καταστημα με μεγαλη ποικιλια βαπτιστικων οπου εχει και επωνυμα , εγω εκει εκανα την βαπτιση του γιου μου με επωνυμο ρουχο -40% και με φοβερεσ ιδεεσ για ολο το υπολοιπο πακετο τησ βαπτισης και το βασικο σε φοβερεσ καλες τιμες πχ εμενα μου στοιχισε ολο το πακετο της βαπτισης 340 ευρω ,με ολα μεσα . Εγω παντως εμεινα ευχαριστημενη ,παρα πολυ .αν θελετε μπορω να βρω το τηλεφωνο. Το συστηνω με κλειστα τα ματια

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

υπαρχει στα Σπατα ενα καταστημα με μεγαλη ποικιλια βαπτιστικων οπου εχει και επωνυμα , εγω εκει εκανα την βαπτιση του γιου μου με επωνυμο ρουχο -40% και με φοβερεσ ιδεεσ για ολο το υπολοιπο πακετο τησ βαπτισης και το βασικο σε φοβερεσ καλες τιμες πχ εμενα μου στοιχισε ολο το πακετο της βαπτισης 340 ευρω ,με ολα μεσα . Εγω παντως εμεινα ευχαριστημενη ,παρα πολυ .αν θελετε μπορω να βρω το τηλεφωνο. Το συστηνω με κλειστα τα ματια

Θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις το τηλεφωνο?

καλημερα κοριτσια

τη μαρκα ρουχαλακι πηρες?

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια!!βαφτιζω τελη απριλιου και ψαχνω φορεμα λευκο η σαμπανη για μενα και δεν μπορω να βρω..το θελω στυλ βουγιουκλακη...να ειναι φουσκωτο απο κατω δλδ...εχετε κατι υποψην?

• 1 month later...

Μήπως κάποια μανούλα ή νονά έχει πάρει βαπτιστικά από το στοκ της lapin στο περιστέρι; Θα ηθελα να μάθω αν μπορείς να πάρεις από εκεί όλο το πακέτο της βάφτισης, δηλ. ρούχα, λαδόπανα, κουτί, λαμπάδα, κλπ. Επίσης αν υπάρχει ποικιλία, γιατί αν μιλάμε για ενα-δυο κομμάτια ίσως δεν αξίζει τον κόπο.

Μήπως κάποια μανούλα ή νονά έχει πάρει βαπτιστικά από το στοκ της lapin στο περιστέρι; Θα ηθελα να μάθω αν μπορείς να πάρεις από εκεί όλο το πακέτο της βάφτισης, δηλ. ρούχα, λαδόπανα, κουτί, λαμπάδα, κλπ. Επίσης αν υπάρχει ποικιλία, γιατί αν μιλάμε για ενα-δυο κομμάτια ίσως δεν αξίζει τον κόπο.

Πήγα και δεν άξιζε τον κόπο. Τα πιο φτηνά τα βρήκα στο narlis.gr και στο ladopano.gr, απ' όπου και ψώνισα (ο narlis έχει πιο φτηνά αλλά εγώ ήθελα guy laroche)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

guy laroce πήρα πέρυσι για το βαφτιστήρι μου απο στοκατζίδικο στην Δάφνη.μου κόστισαν όλα-εκτός απο τα μαρτυρικά γιατί τα έφτιαξε η κουμπάρα μου-260 ευρω...απλώς δεν θυμάμαι πως λεγόταν το μαγαζί.... :( αν το ψάξετε στο ιντερνετ ίσως το βγάλει...

ntRCp3.png

επίσης υπάρχει και πλήρες πακέτο με ρούχο του Τσέλιου με 260ευρώ,νομίζω χωρίς παππούτσι και μία προσφορά όλο το πακετο της βάπτισης της νονάς μαζί με 100 μπομπονιέρες και 50 προσκλητήρια ελεύθερης επιλογής με 580ευρώ.Μου το είπε μία φίλη μου,κάπου στην Αθήνα.θα τη ρωτήσω που

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...