Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι πολυ μα πολυ αχγωμενη κ στεναχωρημενη.

πριν 1 μηνα περιπου εμαθα τυχαια οτι στον δημοτικο βρεφικο του γιου μου ειδαν ποντικια,κ βρηκαν ποντικοκουραδα μεχρι κ στα σενονακια των παιδιων:shock::shock::shock::shock:

μου ειπε γνωστη μου, οτι θα εκαναν απολυμανση. επειδη ειχε συμπεσει με ημερες απεργειων κ ηταν κλειστα,θεωρησαμε οτι εγινε.

ρωτησα την παιδιατρο καλου κακου αν πρεπει να του κανω καποια εξεταση κ μου ειπε οχι, απλα μου ανεφερε να εχω τον νου μου για καποια συπμτωματα. ευτυχως ολα καλα κ ησυχασα ας πουμε:rolleyes:

πριν λιγες μερες μας παιρνουν τηλ. κ λενε ελατε παρτε τα μωρα κ μην τα φερετε αυριο ισως ουτε μευθαριο γιατι θα κανουμε απολυμανση. ρωταω εγω ψιλιασμενη αν συμβαινει κατι.οχι τιποτα μου απαντανε προλητικα γινεται:evil: αν γινοταν προληπτικα δεν θα μας επερναν μεσα στην μεση της ημερας να τα παρουμε, θα εβγαζαν χαρτι με το προγραμμα να το ξερουμε! δεν τα παμε για πλακα στον σταθμο δουλευουμε κιολας!

συζητωντας το με την γνωστη μου καταλαβαμε οτι μαλλον δεν εγινε ουτε την 2η φορα απολυμανση. κ αν ειχε γινει βρε κοριτσια μονο 1 ημερα κλειστα θα ηταν? κανει τα βρεφη να πιασουν το φαρμακο ή αν το καθαρισουν αμεσως τι σοι απολυμανση ειναι αυτη? αν ξερετε παρακαλω ενημερωστε με πως γινετε η απολυμανση σε αυτες τις περιπτωσεις?

ειμαι πολυ θυμωμενη παιζουν με την υγεια των μωρων μας τοση ανευθυνοτητα πως να τους εμπιστευτω ξανα????? εστω οτι εγινε κατι... δεν επρεπε να μας ενημερωσουν? τα παιδια μας τους αφηνουμε.

να πω οτι δεν τον εχω στειλει ακομα ΦΟΒΑΜΑΙ δεν ξερω τι να κανω. :?

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Παιδί γνωστού μας πρίν χρόνια πέθανε επειδή ήρθε σε επαφή με ποντικό στο δρόμο. Επαθε κάποια μόλυνση. Δε θέλω να σε τρομάξω, απλά να ξέρεις. Κι αφού λές έχει και κακά ποντικών... :( αίσχος

Α εμείς απεντόμωση (και) για ποντίκια, σε χώρο στην εξοχή, κάνουμε όταν είναι να φύγουμε...Δεν κάνει να είμαστε μέσα μετά είχαν πεί.

Σε κλειστό χώρο με παιδιά δεν ξέρω.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Παιδί γνωστού μας πρίν χρόνια πέθανε επειδή ήρθε σε επαφή με ποντικό στο δρόμο. Επαθε κάποια μόλυνση. Δε θέλω να σε τρομάξω, απλά να ξέρεις. Κι αφού λές έχει και κακά ποντικών... :( αίσχος

Α εμείς απεντόμωση (και) για ποντίκια, σε χώρο στην εξοχή, κάνουμε όταν είναι να φύγουμε...Δεν κάνει να είμαστε μέσα μετά είχαν πεί.

Σε κλειστό χώρο με παιδιά δεν ξέρω.

:shock: ωχ τι μου λες τωρα.......... οσο σκεφτομαι την πιπιλα που πεφτει 100 φορες κατω, κ ο δικος μου τα βαζει οοολα στο στομα, κ γλυφει παντου:-(

πανε απο 9 μηνων μωρακια βρε κοριτσια:| παναγιτσα μου φυλαγε τα!

age.png

εγω θα τις το ελεγα ξεκαθαρα,χαζες μας παιρνανε? αν κανανε προληπτικα δεν θα το κανανε μεσα στο σαββατοκυριακο για να μην ενοχληθουν και οι γονεις? αρα κατι συνεβει.Εγω θα τους επαιρνα τηλ και θα τους ρωταγα ξεκαθαρα και θα τους ελεγα και τι ειχα ακουσει.. η υγεια των παιδιων μας δεν είναι παιχνιδι στα χερια κάποιων

YiMXp3.png

Εμείς πάντως στον παιδικό που δούλευα κάναμε την απολύμανση την τελευταία μέρα πριν τις γιορτές(Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι).Τα παιδάκια φεύγαν στις 13:00 και μετά γινόταν.Έμενε κλειστό το κτίριο για 10-15 μέρες όσο κρατάνε οι διακοπές και 1 μέρα πριν ανοίξουμε ερχόντουσαν οι καθαρίστριες και καθάριζαν.

Πέρσι όμως που ο δήμος δεν είχε λεφτά δεν έγινε απολύμανση,απαράδεκτο!Με το ζόρι τους πείσαμε να κάνουν μία τον Ιούλιο που κλείναμε.Προτείνω να μιλήσεις ξεκάθαρα στην υπεύθυνη.Είσαι μαμά, στέλνεις το μωρό σου εκεί και έχεις κάθε δικαίωμα να γνωρίζεις τι γίνεται.Πες της ότι μια μέρα μετά την απολύμανση απαγορεύεται τα παιδιά να πατήσουν στον παιδικό.Αν κάτι σε ανησυχεί πρέπει να μιλήσεις.

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Διαφημίσεις

Εμείς πάντως στον παιδικό που δούλευα κάναμε την απολύμανση την τελευταία μέρα πριν τις γιορτές(Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι).Τα παιδάκια φεύγαν στις 13:00 και μετά γινόταν.Έμενε κλειστό το κτίριο για 10-15 μέρες όσο κρατάνε οι διακοπές και 1 μέρα πριν ανοίξουμε ερχόντουσαν οι καθαρίστριες και καθάριζαν.

Πέρσι όμως που ο δήμος δεν είχε λεφτά δεν έγινε απολύμανση,απαράδεκτο!Με το ζόρι τους πείσαμε να κάνουν μία τον Ιούλιο που κλείναμε.Προτείνω να μιλήσεις ξεκάθαρα στην υπεύθυνη.Είσαι μαμά, στέλνεις το μωρό σου εκεί και έχεις κάθε δικαίωμα να γνωρίζεις τι γίνεται.Πες της ότι μια μέρα μετά την απολύμανση απαγορεύεται τα παιδιά να πατήσουν στον παιδικό.Αν κάτι σε ανησυχεί πρέπει να μιλήσεις.

ναι κοριτσια αυτο θα κανω. ευχαριστω!

απλα τοση ανευθυνοτητα??? πως θα στελνω το παιδακι μου εκει:roll: εχω ανυσηχησει πολυ:(

age.png

ναι κοριτσια αυτο θα κανω. ευχαριστω!

απλα τοση ανευθυνοτητα??? πως θα στελνω το παιδακι μου εκει:roll: εχω ανυσηχησει πολυ:(

απο ανευθυνοτητα εχεις ακομα να δεις πολλα δυστυχως. οργανωθειτε με τους αλλου γονεις. αν δειτε κιολας οτι δεν παιρνετε απαντησεις, πεταξτε τους οτι θα κινηθητε αλλιως(υγειονομικο, καναλια, κτλ.)

οπως ειπε μια κοπελα παραπανω, και σε μας παντα την τελευταια μερα πριν κλεισει ο σταθμος για χριστ./πασχα/καλοκαιρι κανουν παντα απολυμανση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...