Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι να κανω??

olgagr

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 189
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σϊγουρα είναι άνθρωποι αλλά καλό είναι να επιλέγουν συμβατές περιπτώσεις. Χωρισμένες με παιδιά.

Αν έχεις καεί από τέτοια σχέση όπως εγώ σίγουρα θα είχες την ίδια άποψη.

σιγά βρε παιδιά, και οι χωρισμένοι με παιδιά άνθρωποι είναι, δεν είναι χτυπημένα ΝΟΥΝΟΥ! :D

Ναι, αλλά έχουν πολλές υποχρεώσεις που δεν ματαιώνονται επειδή αποκτούν καινούριες...αυτό πρέπει να το έχει υπόψιν της η νέα γυναίκα, αλλιώς να μην προχωράει.....

ας μπει καποια μητερα που ο αντρας της εχει παιδια και απο αλλο γαμο, και να μας πει πως βιωνουν ολη αυτην την κατασταση....

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Εδώ δεν μπορούμε καλά καλά να τα βρούμε με τον σύντροφό μας, είμαστε υποχρεωμένες να κρατάμε ισορροπίες με παιδιά από προηγούμενο γάμο και πρώην συζήγους; Πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αν είχα και γω παιδιά θα είχα άλλες ανοχές για τα δικά του, καθώς και αυτός θα έκανε υποχωρήσεις για τα δικά μου. Αλλά ελεύθερη με χωρισμένο με παιδιά είναι ανισότιμη σχέση.

Διαφημίσεις

Ναι και θεωρώ αρκετά αφελείς μικρές και ελευθερες κοπέλες που μπλέκουν σοβαρά (με γάμο) με συντρόφους με υποχρεώσεις από το παρελθόν. Βέβαια κάποιες δεν έχουν άλλες επιλογές, επομένως από το να μείνουν μόνες, άντε να δικαιολογήσουμε την επιλογή τους.

Μάλλον αφελές είναι το σχόλιο σου και στερούμενο λογικής.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

ας μπει καποια μητερα που ο αντρας της εχει παιδια και απο αλλο γαμο, και να μας πει πως βιωνουν ολη αυτην την κατασταση....

Είμαι μητέρα που ο άντρας της έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Κατά αρχήν να δώσω ενα στίγμα που έχει μεγάλη σημασία στο πως αξιολογώ εγώ τις καταστάσεις. τα προσωπικά μου εισοδήματα αρκούν και περισσεύουν όχι μόνο για τον εαυτό μου και για την ανατροφή των παιδιών μου αλλά και για άλλα 2 παιδιά. τα πράγματα διαφέρουν όταν τα οικονομικά είναι περιορισμένα.

Λοιπόν τα παιδιά του αντρα μου είναι 33 & 34 ετών. Εξαρτώμενα πλήρως από αυτόν οικονομικά και επαγγελματικά.

Όλη την ακίνητη περιουσία που είχε τους τη μεταβίβασε. πληρωνει τα έξοδα τους (εκτός από το μισθό τους). Τους αγόρασε αυτοκίνητο. Στη μικρότερη πληρώνει μεγάλα ποά για κατά καιρούς νοσήλια σε ιδιωτικές κλινικές.

Θεωρώ ότι αφού το κάνει για τα παιδιά του καλά κάνει. Και δεν έχω δικαίωμα να επέμβω.

Διαφωνώ βέβαια επί της ουσίας (έχει καταντήσει ανάπηρα τα παιδιά του, ανίκανα να σταθούν στα πόδια τους) αλλά κάτι τέτοιο θα με απασχολούσε μόνο ως προς την ανατροφή των δικών μας παιδιών.

Τώρα χτίζουμε το δικό μας σπίτι. Αν βαρυγκωμούσε για τα ΄έξοδα ή αν είχε αδυναμία να ανταπεξέλθει θα γινόταν χαμός. Θα βούταγα τα παιδιά μου (καλά τοένα είναι αγέννητο) και μην τον είδατε τον Παναή. Αλλά από τη στιγμή που δεν στερεί τίποτα από τα παιδιά μας και την οικογένειά μας δεν πάει να δίνει και τον ουρανό με τα άστρα στα αλλα του παιδιά; Καλά κάνει.

Και όλα αυτά τα λέω έχοντας πολύ άσχημη σχέση με τη μεγαλύτερη του κόρη. Αλλά το σωστό να λέγεται.

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

άρα όσοι και όσες είναι χωρισμένοι και είναι τόσο άτυχοι που έχουν και παιδί είναι κάτι σαν το πλαγκτόν στην τροφική αλυσίδα των σχέσεων και δεν πρέπει να περιμένουν να συνάψουν ισότιμη σχέση με φυσιολογικό άνθρωπο, παρά μόνο με πλαγκτόν σαν κι αυτούς...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Ε τ'οτε έχεις πέσει σε "καλή περίπτωση" ανθρώπου και οικονομικών. Είναι σωστός και με τις πρώην και με τις νυν υποχρεώσεις. Δεν είναι όμως έτσι οι περισσότεροι. Και κει είναι τα δύσκολα.

Αυτό που πάντως βλέπω είναι ότι καθένας μιλάει από τη θέση που βρίσκεται και από την εμπειρία του.

Διαφημίσεις

ΡΕΑ εσυ εισαι ιδανικη περιπτωση ομως.....τα δικα σου εισοδημτα φτανουν να μεγαλωσεις τα παιδια σου!!! Ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο? Οπως λες ομως αν δεν εφταναν, θα ηταν δυσκολα...

Αυτο προσπαθουσα να εξηγησω παραπανω. Πωως οπια αποφασιζει να κανει αυτο το βημα, θα πρεπει τουλαχιστον να εχει εξασφαλισει τον εαυτο της....οχι και τα παιδια....αλλα τον εαυτο της σιγουρα κατα την ταπεινη μου αποψη.

άρα όσοι και όσες είναι χωρισμένοι και είναι τόσο άτυχοι που έχουν και παιδί είναι κάτι σαν το πλαγκτόν στην τροφική αλυσίδα των σχέσεων και δεν πρέπει να περιμένουν να συνάψουν ισότιμη σχέση με φυσιολογικό άνθρωπο, παρά μόνο με πλαγκτόν σαν κι αυτούς...

Καλά καλά δεν πρόλαβα να συνέλθω με το χτυπηένο νουνου... μέχρι μεθαύριο θα γελάω...:mrgreen::mrgreen:

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

ΡΕΑ εσυ εισαι ιδανικη περιπτωση ομως.....τα δικα σου εισοδημτα φτανουν να μεγαλωσεις τα παιδια σου!!! Ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο? Οπως λες ομως αν δεν εφταναν, θα ηταν δυσκολα...

Αυτο προσπαθουσα να εξηγησω παραπανω. Πωως οπια αποφασιζει να κανει αυτο το βημα, θα πρεπει τουλαχιστον να εχει εξασφαλισει τον εαυτο της....οχι και τα παιδια....αλλα τον εαυτο της σιγουρα κατα την ταπεινη μου αποψη.

εγώ να αντιστρέψω το νόμισμα και να ρωτήσω: αν ένας άντρας μάς έγραφε ότι σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση του με την καλή του, αλλά δυστυχώς εκείνη έχει κι ένα παιδί από προηγούμενο γάμο και αναρωτιέται αν θα είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι σε τυχόν δικά τους παιδιά ή αν έλεγε ότι η διατροφή που της δίνει ο πρώην δεν είναι αρκετή, τι θα λέγαμε;

(δεν απευθύνομαι σε σένα missirlou, με ευκαιρία το δικό σου ποστ περί εξασφάλισης το λέω)

Νομίζω ότι εξίσου βασικό είναι η λαρτζ συμπεριφορά του συζυγου να μη στερεί τίποτα από τα παιδιά που προέρχονται από τον 2ο γάμο.

θα με πείραζε αν πχ δεν μπορούσε να συμμετάσχει στο κόστος του σπιτιού από τη στιγμη που στα άλλα του παιδιά έχει γράψει σπίτια και οικόπεδα.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

εγώ να αντιστρέψω το νόμισμα και να ρωτήσω: αν ένας άντρας μάς έγραφε ότι σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση του με την καλή του, αλλά δυστυχώς εκείνη έχει κι ένα παιδί από προηγούμενο γάμο και αναρωτιέται αν θα είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι σε τυχόν δικά τους παιδιά ή αν έλεγε ότι η διατροφή που της δίνει ο πρώην δεν είναι αρκετή, τι θα λέγαμε;

(δεν απευθύνομαι σε σένα missirlou, με ευκαιρία το δικό σου ποστ περί εξασφάλισης το λέω)

δεν παιρνω κατι προσωπικα;), μου αρεσει να συζηταω....

Για εμενα δεν υπαρχουν κανονες στα ανθρωπινα συναισθηματα. Οταν ερωτευεσαι και οταν αγαπας, δεν διαπραγματευεσαι, προχωρας. Αλλα εχεις καταλαβει και τα δεδομενα που θα εχει η ζωη σου.

Δεν μου αρεσει να ακουω μια εν δυναμει νεα συζυγο να κανει παραπονα επειδη ενας πατερας δινει χρηματα στο παιδι του.

Επισης και για εναν αντρα. Θα το θεωρουσα πολυ ωριμο απο την πλευρα του να 'λυνει ' εξαρχης τετοια θεματα.

Ο ξαδερφος μου εχει παντρευτει γυναικα με ενα παιδι απο αλλον γαμο μου δεν παιρνει διατροφη και δεν δουλευει. Εκανε αλλα δυο παιδια μαζι της και 'σκιζεται' στην δουλεια ολη μερα...και τα καταφερνει μια χαρα.

Οταν του λενε κατι ασχημο για αυτην (γιατι του λενε) απανταει οτι προσφερει στα παιδια τους αγαπη, φροντιδα, οικογενεια.....

Νομίζω ότι εξίσου βασικό είναι η λαρτζ συμπεριφορά του συζυγου να μη στερεί τίποτα από τα παιδιά που προέρχονται από τον 2ο γάμο.

θα με πείραζε αν πχ δεν μπορούσε να συμμετάσχει στο κόστος του σπιτιού από τη στιγμη που στα άλλα του παιδιά έχει γράψει σπίτια και οικόπεδα.

λογικο....φανταζομαι ολα αυτα τα ειχατε συζητησει μεταξυ σας πριν το γαμο....Αν οχι, σιγουρα τα θεωρουσατε αυτονοητα.;)

Διαφημίσεις

εγώ πάλι λέω ότι το παιδί/ά προϋπήρχαν εμού, οπότε δεν μπορώ να έρθω μια ωραία πρωΐα και να πω "ααααα, από εδώ και πέρα να δίνεις λιγότερα". Στην τελική αυτά τα παιδιά, ειδικά όταν είναι μικρής ηλικίας, έχουν περάσει κι ένα διαζύγιο των γονιών τους, δεν είναι και κακό να τους χαρίσει κανείς λίγα περισσότερα πράγματα (δεν εννοώ βέβαια να τους αγοράζει αγάπη με το χρήμα, αλλά να είναι λίγο πιο γαλαντόμος με τις ανάγκες τους, πραγματικές και μη). Αλλά εγώ μάλλον είμαι περιπτωσάρα γιατί καλά-καλά δεν ξέρω πόσα ακριβώς βγάζει ο άντρας μου, πόσω μάλλον να τον ρωτούσα και τι δίνει διατροφή, μου φαίνεται κάπως...

Ιδια άποψη έχω και για τον αντίστοιχο άντρα. Με τη λογική πάντα. Αν μπει ο έρωτας στη μέση και είναι δυνατός και από τις δύο πλευρές τότε αποδέχομαι κάθε είδους σύνθετη σχέση γιατί πιστεύω πολύ στη δύναμη του έρωτα και ότι γιατρεύει και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

οταν λεω να 'λυνει' τετοια θεματα, εννοω να ειναι σιγουρος οτι μπορει να τα βγαλει περα.

λογικο....φανταζομαι ολα αυτα τα ειχατε συζητησει μεταξυ σας πριν το γαμο....Αν οχι, σιγουρα τα θεωρουσατε αυτονοητα.;)

Δεν τα συζητήσαμε. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό καν. ΄Μάλλον η φάση ήταν βλέποντας και κάνοντας.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

• 2 months later...

Με κάνουν και νιώθω σαν να μην υπάρχω!

kogiottaz

είναι ενα θεμα λιγο παρακατω με αυτον τον τιτλο , εγω μια ή δυο φορες στην ζωη μου εχω δει γυναικα με τετοιο μεγαλειο ψυχης ...ας το διαβασει και η θεματοθετρια μπας και βαλει μυαλο!

Βρε Ρεα σε χαίρομαι συνήθως ρε κοριτσι για τις αποψεις σου γιατι εισαι απο τις οκ , τις ακομπλεξαριστες δευτερες συζυγους αλλά αυτο το "παιρνω τα παιδια μου και φευγω αν δυσανασχετησει.." ήταν λιγο ζορικο...παιδια του ειναι και τα πρωτα και είναι λίγο δυσκολο σε αυτην την ηλικια να συμβιβαστουν οτι ο πατερας τους εκει που οι άλλοι λενε για τα εγγονια τους αυτος να λεει για τα παιδια του ! Τους αλλαξες όλη τους την ζωη και σκεψου και τι σχολια αντιμετωπιζουν πίσω και μπροστα απο την πλάτη τους ! Στο λέω -και θεωρω οτι καταλαβαινεις οτι μεσα απο τα γραφομενα σου σε συμπαθώ - απο την πλευρα του παιδιου 28 χρονων που η δευτερη γυναικα του πατερα μου θέλει παιδι !Εμενα η κορη μου ειναι 2.5 χρονών ! και γυρισε η κυρια και μου ειπε " ειμαστε νεο ζευγαρι και εχουμε ονειρα για το μέλλον μας " ο πατερας μου σχεδον 60ετών! φφφφφφφφφφφφφφφστ μπόϊνγκ ! και για να καταλάβεις για τι ανθρωπο μιλαμε , στην κηδεια της γιαγιας μου εβαλε λεμονι στα ματια της για να δείχνει κλαμμένη και μετα υπερηφανευοταν πόσο αποτελεσματικο ειναι!!!

Για μενα απο την πλευρα του παιδιου πάντα μιλάω τα παιδια ειπειδη προϋπάρχουν , έχουν ενα δικαίωμα παραπάνω ...και αν σκεφτεις τον μπαμπά σου με μια άλλη γυναικα , σίγουρα θα καταλάβεις τι λέω !

Μην το πάρεις στραβά , please! δεν το λεω επικριτικά...

age.png

Με κάνουν και νιώθω σαν να μην υπάρχω!

kogiottaz

είναι ενα θεμα λιγο παρακατω με αυτον τον τιτλο , εγω μια ή δυο φορες στην ζωη μου εχω δει γυναικα με τετοιο μεγαλειο ψυχης ...ας το διαβασει και η θεματοθετρια μπας και βαλει μυαλο!

Βρε Ρεα σε χαίρομαι συνήθως ρε κοριτσι για τις αποψεις σου γιατι εισαι απο τις οκ , τις ακομπλεξαριστες δευτερες συζυγους αλλά αυτο το "παιρνω τα παιδια μου και φευγω αν δυσανασχετησει.." ήταν λιγο ζορικο...παιδια του ειναι και τα πρωτα και είναι λίγο δυσκολο σε αυτην την ηλικια να συμβιβαστουν οτι ο πατερας τους εκει που οι άλλοι λενε για τα εγγονια τους αυτος να λεει για τα παιδια του ! Τους αλλαξες όλη τους την ζωη και σκεψου και τι σχολια αντιμετωπιζουν πίσω και μπροστα απο την πλάτη τους ! Στο λέω -και θεωρω οτι καταλαβαινεις οτι μεσα απο τα γραφομενα σου σε συμπαθώ - απο την πλευρα του παιδιου 28 χρονων που η δευτερη γυναικα του πατερα μου θέλει παιδι !Εμενα η κορη μου ειναι 2.5 χρονών ! και γυρισε η κυρια και μου ειπε " ειμαστε νεο ζευγαρι και εχουμε ονειρα για το μέλλον μας " ο πατερας μου σχεδον 60ετών! φφφφφφφφφφφφφφφστ μπόϊνγκ ! και για να καταλάβεις για τι ανθρωπο μιλαμε , στην κηδεια της γιαγιας μου εβαλε λεμονι στα ματια της για να δείχνει κλαμμένη και μετα υπερηφανευοταν πόσο αποτελεσματικο ειναι!!!

Για μενα απο την πλευρα του παιδιου πάντα μιλάω τα παιδια ειπειδη προϋπάρχουν , έχουν ενα δικαίωμα παραπάνω ...και αν σκεφτεις τον μπαμπά σου με μια άλλη γυναικα , σίγουρα θα καταλάβεις τι λέω !

Μην το πάρεις στραβά , please! δεν το λεω επικριτικά...

Εγωπαλι αυτο που λες δε το κατλαβαινω....σγγνωμη.

Γα ποιο λογο θεωρεις πως εχεις δικαιωμα να κανεις κουμαντο στη ζωη του πατερα σου?Αν καταλαβα καλα ο πατερα σου ειναι παντρεμενος με τη γυναικα αυτη...σωστα?Αν αυτη δλδ θελει να κανει παιδι...ποια εισαι εσυ που θα της στερησεις αυτο το δικαιωμα?Να μου ελεγες πως δεν θελψ το γαμο του πατερα μου και εμαι αντιθετη...αντε να το δεχτω.Αφου ειναι παντρεμενοι...θα πρεπει να σε ρωτησουν τι θα κανουν?

Ελπιζω να μη το παρεις στραβα αυτο που λεω απλα μου δημουργει περιεργια.Τωρα αν εχω καταλαβει κατι λαθος...σορρυ.

Νικη μεγάλη ιστορια , δεν πηρα περιεργα αυτο που ειπες απλά η γυναικα του πατερα μου διερρήγνυε τα ιματια της οτι σεβεται πως ειναι πια παππούς και δεν θελει παιδια! Πως ουτως ή άλλως ποτε δεν ηθελε παιδια στην ζωη της γιατι ειναι μπελάς ! Ξαφνηκα δυο μηνες μετα τον γαμο είπε οτι ή κανουν παιδι ή χωρίζουν ! Και ξαφνηκα ενω η μαμα της κρατουσε μια αποσταση πηγε και μενει μαζι τους 15 μερες μετα τον γαμο γιατι λεει στο σπίτι βλέπει το φαντασμα του αντρα της και φοβαται! Ο πατερας μου οταν γνωριστηκαν της ειχε ξεκαθαρισει οτι στην ηλικια του(60 ετων) δεν θελει παιδια!

Θεωρούσα παντα φυσιολογικο να θελει μια γυναικα (η γυναικα του πατερα μου ειναι 41 χρονων) σε αυτη την ηλικια να κανει παιδι αλλα η ιδια το αρνουνταν πεισματικα! Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι επαθε μετάλλαξη μετα ακριβως απο τον γαμο . Ξαφνηκα την ενοχλούμε και εγω και η αδελφή μου (που σκεψου εχουμε παει δυο φορες σε εναν χρονο για μια ωρα κάθε φορα στο σπίτι το οποίο ειναι και δικό μου) . Να σημειωσω οτι αφου εγινε ο γαμος και τελειωσε και η ανακαινηση του εξοχικου της που κοστισε 90.000 ευρω αρχισε να εκβιάζει και να φερεται ασχημα! Κατσε δηλαδη , φτιαχτηκε το κοτετσι της και τωρα αρχισαν οι μαγκιες?

Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που κάνουν κουμάντο στην ζωή των άλλων . Αλλά όπως και να το κάνουμε επηρεάζει και την δικη μου ζωη η υπαρξη ενος παιδιου. Και οι άλλοι δεν θελω να κάνουν κουμαντο στην δική μου! Οι ζωες γονιων-παιδιων ειναι αλληλενδετες για μια ζωη ..

Και σε τελική ανάλυση φυσικά και οταν ενας ανθρωπος κανει παιδια οφείλει να σεβεται και να λαμβάνει την αποψη τους σε τετοια θέματα .

Επειδη δεν ειμαι ανθρωπος των ακρων την επιασα και την ρωτησα ηρεμα τι συνέβη και γιατι μιλάει πια τοσο ασχημα για εμας . Η απαντηση της ξέρεις ποια ήταν? "Να μην σώσει η κόρη σου!"

Και τωρα σε ρωτάω εσυ πως θα αντιδρούσες ? Εγω δεν αντεδρασα καθόλου ! Δεν ειπα κουβεντα . Τι άλλο να κάνω ? Και τωρα φερε στο μυαλό σου τον μπαμπά σου να παντρευεται μια γυναικα και ξαφνικα να εμφανιζεται στην ζωη σου θελεις δεν θελεις και ενα παιδι ! Πως θα αισθανοσουν - οχι για το παιδι καθώς δεν φταίει σε κάτι , αλλά για το δικτατορικό της κατάστασης -...Πες βρε παιδι μου με το χερι στην καρδια ...

Από ολους τους φιλους μου που ειναι χωρισμενοι οι γονεις τους απο κανεα παιδι δεν εχω ακουσει να χαιρεται με τα νεα παιδια ...και επαναλαμβανω ειναι αλλιως να το ζεις απ'εξω και αλλιως απο μεσα ...

age.png

Νικη μεγάλη ιστορια , δεν πηρα περιεργα αυτο που ειπες απλά η γυναικα του πατερα μου διερρήγνυε τα ιματια της οτι σεβεται πως ειναι πια παππούς και δεν θελει παιδια! Πως ουτως ή άλλως ποτε δεν ηθελε παιδια στην ζωη της γιατι ειναι μπελάς ! Ξαφνηκα δυο μηνες μετα τον γαμο είπε οτι ή κανουν παιδι ή χωρίζουν ! Και ξαφνηκα ενω η μαμα της κρατουσε μια αποσταση πηγε και μενει μαζι τους 15 μερες μετα τον γαμο γιατι λεει στο σπίτι βλέπει το φαντασμα του αντρα της και φοβαται! Ο πατερας μου οταν γνωριστηκαν της ειχε ξεκαθαρισει οτι στην ηλικια του(60 ετων) δεν θελει παιδια!

Θεωρούσα παντα φυσιολογικο να θελει μια γυναικα (η γυναικα του πατερα μου ειναι 41 χρονων) σε αυτη την ηλικια να κανει παιδι αλλα η ιδια το αρνουνταν πεισματικα! Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι επαθε μετάλλαξη μετα ακριβως απο τον γαμο . Ξαφνηκα την ενοχλούμε και εγω και η αδελφή μου (που σκεψου εχουμε παει δυο φορες σε εναν χρονο για μια ωρα κάθε φορα στο σπίτι το οποίο ειναι και δικό μου) . Να σημειωσω οτι αφου εγινε ο γαμος και τελειωσε και η ανακαινηση του εξοχικου της που κοστισε 90.000 ευρω αρχισε να εκβιάζει και να φερεται ασχημα! Κατσε δηλαδη , φτιαχτηκε το κοτετσι της και τωρα αρχισαν οι μαγκιες?

Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που κάνουν κουμάντο στην ζωή των άλλων . Αλλά όπως και να το κάνουμε επηρεάζει και την δικη μου ζωη η υπαρξη ενος παιδιου. Και οι άλλοι δεν θελω να κάνουν κουμαντο στην δική μου! Οι ζωες γονιων-παιδιων ειναι αλληλενδετες για μια ζωη ..

Και σε τελική ανάλυση φυσικά και οταν ενας ανθρωπος κανει παιδια οφείλει να σεβεται και να λαμβάνει την αποψη τους σε τετοια θέματα .

Επειδη δεν ειμαι ανθρωπος των ακρων την επιασα και την ρωτησα ηρεμα τι συνέβη και γιατι μιλάει πια τοσο ασχημα για εμας . Η απαντηση της ξέρεις ποια ήταν? "Να μην σώσει η κόρη σου!"

Και τωρα σε ρωτάω εσυ πως θα αντιδρούσες ? Εγω δεν αντεδρασα καθόλου ! Δεν ειπα κουβεντα . Τι άλλο να κάνω ? Και τωρα φερε στο μυαλό σου τον μπαμπά σου να παντρευεται μια γυναικα και ξαφνικα να εμφανιζεται στην ζωη σου θελεις δεν θελεις και ενα παιδι ! Πως θα αισθανοσουν - οχι για το παιδι καθώς δεν φταίει σε κάτι , αλλά για το δικτατορικό της κατάστασης -...Πες βρε παιδι μου με το χερι στην καρδια ...

Από ολους τους φιλους μου που ειναι χωρισμενοι οι γονεις τους απο κανεα παιδι δεν εχω ακουσει να χαιρεται με τα νεα παιδια ...και επαναλαμβανω ειναι αλλιως να το ζεις απ'εξω και αλλιως απο μεσα ...

Eγω τωρα διαβασα την ιστορια...μαζι σου σε οσα λες αφου ειναι ετσι τα πραγματα εχεις δικιο....Εμενα ο πατερας μου ειναι με μια χρονια αλλα οχι παντρεμενοι αυτη 40 χρονων και την ειχα ρωτησει θελετε παιδια??οχι λεει εμεις εχουμε εσας παιδια....αντε καλα λεω...:rolleyes::rolleyes:ο πατερας σου ομως τι λεει για ολα αυτα???

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Μίνα,

θεωρώ ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 άσχετες περιπτωσεις ανθρώπων μόνο και μόνο επειδή ο ένας παράγοντας (παιδιά από πρώτο γάμο) συμπίπτει.

ΤΕΣΠΑ αυτό που θέλω ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ είναι έναν πατέρα που ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του θα τα υποστηρίζει όσο εγώ. Και αυτό είτε αρέσει είτε όχι ειναι θέμα διάθεσης. Άσχετα αν δεν αρέσει στα ΕΝΗΛΙΚΑ (34χρονώνπχ) τέκνα του. Δικό του πρόβλημα και δικό τους.

Αν ένας ενήλικας στην ηλικία των 28, 30, 35 επιμένει ότι πρέπει όχι να τον ταίζει ο μπαμπάς του αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει τον καθένα να προβληματίσει, αλλά εμένα δεν με αφορά όσο δεν συμβαίνει στα δικά μου παιδιά.

Αλλά να έχει απαίτηση τα κατά πολύ μικρότερα ΑΝΗΛΙΚΑ, ΒΡΕΦΗ αδέρφια του να μην λάβουν υποστήριξη παρά μόνο από την μάνα τους, τι να πω, αυτό μου φαίνεται κάπως.

Και θα ξαναπώ, τα εισοδήματά μου είναι πολύ υψηλά,πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο, δεν έχω και δεν είχα ανάγκη να με στηρίξει ή να με ταίσει κανείς εδώ και παρα πολλά χρόνια. Αν ο άντρας μου δεν έχει τα ανάλογα εισοδήματα ζαμάν φου. Μπορώ να στηρίξω και αυτόν. Αλλά εσύ στα παιδιά σου δεν προσφέρεις ίση υποστήριξη; ή λες το πρώτο όλα και τα άλλα, ε, έχει ο Θεός;;;

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Πάντως στη θεματοθέτρια ένα θα πω. Πολύ πιθανό είναι τα χρήματα ή μέρος αυτών να μην πηγαίνουν εκεί που λέει ο σύντροφός της. Ας το ψάξει πάρα πολύ.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...