Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

22 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ....τΙ ΝΟΙΩΘΕΤΕ

Recommended Posts

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες τις μανουλες και τις μελλουσες μανουλες.

Λοιπον ειμαι 22 εβδομαδων και δεν ειμαι σιγουρη αν εχω ακουσει το μωρο μου.Καποιες φορες νοιωθω στην κοιλια μου κατι σαν χτυπους καρδιας ,εκεινη την στιγμη λεω οτι σιγουρα ειναι το μωρο μου...μετα ομως λεω μπα...ιδεα μου ειναι.....και ανχωνομαι πολυ....

Αληθεια εσεις τι νοιωσατε στην αρχη?????

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα επίσης και σε σένα.

Εγώ είμαι εγκυος στο 3ο μου παιδάκι το ακουω περιπου 2 εβδομαδες τωρα, το ακουω οπως λες και εσυ ελαφρια, οχι κλωτσιες και μπουνιες, αυτα ειναι λίγο αργοτερα, τωρα απλα είναι απαλα χτυπηματα που αν δεν εχουμε καθησει σωστα ή δεν εχουμε ξαπλωσει να ηρεμησουμε δεν το πολυκαταλαβαινουμε.

Αυτό τουλαχιστον ισχυει για εμενα.

Σου εύχομαι να πανε ολα καλα.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012 Παναγιώτης 02.02.2015

Καλημέρα και καλό μήνα επίσης και σε σένα.

Εγώ είμαι εγκυος στο 3ο μου παιδάκι το ακουω περιπου 2 εβδομαδες τωρα, το ακουω οπως λες και εσυ ελαφρια, οχι κλωτσιες και μπουνιες, αυτα ειναι λίγο αργοτερα, τωρα απλα είναι απαλα χτυπηματα που αν δεν εχουμε καθησει σωστα ή δεν εχουμε ξαπλωσει να ηρεμησουμε δεν το πολυκαταλαβαινουμε.

Αυτό τουλαχιστον ισχυει για εμενα.

Σου εύχομαι να πανε ολα καλα.

Σε ευχαριστω πολυ και εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου και με το καλο και το νεο μελος της οικογενειας

Ακουσα ξεκάθαρα το μωρό μου περίπου στις 15 Σεπτέμβρη. Ως τότε έλεγα ότι είναι το έντερό μου αλλά η βασική διαφορά από τους ήδη γνωστούς θορύβους της κοιλιαςκαι τους στομαχιου ήταν οτι οι κινήσεις του μωρού δεν εχουν ήχο ενω του εντέρου εχουν. Ετσι το ξεχωρισα στην αρχή. Ακουω το μωρό όταν είμαι ξαπλωμένη χωρίς να κουνιέμαι στο κρεβάτι ή στον καναπε. Επίσης αν φας κάτι πολυ πολυ γλυκό όπως σουφλέ σοκολάτας ή γεμιστό τσουρέκι, τότε σίγουρα θα το νιώσεις να κινείται. Με ένα ξαφνικό δυνατό ήχο είχε τρομάξει μια φορά και είχε κλοτσήσει δυνατά!!! Το ψυχούλι μου τρόμαξε:)))) Γενικά ο δικός μου μπομπιρας αντιδρα στις δυνατές αντρικές φωνές και στανταρ στον Ρουβα!!!! Απίστευτο κι ομως αληθινό!

Αυτό που με απογοητεύει προς το παρόν είναι οτι όταν βαζει κάποιος το χερι μου στην κοιλια δεν κλωτσάει το μωρό με αποτέλεσμα να νομίζουν όλοι οτι σπάνια κλωτσάει.... Αυτό βεβαια δεν ισχύει αλλά αντε να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας! χαχαχα!!!!

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Eγώ το ένιωσα αισθητά την 19η βδομάδα. Το κατάλαβα αμέσως πως είναι η ζουζούνα μου μιας και είναι αρκετά ζωηρή, μας το επιβεβαίωσαν και στην β' επιπέδου. Φαίνονται και εξωτερικά οι κινήσεις. Τώρα στην 22η βδομάδα είναι βράδια που δεν μπορώ καν να κοιμηθώ όταν οι κινήσεις είναι έντονες.:? Καλά γεννητούρια σε όλες μας. Χ Χ Χ Χ ;)

Διαφημίσεις

Μπορει να ειναι ησυχο σαν το δικο μου.Η δικια μου αν και νωρις την ενιωσα στην 17η περιπου μετα απο καμια βδομαδα ξαφνικα δεν εδεινε ουτε σημα ζωης για μερες!!Και ειχα τρομαξει παρα πολυ που τελικα πηγα στον γιατρο και ηταν ολα μια χαρα.Στην συνεχεια συνηδιτοποιησα οτι ετσι κανει μια χορευει μεσα και μια εχει πεσει σε χειμερινη ναρκη!

Αυτο που ειπε μια κοπελα για τα γλυκα ισχυει οχι παντα αλλα συνηθως το ξυπναει το μωρο,φαε και ξαπλωσε καπου ησυχα.

aRjHp3.pngiD6Np3.png

γεια σας κοριτσια. εγω ειμαι στην 22ηδευτερη, το μωρακι το ακουω απο την 18η αλλα απο την 20η και μετα πιο εντονα. Ειναι καποιες μερες ομως που ειναι πολυ ησυχο.. σημερα δεν το εχω νιωσει καθολου, νομιζω λιγακι το πρωι.. ειναι ανησυχητικο αυτο? τι λετε οι πιο προχωρημενες? φιλια

cf7op3.png

wQtYp3.png

Κι εμένα κάπως έτσι ήταν.Το ένιωθα κάθε μέρα βέβαια έστω και μια φορά τη μέρα αλλά κάποιες μέρες ήταν πολύ ήσυχο και φοβόμουνα.Ακόμα και τώρα δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο κινητικό αλλά γενικά από τον 7ο μήνα και μετά δεν ησυχάζει και πολύ,ούτε να κοιμηθείς δε σ'αφήνει καλά καλά.

Εγώ είμαι στην 23 εβδομάδα και το νιώθω κάθε μέρα, άλλες φορές έντονα, άλλες φορές ανεπαίσθητα. Χτες έπαθα πλάκα όταν είδα ότι στις κινήσεις του αρχίζει να κουνιέται και η κοιλιά μου! Είχα μείνει και το χάζευα.. Πολύ όμορφο συναίσθημα, έτσι δεν είναι;

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Τον πρωτοένιωσα 3,5 μηνών ακριβώς, μια φορά στις 14 εβδομάδες, μετά στις 15, μετά στις 16 και μετά δεν τον πολυένιωθα. Υπέθετα ότι είναι το μωρό αλλά δεν ήμουν σίγουρη.

Τις τελευταίες εβδομάδες τον νιώθω πάλι αραιά και που. Πολύ αραιά όμως. Σε σημείο που τρέχαμε για εξτρα υπέρηχο από την ανησυχία μου. Απεδείχθει ότι το μωρό χαίρει άκρας υγείας, απλά είναι ήσυχος γενικά!

Στους υπερήχους που ενοχλείται στριφογυρίζει διαρκώς :)

Δεν τον νιώθω στον υπέρηχο, όσες φορές τον έχω νιώσει είναι όταν είμαι ξαπλωμένη και ήρεμη.

Μόνο πριν λίγες μέρες είχα την αίσθηση πως τον ένιωσα καθιστή,

όπως και απόψε (που είμαι 22 εβδομάδων),

ένιωσα μια κλωτσιά αριστερά στο ρεβεγιόν!

Μου λένε να χαίρομαι που είναι έτσι ήρεμο το παιδί.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Να συμπληρώσω πως μετά το προηγούμενο μήνυμα μου διάβασα ένα θέμα για ήσυχο μωρό που είχε μπλεγμένο τον λώρο στο λαιμό του και ήταν υποτονικό στις κινήσεις, και μετά δεν τα κατάφερε!

Εννοείται έχω φρικάρει από την ώρα που το διάβασα.

Ομως βρε κορίτσια στην β-επιπέδου δε θα φαινόταν αυτό? Αφού βλέπουν και τον λώρο και τις ροές και όλα!

Η καυμμένη η κοπέλα έλεγε πως η β-επιπέδου ήταν καλή, παρόλαυτα έγραφε πως η ηρεμία του μωρού οφειλόταν στο μπλεγμένο λώρο.

Πώς δεν το είδαν λοιπόν? Τί λέτε?

Μακάρι να έβρισκα και το λινκ αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά γιατί αγχώθηκα και από χτες το σκέφτομαι...

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...