Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βιβλία για ενήλικες (γενικής θεματολογίας)

Recommended Posts

Εχω διαβασει το βιβλιο,εχω δει και την ταινια!Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω να τη βρεις καπου αλλα πιστευω οτι απο αυτα τα σαιτ που κατεβαζουν ταινιες ολο και κατι θα βρεις.

κ εγω το διαβασα γιαυτο θελω να τη δω..δεν υπαρχει στο ιντερνετ κ σε βιντεο κλαμπ για παραγγελια ειπαν οτι δεν υπαρχει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 740
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία σήμερα το βράδυ θα ξεκινήσω το κοριτσι που επαιζε με τη φωτιά...

εγώ την ταινία δεν κατάφερα να τη βρω ακόμη για να τη δω..ίσως επειδή μόλις βγήκε η δευτερη στους κινηματογράφους

Να μας πεις εντυπώσεις αλλά κι εγώ θα το αγοράσω.Τελικά την είδα και την ταινία! Πολύ δυνατή..

• 1 month later...
Να μας πεις εντυπώσεις αλλά κι εγώ θα το αγοράσω.Τελικά την είδα και την ταινία! Πολύ δυνατή..

πολύ δυνατό...

το μόνο αρνητικό είναι ότι σκας μέχρι να κυκλοφορήσει το 3ο:? γιατί σ'αφήνει με πολλές απορίες, αλλά εξηγεί καταστάσεις του 1ου ( π.χ γιατί η Λισμπετ έχει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα )

Αλλο που μόλις τελείωσα και αξίζει να διαβάσετε, σου περνάει μυνήματα ζωής αλλά πολύ πλαγιώς είναι το 5 λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα..

rQGhp3.png

πολύ δυνατό...

το μόνο αρνητικό είναι ότι σκας μέχρι να κυκλοφορήσει το 3ο:? γιατί σ'αφήνει με πολλές απορίες, αλλά εξηγεί καταστάσεις του 1ου ( π.χ γιατί η Λισμπετ έχει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα )

Αλλο που μόλις τελείωσα και αξίζει να διαβάσετε, σου περνάει μυνήματα ζωής αλλά πολύ πλαγιώς είναι το 5 λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα..

Κάπου διάβασα ότι θα κυκλοφορήσει και το τρίτο βιβλίο μέσα στην άνοιξη.

Αυτό το βιβλίο "πέντε λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα" τι υπόθεση έχει;

Τώρα διαβάζω την "έκλειψη".

Διαφημίσεις

Κάπου διάβασα ότι θα κυκλοφορήσει και το τρίτο βιβλίο μέσα στην άνοιξη.

Αυτό το βιβλίο "πέντε λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα" τι υπόθεση έχει;

Τώρα διαβάζω την "έκλειψη".

ναι έχεις δίκιο μέσα Μάρτη είχα διαβάσει ότι θα γει...

είναι 5 αυτοτελείς ιστορίες που θα ενωθούν στο τέλος...οι ιστορίες αυτές σε προβληματίζουν πολύ....

rQGhp3.png

Τώρα διαβάζω το ποτέ χωρίς την αδερφή μου, λογοτεχνικά δεν λέει κάτι. Είναι η πραγματική ιστορία της συγγραφέως όπου μιλάει για το πως μεγάλωσε μέσα στην αίρεση τα παιδιά του Θεού και δυστυχώς όλα είναι τραγικά, με αποκορύφωμα την σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών :evil:

rQGhp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλημερα εχεις διαβασει Δημουλιδου?Αν οχι θα σου προτεινα τα δακρυα του θεου,η γυναικα της σοφιτας,το φιλι του δρακου φοβερα βιβλια.

συμφωνώ και επαυξάνω,,,τη γυναικα της σοφίτας δυστυχώς δεν την διάβασα αλλά τα άλλα δύο είναι σουπερ

rQGhp3.png

Καλημερα εχεις διαβασει Δημουλιδου?Αν οχι θα σου προτεινα τα δακρυα του θεου,η γυναικα της σοφιτας,το φιλι του δρακου φοβερα βιβλια.

Καλημερα smartaki09. Ναι, εχω διαβασει Τα δακρυα του θεου και το φιλι του δρακου.Τη σοφιτα οχι. Οντως πολυ ωραια. Σ' ευχαριστω. Ειμαι fan της Λενας Μαντα, Χρυσας Δημουλιδου, Γιωργου Πολυρακη και απο ξενα για την ωρα Ροζαμουντ. Πιλσερ (το "Ψαχνοντας για κοχυλια" ειναι το κατι αλλο).Αν δεν το εχετε διαβασει, να το διαβασετε οποσδηποτε. και "Το σπιτι διπλα στο ποταμι" μου αρεσε πολυ.

Μόλις ξεκίνησα του Vladimir Bartol Αλαμούτ η αετοφωλιά και προβλέπω τρελλά ξενύχτια. Και φυσικά άκολουθεί το τελευταίο της τριλογίας Λαρσον το κοριτσι στη φωλια της σφίγγας

Καλημέρα αγορομάνα

rQGhp3.png

καλημερα.

χτες τελειωσα τη "μανα του σκυλου" του Ματεσι. Τρελλαθηκα. Πολυ δυνατο βιβλιο.Λεει για την αλλα οψη της σχεσης μανας-κορης, για την αγαπη της κορης προς τη μανα κ που μπορει να φτασει. Φανταστικο! Σας το συστινω.

Και σημερα ξεκιναω το κοριτσι με το τατουαζ.θα το διαβασω πρωτα κ μετα θελω να δω κ τη ταινια. Γενικα μ αρεσει να διαβαζω ενα βιβλιο που εχει μεταφερθει κ σε κινηματογραφο για να δω αν το εχω φανταστει με την ιδια ματια με του σκηνοθετη :rolleyes:

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Το σπιτι διπλα στο ποταμι το εχω διαβασει ειναι απο τα πιο ωραια της Μαντα.Ροζαμουντ Πιλσερ δεν εχω διαβασει να ξεκινησω ψαχνοντας για κοχυλια? Ενα αλλο που εχω διαβασει πριν καιρο ειναι το λουλουδι της ερημου. Εχει βγει και σε ταινια τωρα

Dalia, κυκλοφόρησε το τελευταίο του Larsson ή το περιμένουμε;

Αν και δεν έτυχε να το δω με τα ίδια μου τα μάτια μου έστηλαν news letter απο ψυχογιο και λέει ότι κυκλοφόρησε...

Πλέον δίνουν στο site και αριθμό σελίδων και τιμή..

pasoumi στην ταινία κόβουν πολύ υπόθεση, αν ήταν όμως χολιγουντιανή με μεγάλο budget θα ήταν ένα πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ, τα έχει τα προσώντα:D

rQGhp3.png

smartaki09, εμενα μου αρεσε πολυ το "Ψαχνοντας για κοχυλια". με ταξιδεψε σε αλλους τοπους (τοσο που μπηκα στο χαρτη (INTRENET) να βρω που ακριβως βρισκεται η Κορνουαλη. Ωραια ιστορια. Αν σου αρεσει, σημαινει οτι συμφωνουν τα γουστα μας κι εχω να σου προτεινω κι αλλα. Αν εισαι απο περιοχη μου, μπορω και να σου τα δανεισω... (εχω αρκετα) {εκοψα το τσιγαρο και αγοραζω βιβλια}. Οσων αφορα στα βιβλια που γινονται ταινιες ή σειρες, μου αρεσει να το διαβαζω. Οταν μεταφερθει στην οθονη ... χανει την αξια. Το μονο που μου αρεσε περισσοτερο στην οθονη ηταν το <Τα πουλια πεθαινουν τραγουδωντας> . <Τα ανεμοδαρμενα υψη> ηταν πολυ πιο ωραιο στο βιβλιο παρα στην ταινια αν και οι ηθοποιοι ηταν αψογοι επαγγελματιες και υπερπαραγωγη. Αν θελεις στειλε μου ΠΜ.

smartaki09, εμενα μου αρεσε πολυ το "Ψαχνοντας για κοχυλια". με ταξιδεψε σε αλλους τοπους (τοσο που μπηκα στο χαρτη (INTRENET) να βρω που ακριβως βρισκεται η Κορνουαλη. Ωραια ιστορια. Αν σου αρεσει, σημαινει οτι συμφωνουν τα γουστα μας κι εχω να σου προτεινω κι αλλα. Αν εισαι απο περιοχη μου, μπορω και να σου τα δανεισω... (εχω αρκετα) {εκοψα το τσιγαρο και αγοραζω βιβλια}. Οσων αφορα στα βιβλια που γινονται ταινιες ή σειρες, μου αρεσει να το διαβαζω. Οταν μεταφερθει στην οθονη ... χανει την αξια. Το μονο που μου αρεσε περισσοτερο στην οθονη ηταν το <Τα πουλια πεθαινουν τραγουδωντας> . <Τα ανεμοδαρμενα υψη> ηταν πολυ πιο ωραιο στο βιβλιο παρα στην ταινια αν και οι ηθοποιοι ηταν αψογοι επαγγελματιες και υπερπαραγωγη. Αν θελεις στειλε μου ΠΜ.

Καλημερα θα το παρω τωρα που θα σταματησω για λιγες μερες απο τη δουλεια λογω πασχα,θα το διαβασω και θα σου πω.Μενω Αθηνα georgiamami οποτε δυσκολο το βλεπω,εχω και εγω αρκετα βιβλια.Συμφωνω οτι οταν μεταφερθει στην οθονη ενα βιβλιο χανει τη αξια του,εχω δει αρκετα στο σινεμα απο καποια που εχω διαβασει και δεν μου αρεσαν.Καμια σχεση με το να το διαβασεις.

"Τα παιδια της Θεσ/νικης", "Αρτεμις", "Το μυστικο μιας γυναικας" Σειρα τριων βιβλιων. Συγγραφεας Λεντερικ Μπερναρ * Εκδοσεις Χατζηνικολη

Εντυπωσεις : Το πρωτο το διαβασα σε 4 βραδια, το δευτερο σε 3 και το τριτο σε 1 βραδυ. Απεριγραπτα τελεια.

Dalia, κυκλοφόρησε το τελευταίο του Larsson ή το περιμένουμε;

Το έχω στα χέρια μου:D

παράτησα την αετοφωλιά και το ξεκίνησα:( τι να έκανα με άφησε σε τρελλή αγωνία το 2ο

rQGhp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...