Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

γλυκο μου κοριτσακι τωρα το διαβασα και χαρηκα πολυ πολυ πολυ...

το κουκλινι να ειναι γερο και καλοτυχο στην ζωη του και ο θεος να το κραταει μακρια απο κακο και αδικο...

θα ηθελα να ερθω να σε δω..εχεις το κινητο μου οποτε οποτε αναρρωσεις χτυπα τηλ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 163
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ζήσει η κορούλα geraκina!!!!

πάντα ευτυχισμένη να είναι στη ζωή της!! Πολύ χαίρομαι που έχεις το μικρό σου θαυματάκι στην αγκαλιά σου!!!

Φώτο-φώτο-φώτο-φώτο!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ η μικρούλα σας, πάντα γερή και καλότυχη στην ζωή της!!!!

Gerakina, συγχαρητήρια κορίτσι μου τα κατάφερες!!!!!

Η κορούλα σας έδειξε από την γέννηση της ότι θα είναι ένα ξεχωριστό άτομο αφού έκανε να καρδιοχτυπούν τόσους ανθρώπους, χα,χα,χα

Να την χαίρεστε, να την υπεραγαπάτε και να την φροντίζετε καλύτερα από τα μάτια σας..... το ξέρω ότι αυτό θα κάνετε γιατί είστε και εσείς ξεχωριστοί και μοναδικοί άνθρωποι. Φιλιά πολλά και μόλις μπορέσεις στείλε μας κάτι έτσι για να ξέρουμε ότι όλα πάνε καλά.....

Διαφημίσεις

Να σας ζησει η κορακλα σας.

Να ειστε γεροι και δυνατοι να την καμαρωνετε. Ευτυχισμενη για ολη της τη ζωη.

Ελπιζω να κοιμασε στο μαιευτηριο γιατι μετα αρχιζουν τα ξενυχτιααααα και οχι με ποτα και τσιαγαρα. :):):):)

Α! και κοιταξτε να την χαρειτε μεχρι τα 14 της γιατι μετα θα την χαιροντε αλλοι.... (χαχαχαχα)

Αντε με το καλο σπιτι σας και ολα καλα.

Φιλακια

Διαφημίσεις

Αντε γερακινα καλως ηρθες στο κλαμπ....... :D:D:D

Να σου ζησει.................

Μαμα και κορη γερες και δυνατες..........

Και στον μπαμπα να ειναι καλα και να τις φροντιζει οσο μπορει περισσοτερο................................ :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

725777tuh58klf69.gif

Να σας ζήσει γλυκιά μου...αχ τι ωραία! Έγινες κι εσύ μανούλα και φαντάζομαι πόσο ευτυχισμένη θα είσαι.

Το μωράκι σας να είναι πάντοτε γερό και καλότυχο...εμείς περάσαμε εδώ στο Φόρουμ σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη μας μαζί και ανταλλάξαμε πολλά συναισθήματα και πολλές απόψεις.

Τώρα θα ανταλλάσουμε απόψεις για τις νέες καταστάσεις...περιμένω να μάθω αναλυτικά νέα σου.

Σε φιλώ γλυκά...και να μου φιλήσεις και την νυφούλα μου :lol::lol:

Αλεξάνδρα (σαρδελοαγορομάνα) :lol::lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

να σας ζήσει το γερακάκι σας!!!

u.γ: καλά εγω που ειμαι τελικα? τωρα το πηρα χαμπαρι.gerakina μου εύχομαι να μας τα πεις συντομα κοριτσι μου.

geraki μπραβο παιδι μου φανταζομαι φτυστη η μπεμπα ε? :lol::lol::lol:

rQGhp3.png

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!

Ενημέρωση:

Από την Κυριακή βγάλανε τον καθετήρα και την επισκληρίδιο. Δεν πονάει σχεδόν καθόλου. Από την Δευτέρα βγάλανε τον ορό.

Δεν την άφηναν να θηλάσει γιατί έπαιρνε διάφορα φάρμακα για να ρυθμίσουν την πίεση. Από σήμερα της το φέρνουν (άλλαξαν τα φάρμακα για να είναι συμβατά με το θηλασμό).

Η πίεση είναι γύρω στο 14 η ταχυκαρδία περνάει, σήμερα όμως είχε πυρετό 39,4. Μέχρι σήμερα δεν άφηναν ούτε επισκέψεις. Ευτυχώς είναι μόνη της στο δωμάτιο.

Η κόρη μας είναι πανέμορφη και πολύ ήσυχη (ειδικά στην αγκαλιά του μπαμπά). Έχω ήδη αρχίσει να την εκπαιδεύω στην λέξη "μπαμπάς". :wink:

Απίστευτο όλο οι μπαμπάδες το ιδιο ειναι !! :lol::lol:

Εμένα επιμένει οτι την ηρεμεί οταν ακουει ρυθμικά το " μπαααμπαααα , μπαααμπαααα" !!! :roll:

Φιλιά στη γερακινούλα και στην κουκλίτσα σας :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

αχ,την γερακινα μου να αναρρωσει γρηγορα ευχωμαι και να περασετε στιγμες γεματες αγκαλιτσες και χαδακια με την κουκλιτσα σας.δωστης τα φιλακια μου μπαμπακα η'καλυτερα χαζομπαμπακα :P

αχ,την γερακινα μου να αναρρωσει γρηγορα ευχωμαι και να περασετε στιγμες γεματες αγκαλιτσες και χαδακια με την κουκλιτσα σας.δωστης τα φιλακια μου μπαμπακα η'καλυτερα χαζομπαμπακα :P
:lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...