Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Επίσης απ'οτι μου έχει πει φίλη που δουλεύει σε ανεφοδιασμό σούπερ μάρκετ μέχρι τον αριθμό 4 έχουν τα γάλατα οπότε δεν νομίζω ειδικά αυτά τα γάλατα που τελειώνουν αμέσως να παστεριώνονται 5 φορές!!! Ψαξτε το!

Ευχαριστώ. Το ερίφι το γνωρίζω, αλλά είναι υψηλής παστερίωσης. Το Ρούμελη;

Εχουμε πάρει με την Ρόζυ τηλ με την σειρά όλους τους γαλακτοπαραγωγούς! :lol:

Αυριο θα μιλήσω με Κουκάκη να τους ρωτήσω για το 5.

Και περιμενω ήδη τηλ από Ρούμελη για να μάθω διάφορα. Αν μιλήσω ποτέ με τον υπεύθυνο θα σας μεταφέρω τις πληροφορίες.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.pagonis-dairy.gr/el/70/Φρέσκο-Γάλα/

Είχα γνωρίσει την ίδια στι τρένο και μου είχε πει και για φρέσκο πρόβειο αν ήθελα. πείτε τι να τη ρωτήσω.....

FLcUp3.png0BQfp3.png

http://www.pagonis-dairy.gr/el/70/Φρέσκο-Γάλα/

Είχα γνωρίσει την ίδια στι τρένο και μου είχε πει και για φρέσκο πρόβειο αν ήθελα. πείτε τι να τη ρωτήσω.....

Αυτό είναι το γάλα που σου έλεγα fairy's mom!

Το βρήκε ο άντρας μου στον Μανδραγόρα και με πήρε τηλέφωνο και τον έβαλα να μου διαβάσει την ετικέτα αλλά έγραφε κάτι για ζωοτροφές και του είπα να μην πάρει.

Μπορείς όμως να ρωτήσεις Μιρίκι τι ακριβώς τα ταϊζουνε (ή, καλύτερα, αν βόσκουνε) και αν είναι ομογενοποιημένο, δεν το αναφέρει στην ετικέτα...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Rosie στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τρώνε και ζωωτροφές οι αγελάδες. Ίσως σε κάποια χρονικά διαστήματα να βόσκουν κι έξω, αλλά είναι αδύνατο να βρουν τα απέραντα λιβάδια της κεντρικής Ευρώπης για να φάνε. Θα ρωτήσω πάντως. Της είχε φανεί πάρα πολύ ενδιαφέρον το θέμα μας πάντως και είχε εντυπωσιαστεί με αυτά που της έλεγα για τα προβιοτικά κλπ κι έλεγε ότι θα το ψάξει. Απλά μετά έμπλεξα εγώ με τα διάφορά μου και δεν το κυνήγησα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Βερα αν σε ενδιαφέρει έχω ένα μπουκάλι άθικτο blue ice χωρίς γεύση. Δεν μας βλέπω να το παίρνουμε αν θες να στο δώσω. Περιμένω τώρα τις παιδικ'ες καψουλίτσες krill oil (καλά με παρακαλάει να πάρει από τις δικές μου :lol:) και αν τις παίρνει θα πάρω και blue ice καψουλες να τις δώσω.

Κατερινούλα αν ισχύουν τα χαμηλά μεταφορικά και δεν το θέλει η Βέρα το θέλω εγώ το blue ice. To cod liver oil εννοείς έτσι;

Διαφημίσεις

Για όσες παρακολουθείτε τα Yahoo Groups η Regina θα σας είναι γνωστή, έχει ένα αυτιστικό παιδάκι τον Eli και προσπαθεί όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε να τον κάνει καλά.

Πραγματικά η γυναίκα αυτή πέρασε μέσα από κόλαση, αλλά τον τελευταίο καιρό μας λέει ότι το παιδάκι άρχισε να ηρεμεί και να ανταποκρίνεται/ να απαντάει όταν τον ρωτάνε κάτι, να χαιρετάει κτλ! :D

Χθες μας έγραψε το πιο κάτω ποστ και το αντιγράφω γιατί το βρήκα πολύ συγκινητικό. Ευτυχώς δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα στο γκρουπ μας εδώ αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε καμιά φορά πόσο πρόοδο βλέπουνε άλλοι με τη GAPS ακόμη και στα πολύ δύσκολα...

You guys its been a rough three years. Our little guy start showing signs of

allergies and behavioral problem a few months after his first birthday. By the

time he was two he was autistic/bipolar and I believe on his way to

schizophrenia. The Lord used one of my friends at church to referral us to our

first gaps practitioner. She told us about this diet and group

My Eli age four had so many problems trying to get through the diet. We are

almost two years in and he is finally able to tolerate a tablespoon in half of

kefir without going completely out of his mind. He also had severe candida and environmental problems. Wow some of his behaviors were really

difficult/stressful. I thought at one point he was going to have to be

medicated. I prayed , prayed and prayed for this little guy.

The Lord answered. He behaviors are finally manageable. We can take him in

stores, he plays with other children at school, the park and at the gym. He

appropriately responds when people talks to him. Yay this is a huge

breakthrough.

We still have much to do to get this little guy completely well. At least we are

seeing some light. There were many dark days. My heart was often heavy.

My heart is with all of you on the diet especially all parents fighting to heal

your precious little and big ones. I wish I had more time to write more. My big son (age 18 ) keeps texting me. He must need either some counsel, prayer or money.

Hugs

Reg

Κατερινούλα αν ισχύουν τα χαμηλά μεταφορικά και δεν το θέλει η Βέρα το θέλω εγώ το blue ice. To cod liver oil εννοείς έτσι;

Κορίτσια ότι θέλετε. Αποφασίστε και εγώ σας το στέλνω. Τα μεταφορικά ισχύουν Zaxarini. Ναι το clo έχω αλλά τώρα παίρνω κάψουλες. Δεν ε΄χω ανοιξει καθόλυ αυτή την συσκευασία μιας και είχα πάρει δύο. Γράψτε μου και την άλλη βδομάδα που θα γυρίσω το στέλνω σε οποια το θέλει.

Yugup3.png

Πολύ ωραία τα λέει η Sarah για ακόμη μια φορά!

Εγώ το λέω του άντρα μου ότι η πυτιρίδα προέρχεται από μύκητα αλλά με αγνοεί... :evil:

Don’t Waste Your Time: Why the Candida Diet Doesn’t Work

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε για την παράθεση από το yahoo groups, προωθήθηκε στην ... Λέσβο.

Εγώ το λέω του άντρα μου ότι η πιτυρίδα προέρχεται από μύκητα αλλά με αγνοεί... :evil:

Donʼt Waste Your Time: Why the Candida Diet Doesnʼt Work

Ναι, το είδα και εγώ χθες.

Έχω και εγώ πιτυρίδα καθώς και bruxism (γράφει στο latest faq σχετικά)

Πρέπει να προετοιμαστώ, να το πάρω απόφαση και να ξεκινήσω με την intro. Ευτυχώς μαύρα σφραγίσματα δεν έχω πλέον, αλλά ίσως χρειάζομαι έναν έλεγχο. Αναρωτιέμαι αν τα άλλα που έχω είναι οκ. Χρεώνει λογικά η Κολυβάκη ; (έχει και η γυναίκα μου κάποια νευραλγία σήμερα και σκέφτομαι να στείλω - αλλά είναι πολύ money cautious).

Και τα 2 χρόνια θέματα (η αλλεργική ρινίτιδα αντιμετωπίστηκε αλλιώς, η gaps μάλλον θα λειτουργούσε ταχύτερα)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Εγώ το λέω του άντρα μου ότι η πυτιρίδα προέρχεται από μύκητα αλλά με αγνοεί... :evil:

Donʼt Waste Your Time: Why the Candida Diet Doesnʼt Work

OMG! Υπάρχουν τέτοιες γλώσσες??? :shock::shock:

Τρόμαξα λιγάκι...

Ωραίο, μικρό και περιεκτικό άρθρο για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει...

Yugup3.png

Για όσες παρακολουθείτε τα Yahoo Groups η Regina θα σας είναι γνωστή, έχει ένα αυτιστικό παιδάκι τον Eli και προσπαθεί όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε να τον κάνει καλά.

Πραγματικά η γυναίκα αυτή πέρασε μέσα από κόλαση, αλλά τον τελευταίο καιρό μας λέει ότι το παιδάκι άρχισε να ηρεμεί και να ανταποκρίνεται/ να απαντάει όταν τον ρωτάνε κάτι, να χαιρετάει κτλ! :D

Χθες μας έγραψε το πιο κάτω ποστ και το αντιγράφω γιατί το βρήκα πολύ συγκινητικό. Ευτυχώς δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα στο γκρουπ μας εδώ αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε καμιά φορά πόσο πρόοδο βλέπουνε άλλοι με τη GAPS ακόμη και στα πολύ δύσκολα...

Η Regina είναι η πιο απίστευτη μαμά που έχω "γνωρίσει"! Και αυτό το παιδί της είχε θέμα με όλα! Ακόμα και με το καρότο στην αρχή αρχή. Με τα οξαλικά, με την κάντιντα, με τα πάντα! Το πόσο έχει παλέψει αυτή η γυναίκα δεν λέγεται! Συγκινήθηκα πολύ τώρα που διάβασα για αυτήν εξέλιξη. Μπράβο τους!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Η Regina είναι η πιο απίστευτη μαμά που έχω "γνωρίσει"! Και αυτό το παιδί της είχε θέμα με όλα! Ακόμα και με το καρότο στην αρχή αρχή. Με τα οξαλικά' date=' με την κάντιντα, με τα πάντα! Το πόσο έχει παλέψει αυτή η γυναίκα δεν λέγεται! Συγκινήθηκα πολύ τώρα που διάβασα για αυτήν εξέλιξη. Μπράβο τους!!![/quote']

Ωχ, με βάλατε και μένα στο παιχνίδι:

The school district program director says that listening to all of Eli's progress he will be mainstreamed to a regular school setting in no time.

:D

πᾶν μέτρον ἄριστον

Εχουμε πάρει με την Ρόζυ τηλ με την σειρά όλους τους γαλακτοπαραγωγούς! :lol:

Αυριο θα μιλήσω με Κουκάκη να τους ρωτήσω για το 5.

Και περιμενω ήδη τηλ από Ρούμελη για να μάθω διάφορα. Αν μιλήσω ποτέ με τον υπεύθυνο θα σας μεταφέρω τις πληροφορίες.

Στο μπουκάλι που άνοιξα σήμερα το πρωί αναγράφεται ο αριθμός 4... οπότε ίσως τελικά ο αριθμός αυτός να αναφέρεται στις παστεριώσεις!

Κρίμα και κάνει πολύ ωραίο γιαούρτι το Κουκάκη.

Αλλά θα πάρω κι εγώ τηλέφωνο να το επιβεβαιώσω.

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να δοκιμάσω λαρδί!

Έψαχνα να βρω τρόπο παρασκευής λαρδιού.

Η fairysmom μου είπε για την γάστρα

αλλά μου φαίνεται δαπανηρός ο φούρνος.

Ετσι βρήκα μια ιταλική που φτιάχνει λαρδί στην κατσαρόλα

http://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr/2011/12/lo-strutto.html

ΛΑΡΔΙ

Παρασκευη : Παρτε τα κομματια του λιπους, καθαριστε τα απο τα τυχον κομματακια κρεας, πλυντε τα, σκουπιστε τα καλα και κοψτε τα σε κομματακια. Βαλτε τα σε μια ρηχη κατσαρολα και βαλτε την σε πολυ σιγανη φωτια (εγω τα ειχα στο 2 με μεγιστο το 9). Οσο πιο σιγανη ειναι η φωτια, τοσο πιο καθαρο και λευκο θα ειναι το λιπος που θα παρετε. Μετα απο κανα μισαωρο, θα αρχισουν να λιωνουν, ενω θα εξατμιζεται το νερο που περιεχουν. Στην αρχη θα χρειαστει να τα ανακατευετε καθε τοσο, για να μην πιασουν στην κατσαρολα. Εγω χρησιμοποιησα ενα κιλο βασιλικο λιπος και χρειαστηκαν περιπου 4 ωρες για να παρω το καθαρο λαρδι. Στο τελος, θα αποχωριστει το λιπο, αλλα θα μεινουν τα κομματακια του ιστου, τα οποια ειναι οι τσιαγαριδες. Μπορειτε να τα στραγγισετε για να βγαλετε το λιπος με το οποιο ειναι εμποτισμενα, αλλα δεν αξιζει τον κοπο, καθως το λιπος που περιεχουν δεν ειναι τοσο καθαρο. Περαστε το υγρο λαρδι απο ενα ψιλο σουρωτηρι στρωμενο με γαζα ή ενα κομματι τουλπανι, και μοιραστε το σε γυαλινα βαζακια. Αφηστε το να κρυωσει και να στερεοποιηθει. Το λαρδι σε στερεη μορφη ειναι λευκο ενω σε υγρη μορφη κιτρινωπο με χαρακτηριστικη μυρωδια. Διατηρειται στο ψυγειο για αρκετους μηνες, μεσα σε καλα κλεισμενα βαζακια, ωστε να μην απορροφησει μυρωδιες. Μπορει επισης να διατηρηθει για περισσοτερο χρονικο διαστημα στην καταψυξη, παντα μεσα σε καλα κλεισμενα γυαλινα βαζακια.

Ευχαριστούμε Αμαρέττο!

Χαίρομαι γιατί το Κουκάκη είναι καλό γάλα και δυσκολευόμουνα να πιστέψω ότι έχει ανα-παστεριωθεί 4-5 φορές!

Και το Όλυμπος βιολογικό που δεν το θεωρώ και τόσο ποιοτικό και είναι ημί-υψηλής παστερίωσης δεν αναγράφει καν αριθμό, μάλλον έχει να κάνει με το μπουκάλι του και όχι με την παστερίωση του.

Μόλις κοίταξα... 5 λέει!!! :shock:

Είναι ποτέ δυνατόν; Μήπως ο αριθμός αυτός σημαίνει κάτι άλλο;

Ευχαριστούμε Αμαρέττο!

Χαίρομαι γιατί το Κουκάκη είναι καλό γάλα και δυσκολευόμουνα να πιστέψω ότι έχει ανα-παστεριωθεί 4-5 φορές!

Και το Όλυμπος βιολογικό που δεν το θεωρώ και τόσο ποιοτικό και είναι ημί-υψηλής παστερίωσης δεν αναγράφει καν αριθμό, μάλλον έχει να κάνει με το μπουκάλι του και όχι με την παστερίωση του.

Βρε κορίτσια!!!

Θα σας μαλώσω!!!

Γιατί δεν ρωτάτε.....στην ίδια την "πηγή"?

Αυτός ο αριθμός δηλώνει

τον αριθμό της μηχανής/κεφαλής

απο το οποίο πέρασε το γάλα!

Οχι τον αριθμό παστερίωσης!!!

Ένα μπουκάλι που εχω εγώ τώρα στο ψυγείο γράφει 23....

Δεν σημαίνει οτι παστεριώθηκε 23 φορές!!!!

Θεός φυλάξει!!!! :lol: :lol:

ΕDIT: Τώρα διάβασα το άρθρο που έβαλε η amaretto.

Eυτυχώς που απάντησαν και οι "είδικοί"!!

Τι παραπληροφόρηση υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο πιά!!!

Βρε κορίτσια!!!

Θα σας μαλώσω!!!

Γιατί δεν ρωτάτε.....στην ίδια την "πηγή"?

Έλα ντε!

Απορώ πως δεν σκέφτηκε να σας ρωτήσει η fairy's mom, της το είπε αυτό μια κοπέλα στη λαϊκή που πουλάει μέλι και από τότε μας έπιασε εμμονή να κοιτάμε τα γάλατα και αγχωνόμαστε! :lol:

Έλα ντε!

Απορώ πως δεν σκέφτηκε να σας ρωτήσει η fairy's mom, της το είπε αυτό μια κοπέλα στη λαϊκή που πουλάει μέλι και από τότε μας έπιασε εμμονή να κοιτάμε τα γάλατα και αγχωνόμαστε! :lol:

:lol: :lol: :lol:

Για το λαρδί δεν ξέρω εαν το έβαλα στο σωστό τόπικ....

Απλά διάβασα (στα βιαστικά ως συνήθως)

οτι σας αρέσει το λαρδί και το έβαλα.

(εγώ πήρα για να φτιάξω σαπούνια! :-D)

Έλα ντε!

Aπ'οτι μου εχει πει η φιλη μου. Αυτος ο αριθμος αναγραφεται στον πατο του μπουκαλιού αλλά δεν ξερω για όλες τις εταιρειες... Για το κουκάκι, ρούμελη κλπ δεν νομιζω να εχουν καν αριθμό αφού πολλές φορες δεν τα προλαβαινουμε να τα παρουμε οχι να μεινουν κιόλας 3,4 φορες!!

Yugup3.png

Καλησπερα κι απο μενα! Σημερα μου φεραν το πισι και θα ψαχνομαι για πολυ καιρο με τα νεα προγραμματα (μισω τις αλλαγες!) αλλα και με ολα τα αρχεια που εχασα δυστυχως. Να δω ποτε θα βρω το κουραγιο .....ξεκουραστηκα παντως μια βδομαδα χωρις υπολογιστη κι εφτιαξα ενα σωρο πραγματα!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...