Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Το πυρετό δεν τον ρίχνουμε ποτέ-ποτέ-ποτέ, όχι μόνο στο 39 αλλά ούτε και στο 40-42 (μια φορά ο πυρετός του γιου ανέβηκε στο 42!).

http://www.drpalevsky.com/general_guidance.asp

http://www.nytimes.com/2011/01/11/health/11klass.html?_r=4&ref=health&

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα παλι μου ποναει η στοματικη κοιλοτητα στο φαγητο. Τι πραγμα ειναι αυτο παλι!!!

Η γλώσσα σου πώς είναι; Ασπρίζει; Αν ναι τότε είναι μύκητες!

Αυτό που περιγράφεις το πάθαινα πιο μικρή όταν έτρωγα πολλές καραμέλες...

Το πυρετό δεν τον ρίχνουμε ποτέ-ποτέ-ποτέ, όχι μόνο στο 39 αλλά ούτε και στο 40-42 (μια φορά ο πυρετός του γιου ανέβηκε στο 42!).

http://www.drpalevsky.com/general_guidance.asp

http://www.nytimes.com/2011/01/11/health/11klass.html?_r=4&ref=health&

Ευχαριστώ!!!!Θα πέσει μελέτη, εν τω μεταξύ, έχω μια φίλη μητέρα δύο παιδιών, που θεωρεί πολύ επικίνδυνο να αφήνεις τα παιδιά στους 39 χωρίς αντιπυρετικό, οδηγίες και κατευθυντήριες συμβατικών γιατρών, τι να πω.

Δεν γνωρίζει Αγγλικά, αν υπάρχει και στα Ελληνικά κάτι ανάλογο, για να το εκτυπώσω και να της το δώσω ,θα βοηθούσε!

----------------------

Η γλώσσα σου πώς είναι; Ασπρίζει; Αν ναι τότε είναι μύκητες!

Αυτό που περιγράφεις το πάθαινα πιο μικρή όταν έτρωγα πολλές καραμέλες...

Λες? ο ουρανισκος μου βασικα ποναει οταν τρωω. Τωρα το βραδυ δεν πονεσε. Νιωθω σαν σουβλιες.

Ο μικρος εχει πολυ ασπρη γλωσσα και κιτρινη σε καποια σημεια....γιατι κιτρινη? δεν εχει σχεση με κατι που εφαγε.

Πολυ καλα τα λινκ!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!!!!Θα πέσει μελέτη' date=' εν τω μεταξύ, έχω μια φίλη μητέρα δύο παιδιών, που θεωρεί πολύ επικίνδυνο να αφήνεις τα παιδιά στους 39 χωρίς αντιπυρετικό, οδηγίες και κατευθυντήριες συμβατικών γιατρών, τι να πω.

[/quote']

Α καλά! Όλοι οι φίλοι μας με θεωρούν την υπερβολική έως και τρελή. Και σκέψου ότι εγώ δίνω algogren πάνω από 39,5 μία φορά το 24ωρο, το βράδυ αργά για να κοιμηθεί πιο ήρεμα. Πού να μην έδινα και τίποτα στα 40αρια όπως η Ρόζυ. Θα μου έστελναν την Πρόνοια :lol:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Δευτερη μερα και δεν εκανε κακα. Πως να το αξιολογησω τωρα αυτο? Να ανησυχησω?

Δεν το χει ξανακανει.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Από αυτό το site το αγοράζετε; Υπάρχει στο iHerb ; ανακεφαλαίωση ' date=' να πάρω και krill oil του Μέρκολα ποιο ακριβώς είπαμε; Και το blue ice fermented clo, ; Και τα δύο;

[/quote']

Και τα δύο αν σε παιρνει οικονομικά. Αλλιώς σίγουρα το μουρουνέλαιο. Το πάιρνουμε από το red ή από εδώ

http://www.funkyraw.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=33

Το κριλ οιλ του Μερκολα. Υπάρχει και για παιδιά αν σε ενδιαφέρει. Το έχει και το i herb, λλιώς από το σάιτ του όταν θα έχει δωρεαν μεταφορικά (μάλλον τον Νοεμβριο τώρα)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Δευτερη μερα και δεν εκανε κακα. Πως να το αξιολογησω τωρα αυτο? Να ανησυχησω?

Δεν το χει ξανακανει.

Κακό!

Κάνε και 2ο αποτοξινωτικό μπάνιο μέσα στην μέρα

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Ειχε τίποτα άλλο ενδιαφέρον σε τυριά αλλαντικά?

Από τα legal όχι και τίποτα ιδιαίτερο που να μην έχει το Carrefour, πχ Kerrygold Cheddar, Προσιούτο Πάρμας και San Danielle, αν και οι τιμές ήτανε κάπως χαμηλότερες από του Carrefour.

Πήρα ένα πακεταρισμένο mature cheddar που βρήκα, θα το δοκιμάσω και θα σας πω:

http://www.wykefarms.com/our-range/rich-creamy

Και βέβαια είχε πολλά γάλατα Λιβαδερού!

Πήρα μόνο ένα όμως γιατί λήγανε αύριο...

Α καλά! Όλοι οι φίλοι μας με θεωρούν την υπερβολική έως και τρελή. Και σκέψου ότι εγώ δίνω algogren πάνω από 39' date='5 μία φορά το 24ωρο, το βράδυ αργά για να κοιμηθεί πιο ήρεμα. Πού να μην έδινα και τίποτα στα 40αρια όπως η Ρόζυ. Θα μου έστελναν την Πρόνοια :lol:[/quote']

fairy's mom νομιζω το algofren εχει ιβοπροφαίνη που ειχε κατηγορηθει καποτε για καποια σοβαρη παρενεργεια (γιατι πραγμα δε θυμαμαι αλλα επειδη επαιρνα για τους πονοκεφαλους μου το εκοψα τοτε). Αλλο που αργοτερα το ξαναπασαρανε. Οπως και το πονσταν ειναι απο τα χειροτερα. Αυτα τα δινουν και καλα οι παιδιατροι εναλλαξ με το ντεπον, δεν εχω καταλαβει το γιατι. Το πιο αθωο ειναι νομιζω το ντεπον ή η ασπιρινη (ετσι δεν λεει η καμπελ;). Το ντεπον παντως δεν εχει κατηγορηθει για κατι και ειναι το μονο που επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη. Εγω δινω ντεπον εκει στο 39 περιπου πριν κοιμηθει ή μεσα στον υπνο του.

Και τα δύο αν σε παιρνει οικονομικά. Αλλιώς σίγουρα το μουρουνέλαιο. Το πάιρνουμε από το red ή από εδώ

http://www.funkyraw.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=33

Το κριλ οιλ του Μερκολα. Υπάρχει και για παιδιά αν σε ενδιαφέρει. Το έχει και το i herb' date=' λλιώς από το σάιτ του όταν θα έχει δωρεαν μεταφορικά (μάλλον τον Νοεμβριο τώρα)[/quote']

Fairy στάσουυυ, έχει πολλά, δεν ξέρω ποιο ακριβώς εννοείς

http://www.iherb.com/Search?kw=mercola+krill+oil&x=14&y=9

----------------------

Αυτα τα δινουν και καλα οι παιδιατροι εναλλαξ με το ντεπον, δεν εχω καταλαβει το γιατι.

Συνηθως δινουν εναλλαξ πονσταν με ντεπον επειδη δεν πρεπει να παιρνουν τις ιδιες ουσιες συνεχεια.

Διαφημίσεις

Κακό!

Κάνε και 2ο αποτοξινωτικό μπάνιο μέσα στην μέρα

Καναμε δυο χθες. Επιτρεπεται λεμονι? Θα μπουμε αυριο δευτερο σταδιο.

Εκανα μια βλακεια.....ξεχασα αυτες τις μερες το ζουμι λαχανου. Σημερα ηπιαμε λιγο.

Εντωμεταξυ ηταν να πιουμε το ζουμι απο αγγουρια αλλα ειδα οτι επιασε αυτη την ασπριλα πανω. Να μη τα φαμε τωρα λετε?

Γιατι ομως να κανει δυσκοιλιοτητα? Τοσο θηλαζει!

Το βραδυ εδωσα ζωμο με το ζορι γιατι ηθελε να φαει μονο τα κεφτεδακια που εβρασα παλι. Εκανα και πουρε απο κολοκυθα και μπροκολο αλλα την πατησα με το αλατι και βγηκε αλμυρο πολυ.

fairy's mom νομιζω το algofren εχει ιβοπροφαίνη που ειχε κατηγορηθει καποτε για καποια σοβαρη παρενεργεια (γιατι πραγμα δε θυμαμαι αλλα επειδη επαιρνα για τους πονοκεφαλους μου το εκοψα τοτε). Αλλο που αργοτερα το ξαναπασαρανε. Οπως και το πονσταν ειναι απο τα χειροτερα. Αυτα τα δινουν και καλα οι παιδιατροι εναλλαξ με το ντεπον, δεν εχω καταλαβει το γιατι. Το πιο αθωο ειναι νομιζω το ντεπον ή η ασπιρινη (ετσι δεν λεει η καμπελ;). Το ντεπον παντως δεν εχει κατηγορηθει για κατι και ειναι το μονο που επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη. Εγω δινω ντεπον εκει στο 39 περιπου πριν κοιμηθει ή μεσα στον υπνο του.

Τι να πω βρε κορίτσια, εμείς ακόμη δεν αντιμετωπίσαμε πυρετούς, όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δω τι θα κάνω.

----------------------

fairy's mom νομιζω το algofren εχει ιβοπροφαίνη που ειχε κατηγορηθει καποτε για καποια σοβαρη παρενεργεια (γιατι πραγμα δε θυμαμαι αλλα επειδη επαιρνα για τους πονοκεφαλους μου το εκοψα τοτε). Αλλο που αργοτερα το ξαναπασαρανε. Οπως και το πονσταν ειναι απο τα χειροτερα. .

Moy to σύστησε η παίδατρος και γι αυτό το πήρα. Θα της το πω όταν ξαναμιλήσουμε. Για καλύτερο μου το πρότεινε. :-(

Πονσταν δεν έχω αγοράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πάνω από 10ετια

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καναμε δυο χθες. Επιτρεπεται λεμονι? Θα μπουμε αυριο δευτερο σταδιο.

Πρέπει να επιτρέπετια αν θυμάμαι καλά. Δεν δίνεις το πρωί με το πρωινό νερό του?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εντωμεταξυ ηταν να πιουμε το ζουμι απο αγγουρια αλλα ειδα οτι επιασε αυτη την ασπριλα πανω. Να μη τα φαμε τωρα λετε?

Εγώ δεν θα διακινδύνευα. Άστο καλύτερα

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Moy to σύστησε η παίδατρος και γι αυτό το πήρα. Θα της το πω όταν ξαναμιλήσουμε. Για καλύτερο μου το πρότεινε. :-(

Πονσταν δεν έχω αγοράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πάνω από 10ετια

Και να μη το παρεις ποτε!

Γιατι ομως να κανει δυσκοιλιοτητα? Τοσο θηλαζει!

Το βραδυ εδωσα ζωμο με το ζορι γιατι ηθελε να φαει μονο τα κεφτεδακια που εβρασα παλι. Εκανα και πουρε απο κολοκυθα και μπροκολο αλλα την πατησα με το αλατι και βγηκε αλμυρο πολυ.

Τώρα εξηγείται. Πρέπει να πίνει περισσο΄τεους ζωμούς.

Το ξέρω ότι δεν τους θέλει, αλλά πρέπει να βρεις τρόπο. Πρέπει με κάθε γεύμα τώρα στην αρχή. Ακόμα και χωρίς γεύμα, μόνο για θρέψη.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Πρέπει να επιτρέπετια αν θυμάμαι καλά. Δεν δίνεις το πρωί με το πρωινό νερό του?

Δεν ξερω αν θα το πιει.......δεν πινει τιποτα που να εχει γευση μεσα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...