Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

miyia

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα με την ελπίδα μήπως κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία με αυτή της συζύγου μου, καθώς έχω την εντύπωση ότι έχει συμβεί μια τεράστια αδικία εις βάρος της.

Την Παρασκευή 16/9/11 η σύζυγός μου πήγε να καταθέσει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να πάρει το επίδομα κυοφορίας καθώς είναι σε άδεια κυοφορίας απο 9/9/11, απο τη βεβαίωση ενσήμων που έχει πάρει απο τον εργοδότη άλλα και απο την εκτύπωση των ενσήμων της απο το ΙΚΑ τα τελευταία 2 χρόνια προκύπτει ότι έχει συνολικά 213 ένσημα έως την ημέρα που βγήκε σε άδεια. Το τμήμα παροχών όμως και συγκεκριμένα η προισταμένη του αρνήθηκαν να παραλάβουν τα δικαιολογητικά για το επίδομα κυοφορίας με τον ισχυρισμό ότι εφόσον η σύζυγος μου έχει κάτω απο 215 ένσημα πρέπει να γίνει διερεύνηση και έλεγχος πρώτα απο το ΙΚΑ στις δύο εταιρίες που εργάστηκε η σύζυγός μου τα τελευταία 2 χρόνια καθώς όπως είπαν στη σύζυγο μου θέλουν να διαπιστώσουν αν όντως δούλεψε στις εταιρίες αυτές ή αν τα δικαιολογητικά και τα ένσημα είναι ψευδή μιας και τα ένσημα απο τον τελευταίο εργοδότη δεν εμφανίζονται ακόμη στα ηλεκτρονικά συστήματα του ΙΚΑ! Γι'αυτό κράτησαν μόνο την εκτύπωση των ενσήμων του ΙΚΑ και τη βεβαίωση ενσήμων του εργοδότη της συζύγου όπου εργάζεται τους τελευταίους 3 μήνες, θα κάνουν τον έλεγχο και όπως της είπαν μετά τον Οκτώβρη να περιμένει τα χρηματά της!

Και ερωτώ αν κάποιος γνωρίζει, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό? όσους νόμους και να έψαξα δεν αναφέρεται πουθενά ότι κάτω απο 215 ένσημα γίνεται πρώτα έλεγχος και μετά καταθέτεις τα δικαιολογητικά για τα επιδόματα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Διαφημίσεις

κι εμενα το ιδιο μου εκαναν...ειχα 280 ενσημα και κοψε κοψε τα εβγαζαν κατω απο 200....δεν τους τα χαρισα....πηρα μεχρι και στα κεντρικα του ικα και τελικα μετα απο πολλα τηλεφψνα τσακωμους και πηγαινε ελα στο ικα τα πηρα!!!!εφοσον τα δικαιουται να παει στο διευθυντη του ικα, οχι των παροχων....και θα βρει ακρη. οπλιστειτε με υπομονη...ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΙΡΙΣΕΤΕ...ειναι πολλα τα λεφτα!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...