Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ!!

Μαριλίνα

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ.

ΠΗΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΧΕΤΗ.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ;

ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΥ!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΜΑΡΙΝΑ

:lol::shock::lol::wink::wink:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω μπισκότα, αλλά κουλουράκια που αρέσουν στην κόρη μου.

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

2 φλιτζάνια ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1/2 κουταλάκι κανέλα

1/2 κουταλάκι γαρύφαλο

1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι

1 κουταλάκι σόδα

2 κουταλάκια baking powder

1 κιλό αλεύρι (περίπου)

Ανακατεύουμε, λάδι με ζάχαρη, προσθέτουμε κανέλα και γαρύφαλο. Ανακατεύουμε τη σόδα στο χυμό και το ρίχνουμε στο παραπάνω μίγμα.

Βάζουμε το baking στο αλεύρι και το προσθέτουμε στα παραπάνω.

Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα και αν θέλουμε βάζουμε σουσάμι.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα (γίνονται τραγανιστά), γαι 20 λεπτά περίπου.

MHXANHMA που κανει μπισκοτα ?ενδιαφερον ακουγεται...δηλ αν η καλη μας αφροδιτη σου στειλει την σωστη συνταγη για ζυμη τα πετας ολα μεσα και γινονται???????????????????????????

για πες...

Όχι ακριβώς, demi Μου. Απλά χρησιμεύει για να τα κάνεις σε ωραία σχήματα. Αλλά αν δεν είναι η σωστή αναλογία ή βγαίνουν τελείως πίτα ή η ζύμη δε βγαίνει καν από το μηχάνημα!!

Ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή, θα τη δοκιμάσω!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Μια φίλη φτιάχνει τη συγκεκριμένη συνταγή σε μπισκοτομηχανή και γίνονται τέλεια.

Αν δε θέλεις να είναι πολύ τραγανιστά τότε ψήστα σε αντιστάσεις χωρίς αέρα.

Εχω και εγω ενα παρομοιο "πιστολι" για μπισκοτα!

Να λοιπον η δικη μου συνταγη

1 πακετο φαρινα (500 γρ)

1 ποτηρι ζαχαρη (200-250 γρ)

1 πακετο μαργαρινη (250 γρ)

1 αβγο

Αυτη ειναι η βαση. Αρωματιζεις με ο,τι θελεις (βανιλια, κανελα, γαρυφαλλο, λικερ) Εγω αναλογως την εποχη κανω συνδυασμους.

Επισης μπορεις να χωρισεις τη ζυμη στα δυο και στη μιση να προσθεσεις 1-2 κουταλιες σουπας κακαο. Μπορεις να προσθεσεις κοπανισμενους ξηρους καρπους(αφου μεγαλωσει λιγο το παιδι, μην εχουμε καμια στραβη), τρουφα, κομματακια σοκολατας, ινδοκαρυδο.Μπορεις να μειωσεις την ποσοτητα μαργαρινης και να βαλεις την αντιστοιχη ποσοτητα σε φρεσκο βουτυρο(η και μονο φρεσκο βουτυρο).Αν κανεις τα σχεδια με τις μαργαριτες μπορεις να μπηξεις ενα φουντουκι στη μεση η ενα κομματι καρυδι. Σε γενικες γραμμες ειναι μια ευκολη και φτηνη συνταγη που βγαζει 2-3 ταψια και μπορεις να την "πειραξεις" πολυ!

Ψησιμο στον αερα στους 200 για 20- 25 λεπτα

Αν βαρεθεις το "πιστολι" κανεις μικρα μπαλακια και λιγο τα πατας με την παλαμη (σαν κεφτεδακια) και γινονται στρογγυλες μπουκιτσες.

Καλη επιτυχια!

• 9 months later...

Διαβασε και εκτελεσε αυτη τη συνταγη και θα με θυμηθεις....ειναι μοναδικη συνταγη για πραγματικα μπισκοτακια ....μπες σε αυτο το λινκ:http://dyspraxia.forumotion.com/forum-f29/topic-t38.htm

Η μεγαλυτερη ευλογια στη ζωη μου ειναι που απεκτησα την κορουλα μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...