Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΝΩ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ.....

uayma

Recommended Posts

Αισίως ένας χρόνος προσπαθειών.Παδί της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου (με βάφτισαν έτσι) αλλά αρχίζω χάνω τη πίστη μου.......Συγχώραμε παναγιά μου και εσύ Αγία μου αλλά κουράστηκα .....προσευχήθηκα έκλαψα παρακάλεσα νήστεψα έφαγα το μηλαράκι έβαλα το λαδάκι έκανα έκανα έκανα ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΩ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Διαφημίσεις

Αισίως ένας χρόνος προσπαθειών.Παδί της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου (με βάφτισαν έτσι) αλλά αρχίζω χάνω τη πίστη μου.......Συγχώραμε παναγιά μου και εσύ Αγία μου αλλά κουράστηκα .....προσευχήθηκα έκλαψα παρακάλεσα νήστεψα έφαγα το μηλαράκι έβαλα το λαδάκι έκανα έκανα έκανα ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΩ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Στην επιστήμη. Εξετάσεις έχετε κάνει; Μπορεί να υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα που θα πρέπει να το κοιτάξετε. Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Αυτο να μην το ξανα πεις.... εισαι ενα θαυμα απο μονη σου, το παιδια της Αγιας Ειρηνης μονη σου το ειπες και λες πως δεν πιστευεις? Καταλαβαινω την απελπισια σου, εγω προσπαθω 2.5 χρονια σχεδον και απελπιστηκα και εκλαψα και απομονωθηκα αλλα τι καταλαβα? τιποτα....

Εχω την αισθηση πως το μηλαρακι το λαδακι τη νυστια ολα αυτα τα εκανες καθαρα για τον σκοπο σου και οχι για την πιστη σου, τα θελω σου σκεπασαν αθελα σου την πραγματικη πιστη σου, αυτη που σε κανει να προσευχεσαι για ολους και οχι μονο για την καλυψη του εγω σου.

Εαν πραγματικα νοιωσεις τη δυναμη των Αγιων και ζητησεις να γινει το θαυμα και σε σενα μονο τοτε απλωχερα θα σου χαρισουν αυτο το δωρο ζωης.

Και αυτο στο λεω εγω που εχω ταξει κ εχω ταξει...απο Αγιους και ταματα αλλο τιποτα... αλλα κι εγω τα ιδια, βαζω το εγω μου πανω απο την πραγματικη πιστη.

έχεις δίκιο.πόσο άδικο όμως είναι να βλέπεις γύρω σου γυναίκες να τα βάζουν με τη τύχη τους επειδή μείνανε ξανά έγκυος και δεν το ήθελαν , να πάνε να κάνουν την μία έκτρωση μετά την άλλη , να λένε πως με αυτή την εγκυμοσύνη θα χάσουν τις φετινές διακοπές και άλλα τέτοια

Διαφημίσεις

ολα ειναι πολυ καλα και για μένα και για το συζυγο πέρα απο ένα θυροειδή που και αυτόν τον έχω ρυθμισμένο

Έχεις κάνει σαλπιγγογραφία; Παρακολούθηση ωορηξίας; Ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα;

έχεις δίκιο.πόσο άδικο όμως είναι να βλέπεις γύρω σου γυναίκες να τα βάζουν με τη τύχη τους επειδή μείνανε ξανά έγκυος και δεν το ήθελαν , να πάνε να κάνουν την μία έκτρωση μετά την άλλη , να λένε πως με αυτή την εγκυμοσύνη θα χάσουν τις φετινές διακοπές και άλλα τέτοια

Ναι γτ περνεις αυτο το ακρο και δεν σκευτεσαι οτι αλλες γυναικες προσπαθουν 6-6-7-8 χρονια και δν χανουν την πιστη τους? Μην ειμαστε τοσο λιγοψυχες....

Ναι ειναι αδικο και αδικο επισις ειναι ο Θεος να δινει παιδια σε μανες που τα χουν παραπεταμενα δεξια αριστερα και δν νοιαζωντε αλλα τι να κανουμε? Θα τα βαλουμε και με τον Θεο? Θα σου προτοινω να μην το σκευτεσαι (και αν το πετυχεις πες μου τη συνταγη να το κανω κ εγω χαχαχα)

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ

ολα γινονται για καποιο σκοπο και μην χανεις την πιστη σου γιατι μαλλον η αγια σε δοκιμαζει...ισως ειναι αλλος ο δρομος που πρεπει να ακολουθησεις ή δεν εισαι ακομα ετοιμη...διαβασε τα υπεροχα θαυματα που γινονται καθε μερα απο τοσους αγιους και ειμαι σιγουρη σε λιγο καιρο θα μας γραφεις και συ γι αυτο......ολα στην ζωη θελουν υπομονη και προσωπικο αγωνα-εγω θα κανω μια προσευχη στην αγια αννα για σενα πρωτα να σου δωσει δυναμη και μετα αυτο που ποθεις τοσο!ενας χρονος ειναι μονο σκεψου αλλα ζευγαρια με προβληματα που προσπαθουν χρονια και χανουν και χρημα!

Διαφημίσεις

Νομίζω όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει και απ αυτό το στάδιο που νοώθουμε οτι δεν μας πάει τίποτα καλά, οτι ο Θεός μας έχει ξεχάσει ή οτι μας τιμωρεί...

Δεν είναι όμως έτσι. Μιλησα μ έναν ιερέα και του είπα τα "παράπονα" μου και μου είπε ο Θεός είναι ο ίδιος Αγάπη, δεν είναι τιμωρός και ξέρει τι κάνει...

Επικεντρώσου σ αυτά που έχεις και εκτίμησε τα...όλα θα γίνουν.

Πολλες το περνάμε αυτό και δεν το συζητώ πως νιώθουμε οταν ακούμε για "ανεπιθύμητες" εγκυμοσύνες. Έτσι είναι η ζωή όμως άλλα πράγματα μας είναι εύκολα και άλλα δύσκολα... Θα τα καταφέρουμε όμως. ΟΛΕΣ. Με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης.

βρε κοπελια με ενα χρονο προσπαθειας κ απελπιστηκες?κ αρχισε κιολας να κλονιζεται η πιστη σου? κριμα ρε γμτ

αδικο ειναι δεν λεω καποιες γυναικες να βριζουν την ωρα κ την στιγμη που εμειναν εγκυες κ μερικες απο αυτες να τα ριχνουν κιολας

σε αυτες η δοκιμασια ειναι αν θα κλονιστει η πιστη τους κ θα προβουν στο μοιραιο

κ σε σενα να παιδευτεις για να το αποκτισεις

το ιδιο ειναι μονο που στις δυο περιπτωσεις αυτες αλλα ειναι τα ζητουμενα στον καθενα

εγω ξεκινησα προσπαθειες το μαιο του 2007 κ εμεινα εγκυος τον ιουλιο του 2009 πρωτη φορα εχασα το μωρακι κ μετα απο 4 μηνες ημουν παλι εγκυος που κ εκεινο το εχασα κ περασα κ απο χειρουργειο κ παλι μετα απο 5 μηνες εμεινα ξανα εγκυος σε δυδημα εχασα το ενα κ τωρα εχω μια μπουμπου που με εχει τρελανει κυριολεκτικα

μην χανεις την πιστη σου προσευχησου κ ζητα απο την παναγια κ οταν ειναι η ωρα θα λαβεις

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

λενακι κ γω ηταν φορες που απελπιστηκα οταν εχασα το δευτερο μωρακι μου,ενα γιατι συνεχεια ηταν στα χειλη μου.καθε φορα που προσευχομουν ελεγα να μεινω εγκυος επιτελους μετα απο οσα περασα ελεγα παναγια μου να μεινω εγκυος κ ας αργησει να ερθει αλλα να μεινει.κ γω εφαγα το μηλο της αγιας ειρηνης πριν 2,5 χρονια πρωτη φορα εμαθα οτι ειμαι εγκυος ανημερα στην γιορτη της μετα την δευτερη αποβολη εταξα το μωρακι μου να παρει σαν δευτερο ονομα το ονομα της κ την δευτερα ανημερα της παναγιας θα την βαπτισω Μαρια-Ειρηνη

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

uayma, μαλλον έχεις άγχος και αυτό μπορεί να μπλοκάρει τον οργανισμό της γυναίκας και την ωορηξία καμμιά φορά. Νομίζω πως απλά δεν έτυχε σε εσας. Μην το σκέφτεσαι, πέρνα καλά και βγάλτο από το μυαλό σου και θα γίνει. Δεν φανταζομαι να σε πήραν και τα χρόνια?

7SKXp3.png

6zRCp3.png

Διαφημίσεις

Άστο αυτό είναι άλλο κεφάλαιο...δεν αξίζει να ασχολείσαι....

Μην απελπίζεσαι! Η Παναγιά είναι κοντά μας...

Σου εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να έχεις ένα γερό μπεμπεκάκι. Μέσα από την ψυχή μου...

Μην κρίνεις για να μην κριθείς, θα'πρεπε να το ξέρεις αυτό.

Το τι κάνουν και τι σκέφτοναι οι άλλες κοπέλες για τις εγκυμοσύνες τους δεν σε αφορά.

Επίσης χαλάρωσε.

Θα σου πω την ιστορία μιας γνωστής μου.

Προσπαθούσε για 2-3 χρόνια (και όχι για 1 που λες εσύ). Όλες οι εξετάσεις καλές.

Της είχε γίνει έμμονη ιδέα.......τίποτε όμως.

Μετά το σεισμό του '99 έμεινε έγκυος. Πως? Απλά σταμάτησε να σκέφτεται εγκυμοσύνες κλπ γιατί είναι τρομερά σεισμοφοβική και είχε το μυαλό της στους σεισμούς. Τώρα θα μου πεις γίνεται? Να όμως που όταν αποσπάστηκε το μυαλό της κάπου αλλού έμεινε έγκυος.

Μετά προσπαθούσε για 2 μωρό............τίποτε. Είχαν περάσει 6-7 χρόνια και στο τέλος τα παράτησε και έδωσε ότι μωρουδιακά είχε σε άλλες κοπέλες (καρότσια, καλάθια, ρούχα κλπ).

Και μόλις τα έδωσε (ως εκ θαύματος) μετά έμεινε ξανά έγκυος.

Αν αυτό το story σου λέει κάτι.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

έχετε δίκιο αλλά...........! είμαι 31 και ο σύζυγος 37!πάντα πρόσεχα πάντα δεν ήθελα να κάνω κάτι στον οργανισμό μου για να μην έχω προβλήματα όταν θα αποφάσιζα να κάνω οικογένεια.πολλές φορές καταπίεζα τον ίδιο τον εαυτό μου αφού η σεξουαλική μου ζωή πριν γνωρίσω τον άντρα μου ήταν περιορισμένη΄.δεν ήθελα βλέπετε να βρεθώ μπροστά σε κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη .και τώρα που ήθελα ένα μωράκι πιστευα ότι θα ερχόταν πολύ εύκολα

Το είπε μια κοπέλα παραπάνω. Έχεις μπλοκάρει τον οργανισμό σου με το άγχος. Όταν θέλουμε να γίνουμε μανούλες συχνά μας γίνεται έμμονη ιδέα και όλο αυτό λειτουργεί εντελώς αρνητικά. Προσπαθούσα 4 χρόνια, με κάθε τρόπο. Εξετάσεις όλες φυσιολογικές. 2 χρόνια φυσικών προσπαθειών τίποτα. Προσπάθειες με χάπια, ενέσεις, δύο σπερματεγχύσεις και πάλι τίποτα. Η ψυχολογία στα τάρταρα και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα άπειρα. Στο μεσοδιάστημα μεταξύ της 2ης και 3ης σπερματέγχυσης και ενώ δεν το σκεφτόμουνα καθόλου ότι μπορεί να συμβεί μένω έγκυος φυσιολογικά αλλά ήταν παλίνδρομη κύηση. Πόνεσα, ωστόσο ηρέμησα και μόνο στην ιδέα ότι μπορώ να συλλάβω. Αυτό ήταν. Ο οργανισμός μου ξεμπλοκάρησε. Το ένιωθα.Τρεις μήνες μετά μένω έγκυος στην κόρη μου και τα δύο μου αγόρια δεν κατάλαβα πως τα συνέλαβα!

Θα συμβεί καλή μου να είσαι σίγουρη. Και να μη χάνεις τη πίστη σου. Όσο δοκιμάζεσαι τόσο πιο πολύ θα εκτιμήσεις το θείο δώρο όταν θα σου έρθει.

Koριτσι μου γλυκο και ποια δεν εχει περασει τη θεση σου καποια στιγμη..και πρωτη εγω. Στην δευτερη παλλινδρομη εχασα τα παντα..σιγα σιγα ομως συνερχομαι και καταλαβα οτι ο Θεος μας δοκιμαζει και θελει να αποκτησουμε την υπομονη που ειναι μεγαλη αρετη. Θα μου πεις ποση σκομη? δεν αντεχεις ουτε και εγω αλλα θα την βρουμε. Εχει δικιο η Lenaki90 που λεει οτι δεν εχουμε πραγματικη πιστη. Αν ειχαμε δεν θα την χαναμε τοσο ευκολα. Σκεψου την Αγια Αννα ποση υπομονη εκανε! 50 χρονια εκλαιγε και ομως δεν εχασε την πιστη της! Νομιζω οτι μπορει να καταλαβει τον πονο μας. Κανε την προσευχουλα σου και ζητα της να σε βοηθησει και να σου δωσει υπομονη. Ξερεις κατι? περιμενοντας και εγω το θαυμα σκεφτομαι πως οτι ειναι να γινει θα γινει και με το που αγχωνομαι και κλαιω δεν βγαινει τιποτα μαλλον το καθυστερω περισσοτερο.

Ολες στο πλευρο σου ειμαστε οτι θελεις να το συζηταμε!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Όλα θα πάνε καλά, θα δεις. Συνέχισε να πιστεύεις ότι το μωράκι θα έρθει και πραγματικά θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου σύντομα. Είναι λάθος μας να θεωρούμε ότι αφού νηστέψαμε και προσευχηθήκαμε για ένα διάστημα, η Αγία θα μας δώσει σαν αντάλλαγμα αυτό που ζητήσαμε. Δεν είναι η πίστη μια συναλλαγή. Η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι αυτή που περνάς τώρα. Πες δόξα τω θεω που είστε και οι δύο γεροί και άσε τα πράγματα να κυλίσουν.

Εγώ μετά από προσπάθειες ετών και με προβλήματα υγείας, με άπειρα κλάματα και έχοντας φτάσει ένα βήμα πριν ξεκινήσω εξωσωματική, προέκυψαν πάλι προβλήματα που με έκαναν να αναβάλω την διαδικασία.Τελικά το διάστημα εκείνο έμεινα εγκυος φυσιολογικά και πάλι εντελώς αναπάντεχα περιμένω το 2ο.

ηρεμησε και χαλαρωσε....οταν παψεις να το σκεφτεσαι τοτε θα ερθει! Πιστεψε με μονο τοτε! Δεν εισαι μεγαλη σε ηλικια.....

Σημερα γιορταζει το μοναστηρι της Αγιας Ειρηνης....αν θες πηγαινε να αναψεις ενα κερακι και να προσευχηθεις να σου αποβαλλει το αγχος απο πανω σου και το μωρο θα ερθει!

δεν αφηνει ετσι η ΠΑΝΑΓΙΑ οποιον θελει πολυ ενα μωρο που ειναι ζωη! ενας χρονος δεν ειναι πολυ σταματα να το σκεφτεσαι και ασχολεισου με κατι αλλο, επισης 31 κοπελα δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανεις παιδι..χαλαρωσε!

να χαιρεσαι που σας εχει καλα η ΠΑΝΑΓΙΑ και να μην χανεις την πιστη σου!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εχω κατασυγκινηθει με τις ιστοριες που εχετε γραψει..τι μας κανει το αγχος τελικα..ξανα-αγχωθηκα ομως που αγχωνομαι τωρα πως θα το αποβαλω??

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...